2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Hmm ben ambalajli alıyorum cnm anladim. Bide çok uyguna bulmussun fiyatı. Inşallah ise yarar cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hmm ben ambalajli alıyorum cnm anladim. Bide çok uyguna bulmussun fiyatı. Inşallah ise yarar cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım çok sağol ya inşallah işe yarar.ben çok bulantı yaşamıyorum ama işyerinde aksilik ya bulanıyo işte.herşey kokuyo bana.sabahları hiçbişey yok işe gelince artık akşama kadar elim ağzımda burnumda geziyorum

Arkadaşlar dun gece çok karnim agridi sabaha kadar düşük yapiyorum diye düşündüm sabah esimle doktora gittik 10+1 olmasi gerekirken 11+1 olmuş kanama alaniyok maşallah bebeğine keyfi cok yerinde inanılmaz mutluyum kahverengi akintim var diye korkuyordum inanılmaz mutluyum

Kızlar günaydınn ... Bütün sıkıntılar bitsin.. Yeni haftaya sağlıkla başlayalım inşallahhh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah maşallah bişey soracam canım anlamadım haftasından önce mi büyümüş yoksa sen mi haftasını karıştırmıştın. büyüyor mu öyle önceden
bu hafta içi bende gidecem çok heyecanlıyım en son 7+2 iken gittim şimdi 10+3 olucak inş. bu haftada doktor ense kalınlığına falan bakar mı acaba

Ben cıkarmıyorum canım kuru bulantı var.. Acıktıkca bulanıyor sanırım sabah 8 de kahvaltı yaptım iyidim şimdi yine hafif bulantım basladı acıkıyorum sanırım.. Bide agzımın tadım bozuldu surekli acımsı bi tat var .. 3 aya kadar böyle olacak sanırım

Canım senin kahvetwngi akıntın devam ediomu

Pki cnm içini karartmk için demiorumm dr lar ne kadar ıyı olsada dr ıyı olunca cocuga bısey olmıjak. Anlamına gelmıoo bn sadece fıkrımı soledım sonucda burda herkes fıkrını soluoo bnm bı arkadasımm tup bbk yaptırdı bırıncısı ıgne vuruldugu halde ğıhtı attı 28 haftada kaybttı bbgını ikinci hafta ıkıncısındede 16. Haftafa kesti testlerden sonra ama 20. Haftafa onuda kaybtti bn bunu arkadasımda yasadıgımdan uyarmk istedim pıhtı olayı bıraz sıkıntı cunku sen madem guvenıosunn burdakı sana solenenlere kullagını kapatt ozmn ıyı gunler

Canim ben adet günlerini hep kaydediyordum yanlis hesapladigimi sanmiyorum ileri olsunda geri olmasin bazen gelisimi iyi olanlarda ileri olabiliyormus birde erkek bebeklerde olabiliyormus gelişimleri hizli oluyormuş doktor ikili test için haftaya cagirdi 12 haftalik olsun dedi bakmadi bu hafta bebis daha buyursun ensesi daha net görülsün dedi

Canım senin kahvetwngi akıntın devam ediomu

Evet canim ben hem de 5. Haftadan beri silinti yasiyorum kanama alanida yok nedende bulamadilar bak ona rağmen 11+0 olmusum çok Sukur ama hep yattim is yapmadim hic gönlünü ferah tut seninde gecer

hımmmm ayyy ne güzel ozaman bidaha maşallah bebişine
12 haftalık olunca tek tek sağlıklı haberleri veririz inşallah :)

Evettt. Bi de bizim müdür tutturdu 8 de gelceksiniz 1de gitceksiniz diye. Çattık. Okula giderkenki halimden bile daha erken kalkcam yahu

Ben ilk hafta idare edebilirsem edicem ama ikinci hafta rapor alıcam artık. Kanamam oluyor ara ara. Riske atmaya gerek yok. Her ne kadar yarım gün de olsa hergün o yolu gidip gelicez sonuçta

Ben de aynı şekildeyim canım. Kızın olacak galiba diye avutuyorum kendimi:) Hayırlısı olsun tabi

benim hamile kaldığımdan beri damağımda çok kötü bir tat var acı ot gibi . acaba midemden reflüden mi dedim şurup falan kullanmıştım bulanırken o da geçti ama tat gitmiyor. sürekli şekerli bir şeyler atıyorum ağzıma. tecrubeli olanlar var mı acaba ilerleyen zamanlarda geçer mi. çünkü yediklerimden bişe anlamıyorum

Canım ben biyerde kızartma ve fırında patatesin hamilelikte iyi olmadığını okumuştum. Fırında patatesin ne zararı olur anlamadım ama eğer yoksa ben de yapayım:)

Bu standart değil mi 9-13? Nasıl kafasına göre 8 yapıyor adam

Canım ben biyerde kızartma ve fırında patatesin hamilelikte iyi olmadığını okumuştum. Fırında patatesin ne zararı olur anlamadım ama eğer yoksa ben de yapayım:)

bi oturuşta 5 kg filan yersen zararı olur canım şöyle oluyor yüksek ısılarda patatesin içinde birmadde etkinleşiyor ve bu maddenin bebeğe zarar verdiği düşünülüyor ama normal öğünümüzde normal porsiyonlarda yediğimiz takdirde bir sorun olmaz eğer öyle olsa doktorlar mutlaka uyarıp patates kesinlikle yemeyin derlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…