- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
tatlım, boşver cahil insanlar,,,, kokuların gelişmesi tamami ile içgüdüsel,,, şunun şurası insanoğlu kaç yıldır modern ki,,,,
koku alalım ki, hem yiyecek bulalım hem tehlikelerden haberimiz olsun yani tamamı ile içgüdüsel tatlım,,,,
sen hı hı de,,, hatta psikoloğa da git ki psikolog senii değil onları tadavi etsin,,,, tövbe tövbe,,,,
hiç ciddiye alma dediklerini,,,,
canım kp gidiyor zaten psikologa ama hala insanlarla uğraşmaktan geri kalmıyor ayın 19unda terkedicem burayı ankaraya gidip geri dönmicem dün çok üstüme geldiler çok moralim bozuldu abartmak ne demek yaaa kendi karısı 3 tane doğurmuş birinde de mi biraz kötü olmamış en son dedim kimseden yemek istemiyorum ben evde peynir ekmek yerim bunlarla uğraşmak zorunda kalmam
Üzme tatlı canını demekki senin kv rahatmış hamileliklerinde.Ben evde sokaktan gelen sigara kokusuyla lavaboya koşuyordum bunu anlatınca bazıları hadii canım...o kadar mı? Der gibi bakıyorlar suratıma evet yani o kadar ne yapalım bizim elimizde olsa zaten istemeyiz insan en sevdigi şeylerden tiksiniyor..Takma canım üzülme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Üzme tatlı canını demekki senin kv rahatmış hamileliklerinde.Ben evde sokaktan gelen sigara kokusuyla lavaboya koşuyordum bunu anlatınca bazıları hadii canım...o kadar mı? Der gibi bakıyorlar suratıma evet yani o kadar ne yapalım bizim elimizde olsa zaten istemeyiz insan en sevdigi şeylerden tiksiniyor..Takma canım üzülme
Sağol Sılam. Hakkım varsa helal olsun, siz de helal edin. Ne yapalım herşey kader kısmet. Çok üzüldüm ama hep kendimi telkin ediyorum, Allaha sığınıyorum. Mevlam neylerse güzel eyler, ondan gelen herşey baş göz üstüne. Rabbim sizlerin bebeklerine sağlıklı uzun ömürler versin. Hepiniz dualarımdasınız.
anlamıyorlar işte dün kv eşimle aramı bozdu kandil günü hala eşim benimle konuşmuyor ya nefret ettim buradan burada kimsem yok tek başımayım vee çok üzülüyorum dayanamıyorum artık dr.um arayıp soracağım eğer yolculuk yapabilirsem bugün gideceğim ankaraya
Günaydın canım her doktor farklı birşey söylüyor ya :44:bak noldu biliyomusn eşimle gitmiştim.hocam kalp atışını duyabilirmiyiz dedi eşim tabi dedi gümbür gümbür maşallah odada inledi sesi.bende dedimki bebeğe zarar verirmiş yeter dedim eşime.hocada kim söylüyo bunları dedi bayada dinletti ..bende şaşırdım yani.başka yere git bencede bi görün bak..ultrasonda kalp atışıda zarar vermezmiş yani.
Yalnız degilsinki biz varız :) senin gibi benzer sorunları yaşayan bir sürü arkadaşımız var..insan tabii böyle durumlarda anlayış bekliyor.Geçen bana bir yakınım geldi güya yanımda degil mutfagımda sigara içmek istedi normalde zaten ben ve eşim içmeyiz dedim kusura bakma ama ben çok fena oluyorum dedim... ne yapayım kalpleri kırılacak diye iki lokma zar zor yedigimi çıkarayımmı...Artık söylüyorum ben ama ilk hamileligimde hiç bir şeye sesim çıkmazdı.
sigara konusunda bende öyleyim 50 metre ötede biri sigara içse kokusunu alıyorum midem bulanıyo hamile değilkende tahammül edemezdim kokusuna ama şimdi daha beter avcı köpeği gibi oldum metrelerce uzaktan kokusu geliyo
aynen canım ilkinde yaptırmadım çok rahattım bunda da inşallah yaptırmıycam Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinikili test konusunda duygularima tercuman olmussun aynen senin gibi dusunuyorum yaptirsam da yaptirmasam da sonuc degismicek sonucta bebegime kiyamam ustune o ihtimalle cocugu yer bitiririm stresten en iyisi hep iyi oldugunu dusunmek insallah oyledirde yavrularimiz
:)) oo bende zaten sezaryenden kalan göbek vardı iyice arttı:)cm sini bilmiyorum dr ayrıntı sorunca bozuluyo önemli olan sağlıklı olması diyo, yani herşeyin yolunda olduğunu söyledi gayet sağlıklı gözüküyo dedi, ben de bugün biraz güneşlendim ve iki aydan beri ilk defa canım süt istedi, eskisine göre daha iyiyim kızlar bebekler büyüdükçe iyi olcaz galiba, bu arada ben zayıf bi insadım hiç göbeğim yoktu şimdi biraz göbekli oldum, sizce bu normal mi, daha erken değil mi ya :)
:)) elimden geldiğince canım birine bile faydam olsa ne mutlu, beni hiç nazlayan yok hamileliğim de ne ilkin de oldu gurbetteydik ne şimdi memleketteyiz ama değişen bir şey yok o yüzden ben hamilelere hamile kalmak isteyenler yardımım olsun istiyorum:)canım herkese bıkmadan usanmadan cevap veriyorsun helal olsundoktorla görüştüm hamdolsun çok iyi dedi
canım tez vakitte tat bu güzel duyguyu Rabbim güldürsün yüzünüben anlamadım ki birşey arkadaşım. 2 hafta önce kalp atışlarını duymuştuk, herşey çok iyi demişti doktorum. 2 hafta sonraya randevu verdi yani geçen pazartesi gününe. ultrasonda kalbi atmıyordu. doktor bir sorun var diyince ben anladım zaten hareket de etmiyordu kalbi atmıyordu. gelişimi günü gününe tamdı ve 24 saat içinde olmuş dedi doktor. sonra hastaneye yönlendirdi beni, başka bir doktor arkadaşına gönderdi. tekrar ultrasona girdim sonuç aynı. ertesi gün yani salı günü sabah 9 da hastaneye yatış yaptık, saat 16'ya kadar vajinal ve dil altı ilaçlarla kanama başlattılar, bebeğimi düşürdüler ve öyle kürtaja aldılar. çok zordu allahım kimseye yaşatmasın. 8+6 olmuştuk. nasip değilmiş. doktorum 15 günde bir böyle bir hastam oluyor dedi, ilk gebeliklerde bu oran %40 dedi. sağlıksız bir bebekse zaten yaşamıyormuş. Rabbim en iyisini bilir, o ne zaman ol derse o zaman olacak. daha vakti var demekki.
tabi canım hep okuyun ben sürekli okuyorum kendime evime oğluma eşime:)Kızlar bugün nazarla ilgili televizyonda bı hoca hamileler nazardan korkar her gün sabah felak nas okusunlar dedi sizde nazara inananlardansanız sökemk istedim inşllahallhım dıalarımızla kabul eder ... Nazarlardan korur bbgımızi....🙏🙏🙏
bende çok oluyor canım gebelik önceside vardı çünkü oğlumun çığlıkları kulağım mahvetti:) tansiyondan olur çınlama tansiyonunu ölç canımkızlar kulak cinlaması yaşayan var mı benim gibi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
erken olmuş canım gerçekten söylememek lazım ilk üç ay benim sadece anne babalarımız ve kardeşlerimiz biliyor akrabalara söyletmedimYa benim kocam niye bu kadar aceleci bilmiyorum ki. Herkese duyurmus kizlar daha 6+2 yiz. Milletin gozu zaten hep ustumuzde. Benim akrabalarim bile akraba degil akrep, basima kotu bisey gelince sevinen cinsten. Nazar yuzunden kinam oldugu gun hicbisey yokken hastanelik olan insanim. Korkuyorum cok. Bebegime bisey olursa bi de arkamdan icin icin gulenlerle ugrasirim Allah korusun... erken degil mi kizlar duyurmak icin.
amin canımkandilimiz mübarek olsun arkadaşlar,Rabbim bu mübarek gecede açtığımız elleri geri çevirmesin,dualarımızı kabul etsin inşallah...
tamam canımeflalim en yakın zamanda okuyup yazarım sana canım :13:
ben 4 haftalıkken başladım çekmeye:) albümümde var :)Arkadaşlar ben My Pregnancy diye bir application kullanıyorum, telefonuma yükledim. Burada da hafta hafta bebeğin gelişimini takip edebiliyorsunuz. Ayrıca arada tavsiyeler, hatırlatmalar, ipuçları var. 8. Haftada karın fotoğrafları çekmeye başlayabilirsiniz diyor. 4 haftada bir karnımın fotoğrafını çekip dışarıdaki gelişmeyi de takip etmeyi düşünüyorum. 😊
Bugün birkaç poz çektim pek hoşnut kalmadım ama😝...
Belki sizler de istersiniz diye yazdım, bize eğlence çıkıyor böyle işte😊
amin canım♥Kandiliniz Mübarek Olsun Arkadaşlar...Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmemizi nasip etsin, annesine babasına , ülkesine, dinine hayırlı evlatlar versin.Bebek isteyen kardeşlerimizede hayırlı, saglıklı bebekler versin inşallah. Dualarım hepinize bu gece Allah kabul etsin♥
canım nette satılanda 12. haftadan sonra duyulur yazıyor, sağlık ocaklarında var o aletten 20. haftadan sonra dinletiyorlarEvet canim ama daha kucuk diyr duyulmuyormus fediler cevremdekiler. O yuzden almadim. Kullanan var mi acaba?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
yaptır canım tetanoz aşın olacak çünkü sonra bebek doğunca onun aşılarıda var zaten 20. haftadan sonra gitmeye başlıyorsun kontrole şimdi gidip kayıt yaptır kan tahlili yaptırdıysan sonucunu götür bir daha kan almasınlarKızlar ya bisey sorcam. Aile hekimine gidip kayit falan yaptirmamiz gerekiyo mu? Bikac yerde öyle bisey okudum sanki ama emin değilim:what:
hayırlı olsun hoş geldinslm kızlar bende 4+3 günlük hamileyim muhtemel dogum tarihim 12 subat ama sezeryan olacagı için ocak sonu olacak.listeye ekler misiniz beni de
seninde olsun:)kandiliniz mubarek olsun kızlar.ben yas 29 antalya ikinci çocuk sat 12 mayıs.muhtemel dogum tarihi 12 subat
çok şükür canım sevindim senin adınaKızlar bugün güzel bir haber aldım. Daha önce 2 düşük yaşadığımı yazmıştım. O zamanki doktorum üzerinde durmadığı için sebebini araştırmadık. Şimdiki doktorum ise gerekli bütün tetkikleri yaptırdı. Trombofili testi yaptırdım, kan pıhtılaşması var mı diye. Bugün sonucu çıkmış, pıhtılaşma durumum yokmuş. Çok sevindim gerçekten. Çünkü pıhtılaşma olsaydı her gün iğne yapmak zorunda kalacaktım.
Belki de önceki doktorum haklıydı ama insan her şekilde içini rahatlatmak, ne gerekiyorsa yapmak istiyor işte...
amin canımCanlar kandiliniz mubarek olsun. Ben calistigim icin topluca okuyorum msjlarinizi. Cevap yazamiyorum cunku sayfalarca msj birikiyo :) bugun benim icin cok zor gecti. Ama simdi biraz daha iyiyim. Allah bu mubarek gunun hurmetine bebeklerimizi sag ve saglikli olarak kucaklarimiza almayi nasip etsin.
canım benim ilik zorunlu sezaryen oldu şimdi bunu normal istiyorum inşallah ama olmazsa sezaryeni doğum gününe kadar beklerim sancımı çekip öyle olurum sancı bebek için çok önemli şok yaşamaması için daha bir çok şey için, Türkiye de de 10 gün önce alıyorlar geneldeAnladim canim ben Almanyada yaşıyorum burda en erken 10 gün önce alıyorlar bebeği Türkiye de farklı demekki ...
Daha once sezeryan olanlar biliyorsa tam gününu yazsinlar merak ettim herkes öylemi acaba ???
amin canım aklından sil artık şu kötü düşünceleriYuce rabbim herkesinbevladini bagislasin eaim gececi aklima heo kotu aeyler geliyor. Rabbimvisteyen herkese saglikli hayirli evlat versin
ayy hı psikolojik tövbe ne cins insanlar var , canım ne olur sıkma canını he he de geç lütfen bazı insanlar başkalarını üzerek keyif alırlar maalesefÇook moralim bozuk kp ve kv ye göre benim bu koku hassasiyetim psikolojikmiş psikolaga gidip tedavi olmam gerekiyormuş ne biçim insan bunlar ya bi de alınma diyorlar kv 3tane doğurmuş bilmiyor mu nasıl olduğunu yazık bunlara
amin canımkandiliniz mubarek olsun arkadaşlar tüm günahlarımız silisin bu gece inşallah
sağol canım bir gayret abdest alıp en azından oturduğun yerden salavat getirseydin canımKandiliniz mubarek olsun arkadaslar benim bu halsizim bir turlu gecmiyor elim ayagim kalkmiyor😦😦 Bu mubarek gunde kalkip ibadetimi yapip dualar etmek istiyorum icim cok huzursuzzzz😢😢😢😢😢
ayy canım maşallah kuzuna çok güçlü annesi hiç bırakmasın seni budan sonrası güzel olsun inşaallahKızlar benim yazdıklarım gelmemiş sanırım kocaman bir parça attım saatlerdir acildeydim... Rahimde kanama olmuş ama taze kanama değilmiş şükürler olsun.. Ömrümden ömür gitti...yatış verdiler ..kendi dr mla görüştüm progestan iğne yapacaklar başkada bişey yapmazlar ..evde dinlen ...orda iyice moralin bozulur dedi... Bu mubarek gecede hem kendi bebişime hemde tüm bebişler için el açtım dua ettim... Sağlıcakla gelsinler... Allahım kabul etsin dualarımızı..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canım aminn, sen ne yaptın hastaneye yatacaktın yattın çıktın mı?Kızlar günaydın. Dün mevlamıza yalvardık. Bir yıllık defterimizi aldık. Dilerim bu forumda ve dünyanın neresinde olursa olsun evlatlarını özlemle bekleyen aileler yavrularına kavuşur..Salih veya saliha evlatlarla ödüllendiriliriz.
günaydın canımherkese günaydın kanama geçiren annemize acil şifalar diliyorum yat dinlen bol bol canım kendini koru
canım öfkeyle hareket etme lütfen kv kp rin sizi bu kadar etkilemesine izin verme sakın onların amacı o zatenanlamıyorlar işte dün kv eşimle aramı bozdu kandil günü hala eşim benimle konuşmuyor ya nefret ettim buradan burada kimsem yok tek başımayım vee çok üzülüyorum dayanamıyorum artık dr.um arayıp soracağım eğer yolculuk yapabilirsem bugün gideceğim ankaraya
anlamıyorlar işte dün kv eşimle aramı bozdu kandil günü hala eşim benimle konuşmuyor ya nefret ettim buradan burada kimsem yok tek başımayım vee çok üzülüyorum dayanamıyorum artık dr.um arayıp soracağım eğer yolculuk yapabilirsem bugün gideceğim ankaraya
Canım doktorun doğru söylemiş doppler ultrasonla bebeğin kalbinin üzerine tutup dinlettiklerinde çok ısı veriyormuş ve bebekler bundan rahatsız oluyorlarmış daha çok küçükler.benim doktorumda 6.haftada kısa dinletti 8.haftada dinletmedi iyi değil dedi.benim lekelenmelerim var oyüzden 2 haftada bir ultrasona giriyorum doktor normal ultrason aletlerinin hiçbir zararı yok dedi bende ona güvenerek giriyorum.
Canım ben de Prof.e gidiyorum ve ilk haftalar kalbi dinlenmek iyi değil şeklinde uzunca açıklamıştı. Ileriki haftalarda gümbür gümbür dinleyeceksin zaten ayrıntılı yazmak isterdim ama telden çok zor oluyor( doktorun en iyisini biliyordur yani sıkıntı yapma..
Ben de haftada bir gidiyorum düşüğüm olduğu ve korktuğum için... Ama ultrason bebeğimizi etkilemezmiş.. TV izlemek kadar düşün dedi yaydığı etkiyi sıkıntı yok dedi doktorum çok da güzel açıkladı benim içim rahat etmişti...
Evet canım yaa çok iğrenç zaten normalde hiç sevmem şimdi daha bir iğrenç geliyor. Sanki özellikle gibi gelip buluyor benim burnumu.
yok kuzum yatmadım. bol bol su içdedi yarın yıne gıdecegımaynen canım ilkinde yaptırmadım çok rahattım bunda da inşallah yaptırmıycam Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
:)) oo bende zaten sezaryenden kalan göbek vardı iyice arttı:)
:)) elimden geldiğince canım birine bile faydam olsa ne mutlu, beni hiç nazlayan yok hamileliğim de ne ilkin de oldu gurbetteydik ne şimdi memleketteyiz ama değişen bir şey yok o yüzden ben hamilelere hamile kalmak isteyenler yardımım olsun istiyorum:)
canım tez vakitte tat bu güzel duyguyu Rabbim güldürsün yüzünü
tabi canım hep okuyun ben sürekli okuyorum kendime evime oğluma eşime:)
bende çok oluyor canım gebelik önceside vardı çünkü oğlumun çığlıkları kulağım mahvetti:) tansiyondan olur çınlama tansiyonunu ölç canım
erken olmuş canım gerçekten söylememek lazım ilk üç ay benim sadece anne babalarımız ve kardeşlerimiz biliyor akrabalara söyletmedim
amin canım
tamam canım
ben 4 haftalıkken başladım çekmeye:) albümümde var :)
amin canım
canım nette satılanda 12. haftadan sonra duyulur yazıyor, sağlık ocaklarında var o aletten 20. haftadan sonra dinletiyorlar
yaptır canım tetanoz aşın olacak çünkü sonra bebek doğunca onun aşılarıda var zaten 20. haftadan sonra gitmeye başlıyorsun kontrole şimdi gidip kayıt yaptır kan tahlili yaptırdıysan sonucunu götür bir daha kan almasınlar
hayırlı olsun hoş geldin
seninde olsun:)
çok şükür canım sevindim senin adına
amin canım
canım benim ilik zorunlu sezaryen oldu şimdi bunu normal istiyorum inşallah ama olmazsa sezaryeni doğum gününe kadar beklerim sancımı çekip öyle olurum sancı bebek için çok önemli şok yaşamaması için daha bir çok şey için, Türkiye de de 10 gün önce alıyorlar genelde
amin canım aklından sil artık şu kötü düşünceleri
ayy hı psikolojik tövbe ne cins insanlar var , canım ne olur sıkma canını he he de geç lütfen bazı insanlar başkalarını üzerek keyif alırlar maalesef
amin canım
sağol canım bir gayret abdest alıp en azından oturduğun yerden salavat getirseydin canım
ayy canım maşallah kuzuna çok güçlü annesi hiç bırakmasın seni budan sonrası güzel olsun inşaallah
amin canım aminn, sen ne yaptın hastaneye yatacaktın yattın çıktın mı?
günaydın canım
canım öfkeyle hareket etme lütfen kv kp rin sizi bu kadar etkilemesine izin verme sakın onların amacı o zaten
yok kuzum yatmadım. bol bol su içdedi yarın yıne gıdecegım
aynen hava sanki hep sigara kokuyo gibi geliyo geçen evde oturuyoruz en üst kattayız biz bi yerlerden evde sigara kokusu aldım alt katlarda içilen bile geldi burnuma diyorum bu sigara açık havada da yasaklanmalı önümde giden biri bi üflüyo hepsi bana bide iğreniyorum ciğerine girmiş çıkmış dumanı kokluyorum diye daha fena oluyorum
Bencede yasaklanmalı!! :) sigara içenler duymasın.
iyi bari canım sevindim düzelmiştir suyla, iştah devam mı canım ben tartılmaya korkuyorumaldın mı sen hiç, hala foto bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?