bu haftalarda duyarlar mı ki biziannenin sesini 16. haftada hissetmeye başlıyormuş diye duymuştum
canım beni değil oğullarını etkiliyorlar o geri zekalı da hemen etkileniyor sinsi annesinden dün resmen ağzıma sıçtı sen hamilesin üzmeyeyim demedi gece dondum bana sarılır mısın çok üşüyorum dedim oralı olmadı bile çok üzgünüm gerçekten toparlayamıyorum kendimi
umurlarında değil ki yani eşime de inanamıyorum kandil günü benim kalbimi kırdı tamam onlar da annesi babası ama eşimin tarafsız düşünmesii lazım ne beni ne onları tutması lazım yani şu an gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumdayım Allah yardımcım olsun inşallah
pko olduğun için kilo almamışsın ne güzel ben pcosluyum korunurken hamile kaldım Allahın izniyle ama sorun yüksek kiloyla hamile kalmış olmam dr bir problem yok dedi ama insan panik oluyor işte
canım sabahtan beri ağlıyorum çok gerildim
az önce geldi şefim kızamık değilmiş
şimdide kendime kızıyorum boşu boşuna bebişi de sıkıntıya soktum
ama hala ağlayasım var
Ay kıyamam, valla bende kızımın arkadaşı su çiçeği geçirince senin gibi panik oldum sabaha kadar uyumadım zırladım tüm gece sabah drumu arayınca söyledi de bağışıklığımın olduğunu rahatladım. Ama ben şimdi de kızım için üzülüyorum, 10 yaşında ve hiçbir çocuk hastalığını geçirmedi, ne su çiçeği, ne kızamık, ne kabakulak. Hamileliğinde naapçak benim prensesim diye şimdi de onu kafaya taktım. Hormonlarımız bize çooook kötü oyun oynuyor sanırım..
kuzum kim yapacak çalışsam kadın tutardım ama ev hanımıyım benim eşim asla almaz kadın kendi de yardım etmez her iş bana bakıyor
41 YASİNİ ŞERİF eflalim in özeline
KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline
HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ
HUMEYRA.1.. Cüz
Sılam.2. Cüz
Hatibulut.3. Cüz
Ecepelin4. Cüz
Hayroshayroshayros:5.cüz
Awah:6.cüz
Mrv5534:7. Cüz
Nahidemia:8.cüz
Bu listeyi sürekli guncel tutmaya calışıcam cüz almak isteyen arkadaslarımız bna msj atarlarsa daha kolay olur canlarım
Ne kadar kısa sürede okursak okadar iyi bizim icin. Son ayımıza kadar dualarla kuranı kerimle tevhşdlerle bebeklerimizi NUR BEREKET ile doyuralım inşallah..
Katılımlarınızı beklıyorum..
Not: cüzlerini okuyanlar bildirimde buluncaklar oldumu canlarım.. Eger tekrar isterseniz cüz belirtin ona göre böle böle tamamlarız biiznillah
tünaydın kızlar
DUŞJELİ arkadaşımıza çok ama çok üzüldüm..çok etkilendim...Allah sabırlar versin..hayırlı-sağlıklı evlatlar nasip etsin...
benim de 2 gündür midem çok bulanmıyor korkar oldum:18:
bi hareketlerini hissetsek o kadar güzel olucak ki şimdi içerde ne yappıyorlar bilmiyoruz..
RAPUNZEL hiç kafana takma boşver..
kv kp daha umursamaz oluyor...insanın kendi ana babası gibi oluyorlar maalesef..benim de kırıldığım çok nokta var ama huzurumuz bozulmaın diye eşime belli etmemeye çalışıyorum...senin eşin de bence bu akşam gelip sana sarılıcak..dayanamazlar ki
benim hala iştahım yok ama memnunum bu durumdan....çünkü en fazla 10 kilo almam lazım ..
bi arkadaşla konuştum kasımda doğum yaptı 7-8 kilo almış demekki mümkün
doktoruna sor canım prolupon depot versin sana. Benım bıcak gibi kesildi lekelerim..
Cogu doktor acı bir iğne oldugu için yağlı vermiyor ama adı üstünde depo...
bu haftalarda duyarlar mı ki biziannenin sesini 16. haftada hissetmeye başlıyormuş diye duymuştum
kızlar kafayı yicem dün eşim kafasını göbeğime koydu hafif bi baskı oldu, normalde karnımın sağ tarafında yani bebeğin olduğu yerde hep bi kasılma hissederdim ama dünden beri hiç birşey hissedemiyorum, üstelik bugün kalktığımda hiç hamile gibi değildim midem bulanmıyo göğüslerimdeki hassasiyet azaldı acaba bebeğe bişey mi oldu yaa ya da psikolojik mi bunlar, belki de ilk zor dönemi atlattığımız için vücudumuz belirtilere alışmıştır bilemiyorum bir fikri olan var mı tecrübeli arkadaşlar bi cevap versin kalbi mi durdu yoksa :S:S:S:S:S:S:S::S:S:S:S:SS::S:S:S:S:S:S:SS:
Allah korusun aklına kötü birşey getirmekızlar kafayı yicem dün eşim kafasını göbeğime koydu hafif bi baskı oldu, normalde karnımın sağ tarafında yani bebeğin olduğu yerde hep bi kasılma hissederdim ama dünden beri hiç birşey hissedemiyorum, üstelik bugün kalktığımda hiç hamile gibi değildim midem bulanmıyo göğüslerimdeki hassasiyet azaldı acaba bebeğe bişey mi oldu yaa ya da psikolojik mi bunlar, belki de ilk zor dönemi atlattığımız için vücudumuz belirtilere alışmıştır bilemiyorum bir fikri olan var mı tecrübeli arkadaşlar bi cevap versin kalbi mi durdu yoksa :S:S:S:S:S:S:S::S:S:S:S:SS::S:S:S:S:S:S:SS:
Canim haftaya perşembe doktor kontrolüm var beklesem mi ki yoksa yarin gitsem mi ki
duymasalarda duygularımızdan etkileniyolar canım
kızlar kafayı yicem dün eşim kafasını göbeğime koydu hafif bi baskı oldu, normalde karnımın sağ tarafında yani bebeğin olduğu yerde hep bi kasılma hissederdim ama dünden beri hiç birşey hissedemiyorum, üstelik bugün kalktığımda hiç hamile gibi değildim midem bulanmıyo göğüslerimdeki hassasiyet azaldı acaba bebeğe bişey mi oldu yaa ya da psikolojik mi bunlar, belki de ilk zor dönemi atlattığımız için vücudumuz belirtilere alışmıştır bilemiyorum bir fikri olan var mı tecrübeli arkadaşlar bi cevap versin kalbi mi durdu yoksa :S:S:S:S:S:S:S::S:S:S:S:SS::S:S:S:S:S:S:SS:
Bende 74 ile kaldın şuan 70 düştüm yememde iyi amaanlamadım yüksek kılo olunca yüksek tandıuonuda tetıklıyo zaten bende var bir tansiyon düzensizliği açta kalmıcan cokta yemıcen bir 8 aya girseydık :)))
Canim doktorunun bilgisi var mi lekelerin devam ettiğinden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?