2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

benim arkadaşım cihaz almıştı dinlemek için

Bu arada ben de 4 5 aylik gibi gobekliyim ama gazdan diyorlar iniyormus sonra

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Aynen ya göbek cıktı benimde hamıle tşört bile göyorum tamam öncesindede kıloluydum 74 hamıle kaldım 71 düştüm şuan ama göbek önde balkon gibi erkenden cıktı

Beni esim cekiyor canim. 8+0 itibari ile basladik. Her hafta ayni noktada cekilcem. 20-30 poz cekmisizdir ben de onu cektim sonra. Babalar karinlari buyumeyecek diye cekmeyelim mi yazik :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

benim arkadaşım cihaz almıştı dinlemek için

Evet canim ama daha kucuk diyr duyulmuyormus fediler cevremdekiler. O yuzden almadim. Kullanan var mi acaba?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Aynen ya göbek cıktı benimde hamıle tşört bile göyorum tamam öncesindede kıloluydum 74 hamıle kaldım 71 düştüm şuan ama göbek önde balkon gibi erkenden cıktı

Catlamadigi surece bi metre one kadar gidebilir benden izinli gobusum. :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Kızlar ya bisey sorcam. Aile hekimine gidip kayit falan yaptirmamiz gerekiyo mu? Bikac yerde öyle bisey okudum sanki ama emin değilim:what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ya bisey sorcam. Aile hekimine gidip kayit falan yaptirmamiz gerekiyo mu? Bikac yerde öyle bisey okudum sanki ama emin değilim:what:

mecbur değil ama yaptırırsan doğumdan sonra aşıları falan takip ediyorlar kafan rahat ediyor canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canim ama daha kucuk diyr duyulmuyormus fediler cevremdekiler. O yuzden almadim. Kullanan var mi acaba?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

bu kadar erken duyulacağını sanmıyorum bende sanırsam ileriki aylarda dinlenebiliniyor,,,

Catlamadigi surece bi metre one kadar gidebilir benden izinli gobusum. :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Valla cnm ben ilk gebeliğimde son aya kadar çatlamadı son ayda az gözüküyordu bı bebiş doğdu karnım harita gibi yanı sürdümbadem yağı bebek yağı ama çatlayacak bir deri ise catlıyolar malesef annemde 1 çizgi yok üç cocuğa rağmen ama bende cok renksiz Allah'tan

slm kızlar bende 4+3 günlük hamileyim muhtemel dogum tarihim 12 subat ama sezeryan olacagı için ocak sonu olacak.listeye ekler misiniz beni de

kandiliniz mubarek olsun kızlar.ben yas 29 antalya ikinci çocuk sat 12 mayıs.muhtemel dogum tarihi 12 subat

Aile hekimine bildirmek zorunlu 12 haftaya kadar onlar da bakanlığa bildiriyor.. Bilginize..

slm kızlar bende 4+3 günlük hamileyim muhtemel dogum tarihim 12 subat ama sezeryan olacagı için ocak sonu olacak.listeye ekler misiniz beni de

Merhaba canım sezeryan doğum olsan bile 12 gün önceden alinmaz bebek cok erken olur benim bildigim 1 hafta en fazla 10 gün önce olduğu doktorun ne zaman olucagini bu sekilde mi söyledi ?

Kızlar bugün güzel bir haber aldım. Daha önce 2 düşük yaşadığımı yazmıştım. O zamanki doktorum üzerinde durmadığı için sebebini araştırmadık. Şimdiki doktorum ise gerekli bütün tetkikleri yaptırdı. Trombofili testi yaptırdım, kan pıhtılaşması var mı diye. Bugün sonucu çıkmış, pıhtılaşma durumum yokmuş. Çok sevindim gerçekten. Çünkü pıhtılaşma olsaydı her gün iğne yapmak zorunda kalacaktım.
Belki de önceki doktorum haklıydı ama insan her şekilde içini rahatlatmak, ne gerekiyorsa yapmak istiyor işte...

Merhaba canım sezeryan doğum olsan bile 12 gün önceden alinmaz bebek cok erken olur benim bildigim 1 hafta en fazla 10 gün önce olduğu doktorun ne zaman olucagini bu sekilde mi söyledi ?

Sezeryan 38. Haftadan itibaren yapılabiliyor diye biliyorum.

Canim sedam daha bugün aklımdan geçtin nerde bu kız diye cok uzgünüm diyecek birsey bulamıyorum : (((
Bu topikte ilk kanimin kaynadagi kişilerden biriydin ilk günden bugüne cok güzel paylasimlarda bulunduk hakkın cok var bizde helal et hakkini canım buraya ugramasanda ozelimden yaz mutlaka.
Rabbimden bu mübarek kandil gününde en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir hamilelik yasamani diliyorum canım kendine iyi bak rabbime emanetsin ((

Son düzenleme:
Canlar kandiliniz mubarek olsun. Ben calistigim icin topluca okuyorum msjlarinizi. Cevap yazamiyorum cunku sayfalarca msj birikiyo :) bugun benim icin cok zor gecti. Ama simdi biraz daha iyiyim. Allah bu mubarek gunun hurmetine bebeklerimizi sag ve saglikli olarak kucaklarimiza almayi nasip etsin.

Sezeryan 38. Haftadan itibaren yapılabiliyor diye biliyorum.

Anladim canim ben Almanyada yaşıyorum burda en erken 10 gün önce alıyorlar bebeği Türkiye de farklı demekki ...
Daha once sezeryan olanlar biliyorsa tam gününu yazsinlar merak ettim herkes öylemi acaba ???

Senin adına sevindim canım. Her gün o iğneden yapmak zorundayım, çok şükür tedavisi var ama zor bir durum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…