2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım kp gidiyor zaten psikologa ama hala insanlarla uğraşmaktan geri kalmıyor ayın 19unda terkedicem burayı ankaraya gidip geri dönmicem dün çok üstüme geldiler çok moralim bozuldu abartmak ne demek yaaa kendi karısı 3 tane doğurmuş birinde de mi biraz kötü olmamış en son dedim kimseden yemek istemiyorum ben evde peynir ekmek yerim bunlarla uğraşmak zorunda kalmam

herkese günaydın kanama geçiren annemize acil şifalar diliyorum yat dinlen bol bol canım kendini koru

Üzme tatlı canını demekki senin kv rahatmış hamileliklerinde.Ben evde sokaktan gelen sigara kokusuyla lavaboya koşuyordum bunu anlatınca bazıları hadii canım...o kadar mı? Der gibi bakıyorlar suratıma evet yani o kadar ne yapalım bizim elimizde olsa zaten istemeyiz insan en sevdigi şeylerden tiksiniyor..Takma canım üzülme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sigara konusunda bende öyleyim 50 metre ötede biri sigara içse kokusunu alıyorum midem bulanıyo hamile değilkende tahammül edemezdim kokusuna ama şimdi daha beter avcı köpeği gibi oldum metrelerce uzaktan kokusu geliyo

anlamıyorlar işte dün kv eşimle aramı bozdu kandil günü hala eşim benimle konuşmuyor ya nefret ettim buradan burada kimsem yok tek başımayım vee çok üzülüyorum dayanamıyorum artık dr.um arayıp soracağım eğer yolculuk yapabilirsem bugün gideceğim ankaraya

günaydın kızlar bu gün şefim işe geldiğinde çocuğunun çok hasta olduğunu vücudunda kırmızı lekeler çıktığını söyledi
şimdide çocuğu doktora götürdü kızamık olabilirmiş ama daha belli değil
sizce virüsü iş yerine taşımış olabilir mi? :18:
bana da bulaşmasından çok korktum

Geçmiş olsun ALLAH sabır versin seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım geçmez sanıyorsun ama geçicek rabbim sağlıklı evlat nasip etsin .

Yalnız degilsinki biz varız :) senin gibi benzer sorunları yaşayan bir sürü arkadaşımız var..insan tabii böyle durumlarda anlayış bekliyor.Geçen bana bir yakınım geldi güya yanımda degil mutfagımda sigara içmek istedi normalde zaten ben ve eşim içmeyiz dedim kusura bakma ama ben çok fena oluyorum dedim... ne yapayım kalpleri kırılacak diye iki lokma zar zor yedigimi çıkarayımmı...Artık söylüyorum ben ama ilk hamileligimde hiç bir şeye sesim çıkmazdı.

Günaydın canım her doktor farklı birşey söylüyor ya :44:

Koku olayı çok fena... İnsanlar biraz anlayış gösterse ne olur sanki...

Evet canım yaa çok iğrenç zaten normalde hiç sevmem şimdi daha bir iğrenç geliyor. Sanki özellikle gibi gelip buluyor benim burnumu.

aynen canım ilkinde yaptırmadım çok rahattım bunda da inşallah yaptırmıycam Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
:)) oo bende zaten sezaryenden kalan göbek vardı iyice arttı:)
canım herkese bıkmadan usanmadan cevap veriyorsun helal olsun doktorla görüştüm hamdolsun çok iyi dedi
:)) elimden geldiğince canım birine bile faydam olsa ne mutlu, beni hiç nazlayan yok hamileliğim de ne ilkin de oldu gurbetteydik ne şimdi memleketteyiz ama değişen bir şey yok o yüzden ben hamilelere hamile kalmak isteyenler yardımım olsun istiyorum:)
canım tez vakitte tat bu güzel duyguyu Rabbim güldürsün yüzünü
tabi canım hep okuyun ben sürekli okuyorum kendime evime oğluma eşime:)
kızlar kulak cinlaması yaşayan var mı benim gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende çok oluyor canım gebelik önceside vardı çünkü oğlumun çığlıkları kulağım mahvetti:) tansiyondan olur çınlama tansiyonunu ölç canım
erken olmuş canım gerçekten söylememek lazım ilk üç ay benim sadece anne babalarımız ve kardeşlerimiz biliyor akrabalara söyletmedim
kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar,Rabbim bu mübarek gecede açtığımız elleri geri çevirmesin,dualarımızı kabul etsin inşallah...
amin canım
eflalim en yakın zamanda okuyup yazarım sana canım :13:
tamam canım
ben 4 haftalıkken başladım çekmeye:) albümümde var :)
amin canım
Evet canim ama daha kucuk diyr duyulmuyormus fediler cevremdekiler. O yuzden almadim. Kullanan var mi acaba?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
canım nette satılanda 12. haftadan sonra duyulur yazıyor, sağlık ocaklarında var o aletten 20. haftadan sonra dinletiyorlar
Kızlar ya bisey sorcam. Aile hekimine gidip kayit falan yaptirmamiz gerekiyo mu? Bikac yerde öyle bisey okudum sanki ama emin değilim:what:

yaptır canım tetanoz aşın olacak çünkü sonra bebek doğunca onun aşılarıda var zaten 20. haftadan sonra gitmeye başlıyorsun kontrole şimdi gidip kayıt yaptır kan tahlili yaptırdıysan sonucunu götür bir daha kan almasınlar
slm kızlar bende 4+3 günlük hamileyim muhtemel dogum tarihim 12 subat ama sezeryan olacagı için ocak sonu olacak.listeye ekler misiniz beni de
hayırlı olsun hoş geldin
kandiliniz mubarek olsun kızlar.ben yas 29 antalya ikinci çocuk sat 12 mayıs.muhtemel dogum tarihi 12 subat
seninde olsun:)
çok şükür canım sevindim senin adına
amin canım
Anladim canim ben Almanyada yaşıyorum burda en erken 10 gün önce alıyorlar bebeği Türkiye de farklı demekki ...
Daha once sezeryan olanlar biliyorsa tam gününu yazsinlar merak ettim herkes öylemi acaba ???
canım benim ilik zorunlu sezaryen oldu şimdi bunu normal istiyorum inşallah ama olmazsa sezaryeni doğum gününe kadar beklerim sancımı çekip öyle olurum sancı bebek için çok önemli şok yaşamaması için daha bir çok şey için, Türkiye de de 10 gün önce alıyorlar genelde
Yuce rabbim herkesinbevladini bagislasin eaim gececi aklima heo kotu aeyler geliyor. Rabbimvisteyen herkese saglikli hayirli evlat versin
amin canım aklından sil artık şu kötü düşünceleri
ayy hı psikolojik tövbe ne cins insanlar var , canım ne olur sıkma canını he he de geç lütfen bazı insanlar başkalarını üzerek keyif alırlar maalesef
kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar tüm günahlarımız silisin bu gece inşallah
amin canım
sağol canım bir gayret abdest alıp en azından oturduğun yerden salavat getirseydin canım
ayy canım maşallah kuzuna çok güçlü annesi hiç bırakmasın seni budan sonrası güzel olsun inşaallah
amin canım aminn, sen ne yaptın hastaneye yatacaktın yattın çıktın mı?
herkese günaydın kanama geçiren annemize acil şifalar diliyorum yat dinlen bol bol canım kendini koru
günaydın canım
canım öfkeyle hareket etme lütfen kv kp rin sizi bu kadar etkilemesine izin verme sakın onların amacı o zaten

canım bence eşinle aranı düzeltmeden gitme önce konuşun anlaşın yoksa için içini yer bebeğini de üzersin kv kp de olsa sokmayın aranıza kimseyi. sende annenin yanına gidene kadar peynir ekmek ye meyve ye geçir günlerini annen sana gül gibi bakar gidince

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız gerçekten 3 hafta bekleyemicektim çok aklıma takılmıştı bu önümüzdeki hafta mutlaka gidicem inşallah görmem lazım içim rahatlamayacak çünkü

Rabbim meleklerimizi bizlere bağışlasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah tekrar teşekkürler

Evet canım yaa çok iğrenç zaten normalde hiç sevmem şimdi daha bir iğrenç geliyor. Sanki özellikle gibi gelip buluyor benim burnumu.

aynen hava sanki hep sigara kokuyo gibi geliyo geçen evde oturuyoruz en üst kattayız biz bi yerlerden evde sigara kokusu aldım alt katlarda içilen bile geldi burnuma diyorum bu sigara açık havada da yasaklanmalı önümde giden biri bi üflüyo hepsi bana bide iğreniyorum ciğerine girmiş çıkmış dumanı kokluyorum diye daha fena oluyorum

yok kuzum yatmadım. bol bol su içdedi yarın yıne gıdecegım

yok kuzum yatmadım. bol bol su içdedi yarın yıne gıdecegım

iyi bari canım sevindim düzelmiştir suyla, iştah devam mı canım ben tartılmaya korkuyorum aldın mı sen hiç, hala foto bekliyorum:)

Bencede yasaklanmalı!! :) sigara içenler duymasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…