• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
biliyorum valla benimde ilk gittiğim doktor öyle kötü davrandı ki kendimi suç işlemişim gibi hissettim hatta evlilik dışı hamile kalmışım gibi aşağılar şekilde davrandı yaaa sinirlerim çok bozuldu hatta bana dedi ki sen neden bu kadar tedirginsin dedi şiddetli ağrılarım var dedim olacak tabi hamilesin ağrıları istemiyorsan hamile kalmasaydın kaldıysan çekeceksin dedi kanama olur yada parça düşerse gel dedi uyuz yaaa bekarken de o doktora giderdim çok güler yüzlüydü evlendikten sonrada gittim iyiydi ama hamile olduğumu görünce kadın bambaşka biri oldu anlamadım kadın doktorlarda kıskançlık çekememezlik olur derler öylemi başka şey mi bilmem ama moralim bozulmuştu yaaa

evet hamilelerde biraz nazlı olduklarından sinirleniyorlar belki de. ama iyi doktorlar da var bana denk gelmedı henuz.

Rappunzel canim hic uzme kendini. Erkekler birazcik odun olabiliyorlar bazen. Bazi seyleri dusunemiyorlar. Diger arkadaslarin soyledigi gibi sen sakin ol ve sukunetini koru. Ne laf soyle ne de kendini savun. Esin mutlaka amlicaktir hatasini. O zaman da naz yaparsin bir guzel. Ama uzulup de kendine de bebegine de zarar verme. Kv kp de takma. Mumkun oldugunca muhattap olmamaya calis. Onlardan gelecek hayir baskasindan gelsin bosver. Sonra da konusur dururlar hamileyken biz baktik vs diye. Allah kimseye muhtac etmesin. Az kalmis sabret annecigine kavusunca rahatlarsin insaallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sadece 6 gün kvlerde yemek yedim çünkü çok tiksiniyordum kokulardan ama bi kaç gündür çağırmıyorlar eşim de kızmıştı aslında dünkü olaydan sonra da eşime de söyledim ben bir daha gitmem evde peynir ekmek yerim aç kalmam yiyecek bir şey mutlaka bulurum dedim Allah nasip etseydi de taşınsaydık biran önce:43::43:

Arkadaşlar idrar yolları iltahabı oldum diye yazmıştım. 7+1 günlüğüz şu anda. İdrar kültürü istedi doktorum ama sonuç yarın çıkacak ve ben çok kötüyüm. Doktorumu aradım travazol krem ile monurol kullan dedi. Tabi ki hiç birimiz doktordan iyi bilemeyiz ama bir zararı olmaz değil mi? İçimi rahatlatın ne olur :(

kızlar kafayı yicem dün eşim kafasını göbeğime koydu hafif bi baskı oldu, normalde karnımın sağ tarafında yani bebeğin olduğu yerde hep bi kasılma hissederdim ama dünden beri hiç birşey hissedemiyorum, üstelik bugün kalktığımda hiç hamile gibi değildim midem bulanmıyo göğüslerimdeki hassasiyet azaldı acaba bebeğe bişey mi oldu yaa ya da psikolojik mi bunlar, belki de ilk zor dönemi atlattığımız için vücudumuz belirtilere alışmıştır bilemiyorum bir fikri olan var mı tecrübeli arkadaşlar bi cevap versin kalbi mi durdu yoksa :S:S:S:S:S:S:S::S:S:S:S:SS::S:S:S:S:S:S:SS:

Canım hiç korkma 10. Haftaya birlikte azalıyor belirtiler :)

kızlar kafayı yicem dün eşim kafasını göbeğime koydu hafif bi baskı oldu, normalde karnımın sağ tarafında yani bebeğin olduğu yerde hep bi kasılma hissederdim ama dünden beri hiç birşey hissedemiyorum, üstelik bugün kalktığımda hiç hamile gibi değildim midem bulanmıyo göğüslerimdeki hassasiyet azaldı acaba bebeğe bişey mi oldu yaa ya da psikolojik mi bunlar, belki de ilk zor dönemi atlattığımız için vücudumuz belirtilere alışmıştır bilemiyorum bir fikri olan var mı tecrübeli arkadaşlar bi cevap versin kalbi mi durdu yoksa :S:S:S:S:S:S:S::S:S:S:S:SS::S:S:S:S:S:S:SS:

ben hergece arnımın altına yastık koyarak yatıyorum yoksa uyuyamıyorum merak etme olmaz bişi sen ondan etkilenmişsin ondan bişi olurmu hiş geçen burdaki arkadaşlardan biri poposunun üstüne düştü rabbime emanet onlar merak etme sen bişi olmaz

Bende 74 ile kaldın şuan 70 düştüm yememde iyi ama :( anlamadım yüksek kılo olunca yüksek tandıuonuda tetıklıyo zaten bende var bir tansiyon düzensizliği açta kalmıcan cokta yemıcen bir 8 aya girseydık :)))

bu arada yazmayı unutmuşum bence yüksek kilo yüksek tansiyonu etkiilemiyordur yaaa bende hep 10-7 11-7 10-8 filan çıkıyor o zaman bende etkilerdi bence etkilemiyordur canım yaa

Arkadaşlar idrar yolları iltahabı oldum diye yazmıştım. 7+1 günlüğüz şu anda. İdrar kültürü istedi doktorum ama sonuç yarın çıkacak ve ben çok kötüyüm. Doktorumu aradım travazol krem ile monurol kullan dedi. Tabi ki hiç birimiz doktordan iyi bilemeyiz ama bir zararı olmaz değil mi? İçimi rahatlatın ne olur :(

Ben de iki kez kültür verdim ve iltihap olmuşum bir fe kum dökmüşüm.. Bir şey olmaz canım olsa doktorun vermez zaten... Merak etme... Çok geçmiş olsun sancın çok olacak şimdi...

Bölgeler su içmeye çalış...

monurol kullandım ben banada verdi doktorum bişi olmaz tek içimlik arkadaşım 9 ay içti ama pek faydasını görmedi bende dahil sen kullan tabi belki sende etkili olur o zağten gebeler için veriliyor cnm gönlün rahat olsun ama kremi bilemem artı doktor birtek bize bakmıyor cnm riskli olan bişiyi bize asla vermez bunuda unutma

ben hergece arnımın altına yastık koyarak yatıyorum yoksa uyuyamıyorum merak etme olmaz bişi sen ondan etkilenmişsin ondan bişi olurmu hiş geçen burdaki arkadaşlardan biri poposunun üstüne düştü rabbime emanet onlar merak etme sen bişi olmaz

kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim, ilk gebeliğim hem çok heyecanlı hem çok tedirginim hiçi bir şey bilmiyorum ailem de uzakta burada hiç arkadaşım da yok, iyi ki bu platform var gerçekten birbirimize destek oluyoruz inşallah bu andan itibaren hepimiz cok sorunsuz bir hamilelik yaşarız ben dediklerinize uyarak kafaya takmıycam temmuzun ikisinde kontrolüm var bekliycem bakalım ins bise olmamıştır.

sadece 6 gün kvlerde yemek yedim çünkü çok tiksiniyordum kokulardan ama bi kaç gündür çağırmıyorlar eşim de kızmıştı aslında dünkü olaydan sonra da eşime de söyledim ben bir daha gitmem evde peynir ekmek yerim aç kalmam yiyecek bir şey mutlaka bulurum dedim Allah nasip etseydi de taşınsaydık biran önce:43::43:

sen nerdesin cnm valla yakın yer olsa ben neyapar yapar ulaştırırım benimde üst katta görümcem var sağolsun ya çağırır ya indirir yemek hergün değil ama arada yapar Allahtan bende bulantı ve tiksinme yok sağdece leke yüzünden pek kalkamıyorum okadar az daha sabret eşim sabah espiri yapıyor bana dedim ev çok pislendi yapamıyorum içime dert oluyor böyle dedim Allahtan yarın ablam ve yeğenim gelecek okullar kapandı nasılsa.. eşimde sende doğduğu zaman sana yardım etmeyenlere sevdirmezsin dedi :33:

Aaaa merhaba sende izmirlisin herhalde, bende medicalpark'a gitmeye başladım merve hanıma, sen hangi hastaneye gidiyosun

kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim, ilk gebeliğim hem çok heyecanlı hem çok tedirginim hiçi bir şey bilmiyorum ailem de uzakta burada hiç arkadaşım da yok, iyi ki bu platform var gerçekten birbirimize destek oluyoruz inşallah bu andan itibaren hepimiz cok sorunsuz bir hamilelik yaşarız ben dediklerinize uyarak kafaya takmıycam temmuzun ikisinde kontrolüm var bekliycem bakalım ins bise olmamıştır.

bende 3 temmuzda gidicem benim doktorum 5. aya kadar yatış şeklinizin hiç bir önemi yok isterseniz yüz üstü bile yatabilirsiniz dedide tabi ben onu yapamam normaldede yapamam 3 temmuzda 2 li taramamız var bakalım hayırlı haberler alırız inş

sen nerdesin cnm valla yakın yer olsa ben neyapar yapar ulaştırırım benimde üst katta görümcem var sağolsun ya çağırır ya indirir yemek hergün değil ama arada yapar Allahtan bende bulantı ve tiksinme yok sağdece leke yüzünden pek kalkamıyorum okadar az daha sabret eşim sabah espiri yapıyor bana dedim ev çok pislendi yapamıyorum içime dert oluyor böyle dedim Allahtan yarın ablam ve yeğenim gelecek okullar kapandı nasılsa.. eşimde sende doğduğu zaman sana yardım etmeyenlere sevdirmezsin dedi :33:

antalyada yaşıyorum canım ben yalnız ayın 19unda ankaraya gidip ordan ev tutup taşınacağız her şeyi bırakıp göç edicez yanii :D ailem de ankarada benim..
bende de lekelenme oldu geçen hafta salı günü dktora gittim bebekle alakalı bir sorun yok ama progestan iç ve dinlen demişti ben de çok kalkamıyorum eşim elinden geldiğince evi topluyor ama yemek konusunda perişan olduk eşim de ben de ben çok acıkıyorum mütemadiyen açım kv ile aynı apartmanda kapı komşusuyuz ama o sadece oğlunu doyurmakla ilgileniyor canım eşim de kendi az yiyor tabağını bana kaçırıyor kıyamam ben ona Allah nasip ederse 1 hafta daha dayanıp bir daha buraya dönmeyeceğiz :D
sana da çok teşekkür ederim bebişim yaa düşünmen bile yeter Allah razı olsun senden :)

monurol kullandım ben banada verdi doktorum bişi olmaz tek içimlik arkadaşım 9 ay içti ama pek faydasını görmedi bende dahil sen kullan tabi belki sende etkili olur o zağten gebeler için veriliyor cnm gönlün rahat olsun ama kremi bilemem artı doktor birtek bize bakmıyor cnm riskli olan bişiyi bize asla vermez bunuda unutma

Tabi ki doktor en iyisini biliyor ama annelik içgüdüsü sanırım :(

antalyada yaşıyorum canım ben yalnız ayın 19unda ankaraya gidip ordan ev tutup taşınacağız her şeyi bırakıp göç edicez yanii :D ailem de ankarada benim..
bende de lekelenme oldu geçen hafta salı günü dktora gittim bebekle alakalı bir sorun yok ama progestan iç ve dinlen demişti ben de çok kalkamıyorum eşim elinden geldiğince evi topluyor ama yemek konusunda perişan olduk eşim de ben de ben çok acıkıyorum mütemadiyen açım kv ile aynı apartmanda kapı komşusuyuz ama o sadece oğlunu doyurmakla ilgileniyor canım eşim de kendi az yiyor tabağını bana kaçırıyor kıyamam ben ona Allah nasip ederse 1 hafta daha dayanıp bir daha buraya dönmeyeceğiz :D
sana da çok teşekkür ederim bebişim yaa düşünmen bile yeter Allah razı olsun senden :)

ya o nasıl iş ya günah be valla günah deliriyorum böyle kaynanalara valla benim eşim olsa kök söktürür annesine nedemek gelin hamile ve sen yemek vermiyceksin Allahtan korksun senin o kaynanan deliriyorum böyle olunca

Merhaba kizlar.. bende 8 haftalik hamileym.. aranizda sigara kulanan var mi? Ya ben cok az da olsa içiyorum arada. En cokta sinirli olduğum zamanlar.. of ya cok yalnizim bende :( ailem uzakta benimde., kayinvalidemle anlasamiyoruz ayni evde yasiyoruz :( esimlede tartistik.. cok yalnizim cok :((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktorlarınızla veya hastaneyle doğum ücretleri hakkında görüştünüz mü? ben bir sonraki seferde konuşmayı düşünüyorum ki ona göre karar verebileyim ben dışarıdan doktora gidiyorum ve uygun gelirse doktorun önerebileceği bir hastanede doğum yapmak istiyorum umarım uçuk bir rakam söylemez:10:

ya o nasıl iş ya günah be valla günah deliriyorum böyle kaynanalara valla benim eşim olsa kök söktürür annesine nedemek gelin hamile ve sen yemek vermiyceksin Allahtan korksun senin o kaynanan deliriyorum böyle olunca

herkesin kendi vicdanı ya umursamıyorum artık benim canım annem güzel güzel yemekler hazırladı beni bekliyor canım annecim benim ben eskiden laf söylemezdim şimdi babasına da annesine de söylüyorum diye daha çok işkence etmeye çalışıyorlar sanırım Rabbim bilir kandil günü yapmasa iyiydi yani düşün ben çok gamsız bir insanım demekki bebişim beni biraz alıngan yaptı

Tabi ki doktor en iyisini biliyor ama annelik içgüdüsü sanırım :(

birde sana tavsiyem bu çok etkikli ben yaptım çook memnun kaldım arkadaşım kalın tuz 3 yemek kaşığı bir kovaya koy dayana biliceğin kadar sıcak su ayaklarını içine sok 20 dakika beklet sonra kurula ayaklarını çoraplarını giy birde günde 1 kere ılık suya elma sirkesi kor öyle taharet al inan bu ikisi beni kurtardı dene derim ne zararı olabilirki

Back
X