Ah canım aynen bende ankaradayım. Deniz diye diye hayallerdeyimamasra biraz daha yakın sanırım canım ya.
Allah'ım şükürler olsun...
Eti sıkıyoruz. Igneyi de yapmadan tirnakla pıt pıt yapiyoruz icindeki hava gidene kadar enjektore basip vuruyoruz. Ben tek yapamiyorum bayilcak gibi oluyorum. Esime devrettim o oyle yapiuo simdi. Bazi gunler hic hissetmiyorum ama bazi gunler de bagiriyorum acidan. Sen ici cozmussun bak :) isin garibi bana tetkik bile yapmadi ben bu eziyeti cekiyorum. Kullan zarari yok faydasi var dedi. Sirf ilkim dusuk diye bunda igneye devam ediyor. Ve oksapar diyr bir igne. Bulundugum yerde bir tek benim dr icin getiriyolar bu ilaci. 4000 lik kullaniyorum. Icime sinmese de dr sonucta guveniyorum.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
canım ben salı günü nasipse antalyadan ankaraya gideceğim bir sıkıntı olmaz bence yalnız saat başı durup yürüyüpkan dolaşımını hızlandırmak gerek yoksa bacaklardan pıhtı atabilirmiş
Ins bi an once duzelirsin ya gerxekten cok agir geciyo senin ; (bende sadexw bas agrisu arada kasiklarimda problen oluyo isteGeçmiş olsun fazla yorma kendini dinlenmeye calis cok kotu olursan kullan fitili çekmekten iyidir inşallah faydası olur gecet biran önce ...
Bende kayinvalidemdeyim burdada yatıyorum öyle bulantim hala var daha kötüsü çok halsizim hic ayağa kalkasim gelmiyor daha ne kadar böyle olucam bilmiyorum ...
ay çok sağol bilgilerin için benimde batmalarım var ve sapsarı akıntım geliyor sürekli. iğnelenme oluyor karnımda
önceki doktorum ilk gebelikte ağrılarıma makattan endol diye fitil vermişti çok iyi kesiyordu.
aaa vallaha içimden geçeni okudun . eşime bugün tlfnda dedim en yakın amasra var diye. güzel diyorlar.
aslında istediğimiz yer olimpos ama işte uzak kalıyor
çok kararsızım ya bişe olur mu diye :44:
ya kızlar bişe soracam . yazın ağustos ayında yaklaşık 4-4.5 aylık hamiş olacaz
yola falan gidilir mi tatile denize falan . zararı olur mu. şimdilik tatil planından vazgeçtik . ama ben bir türlü geçemiyorum.
bi yandan da birşey olursa diye vicdan azabı çekiyorum. memleketim ankara . deniz kenarı her yere en az 7 saat sürüyor. naapsam karar veremedim
biz birde ağustosta diyarbakırdan ankaraya arabyla gidecez 14 saat . bide dönüşü var zaten onları düşünüyorum. okadar yol çekecem bide tatile gidersem kötü olur mu diye.
ya kızlar bişe soracam . yazın ağustos ayında yaklaşık 4-4.5 aylık hamiş olacaz
yola falan gidilir mi tatile denize falan . zararı olur mu. şimdilik tatil planından vazgeçtik . ama ben bir türlü geçemiyorum.
bi yandan da birşey olursa diye vicdan azabı çekiyorum. memleketim ankara . deniz kenarı her yere en az 7 saat sürüyor. naapsam karar veremedim
Ya kızlar benim gibi bulantısı devam eden varmı hala yoksa bi benmi kaldım bulanti çeken
ben bugün kot pantolon giydim kilo almadım satılır ama kapanmıyor bu düğmler artık belimin kıvrımın gitti çünkü,, bende bir tane geniş kurdele buldum, aşağı yukarı 7 cm kesim ve iki taen minik delik yaptım, bir deliği,kottaki düğmeye geçirdim sonra kurdeleyi kottaki düğme iliğinden geçirip, öteki deliğide düğmeye geçirdim,,, anlatabildim mi bilmiyorum ama çok rahat oldu şimdi züccayiye gidip geniş lastik alıp onunla yapacağım,, çünkü hamile pantolonları için daha erken,,,,
evet bebekleri sıkıştırmamak gerekiyor tatlım,,,,
Kimi hastanelerde 16.haftalarda soluyolar.ozellikle univ ve devlet hastanelerunde akla alinmicak bisi ama drundan duydum erkenden ogrenip istenmeyen bi cinsiyet olursa sonlandiriyolarmis dr yapmassa kendileri ilac aletlerle dusuge sebebiyet olcak ne varsa yapiolarmis
Ne insanlar var
Yani bazi hastanlerde prosedur aslindda ozel hast bilmiyorum bn 11+1 de gittim hic gozukmedi)).
kasık rahim ağrıları daha da artıcak tatlım çünkü rahimin bağları geriliyor ve buna bağlı olarak ağrılarda olucak, hatta 12. haftamıza yaklaştıkça ağrılar daha da çok olucak çünkü rahim 12. haftadan sonra yukarı çıkıyor biliyorsun,,,,
tabiki bunlar genel hamilelelik şeyleri ama aklına takılıyorsa doktoruna sor tatlım,,,
temmuz ayında 3 haftalığa izmir tatile gideceğim, ailemin yazlığına, (uçakla) , ağustos ayında 3 günlüğüne tatile geideceğim ( uçakla), eylül ayında da eşimle 5-7 gün arası tatile gideceğim ( uçakla), doktoruma sordum bir sakıncası yok gidebilirsin dedi tatlım,,,
denize girmeye gelince, bu dönemde adet döneminde olduğu gibi rahim açık ( adetliyken onun için denize girilmez ) yani mikroplara karşı dikkatli olmak gerekiyor, ben genelde sabah erken girerim denize, tabi deniz temizse eğer girerim,, havuza gelince ben nnormalde çeocukların girdiği havuza girmem zaten,, aslında çok nadir girerim nedense bana hiç temiz gelmez ama güvendiğin bildiğin bir yer ise girilebilinir tabiki de,,,
bu arada bu dönemde eğer dışarıda ağdaya falan gidiyorsanz extradan dikkatli olmak gerekiyor çünkü mikrop kapmaya müsaitiz bayanlar,,,,,
ama bunlar her hamilelikde değişen şeyler tatlım,,, sen bence doktoruna sor ,,, ve ona göre yap planları,,,
hoş gerçi ben misal tatili alırken tatil sigortası yaptıracağım, çünkü gidemeyebilirim de,,, şu anda problem yok ama olabilir de,,,o zaman iptal edip paramı geri alabilirim,,, yani teminatı yok bunun tatlım,,,
bu arada bol bol güneş kremi kullanmak gerekiyor,,,,
Bence en iyisi dr a sor
Bence olmaz ozel arabaysa ayaklarini uzatur vaziyette gidebilirseb iyi olur
Hani oddm toplar cok siser ayaklarin 14 saatlik yolda.yawas yawas sakin sakin dd tatiline gidebilirsin bence
Amadedigim gibi garanti olsun dr una bi sor
Bende kapliclalari merak ediorun
Sirtim belim bacaklarim cok agriyor cok iyi gelir aslinda ama.yaklasik 4 4.5 aylikken bi sakincasi olrmu bunu sorucam dr uma
temmuz ayında 3 haftalığa izmir tatile gideceğim, ailemin yazlığına, (uçakla) , ağustos ayında 3 günlüğüne tatile geideceğim ( uçakla), eylül ayında da eşimle 5-7 gün arası tatile gideceğim ( uçakla), doktoruma sordum bir sakıncası yok gidebilirsin dedi tatlım,,,
denize girmeye gelince, bu dönemde adet döneminde olduğu gibi rahim açık ( adetliyken onun için denize girilmez ) yani mikroplara karşı dikkatli olmak gerekiyor, ben genelde sabah erken girerim denize, tabi deniz temizse eğer girerim,, havuza gelince ben nnormalde çeocukların girdiği havuza girmem zaten,, aslında çok nadir girerim nedense bana hiç temiz gelmez ama güvendiğin bildiğin bir yer ise girilebilinir tabiki de,,,
bu arada bu dönemde eğer dışarıda ağdaya falan gidiyorsanz extradan dikkatli olmak gerekiyor çünkü mikrop kapmaya müsaitiz bayanlar,,,,,
ama bunlar her hamilelikde değişen şeyler tatlım,,, sen bence doktoruna sor ,,, ve ona göre yap planları,,,
hoş gerçi ben misal tatili alırken tatil sigortası yaptıracağım, çünkü gidemeyebilirim de,,, şu anda problem yok ama olabilir de,,,o zaman iptal edip paramı geri alabilirim,,, yani teminatı yok bunun tatlım,,,
tek bulantı olmuyor bazen sistitte çıkıyorCanim ekliyorum hemen.
Ben yarın tam 10 haftayı doldurcam artık bitsin istiyorum hamile oldugumu bildim bileli bulantim var ve halsizim ya
Masallah kiz senin yerinde olmak isterdim vallahi bol bol dinlen...ucakla bi problem olmuyoda arabada biraz kotu
Ya ben agdayi kendim yapiyorum bi problem olmaz sanirim canim eskisine ragmen cok aciyor agliyorum resmen
Leble bu arada ismin ne mahsuru yoksa :)
Kizlar gunes kremi ne onerirsiniz hem kizima hemde bnm kullanabilcegim yoksa ayri ayrimi almam gerekir
:)) valla ben kızımda ekşi yedim bunda tatlı cekıyo canım cok uyuyorum cok bitkinim bıde hep et canım cekiyo
Olede bnim taa kizimin dogumdan sonra cok belim agrimaya basladi hala dewan ediyi dusun simdi buna sirt ve bacak agrilarida girdi acayip canim yaniyo bole agrilar kayniyo sanki belimde sirtimda bacaklarim hele bu yasta bole ildumCanım kaplıca sauna hamam sıcak su dolu küvet kesin yasaklar... Bir arkadaşımın kireçlenmesi vardı ve çok ihtiyaç duyuyor diye 6 aylıkkem kaplıcaya gitti ve düşük yaptı..
Ben de kese masaj vs çok severim ama birazcık uzak duracağız artık bebişler için :)
Mervecim kızına mustela en iyisi.. Sana da pregna solente mi ne var hamile güneş kremi onu öneririm bana da doktorum önerdi.. Cildim aşır hassas ve güneşe alerjim olmasına rağmen şimdilik memnunum :)
havuza bekarkende girmedim girmemde öyle bi takıntım var deniz daha temiz geliyor .temmuz ayında 3 haftalığa izmir tatile gideceğim, ailemin yazlığına, (uçakla) , ağustos ayında 3 günlüğüne tatile geideceğim ( uçakla), eylül ayında da eşimle 5-7 gün arası tatile gideceğim ( uçakla), doktoruma sordum bir sakıncası yok gidebilirsin dedi tatlım,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?