Bulantıdan eşime 7 de kalkıp kahvaltı hazirliyamiyorum sizin nasıl kalkabiliyor musunuz?
Yaa karşılaşacağımız varmış
Çok şükür elhamdülillah. Şimdilik seninde her şey yolunda gözüküyor. Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin.
Bende İstanbul Acıbadem Maslak'ta yaptırdım. Ama İstanbul'da yaşamadığım için gebelik takibini yapan doktorum farklı.
Tüp bebek merkezi Estrofemi ve Kan sulandırıcı iğneyi devam ettirmem için ısrar ediyor.
Bence de test yapılıp pıhtılaşma olup olmamasına bakılsa bana da keşke.. O uyuz iğnede öyle yakıyor ki canımı
Buradaki doktorum da, tüp bebek merkezini dinlememi söylüyor. Bakacağız işte
Hakkımızda herşeyin en hayırlısı olsun inşallah...
günaydın kızlar kaynanamla ilk günüm bana şans dileyin:)
sizlere kabızlık için bir tavsiyem var , kuru erik var ya onu üç beş parçaya kesin üstüne kaynar su dökün biraz bekletip için sonra da erikleri yiyin bana çok iyi geldi paylaşmak istedim.
Valla bn sanslıyım galıbaa hıc bılantım yok ama ınanılmaz srt agrım varr bnm . Bulantı olmadgından hazırlıorum ymkde yapıom esım yapma dıo ewe gelırkn yıo gelıo bnm yaptıgım yml de çöp oluo😢😢😢
Benimkine gönder çöpe atmaerkekler çeşit çeşit işte
günaydın canım..evet kan sulandırıcı iğne için göbeğimde yer kalmadı her yer delik deşik o yüden iyice acıtıyor hakikaten..inşallah tez zamanda bırakırız iğneyi ilacı ve bebeğimize kavuşuruz
günaydın kızlar kaynanamla ilk günüm bana şans dileyin:)
sizlere kabızlık için bir tavsiyem var , kuru erik var ya onu üç beş parçaya kesin üstüne kaynar su dökün biraz bekletip için sonra da erikleri yiyin bana çok iyi geldi paylaşmak istedim.
Oncelikle herkese gunaydinlarrrr.. Ben dayanamayip erkenden devrildigim icin aksamlari muhabbete dahil olamiyorum. Ama sabahlari da esim gec kalktigindan yagak keyfi yaparken okuyorum yeni sayfalari :))
Tecrubeli arkadaslar daha iyi bilirler ama keciboynuzu ve pekmezini tuketmek sakincali diye biliyorum ben. Bir arastir ondan sonra dene istersen.
Turkiye'nin her yerinde ilkogretimler 9-12 yapiyolar semineri. Bu lisedekiler kendilerine yetki verilince hemen bir ego tatminine giriyolar malesef. Biz de 9-12 yapicaz. Hatta pztesi toplanti yapicaz. Saatleri netlestiririz beraber dedi mudurumuz.
Yav zencefilin ismi bile sanki basli basina bulanti sebebi gibi :) cok kotu olursam denicem ama bakalim. Peki nasil tuketmek gerekiyo?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm sonuma kdr vurmıcazmı ıgneyı sonrafan kestıgımızde tekrar pıhtı olustsa allh korusunn
canım doktorum bu perşembe pıhtılaşma testi yapacak bana.eğer pıhtılaşma yoksa iğneyi bıraktıracam dedi bize...
Sen pers kac haftalık olupdun pkı... İyide ıgne vurulurln zaten sulanıo iş ıgneyı bıraktıkdan sonrası bnce riske alma cnm baska dra da sorr
Merhaba arkadaslar benimde bulantılarım başladı ve asırı derecede baş agrılarımkuru bulantım oluyor aclıgımı hıssetmıyorum bişeyler atıştırınca geçiyor. Butun gun uyusam uyurum felaket tembelleştim.. Cildim yağlandı buna bi yöntem biliyormusunuz ala ala duruyor cildim hiç hos degil..
bende bulamadım buralarda netten sipraiş verdim sırf kabızlık için ya çok sağol kuzummm..kaynananla iyi eğlenceler sana
Kaç haftalık oldunuz?
Ya marketlerin çoğunda var aslinda ama.. ben 3 markada gördüm v3 aldm smdiye kadar. Yalnızca papağan markali olanda katkı maddesi yok cnm. Alicaksan ondan al istersen.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
7 haftalık hamileyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?