2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Üzülme canım. Herkes birbirini yanlış anlıyor. Sana cevap hakkı doğdu haklısın ama bence en güzeli bu konuyu devam ettirmemek. Sen kendini üzme. Zaten yeni çıktın hastaneden canını hiç sıkma.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sana önerim cnm keçi boynuzu pekmezini çay bardağının yarısına kadar koy üzerine su gece yatarken sabah aç karnına bak ne oluyor

Keçi boynuzu pekmezi alayim ozaman ben iyi bişi bulabilirsem tabi :/ leylacim kayisi ve erik üstüne su versiyonlarini denedim ama tık yok. Mısır mantikliymis. Teşekkür ettim sizlere inss işe yarar😢

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Size katlıyorum bu konuda. Bende aynen böyle düşünmüştüm..

Ben dün kaos arkadasimiza özelden kalbini kırmadan incitmeden yazdim zaten gerekenleri ve sağolsun kendisinde kötü bir cevap vermedi cunki ben ona istediğin konuda gel paykasimda bulun her konuya dahil olmak zorunda degilsin gel bebeginle ilgili paylasimlarda bulun uzak kalma topikten dedim ben kendi adıma gerekeni güzel bir dille anlattım inşallah oda gelir yazar buraya benim ona neler yazdığımı o zaman anlarsınız sıla kime ne nispeti yapmış cok üzgünüm şuan cok bulantilar içinde kivranirken size bir bakayım dedim bu zor günlerimde bana iyi geliyor burası ama maalesef hic haketmedigim şeyler okudum ...

Kimse biyere gitmesin bu kadar kalabalık bir ortamda olur böyle yanlış anlasilmalar hicbirsey olmamis gibi paylaşımlara devam bu güzel günlerde gerek yok böyle seylerle moral bozmaya...

Son düzenleme:

Canım çok haklısın. Bunlar hep yanlış anlaşılma. Sen hiç üzülme. Burası gerçekten çok güzel. Hepinizi arkadaşım olarak görüyorum burada. Kocaman bi aile olduk.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayneen. Bir de seminer biteydii. Tam 4 saat her gun. Of pof

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Evettt. Bi de bizim müdür tutturdu 8 de gelceksiniz 1de gitceksiniz diye. Çattık. Okula giderkenki halimden bile daha erken kalkcam yahu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu arada yazmayı unutmuşum bence yüksek kilo yüksek tansiyonu etkiilemiyordur yaaa bende hep 10-7 11-7 10-8 filan çıkıyor o zaman bende etkilerdi bence etkilemiyordur canım yaa

Nebileyim cnm ben nezaman 70 üstüne çıksam bende başlıyor tansıuon yükselnesı bir düşüyo gebelik dolayısıyla bakıyorum yükseliyo hipertansiyon benımkı sersem oluyom yataktan kalkasın gelmıyo

Kızlar ben çirkin bişey oldum çıktım sormayın😳 makyaj yaptığımda bile kendimi güzel hissetmiyorum ay suratım yağdan parlıyo, elim kolum bile sivilce doldu anaaam. Bi de karnım küp gibi şişti, arkadaşlar kız olcak gör bak diyolar. İnş😊😊

Allah korusun canım yaaa tansiyon takibi yap bence
benim de bu aralar hafif kasık ağrım var iğne batması gibi ama kasıkların da üzerinde

Tatlı anneler bi de size ne diycem, canım çok istedi gittim cips aldım paketi yarıladım ve galiba ben bunu bitiririm. Bebişime çok zararı olur muuu😞

Evet benimde sivilcemin falan cikmadigini görenler erkek diyo gaz dolu karnimin 5 6 aylik hamis gbi gezinen halini görenler kız diyor. Rabbim sagliklisini hayirlisini versin ama kocisimde bende bayılıyoruz kiz bebisleree😇😍

Cnm icinde hi hayli katki maddesi var . msg aroma vericiler renklendirici tatlandirıci koruyucu vs. ama 40 yılın başından da bişi olmaz inş.

Biz de bayılıyoruz kız istiyoruz ama sağlıklı olsun da hiç önemli değil cinsiyeti dimi:) aah ah bi kucağıma alsam tontişimi

Cnm icinde hi hayli katki maddesi var . msg aroma vericiler renklendirici tatlandirıci koruyucu vs. ama 40 yılın başından da bişi olmaz inş.

Bıraktım canım yemicem doğru söylüyosun çok katkı maddesi var

cit için termal sprey sularda var tatlım onlardan al, yüzünde makyaj bile olsa sıkıyorsun ferahlıyorsun,,,,

patatesi meyve kabuğu soyucusu ile yada robotun varsa onun dilimleme aparatıfı ile dilimle....incecik,,, zeytinyağı tuz hafif baharatla karıştır fırında yap,,, aynı patates cipsi oluyor kıtır kıtır,,, havuçla bile oluyor bu,,,,

İki şeye çok fena gıcık oluyorum. 1. Sigara 2. Futbol. Ama şu anda özelllllikklleee futbol.
Karım hamilemiymiş, ilgi ister miymiş hiiiiç düşünen yok. 😔

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…