ben marketlere falan girip bakamıyorum kokuyo gibi heryer eşime dedim oda baktım bi çok yere ama kurtlanıyor diye eylülde getiriyoruz demiş bi çok yer yani bulamadık ankarada :)))) bende netten sipariş verdim malatyada güneşe kurutulup getirtiyorlarmış.kilosu 12 lira dün sipariş verdim şimd gelmek üzeredir.
Hmm ben ambalajli alıyorum cnm anladim. Bide çok uyguna bulmussun fiyatı. Inşallah ise yarar cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hala gitmedim bugün 7+1 im. Haftaya cumartesi 8+1 olacağım. O zaman gideceğim bir aksilik olmazsa.Canım sen dr a gittin mi kaç haftalık oldu bebişin?
Arkadaşlar dun gece çok karnim agridi sabaha kadar düşük yapiyorum diye düşündüm sabah esimle doktora gittik 10+1 olmasi gerekirken 11+1 olmuş kanama alaniyok maşallah bebeğine keyfi cok yerinde inanılmaz mutluyum kahverengi akintim var diye korkuyordum inanılmaz mutluyum
bende öyleydim o haftalarda uyku,tembellik gittikçe azalıyor bulantıda azalıyor ama bazı yiyecekler istifra yaptırıyo mesela ben dün çok acıktım hazırlıycak halim yoktu fındık ceviz vs. yedim bulantıdan yerimde duramaz oldum...
Arkadaşlar dun gece çok karnim agridi sabaha kadar düşük yapiyorum diye düşündüm sabah esimle doktora gittik 10+1 olmasi gerekirken 11+1 olmuş kanama alaniyok maşallah bebeğine keyfi cok yerinde inanılmaz mutluyum kahverengi akintim var diye korkuyordum inanılmaz mutluyum
Hala gitmedim bugün 7+1 im. Haftaya cumartesi 8+1 olacağım. O zaman gideceğim bir aksilik olmazsa.
canım ben zaten tüp bebekle gebe kaldığım için doktorum alanında çok iyi biri.o yüzden ona güveniyorum.yani kanda pıhtılaşma testi varmış ona bakılacak bu perşembe iğneyi vurduktan 4 saat sonra kan vereceksin dedi.
maşallah maşallahbişey soracam canım anlamadım haftasından önce mi büyümüş yoksa sen mi haftasını karıştırmıştın. büyüyor mu öyle önceden
bu hafta içi bende gidecem çok heyecanlıyım en son 7+2 iken gittim şimdi 10+3 olucak inş. bu haftada doktor ense kalınlığına falan bakar mı acaba
Canım senin kahvetwngi akıntın devam ediomu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ben adet günlerini hep kaydediyordum yanlis hesapladigimi sanmiyorum ileri olsunda geri olmasin bazen gelisimi iyi olanlarda ileri olabiliyormus birde erkek bebeklerde olabiliyormus gelişimleri hizli oluyormuş doktor ikili test için haftaya cagirdi 12 haftalik olsun dedi bakmadi bu hafta bebis daha buyursun ensesi daha net görülsün dedi
Evettt. Bi de bizim müdür tutturdu 8 de gelceksiniz 1de gitceksiniz diye. Çattık. Okula giderkenki halimden bile daha erken kalkcam yahu
Kızlar ben çirkin bişey oldum çıktım sormayın😳 makyaj yaptığımda bile kendimi güzel hissetmiyorum ay suratım yağdan parlıyo, elim kolum bile sivilce doldu anaaam. Bi de karnım küp gibi şişti, arkadaşlar kız olcak gör bak diyolar. İnş😊😊
ince ince dilimlemekle uğraşmak istemiyorsanda tatlım, patatesleri kabukları ile elma dilimi olarak kes,, sonrada baharatla, azıcık zeytinyağı fırınla ,,,, buda güzel olur,,,
birde patates çok yararlı hamilelikde,,,
Ya bize de 9-13.00 saati verdiler. Biz 4 saate bozulduk. sizinki neden 5 saat ya? Hakikaten bi su meslekte var boyle ast ust egosu ne yapacaklarini sasiriyolar bazen.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Canım ben biyerde kızartma ve fırında patatesin hamilelikte iyi olmadığını okumuştum. Fırında patatesin ne zararı olur anlamadım ama eğer yoksa ben de yapayım:)
Bu standart değil mi 9-13? Nasıl kafasına göre 8 yapıyor adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?