2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Lcw de hem uygun hem de şimdiden girebileceğimiz pantolonlar var. Ben de gk almadım ama ödemden mi bilmem içine girsem de kapatamıyorum. Önüm açık da rahat edemiyorum... Lcw den Tayyt pantolon eşofman aldım tam göbeğime göre oh mis 6 aya kadar da idare eder bence... Mutlaka gidip deneyin gümızdan anlayacaksınız ne demek istediğimi... Erken falan demeyin bebişlerimiz sıkışmasın :) skinny güzel pantolonlar da var..

kaplıcalara hamileyken gidilmez bunu biliyorum. çünkü kasları gevşetiyor sıcak su.
ama denizi bilemedik 6 aylık olsam tereddüt etmezdim ama.
yol işine de çok takılıyorum. diyarbakırdan adanaya geçip sanırım orada kalıp ordan ankaraya geçecez sanırım başka türlü davul gibi şişerim dayanamam

Ya bnce bu soleneler tutarsa bi tevafukbaska birsey degil
Cunku ben kizimdada hep eksi aci seler yedim banada erkk dediler yuzum hele masallah goren nur akmis gibi diyodu gercekten cok masum ve gusel bi yuzum oldu erkk kesin dediler amma kizceeen oldu
Bunda suratim karinca yuvasi gibi cillendim yine eksi aci tuketiyorum rabbim ne verirse basimin ustunde

Esmerim senin oglus listede ilk arabasını kapan oldu darisi bizlerin başına inşallah en kisa zamanda bizlerde ogreniriz cinsiyetlerini yavrularimizin :)

Hayırlı olsun onun icin nekadar çabuk belli olmuş şaşırdım heyecanlandim normal ultrason mu acaba

Ya kızlar benim gibi bulantısı devam eden varmı hala yoksa bi benmi kaldım bulanti çeken

Benim de devam ediyor bulantilarim. Ama azaldi cok sukur.

Beşiktaş pazarına gittim,,, gerçi lcw dede hamile eşofman altı gördüm,, geçmş olsun tatlım ben yemek yerken su bile içmiyorum miğdem çok şişmesin diye,,,

Sagol canim. Suyu ben de normalde bile icemiyorum. Lcw ya bakicam ben de ankya gidince bakalim.

Canim biz gecen yil esimin kuzenleriyle birlikte gittik tatile. Kuzeninin esi 4 aylik hamileydi. Manisa'dan Antalya'ya geldiler. Havuza da denize de girdi surekli. Hatta cogunlukla havuzdaydi. Aquaparktan bile kaydi ama masaallah hic birsey olmadi. Tabi doktorunuzun tavsiyesine uymak en onemlisi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah . :) bi sorayım bakalım o zamanki halime göre karar vereyim

Banada öyle dıyolar ama hangisi hayırlısı ise o olsun eli ayağı düzgün olsun

Belirli bi sayisi varmi canim

Kızlar ben yüzüstü yatmaya çok alışığım ama artık zararlıdır dimi? İstem dışı yüzüstü yattığım oluyor geceleri

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 8+2 yim canim. Yuzustu yatiyorum valla. Baska turlu yatamam ki hic. Anca biraz buyuyunce karnim dikkat ederim. Ya da pztesi doktora gidicem. Bi sorarim bakalim. Sana da yazarim o zaman.

ismim duygu tatlım, uok canım kendin yaptığının bir problemi olmaz ama salona falan giden varsa dikkat etsin,,, valla ben kaşlarımı almadım eşim recep ivedik diye dalga geçiyor,,, yok aldıramam dayanamam acıy :))))
denize falan gidersen tatlım, kızınla aynı güneş kremini kullan, kızına yüksek faktör kullanıyorsundur diye düşünüyorum,,,
ne güzel bir evladın var birde ona kardeş,,, ay maşallah,,,,
ben şimdilik la roche posay ın 50 faktörlük kremini kullanıyorum ama pekde güneşe çıkmıyorum,, eğer çıkarsam daha iyi bir şey alırım sanırsam,,, evet banada önerileri beklerim,,,

denizde de dikkatli olmak gerekiyor tatlım, ben bir sene meme başım iltihap oldu pislikden,,, hatta sağlık ocağına gittim, evli bile değilim, bebek mi emziriyorsunuz dediler,, böyle meme başımda tuhaf bir şey,, bir sürü antibiyotik falan kullandım,,, denizede dikkat etmek gerekiyor,,,,
benim vücudum biraz hassas,, ama hamilelikde daha da bir hassas olucağız,,,,

marketlerde kuruyemişlerin olduğu yerde oluyor tatlım, birde onlar hafif nemli oluyor ve gerçekten işe yarıyor, papağan markası var o güzel,,,

Teşekkür ederim arkadasim.bende yemek yemeynce mükemmel oluyo ama azcik yesem basliyo bulanti.kusma yok ama sadece bulanti.ne zaman gecer bu durum biliyor musun

Teşekkür ederim arkadasim.bende yemek yemeynce mükemmel oluyo ama azcik yesem basliyo bulanti.kusma yok ama sadece bulanti.ne zaman gecer bu durum biliyor musun

walla bende öyleydim bir ara,,, yemekten sonra mutfağa bile girmiyordum, böyle arkama bir kafa yastığı dik vaziyette oturup ayaklarımı uzatıyordum,,,bbazen öyle uyuyordum bile,,, yatmıyordum yalnız o biraz iyi geliyordu hayatım,,,
bu bulantılar 12, haftayla beraber azalıcak inşallah,,, bende o dertten muzdaribim,,, haftalardır yemek yapmıyorum bir iki çorbanın dışında,,,,

Ya kızlar benim gibi bulantısı devam eden varmı hala yoksa bi benmi kaldım bulanti çeken

Yok canım seni yalnız bırakırmıyım hiç:) başından beri aynı şikayetlerimiz var ben inanırmısın 5haftadır daha bu gün alışverişe gittim eşimle aygın baygın hem biraz hava alırım diye dışarı adım atamadım..son bir haftadir 1gün iyi 1gün fenayım artık eskiye göre biraz daha iyi

bende o dertten muzdaribim tatlım,, ben halen yorganla yatıyorum yoganı bacaklarımın arasıa sıkıştıyorum o zaman dönmüyorum,, şimdi ben şu üşengeçlik dönemim bitsin kendime hamilelik yastığı yapıcam( pregnancy pillow), baktım bir tane alışveriş sitesinde var hem pahalı hemde kokuluymuş ,,
onun için bende kendim yapmaya karar verdim,,, internette araştır,, hatta youtube da nasıl yapıldığına gösteren videolar var,,, ben ucuz bir kumaş alıp mahalle terzisine diktirip ,içinide açık elyafla doldurucağım,,, en fazla 20-30 tl mal olur sanırsam???

Canm ben calisiyorum maalesef isyerinde zor oluyo ya insallah biter dediğin gibi aminnn

Ay maşallah yaa.. Nasıl büyümüş hemen.. Bence de erkek gibi görünüyor dikkatli bakınca.. Hayırlı evlat olsun inşallah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…