2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

benimde rengim soldu ama eşim bile erkek diyor. herkes oğlun olacak diyor. eşimle kız istiyorduk tabiki oğlum olsun çok everim sağlıklı olsun kuzular

arkadaşlar insanın bebeği olması çoook güzel yaaa,onun varlığıyla uyanmak.bende merak ediyorum cinsiyetini hayırlısı bakalım iyi olsunlardaaa...

benimde rengim soldu ama eşim bile erkek diyor. herkes oğlun olacak diyor. eşimle kız istiyorduk tabiki oğlum olsun çok everim sağlıklı olsun kuzular

sana katılıyorum ben de çok severim ayırt edemem yalnız benim yüzümü görsen ergenlikten beter oldum yıldır çıkmayan sivilcelerim bu sene çıktı normalde her adet dönemimde 1-2 normal sivilcem çıkardı ama bunlarrrr taaammm ergenlik

bir de taşınma telaşım çıktı kızlar ne olur dua edin bana

canım maşallah yavruna
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. boyu kaç cm olmuş bende 9. haftadayım iki hafta sonra gidicem doktora..

şimdi kontrolden geldik. bebegimi ilk defa bukadar net gordum çok guzel bi duygu büyük ihtimalle erkek dedi doktorumuz.

canım gözünüzaydın... bende 2 hafta sonra 11 haftalık olcam merak ediyorum bi sakıncası yoksa foto yükleyebilir misin? bi de ense ölçümü yaptı mı doktor ?? 2li tarama falan? bunlar için ileriki haftalarda mı gidicen yoksa???

Normalde tüm hamilelerin bebek cinsiyetleri hakknda tahminde bulunur ve % 90 tuttururum ama kendime gelince tık yok. cevremdeki herkes erkek diyo ama ben kız istiyorum saglikli ve hayirli olcaksa tabi. Oyüzden his yok büyük merak icerisindeyim buarada öyle ciddi bi sivilcelenme sorunumda yok(etrafimdakiler oyuzden erkek diyo)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım maşallah yavruna
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. boyu kaç cm olmuş bende 9. haftadayım iki hafta sonra gidicem doktora..

2.48 cm olmuşuz teyzesi😊 inşallah sen de görürsün hareketlerini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kız bebek çirkinleştirir erkek bebek güzelleştirir derler bakalım benim sivilceler ve hislerim kızı işaret ediyor

Cici annelerr göbişleriniz belirginleştimi :))
Canim benim 2 hafta oncesinden beridir karnimin ciktiginin farkindaydim. Simdi 10+2 yim ve belirgin sekilde karnim var. Sanirim 3. ye hamile oldugum icin cabuk cikti. Cunku ilk bebegimde 12. haftada boyleydi.

Masaallah kuzuna..

Canim benim bu 3. hamileligim ve diger 2 hamileligimde de o tat 28-29. haftaya kadar gitmemisti. Bu hamileligimde de biliyordum ki 6. haftadan itibaren o tat gelip oturacak agzima ve maalesef yine ayni tatla yani tat bozukluguyla yasiyorum. 29-30. haftaya kadar da gecmeyecegini biliyorum. Yani bende boyle oluyor. Insaallah seninki gecer.

Masaallah cok sevindim. Rabbim saglikli kolay gebelik nasip etsin hepimize insallah.

Kızlar günaydınn ... Bütün sıkıntılar bitsin.. Yeni haftaya sağlıkla başlayalım inşallahhh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canim. Insaallah kanaman en kisa zamanda gecer.

Hanimlar, yavrulariniz icin Yusuf ve Ibrahim surelerini okumanizi tavsiye ederim. Ben iki yavrumda da ara ara okudum. Yusuf suresi guzellik icin, Ibrahim suresi guzel ahlak icin okunuyor. Ben size yavrularimda gordugum etkisini yazmak istiyorum. Bende, esimde esmeriz ama iki yavrumuzda bize cok benzemedi ikiside ak pak, ay parcasi gibi guzel oldular. Hatta kiz kardesim biz abd de oldugumuz icin oranin havasindan mi suyundan midir, bebeklerin size hic benzemedi demisti:) Bende okudugum Yusuf suresinden biliyorum bunu.

Eti sıkıyoruz. Igneyi de yapmadan tirnakla pıt pıt yapiyoruz icindeki hava gidene kadar enjektore basip vuruyoruz. Ben tek yapamiyorum bayilcak gibi oluyorum. Esime devrettim o oyle yapiuo simdi. Bazi gunler hic hissetmiyorum ama bazi gunler de bagiriyorum acidan. Sen ici cozmussun bak :) isin garibi bana tetkik bile yapmadi ben bu eziyeti cekiyorum. Kullan zarari yok faydasi var dedi. Sirf ilkim dusuk diye bunda igneye devam ediyor. Ve oksapar diyr bir igne. Bulundugum yerde bir tek benim dr icin getiriyolar bu ilaci. 4000 lik kullaniyorum. Icime sinmese de dr sonucta guveniyorum.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

kız bebek çirkinleştirir erkek bebek güzelleştirir derler bakalım benim sivilceler ve hislerim kızı işaret ediyor

Ilkim kızdı yüzüm cildim güneş lekesi gibi olmuştu sivilcem de vardı bunda kasım saçım karardı cildim beyaz sivil cem azıcık çene bölgemde hamileligimi bilmeyenler bi güzellik gelmis sana diyor bakalimm 3 -4 haftaya netlesir merak tabiiki çoook Rabbim sağlık versin önce : ))))

arkadaslar biliyorum saçma bir soru ama içime dert oldu çok ben düşük tehlikesine karsı progesteron kullanıyorum doktorum 2 hafta sonra bırakacagız dedi 3. aya baslıyorum 2 hafta sonra sanki ilacı yutmayınca bebegim beni bırakacakmıs gibi geliyor cevrenizde bildiğiniz progesteron kullanıp sonra bırakıp sağlıklı gebeliği devam eden biliyor musunuz?

saolasın darısı başına :)evet canım ölçümlerini yaptı doktorum. doktorun yanından çıkınca hemen 2li testimi yaptırdım. sonucu perşembe çıkıcakmış. Bu da bebişimin resmi :)

Ilk gebeligimde 3.ayda bırakmıştım dr gerek gormedi zaten bi sorun olursa ilk 3 ay içinde oluyor Allahın izniyle bişey olmaz bak bu ikinci gebeligimde hiç yazmadı dr.bende israrla istedim dr un kendi dedi gerek yok akintin dusuklerin lekelenmen yok gerek yok dedi rahatlatti: )

Oy masaallah benim bidikta tam boyleydi dün ama dr hızlı. Geçti cinsiyeti erken die sormadım bile 10+3 ciktik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…