2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Esmerim senin oglus listede ilk arabasını kapan oldu darisi bizlerin başına inşallah en kisa zamanda bizlerde ogreniriz cinsiyetlerini yavrularimizin :)

Ah canım aynen bende ankaradayım. Deniz diye diye hayallerdeyim amasra biraz daha yakın sanırım canım ya.

Allah'ım şükürler olsun...

aaa vallaha içimden geçeni okudun . eşime bugün tlfnda dedim en yakın amasra var diye. güzel diyorlar.
aslında istediğimiz yer olimpos ama işte uzak kalıyor

çok kararsızım ya bişe olur mu diye :44:

Allah sağlık versin canım inş bebeklerimizi kucağımıza alınca geri kalacak bu günler :) göbişinin ya da vurulduğun yerin yumuşak kısmına yap, yağlı ya da çatlak bölgen varsa onlar da az açılıyor :)) doktorun test yapmadan vermesi de ilginç çünkü kanı normal olan annelerde kanama yapma riski var... Ama doktorunun bir bildiği vardır bir de ilk 3 ay önlem amaçlı vurduruyor galiba... İnş bebeklerimizi kucağımıza alınca onların aşılarını iğnelerini konuşacağız artık :))

canım ben salı günü nasipse antalyadan ankaraya gideceğim bir sıkıntı olmaz bence yalnız saat başı durup yürüyüpkan dolaşımını hızlandırmak gerek yoksa bacaklardan pıhtı atabilirmiş

biz birde ağustosta diyarbakırdan ankaraya arabyla gidecez 14 saat . bide dönüşü var zaten onları düşünüyorum. okadar yol çekecem bide tatile gidersem kötü olur mu diye.

Ins bi an once duzelirsin ya gerxekten cok agir geciyo senin ; (bende sadexw bas agrisu arada kasiklarimda problen oluyo iste

Canim iste dr bole genel bisiler soleyince bnde paylasmak istedim hemen hemen hepimizde var cunku
Ne ddmek yani herzaman

aaa vallaha içimden geçeni okudun . eşime bugün tlfnda dedim en yakın amasra var diye. güzel diyorlar.
aslında istediğimiz yer olimpos ama işte uzak kalıyor

çok kararsızım ya bişe olur mu diye :44:

Ben çok severim amasrayı sık giderim. Ama birsey olurmu konusunda bilmiyorumki canım ya doktorumuza sormak lazım ah ah o oliymposa biri beni atsaya

Allah'ım şükürler olsun...

temmuz ayında 3 haftalığa izmir tatile gideceğim, ailemin yazlığına, (uçakla) , ağustos ayında 3 günlüğüne tatile geideceğim ( uçakla), eylül ayında da eşimle 5-7 gün arası tatile gideceğim ( uçakla), doktoruma sordum bir sakıncası yok gidebilirsin dedi tatlım,,,
denize girmeye gelince, bu dönemde adet döneminde olduğu gibi rahim açık ( adetliyken onun için denize girilmez ) yani mikroplara karşı dikkatli olmak gerekiyor, ben genelde sabah erken girerim denize, tabi deniz temizse eğer girerim,, havuza gelince ben nnormalde çeocukların girdiği havuza girmem zaten,, aslında çok nadir girerim nedense bana hiç temiz gelmez ama güvendiğin bildiğin bir yer ise girilebilinir tabiki de,,,
bu arada bu dönemde eğer dışarıda ağdaya falan gidiyorsanz extradan dikkatli olmak gerekiyor çünkü mikrop kapmaya müsaitiz bayanlar,,,,,
ama bunlar her hamilelikde değişen şeyler tatlım,,, sen bence doktoruna sor ,,, ve ona göre yap planları,,,
hoş gerçi ben misal tatili alırken tatil sigortası yaptıracağım, çünkü gidemeyebilirim de,,, şu anda problem yok ama olabilir de,,,o zaman iptal edip paramı geri alabilirim,,, yani teminatı yok bunun tatlım,,,
bu arada bol bol güneş kremi kullanmak gerekiyor,,,,

biz birde ağustosta diyarbakırdan ankaraya arabyla gidecez 14 saat . bide dönüşü var zaten onları düşünüyorum. okadar yol çekecem bide tatile gidersem kötü olur mu diye.

Bence en iyisi dr a sor
Bence olmaz ozel arabaysa ayaklarini uzatur vaziyette gidebilirseb iyi olur
Hani oddm toplar cok siser ayaklarin 14 saatlik yolda.yawas yawas sakin sakin dd tatiline gidebilirsin bence
Amadedigim gibi garanti olsun dr una bi sor

Bende kapliclalari merak ediorun
Sirtim belim bacaklarim cok agriyor cok iyi gelir aslinda ama.yaklasik 4 4.5 aylikken bi sakincasi olrmu bunu sorucam dr uma

Canım ben doktoruma Ramazan bayramı için sordum.. Şu an 10+3 üm.. Istanbul dayım Antalya da ya da Marmaris dedim uçakla... Doktorum uçaktan iner inmez sadece 30:40 dk yolculuğa izin verdi... 2-3 saati geçen araba yolculuğuna izin vermedi, sonradan pişman olmayalım dedi... Ben de deniz deniz tuzlu su diye çıldırmak üreteyim... Uçak yolculuğu tercih edin ve hialanına yakın otelleri seçin...

Ya kızlar benim gibi bulantısı devam eden varmı hala yoksa bi benmi kaldım bulanti çeken

Sılacım 10+3 üm ama daha istifalarım devam ediyor. Yiyemiyorum içemiyorum hastanede yatıyorum sonra sıkışıp kaçıyorum ama pişman oluyorum eve gelir gelmez beter durumdayım... Hala devam ediyor.. Kendimden tiksiniyorum... Bizim ailede bu böyle 16. Haftaya dek sürüyor.. 13 bitince hafif rahatlama geliyor... İnş sen de ben de çekmeden kurtuluruz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız... Tek ben miyim diye düşünme :)

Ayy çok iyi fikir kız süpersin😄 ben hep dar pantolon giyerdim, şimdi karnımdaki şişlikten dolayı sıkıyo pantolonlar senin dediğin yöntem aklıma yattı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ben de forumdan 11. Haftada cinsiyet testi duyup doktoruma sordum, doğru olduğunu söyledi ama ülkemizde 16. Haftadan önce söylemek yasakmış.. Insanlar sanki eşya alıyor cinsiyetini beğenmeyin kürtaja gidiyorlarmış, şok oldum bende...

Rabbim sağlıkla bize bağışlansın yavrularımızı başka bir şey istemiyorum :)

Hmm anladım normal o zaman bu ağrılar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Masallah kiz senin yerinde olmak isterdim vallahi bol bol dinlen...ucakla bi problem olmuyoda arabada biraz kotu
Ya ben agdayi kendim yapiyorum bi problem olmaz sanirim canim eskisine ragmen cok aciyor agliyorum resmen
Leble bu arada ismin ne mahsuru yoksa :)
Kizlar gunes kremi ne onerirsiniz hem kizima hemde bnm kullanabilcegim yoksa ayri ayrimi almam gerekir

Canım kaplıca sauna hamam sıcak su dolu küvet kesin yasaklar... Bir arkadaşımın kireçlenmesi vardı ve çok ihtiyaç duyuyor diye 6 aylıkkem kaplıcaya gitti ve düşük yaptı..
Ben de kese masaj vs çok severim ama birazcık uzak duracağız artık bebişler için :)

Güneş kremi şart, ben normalde de kullanırım :)
Havuz kendi havuzunuzda girebilirsiniz dedi doktorum. Denize girmek de iyi gelir dedi. Yasak demedi. Sadece toplu havuzu yasakladı ki deniz varsa havuzun yüzüne bakmam ben çünkü çocuklar bebeler hep şiş yapıyor:)))

Canim ekliyorum hemen.
Ben yarın tam 10 haftayı doldurcam artık bitsin istiyorum hamile oldugumu bildim bileli bulantim var ve halsizim ya
tek bulantı olmuyor bazen sistitte çıkıyor
üşüyorum, iştah az , ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Amin

Mervecim kızına mustela en iyisi.. Sana da pregna solente mi ne var hamile güneş kremi onu öneririm bana da doktorum önerdi.. Cildim aşır hassas ve güneşe alerjim olmasına rağmen şimdilik memnunum :)

:)) valla ben kızımda ekşi yedim bunda tatlı cekıyo canım cok uyuyorum cok bitkinim bıde hep et canım cekiyo

Bende hep et ve acı şeyler istiyorum. Makarna, hamur işi flanda istiyorum ama onlari frenliyorum mümkün mertebe. Bu halimi görenlerde tabi haliyle 'erkeeekk' diyolar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olede bnim taa kizimin dogumdan sonra cok belim agrimaya basladi hala dewan ediyi dusun simdi buna sirt ve bacak agrilarida girdi acayip canim yaniyo bole agrilar kayniyo sanki belimde sirtimda bacaklarim hele bu yasta bole ildum
Napicam ben bu sene kaplicalarin hayalini kurdum hep..yapcak bisi yok cekicez mecbur
Ayaklarimida soksam olmassmi:))
Mervecim kızına mustela en iyisi.. Sana da pregna solente mi ne var hamile güneş kremi onu öneririm bana da doktorum önerdi.. Cildim aşır hassas ve güneşe alerjim olmasına rağmen şimdilik memnunum :)

Hmm tamma canim cok saol bunlara bakicam bi haftasonu gorumcemlere gitmeyi dusunuyorum iste bir hafta sonra gines kum ve deniz gusel olcak ins

havuza bekarkende girmedim girmemde öyle bi takıntım var deniz daha temiz geliyor .
evet bi doktora sorayım.ama bu işler tecrubeyle sabit .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…