2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bulantıdan eşime 7 de kalkıp kahvaltı hazirliyamiyorum sizin nasıl kalkabiliyor musunuz?

Valla bn sanslıyım galıbaa hıc bılantım yok ama ınanılmaz srt agrım varr bnm . Bulantı olmadgından hazırlıorum ymkde yapıom esım yapma dıo ewe gelırkn yıo gelıo bnm yaptıgım yml de çöp oluo😢😢😢

günaydın kızlar kaynanamla ilk günüm bana şans dileyin:)
sizlere kabızlık için bir tavsiyem var , kuru erik var ya onu üç beş parçaya kesin üstüne kaynar su dökün biraz bekletip için sonra da erikleri yiyin bana çok iyi geldi paylaşmak istedim.

çoooooooooooookkkkkkkkkkkkk çirkinim cildim çok yağlandı yüzümü geçtim sırtımda bile sivilce çıktı Allahımmmmmmmmmm ergenliğime geri dndüm

günaydın canım..evet kan sulandırıcı iğne için göbeğimde yer kalmadı her yer delik deşik o yüden iyice acıtıyor hakikaten..inşallah tez zamanda bırakırız iğneyi ilacı ve bebeğimize kavuşuruz

bende bulamadım buralarda netten sipraiş verdim sırf kabızlık için ya çok sağol kuzummm..kaynananla iyi eğlenceler sana

Benimkine gönder çöpe atma erkekler çeşit çeşit işte

Cnm sonuma kdr vurmıcazmı ıgneyı sonrafan kestıgımızde tekrar pıhtı olustsa allh korusunn

Ayy cnmm bol şanss yat uyu uykum var de...

Liptonun ve dogadan markanin zencefil limon çayı varmış ben ondan ısmarladım zencefil rahatlatır öncedende çiğnemiştim...

Merhaba arkadaslar benimde bulantılarım başladı ve asırı derecede baş agrılarım kuru bulantım oluyor aclıgımı hıssetmıyorum bişeyler atıştırınca geçiyor. Butun gun uyusam uyurum felaket tembelleştim.. Cildim yağlandı buna bi yöntem biliyormusunuz ala ala duruyor cildim hiç hos degil..

Sen pers kac haftalık olupdun pkı... İyide ıgne vurulurln zaten sulanıo iş ıgneyı bıraktıkdan sonrası bnce riske alma cnm baska dra da sorr

canım ben zaten tüp bebekle gebe kaldığım için doktorum alanında çok iyi biri.o yüzden ona güveniyorum.yani kanda pıhtılaşma testi varmış ona bakılacak bu perşembe iğneyi vurduktan 4 saat sonra kan vereceksin dedi.

Kaç haftalık oldunuz?

bende bulamadım buralarda netten sipraiş verdim sırf kabızlık için ya çok sağol kuzummm..kaynananla iyi eğlenceler sana

Ya marketlerin çoğunda var aslinda ama.. ben 3 markada gördüm v3 aldm smdiye kadar. Yalnızca papağan markali olanda katkı maddesi yok cnm. Alicaksan ondan al istersen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende de çok sivilce çıktı ya aynaya bakasım gelmiyo bide bi üşüyorum bi terliyorm aynı menopozlu teyzelere döndüm

ben marketlere falan girip bakamıyorum kokuyo gibi heryer eşime dedim oda baktım bi çok yere ama kurtlanıyor diye eylülde getiriyoruz demiş bi çok yer yani bulamadık ankarada :)))) bende netten sipariş verdim malatyada güneşe kurutulup getirtiyorlarmış.kilosu 12 lira dün sipariş verdim şimd gelmek üzeredir.

7 haftalık hamileyim canım

bende öyleydim o haftalarda uyku,tembellik gittikçe azalıyor bulantıda azalıyor ama bazı yiyecekler istifra yaptırıyo mesela ben dün çok acıktım hazırlıycak halim yoktu fındık ceviz vs. yedim bulantıdan yerimde duramaz oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…