Canım ben biyerde kızartma ve fırında patatesin hamilelikte iyi olmadığını okumuştum. Fırında patatesin ne zararı olur anlamadım ama eğer yoksa ben de yapayım:)
ben marketlere falan girip bakamıyorum kokuyo gibi heryer eşime dedim oda baktım bi çok yere ama kurtlanıyor diye eylülde getiriyoruz demiş bi çok yer yani bulamadık ankarada :)))) bende netten sipariş verdim malatyada güneşe kurutulup getirtiyorlarmış.kilosu 12 lira dün sipariş verdim şimd gelmek üzeredir.
maşallah maşallahbişey soracam canım anlamadım haftasından önce mi büyümüş yoksa sen mi haftasını karıştırmıştın. büyüyor mu öyle önceden
bu hafta içi bende gidecem çok heyecanlıyım en son 7+2 iken gittim şimdi 10+3 olucak inş. bu haftada doktor ense kalınlığına falan bakar mı acaba
Kızlar internet kullanımınız ne durumda?ben lekelenmemden dolayı genelde yatıyorum sıkılıncada elimde telefon sürekli internetteyim zararı olurmuki ya..Sizin doktorlarınız bu konuda bişey söyledimi size?
11+2 canim.erken gosterdi kendini bebişim
Kızlar bugün kontrolüm vardı, 9+1 olmuşuz😊 allaha şükür herşey yolunda dedi doktor. Kolları ayakları oluşmuş, tam biz izlerken kollarını hareket ettirdi:)) kıpır kıpır oynayıp duruyo eli kolu kuzumun yerim onu ben yaaaa😊😊 öpesim geldi ultrason cihazını. Bakın resmini koyuyorum kuzuşumun.
Maşallah kuzucuklara. Sidal hangi doktora gittin?saolasın darısı başına :)evet canım ölçümlerini yaptı doktorum. doktorun yanından çıkınca hemen 2li testimi yaptırdım. sonucu perşembe çıkıcakmış. Bu da bebişimin resmi :)
kizlar balik yagi aliyomusunuz? doktorunuz hangisini önerdi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok onun için ense kalınlığı için 11+1 ile 13+6 arası bakıyorlar ama 12. hafta daha iyi diyorlar,,,
Maşallah kuzucuklara. Sidal hangi doktora gittin?
Aaa hayırlı olsun cnm Allah hayırlı evlat etsın inş hayırlı ise Banada bir erkek nasip etsın senin ne canın çekti mesela hamılelıgın nasıl gecti
Oy masaallah benim bidikta tam boyleydi dün ama dr hızlı. Geçti cinsiyeti erken die sormadım bile 10+3 ciktik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım son kez seyide hanıma gittim. Israrla alttan bakıyor 14.haftaya kadar da alttan bakıcakmış. Çok geriliyorum artık haftaya ünal beye gidicem inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hımmm bu hafta gidip bakim 10+3 oluyor 2-3 hafta sonra ikili test için giderim. sağol canım
bizim aramıda iki gün var, bemim tahmini doğum tarihim 14/01/2015, ben 1 temmuzda gideceğim,, tatlım,,,
ayy şu ikilli testleri de bir atlatalım,,,,
Sorma canim gobegim kevgir gibi oldu valla. Mor mor delikler. Her sey sıpam icin ama mecbur. :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Canım etini iyice sıkıştır ve de iğnenin ucunda damla olmamasına dikkat et deri altında kaldığı için mor oluyor.. İğne ucunu bir ili kez sallardan temizleniyor zaten öyle vurdun mu korarsa son buluyor ben de sonraları keşfettim işte.. Çok geçmiş olsun..
kızlar hibor mu kullanıyosunuz clexan mı
Eti sıkıyoruz. Igneyi de yapmadan tirnakla pıt pıt yapiyoruz icindeki hava gidene kadar enjektore basip vuruyoruz. Ben tek yapamiyorum bayilcak gibi oluyorum. Esime devrettim o oyle yapiuo simdi. Bazi gunler hic hissetmiyorum ama bazi gunler de bagiriyorum acidan. Sen ici cozmussun bak :) isin garibi bana tetkik bile yapmadi ben bu eziyeti cekiyorum. Kullan zarari yok faydasi var dedi. Sirf ilkim dusuk diye bunda igneye devam ediyor. Ve oksapar diyr bir igne. Bulundugum yerde bir tek benim dr icin getiriyolar bu ilaci. 4000 lik kullaniyorum. Icime sinmese de dr sonucta guveniyorum.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
kadın da olsa erkekte olsa alttan baktırmama kararı aldım. ay eşimle bile şey yapmıyorum bide onu içime dürtecek çok kasılıyorum.
ilk bebişime doktor hep onla bakmıştı . ilgisi yok desede benim kanamalarım çok çoğalmıştı sonunda da düştü. boşver karnından baksın
bayanlar bugün pazara gittim, kıyafet almaya kendime,, göğüs altından uzun elbiseler gerçekten kurtarıcımız olucak sanırsam bizler için,, öyle çok büyük almayada gerek yok, sonuçta karınlar yaz sonuna kadar çokda büyümeyecek,,,,
uzun elbise rahat oluyor çünkü ben maymunlarla kardeş gibiyim şu anda, insan her hafta epilasyon mu yapar,,,
birde hamileler için eşofman altı aldım, gerçekten çok rahat bir şey tavsiye ederim,,,
hamile kıyafetleri almaya başladık,,,,
Ben de çok geriliyorum çünkü canımı da acıtıyo biraz. Ayrıca bugün sol kasığım çok ağrıdı yaallahım inşallah muayeneden değildir hiç böyle ağrım olmamıştı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bayanlar bugün pazara gittim, kıyafet almaya kendime,, göğüs altından uzun elbiseler gerçekten kurtarıcımız olucak sanırsam bizler için,, öyle çok büyük almayada gerek yok, sonuçta karınlar yaz sonuna kadar çokda büyümeyecek,,,,
uzun elbise rahat oluyor çünkü ben maymunlarla kardeş gibiyim şu anda, insan her hafta epilasyon mu yapar,,,
birde hamileler için eşofman altı aldım, gerçekten çok rahat bir şey tavsiye ederim,,,
hamile kıyafetleri almaya başladık,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?