mecbur değil ama yaptırırsan doğumdan sonra aşıları falan takip ediyorlar kafan rahat ediyor canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aile hekimine bildirmek zorunlu 12 haftaya kadar onlar da bakanlığa bildiriyor.. Bilginize..
Canım benim çok çok geçmiş olsun Allah ım tez zamanda sağlıklı gebelik nasip eder inşallah..doktor kontrolün mü gelmişti yoksa vücudun belirti verdi mi? kanaman yada lekelenmen var mıydı?
Canim sedam daha bugün aklımdan geçtin nerde bu kız diye cok uzgünüm diyecek birsey bulamıyorum : (((
Bu topikte ilk kanimin kaynadagi kişilerden biriydin ilk günden bugüne cok güzel paylasimlarda bulunduk hakkın cok var bizde helal et hakkini canım buraya ugramasanda ozelimden yaz mutlaka.
Rabbimden bu mübarek kandil gününde en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir hamilelik yasamani diliyorum canım kendine iyi bak rabbime emanetsin((
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr bebişimin kalp atışını duyduk heyecandan ölcektim yarabbim herkese nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnn
Ben kalp ritmini duyamadım. Sadece gördüm. Sordum doktoruma duyabilirmiyim diye hayır olmaz ısı veriyor dedi duyma dedi anlamadımyatmamla kalkmam bir oldu sanki heyecandan hareketlerini görsem falan birşey diyemedim naptığımı bilemedim. 3 hafta sonra gel dedi ikili tarama yapalım dedi. O güne kadar bir kez daha gitsem diyorum en azından bir hafta sonra gitsem ama bu defada bir hafta arayla ultrason olacak hep zararlı olurmu meleğime bilemedim bir fikri olan varmı
Canım çok anlamıyorum malesef ama benim sonuçlarımı ekleyim normal demişlerdi herşey yolunda demişlerdi.
Eki Görüntüle 1154835
Evet canim ama daha kucuk diyr duyulmuyormus fediler cevremdekiler. O yuzden almadim. Kullanan var mi acaba?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Valla cnm ben ilk gebeliğimde son aya kadar çatlamadı son ayda az gözüküyordu bı bebiş doğdu karnım harita gibi yanı sürdümbadem yağı bebek yağı ama çatlayacak bir deri ise catlıyolar malesef annemde 1 çizgi yok üç cocuğa rağmen ama bende cok renksiz Allah'tan
Çook moralim bozuk kp ve kv ye göre benim bu koku hassasiyetim psikolojikmiş psikolaga gidip tedavi olmam gerekiyormuş ne biçim insan bunlar ya bi de alınma diyorlar kv 3tane doğurmuş bilmiyor mu nasıl olduğunu yazık bunlara
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım doktora sordum 30. Haftadan sonra dinlenirmiş o aletle.. Zaten o zaman kıpır kıpır olacaklar Allah'ın izniyle...
Kızlar benim yazdıklarım gelmemiş sanırım kocaman bir parça attım saatlerdir acildeydim... Rahimde kanama olmuş ama taze kanama değilmiş şükürler olsun.. Ömrümden ömür gitti...yatış verdiler ..kendi dr mla görüştüm progestan iğne yapacaklar başkada bişey yapmazlar ..evde dinlen ...orda iyice moralin bozulur dedi... Bu mubarek gecede hem kendi bebişime hemde tüm bebişler için el açtım dua ettim... Sağlıcakla gelsinler... Allahım kabul etsin dualarımızı..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar benim yazdıklarım gelmemiş sanırım kocaman bir parça attım saatlerdir acildeydim... Rahimde kanama olmuş ama taze kanama değilmiş şükürler olsun.. Ömrümden ömür gitti...yatış verdiler ..kendi dr mla görüştüm progestan iğne yapacaklar başkada bişey yapmazlar ..evde dinlen ...orda iyice moralin bozulur dedi... Bu mubarek gecede hem kendi bebişime hemde tüm bebişler için el açtım dua ettim... Sağlıcakla gelsinler... Allahım kabul etsin dualarımızı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?