- 13 Haziran 2014
- 587
- 169
- 48
Canim ekliyorum hemen.
Ben yarın tam 10 haftayı doldurcam artık bitsin istiyorum hamile oldugumu bildim bileli bulantim var ve halsizim ya
zencefil çayı içtim bugün bulantıma iyi geldi tavsiye ederim...
aaa vallaha içimden geçeni okudun . eşime bugün tlfnda dedim en yakın amasra var diye. güzel diyorlar.
aslında istediğimiz yer olimpos ama işte uzak kalıyor
çok kararsızım ya bişe olur mu diye :44:
Kendin mi hazirladin canim yoksa sallama cay olarak mi aldin? Bir de ac karnina mi tok karnina mi ictin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
idrar yaparken yanma varsa tatlım dr söyle , birde bol bol su iç günde 2-2,5 lt ,,,
canım uçakla antalyaya gidersin ama olimposa gidene kadar helak olursun bir de her gün denize girmek için 1-5 km yürümen gerekicek olmymposda çıralı filan iyi de yine antalya merkeze biraz uzak uçaktan inip 2 saat yol yaparsın
az önce eşimle konuştuk. gitmeyecez biyere . en yakında eskişehire falan gezmeye gideriz . napim bu yıl da böyle olsun :)
bebişim olsun onunla heryere giderim :)
Kizlar benim de yazligim var 5 saat bulundugum yere. Ama denize girebilecek miyim onu bilmiyorum. Doktorlariniza sordunuz mu? Gecen hamileligimde 5 haftaliktim dr gir hem de faydali demisti deniz icin. Ama havuzu yasaklamisti. Sizin bilginiz varsa paylasir misiniz? Ben dogdugumdan beri denizsiz hicbir yaz gecirmedim ki.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
az önce eşimle konuştuk. gitmeyecez biyere . en yakında eskişehire falan gezmeye gideriz . napim bu yıl da böyle olsun :)
valla canım bende aynen senin gibiyim daha soramadım ama üstün körü konuştuğumuzda havuz yasak deniz serbest.günes koruyucu kullanmadan ve öğlen saatlerinde gölgede olduktan sonra sakıncası yok demişti.ramazandan sonra gideceğim bende o zaman 4aylık olacağız sanırım sıkıntı olmayacak ama en son kontrole gidince konuşmak mantıklı.doktorun beni ve bebeği görmesi lazım diye düşünüyorum canım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen. Dr gitme dersr mecbur oturucam. Seneye bebislerimizle yapariz tatilimizi. Bu adrasan i inceliyordum. Harika bi yermis. Bungalov evlere bayilirim. Otel benim icin spa hamam havuz bar degil dogayla ic ice hamak koy sularin icinde bir yer bir de atlar olsa off of... :) ben burayi agvaya benzettim biraz resimlerden. Buraya nasil gidiliyor alanya uzerinden biliyo musun canim?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Rabbim evladınla geçireceğiniz uzun yıllar nasip etsin sizlere yazını okuyunca duygu landdım... 9+7 haftalık hamileyim ikizlerim olacak Allahın izniyle hep benimde olumsuz düşünceler oluyor transferden itibaren aman tutunsunlar geçer dediğim düşünceler bırakmıyor beni ya düşerse ya kalbi durursa gibi gibi...9 ayı güzel mutlu geçirmek istiyorum belki etrafımdaki olumsuz düşünceler de etkiliyor olabilir yok efendim ikiz gebelik tehlikeli düşük olur birisi 7 aylık düşürdü birisi 8 haftalık ken birtane sinin kalbi durdu falan da falan Allahım ın izniyle inş.bebişlerimizi kucağımıza alırız ve sizin gibi duygularımızı paylaşırız inş.bizlere çok dua edin...şuan size geçmiştekiler hayal gibi geliyordur bana tedavi süreci hayal gibi gelmeye başladı bile ben onları yaşadım mı aaa 😊😊
Allah de ötesini bırak...
Günaydın hepinize kızlar
Ben dahA öncede söylemişdim
Progestan kullanıyorum
Vajinal jel
Onu kullandıktan sonra böyle su gibi bi akıntım oluyo bide pütür pütür beyaz şeyler geliyor normal midir ?
Aranızda kullanan varmı?
Canım olimposun ilerisi olimpos çıralı adrasan gelir kemere dogru yanı.orda Kadir in ağaç evleri var birde ön hotel var ikisini de tavsiye ederim..Allah nasip ederse doktor da izin verirse ordayım.her yerde dedeler anne anneler var torunlar tam bir aile yeri.huzur sakinlik harıka bir ortam var.tavsiye ederim
Ahh ne de guzel anlatiyorsun. Bu yaz olmasa bile onumuzdeki tatillerde ins dusunecegim. Adrasanda nerede kaliyordunuz canim? Adrasya diye bi yer buldum ama tavsiye ettigin yerler varsa ogrenip not edeyim
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?