2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar benim sarımsı kahve lekelenmem devam ediyor progestana devam ediyorum hafif sızımda var böyle olan varmı 15 gündür devam ediyor kese etrafındada kanlanma var demişti devam ediyormu bilmiyorum ama

Benimde bazen kahverengi olsada genelde sarı gbi bi akintim var günde 3 tane progestan ve 3 günde bir de progynex iğne oluyorum yatış zaten devam.. yarin doktora gitcem en son kesem aşağıdaydi inş biraz yukari çıkmıştır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

5. Haftadan beri ufak 3 kanama gecirdim ama kanamalarımm durdu çok şükür sadece lekelenmelerim kaldı her seferinde doktora gittim doktor bakıyor hiçbirsey yok artık lekelenmelerde bitseydi çok mutlu olacaktım affedersin ama insan lavaboya gitmek istemiyor..

inş tatlım 12. haftada rahim yukarı ilerliyor sanırım az kalmış inşş sağlıkla alırsın kucağına..

estağfurullah canım. amin . Allahım cümlemizin yavrularını doğmuş doğacak evlatlarımızı korusun kazadan beladan. sana da çok geçmiş olsun.
düşürürken çok sancı çektim . tam düşmemiş araya takılmış çok canım acıdı.ağrısından bacaklarım tutmamıştı birde doktor hiç uyuşturmadı öyle bağırta bağırta aldılar içimi temizlediler.sonra bayılmışım zaten. kürtaj deildi benimki. .
inşallah çekeceğimiz sancılar doğum sancıları olur .

doktor bakıp birşey yok diyorsa korkma. benim düşen gebeliğimde doktor kesenin etrafında bozunma var dedi oradan geliyordu kanama belliydi. büyük ihtimalle düşer demişti zaten. hiç birşey olmayacak Allahın izniyle

inşallah canım 2. gebeliğimde de böyle sıkıntı yasayınca allak bullak oldum inş hersey yoluna girer benimde..

canım bende tüp bebek gebesiyim benim gebeliğim tek ama yine de o korkular varya bitmek bilmiyor bide acayip duygusalım herşeye takıp herşeye ağlayasım var artık bol bol dua edicez

Geç sahip olduk ve bazı zorluklarla belkide o yüzden dir bizim korkularımız Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏 🙏 🙏

Allah de ötesini bırak...

canım deniz sığ değil derin çokkkk güzel ilk başlar çakıl zaten 2-3 adım attıktan sonra derinleştiği için çakıla basmıyorsun biz deniz ayakkabısı ile giriyoruz adrasanda

Çok geçmiş olsun canım... Benim de cildim hassastır aka temiz deniz olmadı mı girmem ben:)) Marmaris'i o yüzden çok severim

Canım ne de güzel paylaşmışsın Allah bağışlansın bebişini... Ben en çok kış annesi olmak zor olur mu diye merak ediyorum :)) kilolara gelince hepsi geldiği gibi gider hele bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alalım da...
Bu Aras yanlışlıkla yazıyı beğenmedim e bastım telefondan olduğu için kusura bakma (

Eşim bile sevinmedim korkudan diyor, biz de tehlikeli günleri atlatmayı bekliyoruz korkuyla endişeyle.. Kucağıma alana kadar da korkacağım sanırım

canım deniz sığ değil derin çokkkk güzel ilk başlar çakıl zaten 2-3 adım attıktan sonra derinleştiği için çakıla basmıyorsun biz deniz ayakkabısı ile giriyoruz adrasanda

O zaman bana gore degil orasi canim. Sig su lazim bana. Fazla yuzemiyorum cunku

canım kalp hastası olanlara balıkesır önerilir hem aşırı sıcak değil hemde Deniz'i sığ.altınoluk ayvalık burhaniye güzel yerler.birde Akçay

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Balikesir tarafini arastirayim canim. Biz hem didime gidiyoruz yillardir. Altinkum degil ama Mavisehir tarafina. Orasi da serin ve sig. Ama sikildik artik. Baska bi yerler gorelim istiyoruz.

o zaman finikeye filan gitmen lazım ama oranın da denizi çok temiz değil süper koylar var fakat derin

Tesekkur ederim canim. Gecen yil Antalya lara daydik. Pek denize giremedik orda. Hem cok bulanikti hem de cok dalgali. Bakalim artik bu sene neresi olucak :) tabiii doktordan izin cikarsa artik.

Evet aynen söylediğin gibi oluyor normal canım:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

antalyanın her yeri öyle maalesef çok dalgalı umarım güzel bir yer bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…