2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yok yok strese girme şimdi ben öyle dedim diye.
kasık ağrıları hepimizde var. 8 haftaya kadar adetim gelecek gibiydi. şimdide karnımın içinde iğnelenme oluyor. hapşırınca falan batıyor.

Bi de bugün alışveriş fln derken çok gezdim ondan mı oldu acaba. Yürüyünce çok ağrı yapıyo yattım hemen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi de bugün alışveriş fln derken çok gezdim ondan mı oldu acaba. Yürüyünce çok ağrı yapıyo yattım hemen

olabilir bence fazla gezme ben pek dışarı çıkmıyorum. arada lekelerim falan geldi o yüzden korkuyorum. çok nadir çıkıyorum. bebişim iyice tutunsun

ben bugün kot pantolon giydim kilo almadım satılır ama kapanmıyor bu düğmler artık belimin kıvrımın gitti çünkü,, bende bir tane geniş kurdele buldum, aşağı yukarı 7 cm kesim ve iki taen minik delik yaptım, bir deliği,kottaki düğmeye geçirdim sonra kurdeleyi kottaki düğme iliğinden geçirip, öteki deliğide düğmeye geçirdim,,, anlatabildim mi bilmiyorum ama çok rahat oldu şimdi züccayiye gidip geniş lastik alıp onunla yapacağım,, çünkü hamile pantolonları için daha erken,,,,
evet bebekleri sıkıştırmamak gerekiyor tatlım,,,,

kasık rahim ağrıları daha da artıcak tatlım çünkü rahimin bağları geriliyor ve buna bağlı olarak ağrılarda olucak, hatta 12. haftamıza yaklaştıkça ağrılar daha da çok olucak çünkü rahim 12. haftadan sonra yukarı çıkıyor biliyorsun,,,,
tabiki bunlar genel hamilelelik şeyleri ama aklına takılıyorsa doktoruna sor tatlım,,,

bu arada ben normal tayt aldım kendime, benim bedenim m veya L ama ben gittim 3XL aldım tatlım o zaman çok sarmıyor tayt,,, hem rahat oluyor hemde tayt gibi sıkı olmuyor,,,

:)) valla ben kızımda ekşi yedim bunda tatlı cekıyo canım cok uyuyorum cok bitkinim bıde hep et canım cekiyo

Sa Nasılsıniz kızlar
Bn iyi olmaya calisiyorum-....acayip sancim ve kasikts ağrısı ve batma lar var ....bunlar normal endise etmemeliyim biliyorum ama canim yaniyo ayaktayken idrar yaparken hapsiriken oksururken dr sordum
Olmasi gereken şeyler bunlar dedi
Akintisi cok olanda dahs cok olur dedi cok agrim olursa kullanabilecegim fitil vrdi hem makattan hem vajinadan...
Yani kanamamiz olmadigi surece bi problem yok dedi paylasmak istedim
....

Nerde oturuyodun canim? Nerenin pazari bu gittigin?

Benim de bugun fazla bulantim olmadi. Kendimi cok enerjik hissettim. Kalktim tum evi supurup sildim. Balkonlari yikadim. Uc makina camasir attim.. ohhh mis oldu ev cok rahatladim. Tabi simdi pert olmus durumdayim. Meyve yemistim isler bitince cok bulanti yapti cikardim hemen. Hala da rahatlamadi midem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok mantıklı aslında en iyisini yapmışsın ben de yapayım süper :)

ay çok sağol bilgilerin için benimde batmalarım var ve sapsarı akıntım geliyor sürekli. iğnelenme oluyor karnımda
önceki doktorum ilk gebelikte ağrılarıma makattan endol diye fitil vermişti çok iyi kesiyordu.

Geçmiş olsun fazla yorma kendini dinlenmeye calis cok kotu olursan kullan fitili çekmekten iyidir inşallah faydası olur gecet biran önce ...
Bende kayinvalidemdeyim burdada yatıyorum öyle bulantim hala var daha kötüsü çok halsizim hic ayağa kalkasim gelmiyor daha ne kadar böyle olucam bilmiyorum ...

Ya kızlar benim gibi bulantısı devam eden varmı hala yoksa bi benmi kaldım bulanti çeken

Beşiktaş pazarına gittim,,, gerçi lcw dede hamile eşofman altı gördüm,, geçmş olsun tatlım ben yemek yerken su bile içmiyorum miğdem çok şişmesin diye,,,

Son düzenleme:
Canım bişey çekti acı bişey güzel güzel yedim. Şimdi kramplar ve tuvalete mekik dokumalar şeklindeyim. Hangi akla hizmet acı yediysem

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bnde dun cok aci yedim:))
Okadsr ki ama normsldede sewerim..yaninda ayran ic cok faydasi oluyo aklinda olsun canim
Bnm bu konuda hissiyat sifir kizimda kesin erkk dedim )) ama kizceem oldi
Bundada erkek hissediyom ama hauirlisi
Kimi hastanelerde 16.haftalarda soluyolar.ozellikle univ ve devlet hastanelerunde akla alinmicak bisi ama drundan duydum erkenden ogrenip istenmeyen bi cinsiyet olursa sonlandiriyolarmis dr yapmassa kendileri ilac aletlerle dusuge sebebiyet olcak ne varsa yapiolarmis
Ne insanlar var
Yani bazi hastanlerde prosedur aslindda ozel hast bilmiyorum bn 11+1 de gittim hic gozukmedi ))
Masallah canim
Allah sag salim kucaguna almayida nasip etsin
Kilo almayayim diyenler, yiyin yiyin bana gonderin yavriler kilolalari 6+4 um daha 1 kilo bile almamisim.
Canim kilo genellikle 12-.haftadan sonra aliniyo ilk 3 ayda kilo alanlarda hep sislik flan zaten:))
Minnacik bi yawrun var he

Canim jel kullanirken futil atarken yada iliskiden sonra olabilir ..rahim agzi yumuşak oluyomus tahris olmaya elverisliymis yani cok
Dewamindan kan gelmeyip sanci agri olmadiysa problem olmaz...
Icin rahat etnesse dr basvur canum

ya kızlar bişe soracam . yazın ağustos ayında yaklaşık 4-4.5 aylık hamiş olacaz
yola falan gidilir mi tatile denize falan . zararı olur mu. şimdilik tatil planından vazgeçtik . ama ben bir türlü geçemiyorum.
bi yandan da birşey olursa diye vicdan azabı çekiyorum. memleketim ankara . deniz kenarı her yere en az 7 saat sürüyor. naapsam karar veremedim

Ya kızlar benim gibi bulantısı devam eden varmı hala yoksa bi benmi kaldım bulanti çeken

benimki azaldı. ama sabah boş mideyi kustum su çıktı. sabahları arada çıkarıyorum. gün içinde de araba tutmuş gibiyim. ama en azından yiyebiliyorum şükür.
sende atlatırsın inşallah.

Ah canım aynen bende ankaradayım. Deniz diye diye hayallerdeyim amasra biraz daha yakın sanırım canım ya.

Allah'ım şükürler olsun...

canım ben salı günü nasipse antalyadan ankaraya gideceğim bir sıkıntı olmaz bence yalnız saat başı durup yürüyüpkan dolaşımını hızlandırmak gerek yoksa bacaklardan pıhtı atabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…