biliyorum valla benimde ilk gittiğim doktor öyle kötü davrandı ki kendimi suç işlemişim gibi hissettim hatta evlilik dışı hamile kalmışım gibi aşağılar şekilde davrandı yaaa sinirlerim çok bozuldu hatta bana dedi ki sen neden bu kadar tedirginsin dedi şiddetli ağrılarım var dedim olacak tabi hamilesin ağrıları istemiyorsan hamile kalmasaydın kaldıysan çekeceksin dedi kanama olur yada parça düşerse gel dedi uyuz yaaa bekarken de o doktora giderdim çok güler yüzlüydü evlendikten sonrada gittim iyiydi ama hamile olduğumu görünce kadın bambaşka biri oldu anlamadım kadın doktorlarda kıskançlık çekememezlik olur derler öylemi başka şey mi bilmem ama moralim bozulmuştu yaaa
Rappunzel canim hic uzme kendini. Erkekler birazcik odun olabiliyorlar bazen. Bazi seyleri dusunemiyorlar. Diger arkadaslarin soyledigi gibi sen sakin ol ve sukunetini koru. Ne laf soyle ne de kendini savun. Esin mutlaka amlicaktir hatasini. O zaman da naz yaparsin bir guzel. Ama uzulup de kendine de bebegine de zarar verme. Kv kp de takma. Mumkun oldugunca muhattap olmamaya calis. Onlardan gelecek hayir baskasindan gelsin bosver. Sonra da konusur dururlar hamileyken biz baktik vs diye. Allah kimseye muhtac etmesin. Az kalmis sabret annecigine kavusunca rahatlarsin insaallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar kafayı yicem dün eşim kafasını göbeğime koydu hafif bi baskı oldu, normalde karnımın sağ tarafında yani bebeğin olduğu yerde hep bi kasılma hissederdim ama dünden beri hiç birşey hissedemiyorum, üstelik bugün kalktığımda hiç hamile gibi değildim midem bulanmıyo göğüslerimdeki hassasiyet azaldı acaba bebeğe bişey mi oldu yaa ya da psikolojik mi bunlar, belki de ilk zor dönemi atlattığımız için vücudumuz belirtilere alışmıştır bilemiyorum bir fikri olan var mı tecrübeli arkadaşlar bi cevap versin kalbi mi durdu yoksa :S:S:S:S:S:S:S::S:S:S:S:SS::S:S:S:S:S:S:SS:
kızlar kafayı yicem dün eşim kafasını göbeğime koydu hafif bi baskı oldu, normalde karnımın sağ tarafında yani bebeğin olduğu yerde hep bi kasılma hissederdim ama dünden beri hiç birşey hissedemiyorum, üstelik bugün kalktığımda hiç hamile gibi değildim midem bulanmıyo göğüslerimdeki hassasiyet azaldı acaba bebeğe bişey mi oldu yaa ya da psikolojik mi bunlar, belki de ilk zor dönemi atlattığımız için vücudumuz belirtilere alışmıştır bilemiyorum bir fikri olan var mı tecrübeli arkadaşlar bi cevap versin kalbi mi durdu yoksa :S:S:S:S:S:S:S::S:S:S:S:SS::S:S:S:S:S:S:SS:
Bende 74 ile kaldın şuan 70 düştüm yememde iyi amaanlamadım yüksek kılo olunca yüksek tandıuonuda tetıklıyo zaten bende var bir tansiyon düzensizliği açta kalmıcan cokta yemıcen bir 8 aya girseydık :)))
Arkadaşlar idrar yolları iltahabı oldum diye yazmıştım. 7+1 günlüğüz şu anda. İdrar kültürü istedi doktorum ama sonuç yarın çıkacak ve ben çok kötüyüm. Doktorumu aradım travazol krem ile monurol kullan dedi. Tabi ki hiç birimiz doktordan iyi bilemeyiz ama bir zararı olmaz değil mi? İçimi rahatlatın ne olur
Arkadaşlar idrar yolları iltahabı oldum diye yazmıştım. 7+1 günlüğüz şu anda. İdrar kültürü istedi doktorum ama sonuç yarın çıkacak ve ben çok kötüyüm. Doktorumu aradım travazol krem ile monurol kullan dedi. Tabi ki hiç birimiz doktordan iyi bilemeyiz ama bir zararı olmaz değil mi? İçimi rahatlatın ne olur
ben hergece arnımın altına yastık koyarak yatıyorum yoksa uyuyamıyorum merak etme olmaz bişi sen ondan etkilenmişsin ondan bişi olurmu hiş geçen burdaki arkadaşlardan biri poposunun üstüne düştü rabbime emanet onlar merak etme sen bişi olmaz
sadece 6 gün kvlerde yemek yedim çünkü çok tiksiniyordum kokulardan ama bi kaç gündür çağırmıyorlar eşim de kızmıştı aslında dünkü olaydan sonra da eşime de söyledim ben bir daha gitmem evde peynir ekmek yerim aç kalmam yiyecek bir şey mutlaka bulurum dedim Allah nasip etseydi de taşınsaydık biran önce
ben hergece arnımın altına yastık koyarak yatıyorum yoksa uyuyamıyorum merak etme olmaz bişi sen ondan etkilenmişsin ondan bişi olurmu hiş geçen burdaki arkadaşlardan biri poposunun üstüne düştü rabbime emanet onlar merak etme sen bişi olmaz
kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim, ilk gebeliğim hem çok heyecanlı hem çok tedirginim hiçi bir şey bilmiyorum ailem de uzakta burada hiç arkadaşım da yok, iyi ki bu platform var gerçekten birbirimize destek oluyoruz inşallah bu andan itibaren hepimiz cok sorunsuz bir hamilelik yaşarız ben dediklerinize uyarak kafaya takmıycam temmuzun ikisinde kontrolüm var bekliycem bakalım ins bise olmamıştır.
sen nerdesin cnm valla yakın yer olsa ben neyapar yapar ulaştırırım benimde üst katta görümcem var sağolsun ya çağırır ya indirir yemek hergün değil ama arada yapar Allahtan bende bulantı ve tiksinme yok sağdece leke yüzünden pek kalkamıyorum okadar az daha sabret eşim sabah espiri yapıyor bana dedim ev çok pislendi yapamıyorum içime dert oluyor böyle dedim Allahtan yarın ablam ve yeğenim gelecek okullar kapandı nasılsa.. eşimde sende doğduğu zaman sana yardım etmeyenlere sevdirmezsin dedi
Aaaa merhaba sende izmirlisin herhalde, bende medicalpark'a gitmeye başladım merve hanıma, sen hangi hastaneye gidiyosun
monurol kullandım ben banada verdi doktorum bişi olmaz tek içimlik arkadaşım 9 ay içti ama pek faydasını görmedi bende dahil sen kullan tabi belki sende etkili olur o zağten gebeler için veriliyor cnm gönlün rahat olsun ama kremi bilemem artı doktor birtek bize bakmıyor cnm riskli olan bişiyi bize asla vermez bunuda unutma
antalyada yaşıyorum canım ben yalnız ayın 19unda ankaraya gidip ordan ev tutup taşınacağız her şeyi bırakıp göç edicez yaniiailem de ankarada benim..
bende de lekelenme oldu geçen hafta salı günü dktora gittim bebekle alakalı bir sorun yok ama progestan iç ve dinlen demişti ben de çok kalkamıyorum eşim elinden geldiğince evi topluyor ama yemek konusunda perişan olduk eşim de ben de ben çok acıkıyorum mütemadiyen açım kv ile aynı apartmanda kapı komşusuyuz ama o sadece oğlunu doyurmakla ilgileniyor canım eşim de kendi az yiyor tabağını bana kaçırıyor kıyamam ben ona Allah nasip ederse 1 hafta daha dayanıp bir daha buraya dönmeyeceğiz
sana da çok teşekkür ederim bebişim yaa düşünmen bile yeter Allah razı olsun senden :)
ya o nasıl iş ya günah be valla günah deliriyorum böyle kaynanalara valla benim eşim olsa kök söktürür annesine nedemek gelin hamile ve sen yemek vermiyceksin Allahtan korksun senin o kaynanan deliriyorum böyle olunca
Tabi ki doktor en iyisini biliyor ama annelik içgüdüsü sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?