Kraker işe yaramıyor, nane düşük yapıyor diyorlar...imtihan bulantı...
patatesi meyve kabuğu soyucusu ile yada robotun varsa onun dilimleme aparatıfı ile dilimle....incecik,,, zeytinyağı tuz hafif baharatla karıştır fırında yap,,, aynı patates cipsi oluyor kıtır kıtır,,, havuçla bile oluyor bu,,,,
Neymiş o kız ilk defa duydum eczaneye mi sorim?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Neymiş o kız ilk defa duydum eczaneye mi sorim?
Tamam canım deniycem bunu incecik dilimleyen bi apartım var aslında saol:) fırında yapim evet yağda çok ağır olur
Görünüşte tosun olmak sağlıklı olmak anlamına gelmiyor ama. Arkadaşım da içti hamileliğinde ve emzirirken. Oğlu 3 yaşında küt diye sustu, 3 yıldır çıtı çıkmıyor çocuğun. Sigaradan olmadığı ne malum. Beyin hücrelerine nasıl zarar verdi kim bilir? İsteyen içsin tabii ama görünüşte sağlıklı gibi durması vicdanları rahatlatmasın derim...benim bi arkadaşım da paket paket içiyordu çocuk tosun gibi maşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh ama ben kıyamıyorum işteee
O çarşambaya 9,00-12,30 olur canım takılmaEvettt. Bi de bizim müdür tutturdu 8 de gelceksiniz 1de gitceksiniz diye. Çattık. Okula giderkenki halimden bile daha erken kalkcam yahu
Tatlı anneler bi de size ne diycem, canım çok istedi gittim cips aldım paketi yarıladım ve galiba ben bunu bitiririm. Bebişime çok zararı olur muuu😞
Evettt. Bi de bizim müdür tutturdu 8 de gelceksiniz 1de gitceksiniz diye. Çattık. Okula giderkenki halimden bile daha erken kalkcam yahu
Tatlı anneler bi de size ne diycem, canım çok istedi gittim cips aldım paketi yarıladım ve galiba ben bunu bitiririm. Bebişime çok zararı olur muuu😞
Görünüşte tosun olmak sağlıklı olmak anlamına gelmiyor ama. Arkadaşım da içti hamileliğinde ve emzirirken. Oğlu 3 yaşında küt diye sustu, 3 yıldır çıtı çıkmıyor çocuğun. Sigaradan olmadığı ne malum. Beyin hücrelerine nasıl zarar verdi kim bilir? İsteyen içsin tabii ama görünüşte sağlıklı gibi durması vicdanları rahatlatmasın derim...
O çarşambaya 9,00-12,30 olur canım takılma
Keçi boynuzu pekmezi alayim ozaman ben iyi bişi bulabilirsem tabi :/ leylacim kayisi ve erik üstüne su versiyonlarini denedim ama tık yok. Mısır mantikliymis. Teşekkür ettim sizlere inss işe yarar😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evettt. Bi de bizim müdür tutturdu 8 de gelceksiniz 1de gitceksiniz diye. Çattık. Okula giderkenki halimden bile daha erken kalkcam yahu
zencefil çok iyi geliyor bulantıya,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?