Bencede yasaklanmalı!! :) sigara içenler duymasın.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bencede yasaklanmalı!! :) sigara içenler duymasın.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben dün giittim 9+3 üm ultrasonda 10+3 çıktı.ay inanamadım ya bildiğin bebek olmuş ağlamaktan bir hal oldum.
bide biz tüp bebek hamileleri iğnelerinde etkisiyle daha hassas mı oluyor ne?
Yasaklanmasıın :) canım cektikce yanımdakilere yaktırıyorum. Tiksinme var kokusundan. Ama gel gör ki nasıl bir meretse aklımdan çıkmıyor. Kendim icin olsa birakamazdim boyle vallahi. Her sey minigim icin. Emzirmem biter bitmez baslarim yine oyle bir kafadayim suan.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
kuzum unutuyorum binsene tepeme ya.
500 gram almışım
61 ken 61.5 cıkıyorum
benım de doktorum 10+4dinletti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)) maşallah canım iyi almışsın normal yani, oyy bende 61 le kalaydım hayır 66 da kalsaydım 69 a çıkmasaydım ona da razıydım
yaaaaaa kız biz daha 6+4 tük dün
Yasaklanmasıın :) canım cektikce yanımdakilere yaktırıyorum. Tiksinme var kokusundan. Ama gel gör ki nasıl bir meretse aklımdan çıkmıyor. Kendim icin olsa birakamazdim boyle vallahi. Her sey minigim icin. Emzirmem biter bitmez baslarim yine oyle bir kafadayim suan.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
super bı haber canım darısı tum bekleyenlerın basına
Günaydın canım her doktor farklı birşey söylüyor ya :44:
açık arttırma gibi gidiyon fıstıgım sen.
Valla canım öküz yanımda hanımevladı kalıyor. O derece yiyorum ya aksam yarım ekmek yedim yanında da mantı..
Ben bir gecede sanırım 70 'e fırlayacagım
açık arttırma gibi gidiyon fıstıgım sen.
Valla canım öküz yanımda hanımevladı kalıyor. O derece yiyorum ya aksam yarım ekmek yedim yanında da mantı..
Ben bir gecede sanırım 70 'e fırlayacagım
:)) elimden geldiğince canım birine bile faydam olsa ne mutlu, beni hiç nazlayan yok hamileliğim de ne ilkin de oldu gurbetteydik ne şimdi memleketteyiz ama değişen bir şey yok o yüzden ben hamilelere hamile kalmak isteyenler yardımım olsun istiyorum:)
Kissss hummm cok sevindim. Beraber evlenmistik hey gidi gunler heyyy
ohoo kuzum biz 40 ı yaparken sen daha emzircem diye uğrasıyor olacaksın kıyamammmmm
canım benm ya allah senden razı olsun..sen ne durumdasın nasıl geçiyo
arkadaşlar sizlere böyle bir haber vermek istemezdim. ne yazıkki bebeğimin kalbi durmuş ve salı günü kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim hiç birinize yaşatmasın inşallah. çok dua ettim, hep hayırlısını istedim, hakkımızda böylesi hayırlıymış demekki elden birşey gelmiyor. tek tesellim iyiki erken dönemde başıma geldi, daha sonra olsa çok daha zor olacaktı bizim için. Allah sizinkilere uzun ömürler versin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?