ismim duygu tatlım, uok canım kendin yaptığının bir problemi olmaz ama salona falan giden varsa dikkat etsin,,, valla ben kaşlarımı almadım eşim recep ivedik diye dalga geçiyor,,, yok aldıramam dayanamam acıy :))))
denize falan gidersen tatlım, kızınla aynı güneş kremini kullan, kızına yüksek faktör kullanıyorsundur diye düşünüyorum,,,
ne güzel bir evladın var birde ona kardeş,,, ay maşallah,,,,
ben şimdilik la roche posay ın 50 faktörlük kremini kullanıyorum ama pekde güneşe çıkmıyorum,, eğer çıkarsam daha iyi bir şey alırım sanırsam,,, evet banada önerileri beklerim,,,
kasık rahim ağrıları daha da artıcak tatlım çünkü rahimin bağları geriliyor ve buna bağlı olarak ağrılarda olucak, hatta 12. haftamıza yaklaştıkça ağrılar daha da çok olucak çünkü rahim 12. haftadan sonra yukarı çıkıyor biliyorsun,,,,
tabiki bunlar genel hamilelelik şeyleri ama aklın
Tea takılıyorsa doktoruna sor tatlım,,,
bende o dertten muzdaribim tatlım,, ben halen yorganla yatıyorum yoganı bacaklarımın arasıa sıkıştıyorum o zaman dönmüyorum,, şimdi ben şu üşengeçlik dönemim bitsin kendime hamilelik yastığı yapıcam( pregnancy pillow), baktım bir tane alışveriş sitesinde var hem pahalı hemde kokuluymuş ,,
onun için bende kendim yapmaya karar verdim,,, internette araştır,, hatta youtube da nasıl yapıldığına gösteren videolar var,,, ben ucuz bir kumaş alıp mahalle terzisine diktirip ,içinide açık elyafla doldurucağım,,, en fazla 20-30 tl mal olur sanırsam???
biz birde ağustosta diyarbakırdan ankaraya arabyla gidecez 14 saat . bide dönüşü var zaten onları düşünüyorum. okadar yol çekecem bide tatile gidersem kötü olur mu diye.
Tek degilmidim meger ayni sizilar bendede var idrarimda yanma kasiklarda batma sarimsi leke var demekki normal birde bu durum ayakta fazla hareket edince oluyor
Youtube ye ne yaziyoruz aramak için
Bazen benimde morarıyor her zaman değil ama
Son 3 gündür yaptırdıklarımın acısı hiiiç geçmiyor hala acıyor yapılan yerlerin etrafı
Hmmmm ben henüz kendim yapmıyorum.
Progestanda vurulduğum için sağlık ocağına gidiyorum, ikisini de yaptırıyorum çıkıyor aradan.
Haftaya progestan bitecek ve Kan sulandırıı iğneyi 16. haftaya kadar olacakmışım.
İş başa düşecek artık.
O kadarda çok yakıyor ki nasıl yapacağım bilmem
Ama tarifini uygulayacağım :18:
Ben Oksapar 4000 kullanıyorum.
Hibor yazmıştı doktor. Hastanenin anlaşmalı olduğu eczane Oksapar getirmişti Hibor yoktu diye.
Hemşirelerde hiç fark etmez demişti. Hala Oksapar alıyorum.
Bende Oksapar 4000 kullanıyorum. Hibor yerine vermişti eczane, doktorda onay verince bunu kullanıyorum.
Sanırım ikiside aynı
İğneyi batırırken her zaman acımıyor da, ilacı verirken çok yakıyorBende eşime denettireceğim kendim yapmaya başlayınca
Kontrole giden anneler. Hayırlı haberler getirmişsiniz. Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
Benim 3. kontrolüm 5 Temmuzda. O zaman 12 haftayı birkaç gün geçmiş olacak.
Demek hareketlerini görebileceğiz inşallah
Allah sağlık versin canım inş bebeklerimizi kucağımıza alınca geri kalacak bu günler :) göbişinin ya da vurulduğun yerin yumuşak kısmına yap, yağlı ya da çatlak bölgen varsa onlar da az açılıyor :)) doktorun test yapmadan vermesi de ilginç çünkü kanı normal olan annelerde kanama yapma riski var... Ama doktorunun bir bildiği vardır bir de ilk 3 ay önlem amaçlı vurduruyor galiba... İnş bebeklerimizi kucağımıza alınca onların aşılarını iğnelerini konuşacağız artık :))
merhabalar sevgili anneler...
anneler diyorum çünkü adaylık onun karnınızda olduğunu bildiğiniz anda son buluyo.ben de 10 ocak 2014 te ayşe duru adında bi kıza sahip oldum.ne kadar şükretsem az.
şimdi sen nerden çıktın diyenler olabilir...
bizim de topiğimiz vardı 2014 ocak anneleri diye.oraya bi bakayım derken duygulanıp kendimi burda buldum.şimdi tüm o arkadaşlarımızla face de görüşüyoruz ve gerçekte de buluşucaz bi kaçımız haftaya.çok keyifli oluyo burası...bi kere çıkarsız ve samimi..
size tavsiye vermek istemem zira bol bol duyacaksınız...ama benim tecrübe edindiğim şey şu oldu...yapmam dediğim herşeyi yaptım yaparım dediğim hiçbişeyi yapmadım.şu an battaniyede salamadan uyumayan bi tosbiğim var...istedim ki sizin yaşadığınız heyecanları yaşayan biri olarak o günlerime döneyim...ve ne kadar güzel telaşlar olduğunu size de hatırlatayım.asla geri gelmeyecek bi 9 ay bu.bence her sabah kendinize şunu söyleyin.bebeğimi hayata hazırlayan benim....ve beslenmenizi moralinizi ilişkilerinizi de buna göre derleyin.(tavsiye vermek istemem mi demiştim)...bi de böle bilmiş bilmiş konuşan herkese alışın derim.he deyip geçmeyi öğrenin yoksa benim gibi kafa ütüleyen çok oluyo...
Allah hepinize hayırlı doğumlar bebişlerinize sağlıklar versin...
(bu arada en sevdiğim smiley de buyduçünkü hamileliğim boyunca böle saçaklı pasaklı gezdim...ve 23 kilo aldım...)
ayşe duru'nun annesi...
anneler diyorum çünkü adaylık onun karnınızda olduğunu bildiğiniz anda son buluyo.ben de 10 ocak 2014 te ayşe duru adında bi kıza sahip oldum.ne kadar şükretsem az.
bizim de topiğimiz vardı 2014 ocak anneleri diye.oraya bi bakayım derken duygulanıp kendimi burda buldum.şimdi tüm o arkadaşlarımızla face de görüşüyoruz ve gerçekte de buluşucaz bi kaçımız haftaya.çok keyifli oluyo burası...bi kere çıkarsız ve samimi..
size tavsiye vermek istemem zira bol bol duyacaksınız...ama benim tecrübe edindiğim şey şu oldu...yapmam dediğim herşeyi yaptım yaparım dediğim hiçbişeyi yapmadım.şu an battaniyede salamadan uyumayan bi tosbiğim var...istedim ki sizin yaşadığınız heyecanları yaşayan biri olarak o günlerime döneyim...ve ne kadar güzel telaşlar olduğunu size de hatırlatayım.asla geri gelmeyecek bi 9 ay bu.bence her sabah kendinize şunu söyleyin.bebeğimi hayata hazırlayan benim....ve beslenmenizi moralinizi ilişkilerinizi de buna göre derleyin.(tavsiye vermek istemem mi demiştim)...bi de böle bilmiş bilmiş konuşan herkese alışın derim.he deyip geçmeyi öğrenin yoksa benim gibi kafa ütüleyen çok oluyo...
(bu arada en sevdiğim smiley de buyduçünkü hamileliğim boyunca böle saçaklı pasaklı gezdim...ve 23 kilo aldım...)
ayşe duru'nun annesi...
Ben 10+2 yim hala yuz ustu yatiyorum ama endise etmiyor da degilim..
ayşe duru'nun annesi...
ayşe duru'nun annesi...
amin canim tesekkur ederimAy maşallah yaa.. Nasıl büyümüş hemen.. Bence de erkek gibi görünüyor dikkatli bakınca.. Hayırlı evlat olsun inşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?