2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar hayatta en büyük destekcilerimizin ( gerek doguma giderken...gerek gaz icin pıspislamada...yada gece gece eczane ararken )babalarımızın günü kutlu olsun Allah onları başımızdan eksik etmesin: ))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaa vallaha içimden geçeni okudun . eşime bugün tlfnda dedim en yakın amasra var diye. güzel diyorlar.
aslında istediğimiz yer olimpos ama işte uzak kalıyor

çok kararsızım ya bişe olur mu diye :44:

canım uçakla antalyaya gidersin ama olimposa gidene kadar helak olursun bir de her gün denize girmek için 1-5 km yürümen gerekicek olmymposda çıralı filan iyi de yine antalya merkeze biraz uzak uçaktan inip 2 saat yol yaparsın

Kendin mi hazirladin canim yoksa sallama cay olarak mi aldin? Bir de ac karnina mi tok karnina mi ictin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yarım çay kaşığından da az toz zencefilin üstüne, yarım su bardağı kadar kaynar su döktüm, 7 dk. filan beklettim süzdüm, tok karınla içtim iştahım az olduğu için çokta tok değildim aslında...biraz acı olabiliyor şeker limonda kattım ama bir dahakine kök zencefilden yapacağım inşAllah o daha sağlıklıymış...

Sistit bendede yeni evliyken başladı ve üşütünce tekrarlıyor ayağınıza sıcak su torbasi koyun ve bol bol su içmeye gayret edin...

az önce eşimle konuştuk. gitmeyecez biyere . en yakında eskişehire falan gezmeye gideriz . napim bu yıl da böyle olsun :)
bebişim olsun onunla heryere giderim :)

az önce eşimle konuştuk. gitmeyecez biyere . en yakında eskişehire falan gezmeye gideriz . napim bu yıl da böyle olsun :)

canım adrasan var birde olimpos yanında cok güzel bir yer denize sıfır butik oteller falan orayı tavsiye ederım.bu senede doktor izin verirse gideceğiz bizi içinde 5saat araba yolculugu demek ama bakalım doktor amca ne diyecek :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Kizlar benim de yazligim var 5 saat bulundugum yere. Ama denize girebilecek miyim onu bilmiyorum. Doktorlariniza sordunuz mu? Gecen hamileligimde 5 haftaliktim dr gir hem de faydali demisti deniz icin. Ama havuzu yasaklamisti. Sizin bilginiz varsa paylasir misiniz? Ben dogdugumdan beri denizsiz hicbir yaz gecirmedim ki.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

valla canım bende aynen senin gibiyim daha soramadım ama üstün körü konuştuğumuzda havuz yasak deniz serbest.günes koruyucu kullanmadan ve öğlen saatlerinde gölgede olduktan sonra sakıncası yok demişti.ramazandan sonra gideceğim bende o zaman 4aylık olacağız sanırım sıkıntı olmayacak ama en son kontrole gidince konuşmak mantıklı.doktorun beni ve bebeği görmesi lazım diye düşünüyorum canım.

kendi arabanız varsa eğer antalya merkeze filan gelin isterseniz ben salı günü antalyadan ankaraya gideceğim gerçi benim biraz mecburi yani taşınıyoruz da

Aynen. Dr gitme dersr mecbur oturucam. Seneye bebislerimizle yapariz tatilimizi. Bu adrasan i inceliyordum. Harika bi yermis. Bungalov evlere bayilirim. Otel benim icin spa hamam havuz bar degil dogayla ic ice hamak koy sularin icinde bir yer bir de atlar olsa off of... :) ben burayi agvaya benzettim biraz resimlerden. Buraya nasil gidiliyor alanya uzerinden biliyo musun canim?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Canım olimposun ilerisi olimpos çıralı adrasan gelir kemere dogru yanı.orda Kadir in ağaç evleri var birde ön hotel var ikisini de tavsiye ederim..Allah nasip ederse doktor da izin verirse ordayım.her yerde dedeler anne anneler var torunlar tam bir aile yeri.huzur sakinlik harıka bir ortam var.tavsiye ederim

canım bende tüp bebek gebesiyim benim gebeliğim tek ama yine de o korkular varya bitmek bilmiyor bide acayip duygusalım herşeye takıp herşeye ağlayasım var artık bol bol dua edicez

Merak etme cnm bu söylediklerinin hepsi normal

Kizlar ya ben progesteron kullanıyorum ictikten yarim saat sonrasu bir baş donmesi bir halsizkuk kolumu kaldiramiyorum

Ahh ne de guzel anlatiyorsun. Bu yaz olmasa bile onumuzdeki tatillerde ins dusunecegim. Adrasanda nerede kaliyordunuz canim? Adrasya diye bi yer buldum ama tavsiye ettigin yerler varsa ogrenip not edeyim

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

canım ön hotel hemen sahil kenarı cok temiz bir yer.birde kadırin ağaç evleri cok otantik harika bir yer nehir kiyisinda kurulu.o da denize cok yakın.ikisini beğeniyorum ben.bu yıl olursa eger ön Hotel'e gideceğim ağaç evde ister istemez böcek oluyor hamilelikte Allah korusun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…