2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bencede yasaklanmalı!! :) sigara içenler duymasın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay duysunlar yasaklansın:)) nefret ediyorum kokusundan, sağlık ocağında gittiğim ebe içiyor kadın konuşurken kokudan bayılacaktım yanımda içmedi yanlış anlaşılmasın asla izin vermem evimde kimse içemez gittiğim yerde de

Bencede yasaklanmalı!! :) sigara içenler duymasın.

Yasaklanmasıın :) canım cektikce yanımdakilere yaktırıyorum. Tiksinme var kokusundan. Ama gel gör ki nasıl bir meretse aklımdan çıkmıyor. Kendim icin olsa birakamazdim boyle vallahi. Her sey minigim icin. Emzirmem biter bitmez baslarim yine oyle bir kafadayim suan.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

ben dün giittim 9+3 üm ultrasonda 10+3 çıktı.ay inanamadım ya bildiğin bebek olmuş ağlamaktan bir hal oldum.
bide biz tüp bebek hamileleri iğnelerinde etkisiyle daha hassas mı oluyor ne?

o bi hafta nerden çıktı kız ayy benide 2 hafta sonra çağırdı o zamana bende 8+4 olcam kimbilir ne kadar büyümüş olcak ya

bence o kadar uzun süre bırakmışken daha başlama canım yada hep hamile kal :)

kuzum unutuyorum binsene tepeme ya .
500 gram almışım
61 ken 61.5 cıkıyorum

:)) maşallah canım iyi almışsın normal yani, oyy bende 61 le kalaydım hayır 66 da kalsaydım 69 a çıkmasaydım ona da razıydım

:)) maşallah canım iyi almışsın normal yani, oyy bende 61 le kalaydım hayır 66 da kalsaydım 69 a çıkmasaydım ona da razıydım

açık arttırma gibi gidiyon fıstıgım sen.
Valla canım öküz yanımda hanımevladı kalıyor. O derece yiyorum ya aksam yarım ekmek yedim yanında da mantı..
Ben bir gecede sanırım 70 'e fırlayacagım

ah canım ne güzel bırakmışsın başlama daha olur mu bebişin seni öpünce üff anne sigara kokuyorsun derse üzülürsün

Ayy inşallah başlamassın.Inanıyorum size alışınca zordur bırakması ama beynine yerleştir canım yaa yazık sana

ay gerçekten şey gibi olmuş 'aküyü almış hayır kaputu açmasaydı ya' dönmüş oyyy yok canım ekmeksiz inan midem bulanıyor ki normalde kahvaltı dışında ekmek aramam ben, korka korka yiyorum kilo alıcam diye

Allah iyiligini versin güldürdün beni :) iştah oluncada insan kendini frenleyemezki demi ama ...

canım benm ya allah senden razı olsun..sen ne durumdasın nasıl geçiyo

kızlarrr ben açım aç bu saate kadar azcık ekmekle durdum hayret kahvaltı yapıcam görüşürüz

canım benm ya allah senden razı olsun..sen ne durumdasın nasıl geçiyo

sağol canım cümlemizden olsun, ben hamdolsun canım dün temizlik yaptım pertim çıktı akşam ağrıdan bulantıdan düzgün uyuyamadım uyuyuncada kabus gördüm vee öyle kendimi yoracak temizliğe tövbe ettim sen nasılsın?

hakkınızda hayırlısı olsun canım yaaa çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…