- 13 Haziran 2014
- 587
- 169
- 48
Kızlar kayinvalidemdeyim konuyu tam ama anlamadim.
ben dini konuda kime ne nispeti yapmisim niye böyle birsey yapayim ne gerek var boyl birşeye ???
Ben o yazıyı daha önceden degistirmistim zaten sadece degistirdigimi öğün yazdım öyle denkgeldi ama ne nispet nede başka birsey zerre kadar aklımdan geçmedi cok üzüldüm
Ben hastanede bile sizlerden gelen isimleri bulantılar icinde listeye eklemexe calistim özelden ne yazildiysa elimden geldiğince yardimci olmaya calistim simdi mükafatı sila nispet yapiyorsa pesss diyorum başka birsey demiyorum ...
Bulantı nasıl geçer ki
Ben de hem iğne oluyorum progestan hem crinone jel kullanıyorum. Sanırım hap kabızlık yapıyor. Mısır ye üstüne su iç desem acaba dokunur mu ya da kuru kayısı ye üzerine su iç tatlım.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sana önerim cnm keçi boynuzu pekmezini çay bardağının yarısına kadar koy üzerine su gece yatarken sabah aç karnına bak ne oluyor
dünkü kaos302 nin yazısından sonra değişmiş bu yazı ben bunda biraz nispet görüyorum kusura bakmayın,,,, din biraz insanın kendi kendine kendisi için yaptığı bir şey değil midir? Ben burada biraz bende böyle yaparımı sezinliyorum,,, ve çok rahatsız oldum,,,,
Size katlıyorum bu konuda. Bende aynen böyle düşünmüştüm..
Canim ben dün kaos arkafasimiza özelden kalbuni kırmadan incitmeden yazdim zaten gerekenleri ve sağolsun kendisinde kötü bir cevap vermedi cunki ben ona istediğin konuda gel paykasimda bulun her konzya dahil olmak zorunda degilsin gel bebeginle ilgili paylasimlarda bulun uzak kalma topikten dedim ben kendi adıma gerekeni güzel bir dille anlattım inşallah oda gelir yazar buraya benim ona neler yazdığımı o zaman anlarsınız sıla kime ne nispeti yapmış cok üzgünüm şuan cok bulantilar içinde kivranirken size bir bakayım dedim bu zor günlerimde bana iyi geliyor burası ama maalesef hic haketmedigim şeyler okudum ...
Kimse biyere gitmesin bu kadar kalabalık bir ortamda olur böyle yanlış anlasilmalar hicbirsey olmamis gibi paylaşımlara devam bu güzel günlerde gerek yok böyle seylerle moral bozmaya...
Ayneen. Bir de seminer biteydii. Tam 4 saat her gun. Of pof
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
bu arada yazmayı unutmuşum bence yüksek kilo yüksek tansiyonu etkiilemiyordur yaaa bende hep 10-7 11-7 10-8 filan çıkıyor o zaman bende etkilerdi bence etkilemiyordur canım yaa
Nebileyim cnm ben nezaman 70 üstüne çıksam bende başlıyor tansıuon yükselnesı bir düşüyo gebelik dolayısıyla bakıyorum yükseliyo hipertansiyon benımkısersem oluyom yataktan kalkasın gelmıyo
Kızlar ben çirkin bişey oldum çıktım sormayın😳 makyaj yaptığımda bile kendimi güzel hissetmiyorum ay suratım yağdan parlıyo, elim kolum bile sivilce doldu anaaam. Bi de karnım küp gibi şişti, arkadaşlar kız olcak gör bak diyolar. İnş😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatlı anneler bi de size ne diycem, canım çok istedi gittim cips aldım paketi yarıladım ve galiba ben bunu bitiririm. Bebişime çok zararı olur muuu😞
Evet benimde sivilcemin falan cikmadigini görenler erkek diyo gaz dolu karnimin 5 6 aylik hamis gbi gezinen halini görenler kız diyor. Rabbim sagliklisini hayirlisini versin ama kocisimde bende bayılıyoruz kiz bebisleree😇😍
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm icinde hi hayli katki maddesi var . msg aroma vericiler renklendirici tatlandirıci koruyucu vs. ama 40 yılın başından da bişi olmaz inş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ben çirkin bişey oldum çıktım sormayın😳 makyaj yaptığımda bile kendimi güzel hissetmiyorum ay suratım yağdan parlıyo, elim kolum bile sivilce doldu anaaam. Bi de karnım küp gibi şişti, arkadaşlar kız olcak gör bak diyolar. İnş😊😊
Tatlı anneler bi de size ne diycem, canım çok istedi gittim cips aldım paketi yarıladım ve galiba ben bunu bitiririm. Bebişime çok zararı olur muuu😞
cit için termal sprey sularda var tatlım onlardan al, yüzünde makyaj bile olsa sıkıyorsun ferahlıyorsun,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?