Oyyy yenilir bunlar masallaaah :)) buyumus epey. Ben daha 8+1 i bugun bitirdim. Gecen hafta pazartesi bakti en son. 16 haziranda randevum. Yani 8+5 olcam. Ellerini kollarını hareketini gorrbilir miyim cok mrraktayim:) bir de kalbinin pit put attigindan surekli emin olmak istiyorum. Keskee anlayacagimiz bir yolu olsa bunun. Hastanelere kosmamak icin zor tutuyorum kendimi.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Bu arada ben de 4 5 aylik gibi gobekliyim ama gazdan diyorlar iniyormus sonra
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Arkadaşlar ben My Pregnancy diye bir application kullanıyorum, telefonuma yükledim. Burada da hafta hafta bebeğin gelişimini takip edebiliyorsunuz. Ayrıca arada tavsiyeler, hatırlatmalar, ipuçları var. 8. Haftada karın fotoğrafları çekmeye başlayabilirsiniz diyor. 4 haftada bir karnımın fotoğrafını çekip dışarıdaki gelişmeyi de takip etmeyi düşünüyorum. 😊
Bugün birkaç poz çektim pek hoşnut kalmadım ama😝...
Belki sizler de istersiniz diye yazdım, bize eğlence çıkıyor böyle işte😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim arkadaşım cihaz almıştı dinlemek için
Aynen ya göbek cıktı benimde hamıle tşört bile göyorum tamam öncesindede kıloluydum 74 hamıle kaldım 71 düştüm şuan ama göbek önde balkon gibierkenden cıktı
Kızlar ya bisey sorcam. Aile hekimine gidip kayit falan yaptirmamiz gerekiyo mu? Bikac yerde öyle bisey okudum sanki ama emin değilim:what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canim ama daha kucuk diyr duyulmuyormus fediler cevremdekiler. O yuzden almadim. Kullanan var mi acaba?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Catlamadigi surece bi metre one kadar gidebilir benden izinli gobusum. :))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
slm kızlar bende 4+3 günlük hamileyim muhtemel dogum tarihim 12 subat ama sezeryan olacagı için ocak sonu olacak.listeye ekler misiniz beni de
Merhaba canım sezeryan doğum olsan bile 12 gün önceden alinmaz bebek cok erken olur benim bildigim 1 hafta en fazla 10 gün önce olduğu doktorun ne zaman olucagini bu sekilde mi söyledi ?
arkadaşlar sizlere böyle bir haber vermek istemezdim. ne yazıkki bebeğimin kalbi durmuş ve salı günü kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim hiç birinize yaşatmasın inşallah. çok dua ettim, hep hayırlısını istedim, hakkımızda böylesi hayırlıymış demekki elden birşey gelmiyor. tek tesellim iyiki erken dönemde başıma geldi, daha sonra olsa çok daha zor olacaktı bizim için. Allah sizinkilere uzun ömürler versin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Sezeryan 38. Haftadan itibaren yapılabiliyor diye biliyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canım çok teşekkür ederim.
Senin adına sevindim canım. Her gün o iğneden yapmak zorundayım, çok şükür tedavisi var ama zor bir durum.Kızlar bugün güzel bir haber aldım. Daha önce 2 düşük yaşadığımı yazmıştım. O zamanki doktorum üzerinde durmadığı için sebebini araştırmadık. Şimdiki doktorum ise gerekli bütün tetkikleri yaptırdı. Trombofili testi yaptırdım, kan pıhtılaşması var mı diye. Bugün sonucu çıkmış, pıhtılaşma durumum yokmuş. Çok sevindim gerçekten. Çünkü pıhtılaşma olsaydı her gün iğne yapmak zorunda kalacaktım.
Belki de önceki doktorum haklıydı ama insan her şekilde içini rahatlatmak, ne gerekiyorsa yapmak istiyor işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?