kızlar benim sarımsı kahve lekelenmem devam ediyor progestana devam ediyorum hafif sızımda var böyle olan varmı 15 gündür devam ediyor kese etrafındada kanlanma var demişti devam ediyormu bilmiyorum ama
12.haftadan sonra plasenta devralıyormuş progesteron hormonunu oyüzden hapa gerek kalmıyormuş.benim dr da eğer geçmezse yinede 1 er tane kullanırsın dedi.benim 6.haftamda kırmızı kanama oldu 1 gün sonra kahverengiye döndü ozamandan beri de ara ara devam ediyor,bende çok korkuyorum 2 haftada bir ultrasona giriyorum herşey normal görünüyor ama insanın içi rahat etmiyor haklısın.ben burda 9 ayına kadar lekelenmesi olanları okudum demekki her bünye farklı.sen zor kısmı atlattın aslında ilk 3 ay önemli çünkü.rahat olmaya çalış.senin nezamandır sürüyordu
Benimde bazen kahverengi olsada genelde sarı gbi bi akintim var günde 3 tane progestan ve 3 günde bir de progynex iğne oluyorum yatış zaten devam.. yarin doktora gitcem en son kesem aşağıdaydi inş biraz yukari çıkmıştır
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım tatlım eski yazılarını gördümde bir danışayım dedim acını anımsattığım için özür dilerim benimde 2. gebeliğim 1. gelişmemişti kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atısı daha olusurken durmuştu yavrumun Allah ım bu sefer kucağına almayı nasip etsin inş hem senin hem benim hemde hamile tüm arkadaşlarımızın..
5. Haftadan beri ufak 3 kanama gecirdim ama kanamalarımm durdu çok şükür sadece lekelenmelerim kaldı her seferinde doktora gittim doktor bakıyor hiçbirsey yok artık lekelenmelerde bitseydi çok mutlu olacaktım affedersin ama insan lavaboya gitmek istemiyor..
inş tatlım 12. haftada rahim yukarı ilerliyor sanırım az kalmış inşş sağlıkla alırsın kucağına..
doktor bakıp birşey yok diyorsa korkma. benim düşen gebeliğimde doktor kesenin etrafında bozunma var dedi oradan geliyordu kanama belliydi. büyük ihtimalle düşer demişti zaten. hiç birşey olmayacak Allahın izniyle
canım bende tüp bebek gebesiyim benim gebeliğim tek ama yine de o korkular varya bitmek bilmiyor bide acayip duygusalım herşeye takıp herşeye ağlayasım var artık bol bol dua edicez
Tesekkur ederim tatlim. Denicem insaallah.
Canim denizi sig mi yoksa hemen derinlesiyo mu? Bir de denizin ilk kisimlari cakil mi kum mu? Biz de tatil alternatifleri degerlendiriyoruz da. Ama ben kalp hastasiyim fazla yuzemiyorum. Eee bi de gebelik olunca daha zor olacak tabi.
denizde de dikkatli olmak gerekiyor tatlım, ben bir sene meme başım iltihap oldu pislikden,,, hatta sağlık ocağına gittim, evli bile değilim, bebek mi emziriyorsunuz dediler,, böyle meme başımda tuhaf bir şey,, bir sürü antibiyotik falan kullandım,,, denizede dikkat etmek gerekiyor,,,,
benim vücudum biraz hassas,, ama hamilelikde daha da bir hassas olucağız,,,,
merhabalar sevgili anneler...
anneler diyorum çünkü adaylık onun karnınızda olduğunu bildiğiniz anda son buluyo.ben de 10 ocak 2014 te ayşe duru adında bi kıza sahip oldum.ne kadar şükretsem az.
şimdi sen nerden çıktın diyenler olabilir...
bizim de topiğimiz vardı 2014 ocak anneleri diye.oraya bi bakayım derken duygulanıp kendimi burda buldum.şimdi tüm o arkadaşlarımızla face de görüşüyoruz ve gerçekte de buluşucaz bi kaçımız haftaya.çok keyifli oluyo burası...bi kere çıkarsız ve samimi..
size tavsiye vermek istemem zira bol bol duyacaksınız...ama benim tecrübe edindiğim şey şu oldu...yapmam dediğim herşeyi yaptım yaparım dediğim hiçbişeyi yapmadım.şu an battaniyede salamadan uyumayan bi tosbiğim var...istedim ki sizin yaşadığınız heyecanları yaşayan biri olarak o günlerime döneyim...ve ne kadar güzel telaşlar olduğunu size de hatırlatayım.asla geri gelmeyecek bi 9 ay bu.bence her sabah kendinize şunu söyleyin.bebeğimi hayata hazırlayan benim....ve beslenmenizi moralinizi ilişkilerinizi de buna göre derleyin.(tavsiye vermek istemem mi demiştim)...bi de böle bilmiş bilmiş konuşan herkese alışın derim.he deyip geçmeyi öğrenin yoksa benim gibi kafa ütüleyen çok oluyo...
Allah hepinize hayırlı doğumlar bebişlerinize sağlıklar versin...
(bu arada en sevdiğim smiley de buyduçünkü hamileliğim boyunca böle saçaklı pasaklı gezdim...ve 23 kilo aldım...)
ayşe duru'nun annesi...
Insallah caniim hepimiz o gunleri tadalim. Ben hala kipir kipir olamiyorum tam anlamiyla. Yine olursa dusuncesi aklimin bir kosessinde hep var. Her seye hazirlikli olmak istiyorum ve elimden geldihince de yapmaya calisiyorum. Allahim boze o guzel gunlrri gosterir insallah da bu gunler geride kalir.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
canım deniz sığ değil derin çokkkk güzel ilk başlar çakıl zaten 2-3 adım attıktan sonra derinleştiği için çakıla basmıyorsun biz deniz ayakkabısı ile giriyoruz adrasanda
Tesekkur ederim tatlim. Denicem insaallah.
Canim denizi sig mi yoksa hemen derinlesiyo mu? Bir de denizin ilk kisimlari cakil mi kum mu? Biz de tatil alternatifleri degerlendiriyoruz da. Ama ben kalp hastasiyim fazla yuzemiyorum. Eee bi de gebelik olunca daha zor olacak tabi.
Bende hic yasayamiyorum hamuleligimi hep korkuu
O zaman bana gore degil orasi canim. Sig su lazim bana. Fazla yuzemiyorum cunku
canım kalp hastası olanlara balıkesır önerilir hem aşırı sıcak değil hemde Deniz'i sığ.altınoluk ayvalık burhaniye güzel yerler.birde Akçay
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o zaman finikeye filan gitmen lazım ama oranın da denizi çok temiz değil süper koylar var fakat derin
Günaydın hepinize kızlar
Ben dahA öncede söylemişdim
Progestan kullanıyorum
Vajinal jel
Onu kullandıktan sonra böyle su gibi bi akıntım oluyo bide pütür pütür beyaz şeyler geliyor normal midir ?
Aranızda kullanan varmı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Balikesir tarafini arastirayim canim. Biz hem didime gidiyoruz yillardir. Altinkum degil ama Mavisehir tarafina. Orasi da serin ve sig. Ama sikildik artik. Baska bi yerler gorelim istiyoruz.
Tesekkur ederim canim. Gecen yil Antalya lara daydik. Pek denize giremedik orda. Hem cok bulanikti hem de cok dalgali. Bakalim artik bu sene neresi olucak :) tabiii doktordan izin cikarsa artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?