kızla bebeğin cinsiyetini ne hisssediyorsunuz ben kız gibi hissediyorum çok çirkinleştimçok sivilcelendim babannemin de içinden kız diye geçmiş
hayırlısı olsun tabi eksiksiz noksansız sağsağlim ve sağlıklı olduktan sonra cinsiyetin hiç bir önemi yok benim için ilk bebeğiimmmmmm
benimde rengim soldu ama eşim bile erkek diyor. herkes oğlun olacak diyor. eşimle kız istiyorduk tabiki oğlum olsun çok everim sağlıklı olsun kuzular
Kızlar bugün kontrolüm vardı, 9+1 olmuşuz😊 allaha şükür herşey yolunda dedi doktor. Kolları ayakları oluşmuş, tam biz izlerken kollarını hareket ettirdi:)) kıpır kıpır oynayıp duruyo eli kolu kuzumun yerim onu ben yaaaa😊😊 öpesim geldi ultrason cihazını. Bakın resmini koyuyorum kuzuşumun. Eki Görüntüle 1156874
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şimdi kontrolden geldik. bebegimi ilk defa bukadar net gordum çok guzel bi duygubüyük ihtimalle erkek dedi doktorumuz.
kızla bebeğin cinsiyetini ne hisssediyorsunuz ben kız gibi hissediyorum çok çirkinleştimçok sivilcelendim babannemin de içinden kız diye geçmiş
hayırlısı olsun tabi eksiksiz noksansız sağsağlim ve sağlıklı olduktan sonra cinsiyetin hiç bir önemi yok benim için ilk bebeğiimmmmmm
Cici annelerr göbişleriniz belirginleştimi :))
Seminerde gunluk 3 saat ek ders verilir. Dolayisiyla da 3 saat surmesi gerek seminerin. 9-12 oluyor ben kendimi bildim bileli :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım maşallah yavruna
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. boyu kaç cm olmuş bende 9. haftadayım iki hafta sonra gidicem doktora..
Normalde tüm hamilelerin bebek cinsiyetleri hakknda tahminde bulunur ve % 90 tuttururum ama kendime gelince tık yok. cevremdeki herkes erkek diyo ama ben kız istiyorum saglikli ve hayirli olcaksa tabi. Oyüzden his yok büyük merak icerisindeyimbuarada öyle ciddi bi sivilcelenme sorunumda yok(etrafimdakiler oyuzden erkek diyo)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2.48 cm olmuşuz teyzesi😊 inşallah sen de görürsün hareketlerini
Canim benim 2 hafta oncesinden beridir karnimin ciktiginin farkindaydim. Simdi 10+2 yim ve belirgin sekilde karnim var. Sanirim 3. ye hamile oldugum icin cabuk cikti. Cunku ilk bebegimde 12. haftada boyleydi.Cici annelerr göbişleriniz belirginleştimi :))
Masaallah kuzuna..Kızlar bugün kontrolüm vardı, 9+1 olmuşuz😊 allaha şükür herşey yolunda dedi doktor. Kolları ayakları oluşmuş, tam biz izlerken kollarını hareket ettirdi:)) kıpır kıpır oynayıp duruyo eli kolu kuzumun yerim onu ben yaaaa😊😊 öpesim geldi ultrason cihazını. Bakın resmini koyuyorum kuzuşumun. Eki Görüntüle 1156874
Canim benim bu 3. hamileligim ve diger 2 hamileligimde de o tat 28-29. haftaya kadar gitmemisti. Bu hamileligimde de biliyordum ki 6. haftadan itibaren o tat gelip oturacak agzima ve maalesef yine ayni tatla yani tat bozukluguyla yasiyorum. 29-30. haftaya kadar da gecmeyecegini biliyorum. Yani bende boyle oluyor. Insaallah seninki gecer.benim hamile kaldığımdan beri damağımda çok kötü bir tat var acı ot gibi . acaba midemden reflüden mi dedim şurup falan kullanmıştım bulanırken o da geçti ama tat gitmiyor. sürekli şekerli bir şeyler atıyorum ağzıma. tecrubeli olanlar var mı acaba ilerleyen zamanlarda geçer mi. çünkü yediklerimden bişe anlamıyorum
Masaallah cok sevindim. Rabbim saglikli kolay gebelik nasip etsin hepimize insallah.Arkadaşlar dun gece çok karnim agridi sabaha kadar düşük yapiyorum diye düşündüm sabah esimle doktora gittik 10+1 olmasi gerekirken 11+1 olmuş kanama alaniyok maşallah bebeğine keyfi cok yerinde inanılmaz mutluyum kahverengi akintim var diye korkuyordum inanılmaz mutluyum
Amin canim. Insaallah kanaman en kisa zamanda gecer.Kızlar günaydınn ... Bütün sıkıntılar bitsin.. Yeni haftaya sağlıkla başlayalım inşallahhh
Canım etini iyice sıkıştır ve de iğnenin ucunda damla olmamasına dikkat et deri altında kaldığı için mor oluyor.. İğne ucunu bir ili kez sallardan temizleniyor zaten öyle vurdun mu korarsa son buluyor ben de sonraları keşfettim işte.. Çok geçmiş olsun..
kız bebek çirkinleştirir erkek bebek güzelleştirir derler bakalım benim sivilceler ve hislerim kızı işaret ediyor
canım gözünüzaydın...bende 2 hafta sonra 11 haftalık olcam merak ediyorum bi sakıncası yoksa foto yükleyebilir misin? bi de ense ölçümü yaptı mı doktor ?? 2li tarama falan? bunlar için ileriki haftalarda mı gidicen yoksa???
arkadaslar biliyorum saçma bir soru ama içime dert oldu çok ben düşük tehlikesine karsı progesteron kullanıyorum doktorum 2 hafta sonra bırakacagız dedi 3. aya baslıyorum 2 hafta sonra sanki ilacı yutmayınca bebegim beni bırakacakmıs gibi geliyor cevrenizde bildiğiniz progesteron kullanıp sonra bırakıp sağlıklı gebeliği devam eden biliyor musunuz?
saolasın darısı başına :)evet canım ölçümlerini yaptı doktorum. doktorun yanından çıkınca hemen 2li testimi yaptırdım. sonucu perşembe çıkıcakmış. Eki Görüntüle 1157032 Bu da bebişimin resmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?