- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
ben hibor kullanıyorum 3500 günde bir tane , clexanı buz dolabına mı koyuyosun sen
şimdi kontrolden geldik. bebegimi ilk defa bukadar net gordum çok guzel bi duygubüyük ihtimalle erkek dedi doktorumuz.
11+2 canim.erken gosterdi kendini bebişimAy maşallah ne mutlu sana. Kaç haftaliktin cnm sen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
11+2 canim.erken gosterdi kendini bebişim
benimde cildim yağlı,,, hep çantamda taşırdım çalışırken, termal su böyle yağlandı mı cildim termel su sıkıyorsun böyle rahatlıyorsun o yağlı duygudan kurtuluyorsun,,, eczanelerde var,,, bir kaç yane markanın var,,, la roche posay birde eau thermal markasının var,,, ikiside güzel,,, 25-30 tl civarında sanırsam,,,,
detaylı ultrasonla baktı canim doktor. 11+2 olduk bugunAnneciğim :))) çok heyecanlandım maşallah:)) cinsiyet öğrenmeye başladık mı ya hehehe gözün Aydın canım erkek annesi olacaksın :)) ben 10+3 üm sen kaç haftalıkların doktorun hemencecik söylemiş ne güzel benimki 16' dan önce demem diyor :))
canım o bendede var hiç kusmuyorum ama agzımın tadı yok..ilk 3 ay normalmiş ben çubuk kraker yiyorum sürekli
Kızlar bugün kontrolüm vardı, 9+1 olmuşuz😊 allaha şükür herşey yolunda dedi doktor. Kolları ayakları oluşmuş, tam biz izlerken kollarını hareket ettirdi:)) kıpır kıpır oynayıp duruyo eli kolu kuzumun yerim onu ben yaaaa😊😊 öpesim geldi ultrason cihazını. Bakın resmini koyuyorum kuzuşumun. Eki Görüntüle 1156874
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şimdi kontrolden geldik. bebegimi ilk defa bukadar net gordum çok guzel bi duygubüyük ihtimalle erkek dedi doktorumuz.
Kuzum özledim seniSlm kızlar kayinvalidemdeyim dünden beri yarın akşam donucem evime.
Insallah herkesin keyfi yerindedir ben ayniyim burdada yatıyorum ...
Lütfen buraya yeni gelip bildirim yapan olursa özelden yazması için bana yönlendirin.
Herkese güzel haftasonları ...
başlardaki bulantılarım azaldı yemek iyi kötü yiyebiliyorum ama ağzımdaki tat hiç gitmiyor . dilimin arka tarafında . sinir oluyorum.
şeker falan yemekten midem karıştı sırf ağzımdaki o tadı olmamak için . geçer inş
Kızlar bugün kontrolüm vardı, 9+1 olmuşuz😊 allaha şükür herşey yolunda dedi doktor. Kolları ayakları oluşmuş, tam biz izlerken kollarını hareket ettirdi:)) kıpır kıpır oynayıp duruyo eli kolu kuzumun yerim onu ben yaaaa😊😊 öpesim geldi ultrason cihazını. Bakın resmini koyuyorum kuzuşumun. Eki Görüntüle 1156874
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
11+2 canim.erken gosterdi kendini bebişim
41 kere maşallahtütütütütüüüü
kuzucuklar ya hareketlenmiş mi yaaa çok duygulandım. bende hafta içi gidecem çok merak ediyorum .
size el sallamış kuzucuk.
cewremdekiler kızda dedi erkekte ama ben kuçuklugumden beri ilerde ilk bebegm erkek olck derdmAy maşallah inşallah sağlıklı hayirli bi evlat olur. Kiz denilipte sonradan erkeğe donulebiliyo ama erkek dediyse başta büyük ihtimal doğrudur. Senin öncesinde varmiydi hissiyatin cinsiyete dair yada cevrendekilerin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
detaylı ultrasonla baktı canim doktor. 11+2 olduk bugun
Yok canım buzdolabına koymuyorum normal oda sıcaklığında saklıyorum.. Doktor hangi iğneyi başladıysanız ona devam et dedi benim ailemde de pıhtılaşması var ablam da hibor kullandı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?