2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben hibor kullanıyorum 3500 günde bir tane , clexanı buz dolabına mı koyuyosun sen

Yok canım buzdolabına koymuyorum normal oda sıcaklığında saklıyorum.. Doktor hangi iğneyi başladıysanız ona devam et dedi benim ailemde de pıhtılaşması var ablam da hibor kullandı...

şimdi kontrolden geldik. bebegimi ilk defa bukadar net gordum çok guzel bi duygu büyük ihtimalle erkek dedi doktorumuz.

Anneciğim :))) çok heyecanlandım maşallah:)) cinsiyet öğrenmeye başladık mı ya hehehe gözün Aydın canım erkek annesi olacaksın :)) ben 10+3 üm sen kaç haftalıkların doktorun hemencecik söylemiş ne güzel benimki 16' dan önce demem diyor :))

Tamam tatlım bakıcam hemen sağol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

detaylı ultrasonla baktı canim doktor. 11+2 olduk bugun

Kızlar bugün kontrolüm vardı, 9+1 olmuşuz😊 allaha şükür herşey yolunda dedi doktor. Kolları ayakları oluşmuş, tam biz izlerken kollarını hareket ettirdi:)) kıpır kıpır oynayıp duruyo eli kolu kuzumun yerim onu ben yaaaa😊😊 öpesim geldi ultrason cihazını. Bakın resmini koyuyorum kuzuşumun.

Son düzenleme:
canım o bendede var hiç kusmuyorum ama agzımın tadı yok..ilk 3 ay normalmiş ben çubuk kraker yiyorum sürekli

başlardaki bulantılarım azaldı yemek iyi kötü yiyebiliyorum ama ağzımdaki tat hiç gitmiyor . dilimin arka tarafında . sinir oluyorum.
şeker falan yemekten midem karıştı sırf ağzımdaki o tadı olmamak için . geçer inş

41 kere maşallah tütütütütüüüü
kuzucuklar ya hareketlenmiş mi yaaa çok duygulandım . bende hafta içi gidecem çok merak ediyorum .
size el sallamış kuzucuk.

Kuzum özledim seni

bende geçeceğini umuyorum..şekerli şeyler yiyyemiyorum ama iştahım güzel neyseki ,ben baştada hiç kusmadım, meyve yiyorum hoşaf içiyorum çok iyi geliyor, herşey güzel olur inş

Maşallah kuzuyu bende dün gördüm yavrumu büyüdüklerini görünce heyecanlari katlıyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

11+2 canim.erken gosterdi kendini bebişim

Ay maşallah inşallah sağlıklı hayirli bi evlat olur. Kiz denilipte sonradan erkeğe donulebiliyo ama erkek dediyse başta büyük ihtimal doğrudur. Senin öncesinde varmiydi hissiyatin cinsiyete dair yada cevrendekilerin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

41 kere maşallah tütütütütüüüü
kuzucuklar ya hareketlenmiş mi yaaa çok duygulandım . bende hafta içi gidecem çok merak ediyorum .
size el sallamış kuzucuk.

Ben de çok duygulandımmm daha geçen hafta minnak bişeydi ne olduğu belli olmuyodu:d bu hafta büyümüş de annesine el sallıyodu kuzuşum😊

Son düzenleme:
Canım bişey çekti acı bişey güzel güzel yedim. Şimdi kramplar ve tuvalete mekik dokumalar şeklindeyim. Hangi akla hizmet acı yediysem

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cewremdekiler kızda dedi erkekte ama ben kuçuklugumden beri ilerde ilk bebegm erkek olck derdm

Yok canım buzdolabına koymuyorum normal oda sıcaklığında saklıyorum.. Doktor hangi iğneyi başladıysanız ona devam et dedi benim ailemde de pıhtılaşması var ablam da hibor kullandı...

bizde ailecek faktör 5 iz, ablam da clexan kullandı ama ben hibor kullanıyorum inş sag saglım kucagmıza alırız

kızla bebeğin cinsiyetini ne hisssediyorsunuz ben kız gibi hissediyorum çok çirkinleştimçok sivilcelendim babannemin de içinden kız diye geçmiş
hayırlısı olsun tabi eksiksiz noksansız sağsağlim ve sağlıklı olduktan sonra cinsiyetin hiç bir önemi yok benim için ilk bebeğiimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…