2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sorma canim gobegim kevgir gibi oldu valla. Mor mor delikler. Her sey sıpam icin ama mecbur. :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Canım etini iyice sıkıştır ve de iğnenin ucunda damla olmamasına dikkat et deri altında kaldığı için mor oluyor.. İğne ucunu bir ili kez sallardan temizleniyor zaten öyle vurdun mu korarsa son buluyor ben de sonraları keşfettim işte.. Çok geçmiş olsun..

kızlar hibor mu kullanıyosunuz clexan mı

Canım bebişin iyi ve sağlıklı ya allahım tekrar kanmada yaşatmadın ben çok yıprandım seni çok iyi anloyorum ... Allahım kıIlarımızo korusun sağlıkla kıcağımıza aşalım inşallahh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ya allah kolaylık versin sana zordur yani ama allah sabrını verir bebeğin kucağında olur inşallah

allah razı olsun canım benm zaten tek yerde yaptırmicam testi 2-3 yerde yaptırcam ben..inşallah sorunsuz bizde alırız kucağımıza

Kızlar internet kullanımınız ne durumda?ben lekelenmemden dolayı genelde yatıyorum sıkılıncada elimde telefon sürekli internetteyim zararı olurmuki ya.. Sizin doktorlarınız bu konuda bişey söyledimi size?

Benim de elimde hep telefon ya da tablet. Wifi zararlı mı diye internette baktım zararlıymış hamileye. Karnıma yastık koyuyorum yastığın üzerinde kullanıyorum tableti mesela şu an. Yastık Wifiyi ne kadar engeller onu bilmiyorum ama kendimce bi önlem.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kızlar kayinvalidemdeyim dünden beri yarın akşam donucem evime.
Insallah herkesin keyfi yerindedir ben ayniyim burdada yatıyorum ...

Lütfen buraya yeni gelip bildirim yapan olursa özelden yazması için bana yönlendirin.

Herkese güzel haftasonları ...

Benimde öyle ya tablet ya telefon.Evet zararlı diye yazıyor ama heryerde wifi kaçışımızda yok bir yerde..mesela aynı katta 4 daire var hepsinin bizim evde full çekiyor,kendi evimde kullanmayım desemde etkileniyoruz birşekilde.çok korkuyorum bende ama inşallah bişey olmaz.

İşyerlerinde de her yerde de Wifi var. Kaçış yok. Allah korusun. Bizim komşuların Wifi si de bizde full çekiyor. Ancak köye falan gitmek lazım temiz alan için.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizlar balik yagi aliyomusunuz? doktorunuz hangisini önerdi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bende yüzüme yaptırdım..yüz için sıkıntısı olmadığını söylediler.. Bir gün sonrada muayeneye gitmiştim,bi sorun yoktu ..

şimdi kontrolden geldik. bebegimi ilk defa bukadar net gordum çok guzel bi duygu büyük ihtimalle erkek dedi doktorumuz.

Kilo almayayim diyenler, yiyin yiyin bana gonderin yavriler kilolalari 6+4 um daha 1 kilo bile almamisim.

Bende tam 8 i bitirdim cnm bugün. 72yle hamilr kalmisti. Ostahimda gayet sağlam cok sık acikiyorm,bulantim falanda olmadı ama bende kilo almadim daha şaşırtıcı

şimdi kontrolden geldik. bebegimi ilk defa bukadar net gordum çok guzel bi duygu büyük ihtimalle erkek dedi doktorumuz.

Ay maşallah ne mutlu sana. Kaç haftaliktin cnm sen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım o bendede var hiç kusmuyorum ama agzımın tadı yok..ilk 3 ay normalmiş ben çubuk kraker yiyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…