2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Memnun oldum canım..ewet kızıma yuksek kullanıyorum o tüsden dedım zaten acaba beraber kullansak nasıl olur doye
Cok acıyo bnmde kaslarım ama mecbur alıyorum vallahı yoksa aynaya bakarkwn gulmekten catlıyorum

Tek degilmidim meger ayni sizilar bendede var idrarimda yanma kasiklarda batma sarimsi leke var demekki normal birde bu durum ayakta fazla hareket edince oluyor

Youtube ye ne yaziyoruz aramak için

biz birde ağustosta diyarbakırdan ankaraya arabyla gidecez 14 saat . bide dönüşü var zaten onları düşünüyorum. okadar yol çekecem bide tatile gidersem kötü olur mu diye.

Bende ankaradan hataya geldim 2 gün kasiklarim adet sancısı gibi sizladi sonra geçti uzun yol sıkıntı kendi arabanla gidiyorsanız bol mola verin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Youtube ye ne yaziyoruz aramak için

how to make pregnancy pillow diye yaz tatlım, googledan da görüntü olarak pregnancy pillow diye arat,,,
iki çeşit var tatlım bir U şeklinde birde L şeklinde, ben büyük ihtimal, L gibi olanından yapacağım, zaten çok zor değil, anneler yardım eder,,,
birde jeniffer Lopez in filminde var, filmin adı B planı diye,,,,

Evet canim zamanla alisiriz artik napalim. Benim bir ayi gecti zaten.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Insallah caniim hepimiz o gunleri tadalim. Ben hala kipir kipir olamiyorum tam anlamiyla. Yine olursa dusuncesi aklimin bir kosessinde hep var. Her seye hazirlikli olmak istiyorum ve elimden geldihince de yapmaya calisiyorum. Allahim boze o guzel gunlrri gosterir insallah da bu gunler geride kalir.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

İyi geceler hatunlar
Herkese iyi haftasonları

merhabalar sevgili anneler...
anneler diyorum çünkü adaylık onun karnınızda olduğunu bildiğiniz anda son buluyo.ben de 10 ocak 2014 te ayşe duru adında bi kıza sahip oldum.ne kadar şükretsem az.
şimdi sen nerden çıktın diyenler olabilir...
bizim de topiğimiz vardı 2014 ocak anneleri diye.oraya bi bakayım derken duygulanıp kendimi burda buldum.şimdi tüm o arkadaşlarımızla face de görüşüyoruz ve gerçekte de buluşucaz bi kaçımız haftaya.çok keyifli oluyo burası...bi kere çıkarsız ve samimi..
size tavsiye vermek istemem zira bol bol duyacaksınız...ama benim tecrübe edindiğim şey şu oldu...yapmam dediğim herşeyi yaptım yaparım dediğim hiçbişeyi yapmadım.şu an battaniyede salamadan uyumayan bi tosbiğim var...istedim ki sizin yaşadığınız heyecanları yaşayan biri olarak o günlerime döneyim...ve ne kadar güzel telaşlar olduğunu size de hatırlatayım.asla geri gelmeyecek bi 9 ay bu.bence her sabah kendinize şunu söyleyin.bebeğimi hayata hazırlayan benim....ve beslenmenizi moralinizi ilişkilerinizi de buna göre derleyin.(tavsiye vermek istemem mi demiştim)...bi de böle bilmiş bilmiş konuşan herkese alışın derim.he deyip geçmeyi öğrenin yoksa benim gibi kafa ütüleyen çok oluyo...
Allah hepinize hayırlı doğumlar bebişlerinize sağlıklar versin...
(bu arada en sevdiğim smiley de buydu çünkü hamileliğim boyunca böle saçaklı pasaklı gezdim...ve 23 kilo aldım...)
ayşe duru'nun annesi...

Cok tatlısın canım
Bende 2012 agustos annesiyim ve ocak annesi olucam inş
Seni cok iyi anlıyorum hertürlü yoldan geçtik
Battanıyelerde salladım salıncagını yatak yapıp salladım ayagımda salladım kızım su anda 23. Ayını dolduruyo ona sarılıp uyutuyorum
Bunların hepsi olucak seyler
Bnm ilk annelik tecrübemde farkında oldugu tek şey SABIR SABIR SABIR)
Sabredersek hersey yolunda oluyo
Saol ğaylasımın için

Tşkrrler cok haklısın her annenin kendine göre deneyimleri var işte
Bende bu deneyimleri duymayı isterim fazla bilgi göz çıkarmaz:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın hepinize kızlar
Ben dahA öncede söylemişdim
Progestan kullanıyorum
Vajinal jel
Onu kullandıktan sonra böyle su gibi bi akıntım oluyo bide pütür pütür beyaz şeyler geliyor normal midir ?
Aranızda kullanan varmı?

Acaba bizde 2016 ocak anneleri topiğine girebilip bugünleri anlatabilecek miyiz bebeğimizi sallarken...ah ah hayali bile güzel hayırlısı ile nasip olur inşaallah Amin

Günaydın kızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah. Gelemedim cenazemiz vardı eşimin anneannesi vefat etti. Ben iyiyim şükür mide bulantim geçti gibi ara ara cıkarıyorum ama cok sukur daha iyiceyim. Kabız oldum günlrdir wc cikamadim öldüm şişkinlikten ferra sanol demir ilacı vermişti dr'um aradım onu bıraktırdı decavite başlattı dün akşamdan beride şiddetli karnım agrıyo isal oldum simdide sanırım bağırsaklarım temizlrniyo ay cok fena bi haldeyim
Bende yüz üstü yatarım hep hala yatıyorum ve korkuyorum acıkcsı inş iyidir kuzum merakla ayın 25 bekliyorum🙏

darısı basımıza insallah

Rabbim evladınla geçireceğiniz uzun yıllar nasip etsin sizlere yazını okuyunca duygu landdım... 9+7 haftalık hamileyim ikizlerim olacak Allahın izniyle hep benimde olumsuz düşünceler oluyor transferden itibaren aman tutunsunlar geçer dediğim düşünceler bırakmıyor beni ya düşerse ya kalbi durursa gibi gibi...9 ayı güzel mutlu geçirmek istiyorum belki etrafımdaki olumsuz düşünceler de etkiliyor olabilir yok efendim ikiz gebelik tehlikeli düşük olur birisi 7 aylık düşürdü birisi 8 haftalık ken birtane sinin kalbi durdu falan da falan Allahım ın izniyle inş.bebişlerimizi kucağımıza alırız ve sizin gibi duygularımızı paylaşırız inş.bizlere çok dua edin...şuan size geçmiştekiler hayal gibi geliyordur bana tedavi süreci hayal gibi gelmeye başladı bile ben onları yaşadım mı aaa 😊😊

Allah de ötesini bırak...

Gunaydin guzel anneler... Yarin benim icin cok onemlo bir gun. Birincisi bebisimi gorucem Allah'in izniyle.. ikincisi de il disi tayinler basliyor :) Heyecanla bekliyorummmmm yarini....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…