yok yok strese girme şimdi ben öyle dedim diye.
kasık ağrıları hepimizde var. 8 haftaya kadar adetim gelecek gibiydi. şimdide karnımın içinde iğnelenme oluyor. hapşırınca falan batıyor.
Bi de bugün alışveriş fln derken çok gezdim ondan mı oldu acaba. Yürüyünce çok ağrı yapıyo yattım hemen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya benim pantolonların da beli oluyor ama sanki karnımın içini sıkıyor gibi oluyor . dar giymek istemiyorum bebişimi sıkıştırmak istemiyorum.
tayt mı alsam diyorum üzerine de tunik falan. eşimde tayta sinir oluyor nası ikna edeceksem edecem artık
Bi de bugün alışveriş fln derken çok gezdim ondan mı oldu acaba. Yürüyünce çok ağrı yapıyo yattım hemen
ya benim pantolonların da beli oluyor ama sanki karnımın içini sıkıyor gibi oluyor . dar giymek istemiyorum bebişimi sıkıştırmak istemiyorum.
tayt mı alsam diyorum üzerine de tunik falan. eşimde tayta sinir oluyor nası ikna edeceksem edecem artık
hamileliğimden önce tatlı hastasıydım ama hamile kaldığımdan beri hep ekşi istedi canım. İnşalah rabbim seninde verir gönlüne göre.
bende hiç beklemiyodum cinsiyeti söyleyeceğini aniden erkeğimiz geliyo galiba deyince şok oldum. darısı başına canım.
bayanlar bugün pazara gittim, kıyafet almaya kendime,, göğüs altından uzun elbiseler gerçekten kurtarıcımız olucak sanırsam bizler için,, öyle çok büyük almayada gerek yok, sonuçta karınlar yaz sonuna kadar çokda büyümeyecek,,,,
uzun elbise rahat oluyor çünkü ben maymunlarla kardeş gibiyim şu anda, insan her hafta epilasyon mu yapar,,,
birde hamileler için eşofman altı aldım, gerçekten çok rahat bir şey tavsiye ederim,,,
hamile kıyafetleri almaya başladık,,,,
ben bugün kot pantolon giydim kilo almadım satılır ama kapanmıyor bu düğmler artık belimin kıvrımın gitti çünkü,, bende bir tane geniş kurdele buldum, aşağı yukarı 7 cm kesim ve iki taen minik delik yaptım, bir deliği,kottaki düğmeye geçirdim sonra kurdeleyi kottaki düğme iliğinden geçirip, öteki deliğide düğmeye geçirdim,,, anlatabildim mi bilmiyorum ama çok rahat oldu şimdi züccayiye gidip geniş lastik alıp onunla yapacağım,, çünkü hamile pantolonları için daha erken,,,,
evet bebekleri sıkıştırmamak gerekiyor tatlım,,,,
Sa Nasılsıniz kızlar
Bn iyi olmaya calisiyorum-....acayip sancim ve kasikts ağrısı ve batma lar var ....bunlar normal endise etmemeliyim biliyorum ama canim yaniyo ayaktayken idrar yaparken hapsiriken oksururken dr sordum
Olmasi gereken şeyler bunlar dedi
Akintisi cok olanda dahs cok olur dedi cok agrim olursa kullanabilecegim fitil vrdi hem makattan hem vajinadan...
Yani kanamamiz olmadigi surece bi problem yok dedi paylasmak istedim
....
Sa Nasılsıniz kızlar
Bn iyi olmaya calisiyorum-....acayip sancim ve kasikts ağrısı ve batma lar var ....bunlar normal endise etmemeliyim biliyorum ama canim yaniyo ayaktayken idrar yaparken hapsiriken oksururken dr sordum
Olmasi gereken şeyler bunlar dedi
Akintisi cok olanda dahs cok olur dedi cok agrim olursa kullanabilecegim fitil vrdi hem makattan hem vajinadan...
Yani kanamamiz olmadigi surece bi problem yok dedi paylasmak istedim
....
Nerde oturuyodun canim? Nerenin pazari bu gittigin?
Benim de bugun fazla bulantim olmadi. Kendimi cok enerjik hissettim. Kalktim tum evi supurup sildim. Balkonlari yikadim. Uc makina camasir attim.. ohhh mis oldu ev cok rahatladim. Tabi simdi pert olmus durumdayim. Meyve yemistim isler bitince cok bulanti yapti cikardim hemen. Hala da rahatlamadi midem.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bnde dun cok aci yedim:))Canım bişey çekti acı bişey güzel güzel yedim. Şimdi kramplar ve tuvalete mekik dokumalar şeklindeyim. Hangi akla hizmet acı yediysem
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bnm bu konuda hissiyat sifir kizimda kesin erkk dedimkızla bebeğin cinsiyetini ne hisssediyorsunuz ben kız gibi hissediyorum çok çirkinleştimçok sivilcelendim babannemin de içinden kız diye geçmiş
hayırlısı olsun tabi eksiksiz noksansız sağsağlim ve sağlıklı olduktan sonra cinsiyetin hiç bir önemi yok benim için ilk bebeğiimmmmmm
Kimi hastanelerde 16.haftalarda soluyolar.ozellikle univ ve devlet hastanelerunde akla alinmicak bisi ama drundan duydum erkenden ogrenip istenmeyen bi cinsiyet olursa sonlandiriyolarmis dr yapmassa kendileri ilac aletlerle dusuge sebebiyet olcak ne varsa yapiolarmisAnneciğim :))) çok heyecanlandım maşallah:)) cinsiyet öğrenmeye başladık mı ya hehehe gözün Aydın canım erkek annesi olacaksın :)) ben 10+3 üm sen kaç haftalıkların doktorun hemencecik söylemiş ne güzel benimki 16' dan önce demem diyor :))
Masallah canimKızlar bugün kontrolüm vardı, 9+1 olmuşuz😊 allaha şükür herşey yolunda dedi doktor. Kolları ayakları oluşmuş, tam biz izlerken kollarını hareket ettirdi:)) kıpır kıpır oynayıp duruyo eli kolu kuzumun yerim onu ben yaaaa😊😊 öpesim geldi ultrason cihazını. Bakın resmini koyuyorum kuzuşumun. Eki Görüntüle 1156874
Canim kilo genellikle 12-.haftadan sonra aliniyo ilk 3 ayda kilo alanlarda hep sislik flan zaten:))Kilo almayayim diyenler, yiyin yiyin bana gonderin yavriler kilolalari 6+4 um daha 1 kilo bile almamisim.
Arkadaşlar lütfen çok acil cevap verir misiniz? Ben bugün 7+6 günlüğüm. Crinino jel kullanıyorum. Ilk defa keli yaptıktan sonra aplikatörü çekince sadece çizgi şeklinde kırmızı gördüm varla yok arası. Ilk defa oldu. Bir problem mi var yoksa normal mi? Lütfen okuyan arkadaş varsa cevap yazsın. Allah rızası için....
Ya kızlar benim gibi bulantısı devam eden varmı hala yoksa bi benmi kaldım bulanti çeken
Ya kızlar benim gibi bulantısı devam eden varmı hala yoksa bi benmi kaldım bulanti çeken
Özelden msj gönderemiyorum yaşım 26, benim bulantılarım devam ediyor:-(
ya kızlar bişe soracam . yazın ağustos ayında yaklaşık 4-4.5 aylık hamiş olacaz
yola falan gidilir mi tatile denize falan . zararı olur mu. şimdilik tatil planından vazgeçtik . ama ben bir türlü geçemiyorum.
bi yandan da birşey olursa diye vicdan azabı çekiyorum. memleketim ankara . deniz kenarı her yere en az 7 saat sürüyor. naapsam karar veremedim
ya kızlar bişe soracam . yazın ağustos ayında yaklaşık 4-4.5 aylık hamiş olacaz
yola falan gidilir mi tatile denize falan . zararı olur mu. şimdilik tatil planından vazgeçtik . ama ben bir türlü geçemiyorum.
bi yandan da birşey olursa diye vicdan azabı çekiyorum. memleketim ankara . deniz kenarı her yere en az 7 saat sürüyor. naapsam karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?