- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Bence en iyisi dr a sor
Bence olmaz ozel arabaysa ayaklarini uzatur vaziyette gidebilirseb iyi olur
Hani oddm toplar cok siser ayaklarin 14 saatlik yolda.yawas yawas sakin sakin dd tatiline gidebilirsin bence
Amadedigim gibi garanti olsun dr una bi sor
Bende kapliclalari merak ediorun
Sirtim belim bacaklarim cok agriyor cok iyi gelir aslinda ama.yaklasik 4 4.5 aylikken bi sakincasi olrmu bunu sorucam dr uma
Bende hep et ve acı şeyler istiyorum. Makarna, hamur işi flanda istiyorum ama onlari frenliyorum mümkün mertebe. Bu halimi görenlerde tabi haliyle 'erkeeekk' diyolar..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Esmerim senin oglus listede ilk arabasını kapan oldu darisi bizlerin başına inşallah en kisa zamanda bizlerde ogreniriz cinsiyetlerini yavrularimizin :)
Ya kızlar benim gibi bulantısı devam eden varmı hala yoksa bi benmi kaldım bulanti çeken
Beşiktaş pazarına gittim,,, gerçi lcw dede hamile eşofman altı gördüm,, geçmş olsun tatlım ben yemek yerken su bile içmiyorum miğdem çok şişmesin diye,,,
ya kızlar bişe soracam . yazın ağustos ayında yaklaşık 4-4.5 aylık hamiş olacaz
yola falan gidilir mi tatile denize falan . zararı olur mu. şimdilik tatil planından vazgeçtik . ama ben bir türlü geçemiyorum.
bi yandan da birşey olursa diye vicdan azabı çekiyorum. memleketim ankara . deniz kenarı her yere en az 7 saat sürüyor. naapsam karar veremedim
Benim de devam ediyor bulantilarim. Ama azaldi cok sukur.
Sagol canim. Suyu ben de normalde bile icemiyorum. Lcw ya bakicam ben de ankya gidince bakalim.
Canim biz gecen yil esimin kuzenleriyle birlikte gittik tatile. Kuzeninin esi 4 aylik hamileydi. Manisa'dan Antalya'ya geldiler. Havuza da denize de girdi surekli. Hatta cogunlukla havuzdaydi. Aquaparktan bile kaydi ama masaallah hic birsey olmadi. Tabi doktorunuzun tavsiyesine uymak en onemlisi.
Bende hep et ve acı şeyler istiyorum. Makarna, hamur işi flanda istiyorum ama onlari frenliyorum mümkün mertebe. Bu halimi görenlerde tabi haliyle 'erkeeekk' diyolar..
Hanimlar, yavrulariniz icin Yusuf ve Ibrahim surelerini okumanizi tavsiye ederim. Ben iki yavrumda da ara ara okudum. Yusuf suresi guzellik icin, Ibrahim suresi guzel ahlak icin okunuyor. Ben size yavrularimda gordugum etkisini yazmak istiyorum. Bende, esimde esmeriz ama iki yavrumuzda bize cok benzemedi ikiside ak pak, ay parcasi gibi guzel oldular. Hatta kiz kardesim biz abd de oldugumuz icin oranin havasindan mi suyundan midir, bebeklerin size hic benzemedi demisti:) Bende okudugum Yusuf suresinden biliyorum bunu.
Kızlar ben yüzüstü yatmaya çok alışığım ama artık zararlıdır dimi? İstem dışı yüzüstü yattığım oluyor geceleri
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Belli bir sayi yok canim, mumkun oldugunca cok okumaya calissan yeter. Ben hamileligimin sonuna kadar okuyabildigim kadar okumustum.Belirli bi sayisi varmi canim
Kızlar ben yüzüstü yatmaya çok alışığım ama artık zararlıdır dimi? İstem dışı yüzüstü yattığım oluyor geceleri
Masallah kiz senin yerinde olmak isterdim vallahi bol bol dinlen...ucakla bi problem olmuyoda arabada biraz kotu
Ya ben agdayi kendim yapiyorum bi problem olmaz sanirim canim eskisine ragmen cok aciyor agliyorum resmen
Leble bu arada ismin ne mahsuru yoksa :)
Kizlar gunes kremi ne onerirsiniz hem kizima hemde bnm kullanabilcegim yoksa ayri ayrimi almam gerekir
Güneş kremi şart, ben normalde de kullanırım :)
Havuz kendi havuzunuzda girebilirsiniz dedi doktorum. Denize girmek de iyi gelir dedi. Yasak demedi. Sadece toplu havuzu yasakladı ki deniz varsa havuzun yüzüne bakmam ben çünkü çocuklar bebeler hep şiş yapıyor:)))
marketlerde kuruyemişlerin olduğu yerde oluyor tatlım, birde onlar hafif nemli oluyor ve gerçekten işe yarıyor, papağan markası var o güzel,,,
Teşekkür ederim arkadasim.bende yemek yemeynce mükemmel oluyo ama azcik yesem basliyo bulanti.kusma yok ama sadece bulanti.ne zaman gecer bu durum biliyor musun
Ya kızlar benim gibi bulantısı devam eden varmı hala yoksa bi benmi kaldım bulanti çeken
walla bende öyleydim bir ara,,, yemekten sonra mutfağa bile girmiyordum, böyle arkama bir kafa yastığı dik vaziyette oturup ayaklarımı uzatıyordum,,,bbazen öyle uyuyordum bile,,, yatmıyordum yalnız o biraz iyi geliyordu hayatım,,,
bu bulantılar 12, haftayla beraber azalıcak inşallah,,, bende o dertten muzdaribim,,, haftalardır yemek yapmıyorum bir iki çorbanın dışında,,,,
saolasın darısı başına :)evet canım ölçümlerini yaptı doktorum. doktorun yanından çıkınca hemen 2li testimi yaptırdım. sonucu perşembe çıkıcakmış. Eki Görüntüle 1157032 Bu da bebişimin resmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?