2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Tamam canım deniycem bunu incecik dilimleyen bi apartım var aslında saol:) fırında yapim evet yağda çok ağır olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Neymiş o kız ilk defa duydum eczaneye mi sorim?

benimde cildim yağlı,,, hep çantamda taşırdım çalışırken, termal su böyle yağlandı mı cildim termel su sıkıyorsun böyle rahatlıyorsun o yağlı duygudan kurtuluyorsun,,, eczanelerde var,,, bir kaç yane markanın var,,, la roche posay birde eau thermal markasının var,,, ikiside güzel,,, 25-30 tl civarında sanırsam,,,,

Neymiş o kız ilk defa duydum eczaneye mi sorim?

Ben eczaneden aliyorum cnm dermokozmetik ürün kullandigimdan. Marka vermenin sakincasi varmi bilmiyorum ama ben 'la roche' un tüm urunlerinden cok memnunum, termal suyu da dahil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam canım deniycem bunu incecik dilimleyen bi apartım var aslında saol:) fırında yapim evet yağda çok ağır olur

ince ince dilimlemekle uğraşmak istemiyorsanda tatlım, patatesleri kabukları ile elma dilimi olarak kes,, sonrada baharatla, azıcık zeytinyağı fırınla ,,,, buda güzel olur,,,
birde patates çok yararlı hamilelikde,,,

Son düzenleme:
benim bi arkadaşım da paket paket içiyordu çocuk tosun gibi maşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh ama ben kıyamıyorum işteee
Görünüşte tosun olmak sağlıklı olmak anlamına gelmiyor ama. Arkadaşım da içti hamileliğinde ve emzirirken. Oğlu 3 yaşında küt diye sustu, 3 yıldır çıtı çıkmıyor çocuğun. Sigaradan olmadığı ne malum. Beyin hücrelerine nasıl zarar verdi kim bilir? İsteyen içsin tabii ama görünüşte sağlıklı gibi durması vicdanları rahatlatmasın derim...
Evettt. Bi de bizim müdür tutturdu 8 de gelceksiniz 1de gitceksiniz diye. Çattık. Okula giderkenki halimden bile daha erken kalkcam yahu
O çarşambaya 9,00-12,30 olur canım takılma

Son düzenleme:
kızlar yarın 11de kontrolümüz var dua edin lütfen çok heycanlıyım. vücut ölçümleri alinacak bebegmin.sonrada ikili test. insallah her sey yolunda gider.

8+4olduk biz :) feci mide bulantilari ve bazen kusmalarim oluyor.ve daha karnim hic yok.sizler nasilsiniz?

Geçen gün benim de canım çok çekti yedim. Bi kereden bişey olmaz:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evettt. Bi de bizim müdür tutturdu 8 de gelceksiniz 1de gitceksiniz diye. Çattık. Okula giderkenki halimden bile daha erken kalkcam yahu

Ya bize de 9-13.00 saati verdiler. Biz 4 saate bozulduk. sizinki neden 5 saat ya? Hakikaten bi su meslekte var boyle ast ust egosu ne yapacaklarini sasiriyolar bazen.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Ay o da mi zararli yaa? Ben yiyorum surekli buyuk boylari deviriyorum. Peeeh

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Arkadaşlar lütfen çok acil cevap verir misiniz? Ben bugün 7+6 günlüğüm. Crinino jel kullanıyorum. Ilk defa keli yaptıktan sonra aplikatörü çekince sadece çizgi şeklinde kırmızı gördüm varla yok arası. Ilk defa oldu. Bir problem mi var yoksa normal mi? Lütfen okuyan arkadaş varsa cevap yazsın. Allah rızası için....

Kızlar din konusunda benim ufak bi kaç düşüncem var.. Îman herkesin içinde olan bir duygundur ve Allah ile kul arasında kalmalıdır diye düşünüyorum. Biri bana dinle ilgili bir görevini yaptığını paylaşınca ben kendimi eksik ve yargılandığımı hissederim. Dua en güzel şey herkes burda birbirine dualarla destek olup moral veriyor elimizden gelen başka birşey yok çünkü. Bunun dışındaki diğer paylaşılan konular biraz ayrımcılık ve yargılama gibi oluyor. Kuran okuyanlar okumayanlar katılanlar katılmayanlar şeklinde daha da ötesi benim inancım senin inancın olup insanları ayrıştırıyor düşüncesindeyim.. Kimse kimsenin inancını sorgulayamaz kimse kimsenin inancından sorumlu olamaz bu konu hassas olduğu için herkes de hassas davranmak zorunda dinimiz de bunu emrediyor zaten... Umarım kimse beni yanlış anlamaz ve bu konuyu açmak için değil herkesin kalbini kazanmak için bu noktayı koymak istedim. Hepimizin ortak bir noktası var ve bu forumu kullanmak herkesin hakkı. Lütfen alınan küsen arkadaşlarımız burada olmaya devam etsinler paylaşımlarını yapsınlar

Canım sen dr a gittin mi kaç haftalık oldu bebişin?

Dün gece yazmıştım kızlar şimdi sabah olanını yaptım jel in (crinone ) hiç kan falan yoktu. Gece de çok okuduk zaten eşimle tahriş yapmış da olabilir diye de yazılar vardı. Inş öyledir. Öyle korktuk öyle korktuk ki.......

Günaydın kızlar.. 2-3 gündür geçmeyen bi bel ağrım epeydir yoktu böyle bişey telaşlanmalı mıyım sizce doktor da bir ay sonra gel dedi valla meraktan çatlıcam daha iki hafta var

Bulantıdan eşime 7 de kalkıp kahvaltı hazirliyamiyorum sizin nasıl kalkabiliyor musunuz?

Oncelikle herkese gunaydinlarrrr.. Ben dayanamayip erkenden devrildigim icin aksamlari muhabbete dahil olamiyorum. Ama sabahlari da esim gec kalktigindan yagak keyfi yaparken okuyorum yeni sayfalari :))

Tecrubeli arkadaslar daha iyi bilirler ama keciboynuzu ve pekmezini tuketmek sakincali diye biliyorum ben. Bir arastir ondan sonra dene istersen.

Turkiye'nin her yerinde ilkogretimler 9-12 yapiyolar semineri. Bu lisedekiler kendilerine yetki verilince hemen bir ego tatminine giriyolar malesef. Biz de 9-12 yapicaz. Hatta pztesi toplanti yapicaz. Saatleri netlestiririz beraber dedi mudurumuz.

zencefil çok iyi geliyor bulantıya,,,

Yav zencefilin ismi bile sanki basli basina bulanti sebebi gibi :) cok kotu olursam denicem ama bakalim. Peki nasil tuketmek gerekiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…