2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım ben biyerde kızartma ve fırında patatesin hamilelikte iyi olmadığını okumuştum. Fırında patatesin ne zararı olur anlamadım ama eğer yoksa ben de yapayım:)

kızartma iyi değildir ama fırında az yağlı ve baharatlı yapılırsa bir sakıncasonon olduğunu sanmıyorum, (misal üç patatese 1 tatlı kaşığı yağ ), birde kabukları ile tüketmek daha da yararlıymış,,,, bence fırında patatatesi bir zararı yoktur ama araştırayım,,,

marketlerde kuruyemişlerin olduğu yerde oluyor tatlım, birde onlar hafif nemli oluyor ve gerçekten işe yarıyor, papağan markası var o güzel,,,

yok onun için ense kalınlığı için 11+1 ile 13+6 arası bakıyorlar ama 12. hafta daha iyi diyorlar,,,

Kızlar internet kullanımınız ne durumda?ben lekelenmemden dolayı genelde yatıyorum sıkılıncada elimde telefon sürekli internetteyim zararı olurmuki ya.. Sizin doktorlarınız bu konuda bişey söyledimi size?

ben telefonu geceleri uçak moduna alıyorum tatlım,, telefonda da çok konuşacaksam kulaklık kullanıyorum,,, bilgisayar değil ama telefondan bşrazz uzak durmak gerekiyor ,,,,tabi ne kadar mümkün olur oda soru işaretiii

saolasın darısı başına :)evet canım ölçümlerini yaptı doktorum. doktorun yanından çıkınca hemen 2li testimi yaptırdım. sonucu perşembe çıkıcakmış. Bu da bebişimin resmi :)
Maşallah kuzucuklara. Sidal hangi doktora gittin?

kizlar balik yagi aliyomusunuz? doktorunuz hangisini önerdi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben bir yerde cod liver oil ve ciğerde A vitamini yüksek miktarda olduğu için ilk üç ay alınmıyor diye bilşyorum,,,, ilk üç ay A vitamini çok fazla almamak gerekiyor,,,,
cod liver oil de bir nevi balık yağı diye biliyorum doktoruna danışmadan kullanma bence

Maşallah kuzucuklara. Sidal hangi doktora gittin?

Canım son kez seyide hanıma gittim. Israrla alttan bakıyor 14.haftaya kadar da alttan bakıcakmış. Çok geriliyorum artık haftaya ünal beye gidicem inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaa hayırlı olsun cnm Allah hayırlı evlat etsın inş hayırlı ise Banada bir erkek nasip etsın senin ne canın çekti mesela hamılelıgın nasıl gecti

hamileliğimden önce tatlı hastasıydım ama hamile kaldığımdan beri hep ekşi istedi canım. İnşalah rabbim seninde verir gönlüne göre.

Oy masaallah benim bidikta tam boyleydi dün ama dr hızlı. Geçti cinsiyeti erken die sormadım bile 10+3 ciktik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende hiç beklemiyodum cinsiyeti söyleyeceğini aniden erkeğimiz geliyo galiba deyince şok oldum. darısı başına canım.

kadın da olsa erkekte olsa alttan baktırmama kararı aldım. ay eşimle bile şey yapmıyorum bide onu içime dürtecek çok kasılıyorum.
ilk bebişime doktor hep onla bakmıştı . ilgisi yok desede benim kanamalarım çok çoğalmıştı sonunda da düştü. boşver karnından baksın

kızlar mrb. öncelikle bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almanız dileklerimle. ben de gecen yıl bu zamanlar bu muhabbetleri yapıyordum şimdi oğlum babasıyla oynuyor...
2014 ocak annesiyim. bebeğimin 0-6 ay kıyafetleri tertemiz şekilde duruyor. ihtiyacı olan, gurbette olan maddi durumu olmayan birileri varsa bildiğiniz, SADECE KARGO ÜCRETİ ÖDEYEREK kıyafetleri gebze kocaeliden ücretsz göndermeyi düşünüyorum. burayı takipleyemeyebilirim ihtiyacı olan varsa özel mesaj bekliyorum.

bayanlar bugün pazara gittim, kıyafet almaya kendime,, göğüs altından uzun elbiseler gerçekten kurtarıcımız olucak sanırsam bizler için,, öyle çok büyük almayada gerek yok, sonuçta karınlar yaz sonuna kadar çokda büyümeyecek,,,,
uzun elbise rahat oluyor çünkü ben maymunlarla kardeş gibiyim şu anda, insan her hafta epilasyon mu yapar,,,
birde hamileler için eşofman altı aldım, gerçekten çok rahat bir şey tavsiye ederim,,,
hamile kıyafetleri almaya başladık,,,,

bizim aramıda iki gün var, bemim tahmini doğum tarihim 14/01/2015, ben 1 temmuzda gideceğim,, tatlım,,,
ayy şu ikilli testleri de bir atlatalım,,,,

7 haftalıkken gittim. o yüzden çok merak ediyorum bi daha gideyim istedim .bide ben de temmuz başı gibi giderim.
aynen hayırlısıyla atlatalım inşallah

Sorma canim gobegim kevgir gibi oldu valla. Mor mor delikler. Her sey sıpam icin ama mecbur. :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Bazen benimde morarıyor her zaman değil ama
Son 3 gündür yaptırdıklarımın acısı hiiiç geçmiyor hala acıyor yapılan yerlerin etrafı

Hmmmm ben henüz kendim yapmıyorum.
Progestanda vurulduğum için sağlık ocağına gidiyorum, ikisini de yaptırıyorum çıkıyor aradan.
Haftaya progestan bitecek ve Kan sulandırıı iğneyi 16. haftaya kadar olacakmışım.
İş başa düşecek artık.
O kadarda çok yakıyor ki nasıl yapacağım bilmem
Ama tarifini uygulayacağım :18:

kızlar hibor mu kullanıyosunuz clexan mı

Ben Oksapar 4000 kullanıyorum.
Hibor yazmıştı doktor. Hastanenin anlaşmalı olduğu eczane Oksapar getirmişti Hibor yoktu diye.
Hemşirelerde hiç fark etmez demişti. Hala Oksapar alıyorum.

Bende Oksapar 4000 kullanıyorum. Hibor yerine vermişti eczane, doktorda onay verince bunu kullanıyorum.
Sanırım ikiside aynı

İğneyi batırırken her zaman acımıyor da, ilacı verirken çok yakıyor Bende eşime denettireceğim kendim yapmaya başlayınca

Kontrole giden anneler. Hayırlı haberler getirmişsiniz. Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
Benim 3. kontrolüm 5 Temmuzda. O zaman 12 haftayı birkaç gün geçmiş olacak.
Demek hareketlerini görebileceğiz inşallah

Ben de çok geriliyorum çünkü canımı da acıtıyo biraz. Ayrıca bugün sol kasığım çok ağrıdı ya allahım inşallah muayeneden değildir hiç böyle ağrım olmamıştı

Aynen canım ben de dediğin tarz elbiselerden aldım bikaç tane hafif renk renk çok tatlı oldu. Yaz boyu öyle şeyler giycem kayınvalidemlere fln gidince de rahat olur hem

yok yok strese girme şimdi ben öyle dedim diye.
kasık ağrıları hepimizde var. 8 haftaya kadar adetim gelecek gibiydi. şimdide karnımın içinde iğnelenme oluyor. hapşırınca falan batıyor.

ya benim pantolonların da beli oluyor ama sanki karnımın içini sıkıyor gibi oluyor . dar giymek istemiyorum bebişimi sıkıştırmak istemiyorum.
tayt mı alsam diyorum üzerine de tunik falan. eşimde tayta sinir oluyor nası ikna edeceksem edecem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…