- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Sorma canim gobegim kevgir gibi oldu valla. Mor mor delikler. Her sey sıpam icin ama mecbur. :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Canım etini iyice sıkıştır ve de iğnenin ucunda damla olmamasına dikkat et deri altında kaldığı için mor oluyor.. İğne ucunu bir ili kez sallardan temizleniyor zaten öyle vurdun mu korarsa son buluyor ben de sonraları keşfettim işte.. Çok geçmiş olsun..
kızlar hibor mu kullanıyosunuz clexan mı
canım ben sana anlatayım 5+4 de bir damla kanım geldi doktora gittik bebeğim oluşmuş doktor kalp atışını görüyorum haftaya sesini duyarız dedi 10 gün yattım kalp atışını duydum tekrar ufak bir kanamam oldu yine doktora gittim 10 gün daha yatış bebeğimin kalp sesini duydum aradan 8 gün geçti bu sefer 3-4 damla kan yine koşa koşa doktora gittim yine rahim içi tertemiz hatta doktordan çıktım birazcık kan gelmiş yine ama doktor bakıyor rahim içi tertemiz kese normal kayma yok şekli düzgün bebişimin kalp atışı iyi en sonunda baktım böyle olmayacak Ankaraya gittim Ankara üç saat herkes bu bebek düşer yolda gitme dedi eşim sorumluluğu bana yükledi ama ben yine de gittim orda bir doktora gittim alttan baktı doktor sağolsun hiç bişey yok uçuk mu var ki diye baktılar en sonunda doktor aldı beni karşısına döl yolunda ki damarlar çatlıyormuş rahimle alakası yok dedi ama bence neden bulamadı bazı gebeler böyle atlatabiliyormuş çok şükür iki haftadır kanım yk Rabbim yaşatmasın çok zor sadece lekelerim kaldı umarım onlarda biter bebişim çok sağlıklı ama hepte öyleydi nazar değmesin:)
İnşallah yoktur, ben sonuna kadar kullanıcam mecburum... Genetik test sonuçlarımda kanımda pıhtılaşma olduğu çıktı, zaten bundan öncede iki tane düşüğüm var. Biri boş gebelikti, öteki aşılama sonrası hamile kalmıştım ama nasip olmadı düştü...
Bu gebeliğimi de klomen tedavisi ile nasip oldu...
İnşllah pıhtılaşma sorunun yoktur, hergün iğne ile yaşamak zor oluyo ama alıştık
Arkadaşımın ablası 10 haftaya geldiğinde düşük yapıyordu. Pıhtılaşması olmadığı halde doktor bir de böyle deneyelim dedi 15 hafta iğne kullandı, sonra bıraktı. Çok şükür kucağına aldı bebeğini. Umarım sende de pıhtılaşma çıkmaz, rahat geçer gebeliğin.
Kızlar internet kullanımınız ne durumda?ben lekelenmemden dolayı genelde yatıyorum sıkılıncada elimde telefon sürekli internetteyim zararı olurmuki ya..Sizin doktorlarınız bu konuda bişey söyledimi size?
Benim de elimde hep telefon ya da tablet. Wifi zararlı mı diye internette baktım zararlıymış hamileye. Karnıma yastık koyuyorum yastığın üzerinde kullanıyorum tableti mesela şu an. Yastık Wifiyi ne kadar engeller onu bilmiyorum ama kendimce bi önlem.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde öyle ya tablet ya telefon.Evet zararlı diye yazıyor ama heryerde wifi kaçışımızda yok bir yerde..mesela aynı katta 4 daire var hepsinin bizim evde full çekiyor,kendi evimde kullanmayım desemde etkileniyoruz birşekilde.çok korkuyorum bende ama inşallah bişey olmaz.
Cleksan vuruluyorum ben... Sen??
Kilo almayayim diyenler, yiyin yiyin bana gonderin yavriler kilolalari 6+4 um daha 1 kilo bile almamisim.
kızlar... acil bir sorum var.. lazer yaptırdım ben yüzüme. hamilelik tüylerimi çok arttırdı. yüzümden rahatsız oldum gittim. birşey olmuş mudur telaş halindeyim... yaptırıp da sorun yaşamadım diyen var mı?
Kilo almayayim diyenler, yiyin yiyin bana gonderin yavriler kilolalari 6+4 um daha 1 kilo bile almamisim.
şimdi kontrolden geldik. bebegimi ilk defa bukadar net gordum çok guzel bi duygubüyük ihtimalle erkek dedi doktorumuz.
Amiiiiiiiinnnnnilk gördüğüm o minnacık nokta dün gittiğimde büyümüş içinde bişey vardı ve kalbi atıyordu mükemmel bir duygu ya allahım herkese nasip etsin
benim hamile kaldığımdan beri damağımda çok kötü bir tat var acı ot gibi . acaba midemden reflüden mi dedim şurup falan kullanmıştım bulanırken o da geçti ama tat gitmiyor. sürekli şekerli bir şeyler atıyorum ağzıma. tecrubeli olanlar var mı acaba ilerleyen zamanlarda geçer mi. çünkü yediklerimden bişe anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?