Bu standart değil mi 9-13? Nasıl kafasına göre 8 yapıyor adam
Pki cnm içini karartmk için demiorumm dr lar ne kadar ıyı olsada dr ıyı olunca cocuga bısey olmıjak. Anlamına gelmıoo bn sadece fıkrımı soledım sonucda burda herkes fıkrını soluoo bnm bı arkadasımm tup bbk yaptırdı bırıncısı ıgne vuruldugu halde ğıhtı attı 28 haftada kaybttı bbgını ikinci hafta ıkıncısındede 16. Haftafa kesti testlerden sonra ama 20. Haftafa onuda kaybtti bn bunu arkadasımda yasadıgımdan uyarmk istedim pıhtı olayı bıraz sıkıntı cunku sen madem guvenıosunn burdakı sana solenenlere kullagını kapatt ozmn ıyı gunler
bi oturuşta 5 kg filan yersen zararı olur canım şöyle oluyor yüksek ısılarda patatesin içinde birmadde etkinleşiyor ve bu maddenin bebeğe zarar verdiği düşünülüyor ama normal öğünümüzde normal porsiyonlarda yediğimiz takdirde bir sorun olmaz eğer öyle olsa doktorlar mutlaka uyarıp patates kesinlikle yemeyin derlerdi
allah allaaaahhh triplimisin kızım sen ya komiksin yani.fikrini söyledin bende canım cicim diyerek güzel bi şekilde doktoruma güvendiğimi söyledim aldığımö cevaba bak.. bu ne biçim konuşma tarzı ya...evladım rabbime emanet doktorum bi vesile.elbetteki senin sözünle değil doktorumun sözüyle hareket edicem yani hayret bişeysin valla
canım sende de mi pıhtılaşma var, bende de var, iğne kullanıyorum ben clexan 0,4... Doktor riske atamayız dedi. İğne yetmiyormuş gibi birde kan sulandırıcı hapta içiyorum ecopirin. Sen genetik testlerini yaptırdın mı
canım ben tüp bebek yoluyla hamile kaldım..doktorum pıhtılaşma için bakmadı henüz.nasip olursa haftaya perşembe günü kan vereceğim pıhtılaşma varmı yokmu bakacak.varsa iğneye devam yoksa keseriz dedi.yani daha bilmiyorum varmı yokmu açıkçası..iğneler çok zor ya allah seninde yardımcın olsun.sonuna kadarmı kullancaksın?
kızlar... acil bir sorum var.. lazer yaptırdım ben yüzüme. hamilelik tüylerimi çok arttırdı. yüzümden rahatsız oldum gittim. birşey olmuş mudur telaş halindeyim... yaptırıp da sorun yaşamadım diyen var mı?
Arkadaşımın ablası 10 haftaya geldiğinde düşük yapıyordu. Pıhtılaşması olmadığı halde doktor bir de böyle deneyelim dedi 15 hafta iğne kullandı, sonra bıraktı. Çok şükür kucağına aldı bebeğini. Umarım sende de pıhtılaşma çıkmaz, rahat geçer gebeliğin.canım doktorum bu perşembe pıhtılaşma testi yapacak bana.eğer pıhtılaşma yoksa iğneyi bıraktıracam dedi bize...
Arkadaşlar dun gece çok karnim agridi sabaha kadar düşük yapiyorum diye düşündüm sabah esimle doktora gittik 10+1 olmasi gerekirken 11+1 olmuş kanama alaniyok maşallah bebeğine keyfi cok yerinde inanılmaz mutluyum kahverengi akintim var diye korkuyordum inanılmaz mutluyum
Rahimde oluşan ve bebeğin yapışmasını sağlayan kanlı dokunun eski hücreleri atılarak o yapı sürekli yenilenirmiş ve bu kahverengi leke yaparmış, kanama alanın yoktur belki böyle bir yenilenme yapıyordur rahimin. Bebeğin büyüyor ağrı olması normal insan kendini dinleyince daha şiddetli hissediyor ağrıyı.Evet canim ben hem de 5. Haftadan beri silinti yasiyorum kanama alanida yok nedende bulamadilar bak ona rağmen 11+0 olmusum çok Sukur ama hep yattim is yapmadim hic gönlünü ferah tut seninde gecer
İnşallah canım kese, kalp atışı ne varsa görmeyi istiyorum tek seferde.İnşlh olmaz canım iyi haberlerini bekliyoruz:)
Eskiden yenilen içilen anlatılmazdı bile. Şimdi Facebook'ta instagram da lezzetli yemek resimleri paylaşılıyor. Tvdeki reklamlar da cabası. Herşeye canım çekiyor. Eskiden bu kadar özenmezdim.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bnm haklısın
Kızlar biraz daha anlayıslı olalım...
Kimi asermek diye birsey yok diyo.. Olmayabilir ama psikoljık insan o an o yıyecegin kokusunu bile alıyo yasayanlar vardır.. Burda birbirimizi düşünelim...
Tatlim lazerin hamilelige hicbir etkisi yok. Cunku lazerin ulasabilecegi katman deri altiyla sinirli. Onun altina dahi inemiyorken bebegine zarar verme riski yuzde sifir. Icini ferak tut. Tek sikinti hamilelikte hormonlar degistigi icin lazer vok etkili olmuyor. Yoksa korkmana gerek yok.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah kuzucuğuna .. Bende hep yatıyorum ... Kanamalı alan olmayıp lelelenme olması çok ilginçEvet canim ben hem de 5. Haftadan beri silinti yasiyorum kanama alanida yok nedende bulamadilar bak ona rağmen 11+0 olmusum çok Sukur ama hep yattim is yapmadim hic gönlünü ferah tut seninde gecer
Kesinlikle benim çocukluğumda lüks bir mahallede oturmamıza rağmen annem elimde bir şey göndermezdi sokağa. :)) normalde hiç özenmem canım çelerse gider alır ya da ypar yerim ama hamilelikte Rabbim kimseye yaşatmasın.. Ne yapacak ne yiyecek ne gidecek Halim oluyor...
Kesinlikle canım en azından burada dikkat etsek güzel olur... Ben aşermeye inanmadım ilk haftalar canım tatlı çekti ve kalori almayayım diye yemedik ama resmen damağım düştü:))) yani bizzat yaşayarak öğrendim gerçekten de varmış aşerme diye bir şey:) ağlayarak istiyor canım hemde :))
Seminerde gunluk 3 saat ek ders verilir. Dolayisiyla da 3 saat surmesi gerek seminerin. 9-12 oluyor ben kendimi bildim bileli :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu standart değil mi 9-13? Nasıl kafasına göre 8 yapıyor adam
Sen pers kac haftalık olupdun pkı... İyide ıgne vurulurln zaten sulanıo iş ıgneyı bıraktıkdan sonrası bnce riske alma cnm baska dra da sorr
İnşallah yoktur, ben sonuna kadar kullanıcam mecburum... Genetik test sonuçlarımda kanımda pıhtılaşma olduğu çıktı, zaten bundan öncede iki tane düşüğüm var. Biri boş gebelikti, öteki aşılama sonrası hamile kalmıştım ama nasip olmadı düştü...
Bu gebeliğimi de klomen tedavisi ile nasip oldu...
İnşllah pıhtılaşma sorunun yoktur, hergün iğne ile yaşamak zor oluyo ama alıştık
Maşallah kuzucuğuna .. Bende hep yatıyorum ... Kanamalı alan olmayıp lelelenme olması çok ilginç
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de öyle biliyordum stres oldum.. birinden daha duymak içimi ferahlattı.
ya birde ben elimde arada yokluyorum karnımı ve kalp atısının pıt pıt ını hissediyor gibiyim :) gerçek midir halüsinayson mu bilemiyorum :))
lazerden sonra da baktım evde atıyor gibi pıt pıt :)) inşallah iyidir bebişlerimiz.. Allaha emanetler. O da emanete en iyi bakandır :)
ben de aşermeye inanmazdım.. bi akşam vakti canım inanılmaz derecede birşey çekmişti (şimdi ne olduğu demeyeyim. malum durumlar) zorda birşey gecenin bi vaktine kadar eşimle uğraşıp yapıp yedik. şimdi adını anınca midem fena oluyor. o zaman nasıl istemişse artık canım :)) dahası da olmadı hiç. aman olmasında kilo almayayım :)
Sorma canim gobegim kevgir gibi oldu valla. Mor mor delikler. Her sey sıpam icin ama mecbur. :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?