Günaydın kızlar doktordayım sira bekliyorum bakalım ne dicek dunki dusjeli arkadaşımin haberinden sonra iyice korkar oldum herseyden
Su dr lar neden 3 hafta sure verirki ya bisii olsa hem kendime soz veriyorum diyorumki ben rabbime emanet ettimevladimi ne gelirse ondan gelir hemde pimpirik yapiyorum:18:
İnşallahbenim 14 gün var daha büyüdü mü acep 30 unda girdim en son ultrasona küçücük bişeydi
gönlünü ferah tut.Bu hayatta herşey bizler için..Rabbım ne yazdıysa o olacak.
Rabbım bize bu mucizelerimizi bahşetti mi bahşetti.. Bize kalan tevekkül o kadar..
Birde şu açıdan bakıyorum geçmişte annelerimiz falan ne bilsin kontrol falan..
Çok şükür azasız noksansız gelmişiz dünyaya...
Günümüzde bile bizim kadar şanslı olmayan milyonlarca kadın var..
Hamd olsun verdiği nimetlere..
Herşey yoluncadır Sılacım Korkma.
Biraz sakin ol anlıyorum seni ..biraz sessiz sakin bekle eşinde anlayacak, düşünecek geri gelip kendi konuşmak isteyecek inan bana sen elinden geldigi kadar sükunetini koru canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olsun canım demekki bugün iyice tavan yaptı senin hormonlar bebesi bosuna uzme ama annesi kalk bir elini yüzünü yika karnını oksa anneciğim ben iyiyim sende iyi olde yavruna :)canım ben hiç böyle değildim kızlar burada şöyle ağladık böyle ağlayasımız var derken garip geliyordu
ama bu gün böyle pöyküre pöyküre ağlayasım var
zaten sabah kalktığımda işe gitmeyi de hiç istemedi canım zorla gelmiştim
bebişide üzdüm şimdide ona ağlayasım var ay manyak oldum iyice
Allah hayira cikarsin canım korkulu düşün sonu hayırdır der hep annem iyi düşünelim iyi olsun insallah...Evet canım yaa bende gece acayip kabuslar gördüm. Allah korusun hepimizi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bir sorun olsa illaki belli olur içimizi ferah tutalim iyice pinpirikli olduk hepimiz ..Su dr lar neden 3 hafta sure verirki ya bisii olsa hem kendime soz veriyorum diyorumki ben rabbime emanet ettimevladimi ne gelirse ondan gelir hemde pimpirik yapiyorum:18:
Arkadaşlar benim lekelenmelerim devam ediyor..lekelenmeleri devam eden var mi?
canım pko luyum demişsin ya sendrom olandan mı yoksa normal mi bir de tedaviyle hamile kalmadın değil mi :)
Tamam canım olumlu düşün inanki hepimizin hayatında böyle zamanlar oluyor sen haklısında ama erkekler bazen hemen idrak edemiyorlar bekle sabırla bak o gelip kendi konuşmak isteyecek.Biraz dinlen uyumaya çalış.Allah a emanet ol :)hakkımda hayırlısı olsun sabrediyorum inna lillahi ve inne ileyhi raciun
doktoruna sor canım prolupon depot versin sana. Benım bıcak gibi kesildi lekelerim..Arkadaşlar benim lekelenmelerim devam ediyor..lekelenmeleri devam eden var mi?
evet canım pco yum pcos degil.. Tam tersi tedavi olmadım hatta korundum. Pco dışında birde 5 cm kistim vardi..
Rabbım ol desin oluyor iste
Hala sira bekliyorum doktorda bulantılar da başlıyor yavaş yavaş offff ...
Merhaba annişler... Bebişlerinizle konuşun olur mu? Onlar sizi anlarlar ve rahatlarlar.. Annişlerinin sesi onlara ninni gibi gelir
Günaydın kızlar doktordayım sira bekliyorum bakalım ne dicek dunki dusjeli arkadaşımin haberinden sonra iyice korkar oldum herseyden
Su dr lar neden 3 hafta sure verirki ya bisii olsa hem kendime soz veriyorum diyorumki ben rabbime emanet ettimevladimi ne gelirse ondan gelir hemde pimpirik yapiyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?