2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
mecbur değil ama yaptırırsan doğumdan sonra aşıları falan takip ediyorlar kafan rahat ediyor canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aile hekimine bildirmek zorunlu 12 haftaya kadar onlar da bakanlığa bildiriyor.. Bilginize..

Teşekkürler. Hazir raporluyken ben yarin gidiyim o zaman. Hayırlı kandiller

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yuce rabbim herkesinbevladini bagislasin eaim gececi aklima heo kotu aeyler geliyor. Rabbimvisteyen herkese saglikli hayirli evlat versin

Canım benim çok çok geçmiş olsun Allah ım tez zamanda sağlıklı gebelik nasip eder inşallah..doktor kontrolün mü gelmişti yoksa vücudun belirti verdi mi? kanaman yada lekelenmen var mıydı?

Canım kontrolde öğrendim belirti yaşamadım çünkü kontrol gününe kadar bebeğim tam gelişmiş yaşıyormuş. Doktor dün gece olmuş büyük ihtimalle dedi.

Sağol Sılam. Hakkım varsa helal olsun, siz de helal edin. Ne yapalım herşey kader kısmet. Çok üzüldüm ama hep kendimi telkin ediyorum, Allaha sığınıyorum. Mevlam neylerse güzel eyler, ondan gelen herşey baş göz üstüne. Rabbim sizlerin bebeklerine sağlıklı uzun ömürler versin. Hepiniz dualarımdasınız.

Çook moralim bozuk kp ve kv ye göre benim bu koku hassasiyetim psikolojikmiş psikolaga gidip tedavi olmam gerekiyormuş ne biçim insan bunlar ya bi de alınma diyorlar kv 3tane doğurmuş bilmiyor mu nasıl olduğunu yazık bunlara

Canım ben de Prof.e gidiyorum ve ilk haftalar kalbi dinlenmek iyi değil şeklinde uzunca açıklamıştı. Ileriki haftalarda gümbür gümbür dinleyeceksin zaten ayrıntılı yazmak isterdim ama telden çok zor oluyor ( doktorun en iyisini biliyordur yani sıkıntı yapma..

Ben de haftada bir gidiyorum düşüğüm olduğu ve korktuğum için... Ama ultrason bebeğimizi etkilemezmiş.. TV izlemek kadar düşün dedi yaydığı etkiyi sıkıntı yok dedi doktorum çok da güzel açıkladı benim içim rahat etmişti...

Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar benim bu halsizim bir turlu gecmiyor elim ayagim kalkmiyor😦😦 Bu mubarek gunde kalkip ibadetimi yapip dualar etmek istiyorum icim cok huzursuzzzz😢😢😢😢😢

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canim ama daha kucuk diyr duyulmuyormus fediler cevremdekiler. O yuzden almadim. Kullanan var mi acaba?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Canım doktora sordum 30. Haftadan sonra dinlenirmiş o aletle.. Zaten o zaman kıpır kıpır olacaklar Allah'ın izniyle...

Kızlar benim yazdıklarım gelmemiş sanırım kocaman bir parça attım saatlerdir acildeydim... Rahimde kanama olmuş ama taze kanama değilmiş şükürler olsun.. Ömrümden ömür gitti...yatış verdiler ..kendi dr mla görüştüm progestan iğne yapacaklar başkada bişey yapmazlar ..evde dinlen ...orda iyice moralin bozulur dedi... Bu mubarek gecede hem kendi bebişime hemde tüm bebişler için el açtım dua ettim... Sağlıcakla gelsinler... Allahım kabul etsin dualarımızı..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen annemin gobegi bacaklari sut gibi uc cocuga ragmen. Ama benim bacak arkamda ve goguslerimde asiri kilo verince beyaz catlaklar olustu bile. Neyse ki tedavisi cikti onun da.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

tatlım, boşver cahil insanlar,,,, kokuların gelişmesi tamami ile içgüdüsel,,, şunun şurası insanoğlu kaç yıldır modern ki,,,,
koku alalım ki, hem yiyecek bulalım hem tehlikelerden haberimiz olsun yani tamamı ile içgüdüsel tatlım,,,,
sen hı hı de,,, hatta psikoloğa da git ki psikolog senii değil onları tadavi etsin,,,, tövbe tövbe,,,,
hiç ciddiye alma dediklerini,,,,

Canım doktora sordum 30. Haftadan sonra dinlenirmiş o aletle.. Zaten o zaman kıpır kıpır olacaklar Allah'ın izniyle...

Ohoo o zamana kendimiz anlayacagiz insallah. Allahim o gunleri gostersin de bizlere.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Canim benim ya sende bu kanamalardan cok çektin ama maşallah bebegin herseye inat bırakmıyor seni.Rabbim yazsin yeter ki o bebegi sana ne olursa olsun ayrilmiyor işte yavrum. Cok kuvvetli ve sağlam bir bebek olacağı şimdiden belli maşallah yavruna :)
İnşallah bundan sonra artık biter canım kanaman bundan sonra hersey daha güzel olucak inşallah :)

canım prolupon depot mu iğne adi onu vurdur sorda canım daha etkili

Allahim sen bize yardim et kalkma canim yatagindan benimde oyle evi pislik goturuyo ama napiim su mubatek gecede rabbime emanet bwbeklerimiz

Hic kalkmamaya calis cok gecmis olsun canim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

çok geçmiş olsun bebeğin kuvvetli maşallah sen de tabi tutmuşsunuz birbirinizi sıkı sıkı

Kızlar günaydın. Dün mevlamıza yalvardık. Bir yıllık defterimizi aldık. Dilerim bu forumda ve dünyanın neresinde olursa olsun evlatlarını özlemle bekleyen aileler yavrularına kavuşur..Salih veya saliha evlatlarla ödüllendiriliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…