- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
canım adrasan var birde olimpos yanında cok güzel bir yer denize sıfır butik oteller falan orayı tavsiye ederım.bu senede doktor izin verirse gideceğiz bizi içinde 5saat araba yolculugu demek ama bakalım doktor amca ne diyecek :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim sen gecen sene düşük mu yaptin?
Aynen. Dr gitme dersr mecbur oturucam. Seneye bebislerimizle yapariz tatilimizi. Bu adrasan i inceliyordum. Harika bi yermis. Bungalov evlere bayilirim. Otel benim icin spa hamam havuz bar degil dogayla ic ice hamak koy sularin icinde bir yer bir de atlar olsa off of... :) ben burayi agvaya benzettim biraz resimlerden. Buraya nasil gidiliyor alanya uzerinden biliyo musun canim?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Aynen. Dr gitme dersr mecbur oturucam. Seneye bebislerimizle yapariz tatilimizi. Bu adrasan i inceliyordum. Harika bi yermis. Bungalov evlere bayilirim. Otel benim icin spa hamam havuz bar degil dogayla ic ice hamak koy sularin icinde bir yer bir de atlar olsa off of... :) ben burayi agvaya benzettim biraz resimlerden. Buraya nasil gidiliyor alanya uzerinden biliyo musun canim?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
evet canım 1.5 yıl oluyor aralık ayında. o yüzden buna da bişe olur korkusu var içimde
yarım çay kaşığından da az toz zencefilin üstüne, yarım su bardağı kadar kaynar su döktüm, 7 dk. filan beklettim süzdüm, tok karınla içtim iştahım az olduğu için çokta tok değildim aslında...biraz acı olabiliyor şeker limonda kattım ama bir dahakine kök zencefilden yapacağım inşAllah o daha sağlıklıymış...
Canım olimposun ilerisi olimpos çıralı adrasan gelir kemere dogru yanı.orda Kadir in ağaç evleri var birde ön hotel var ikisini de tavsiye ederim..Allah nasip ederse doktor da izin verirse ordayım.her yerde dedeler anne anneler var torunlar tam bir aile yeri.huzur sakinlik harıka bir ortam var.tavsiye ederim
canım ön hotel hemen sahil kenarı cok temiz bir yer.birde kadırin ağaç evleri cok otantik harika bir yer nehir kiyisinda kurulu.o da denize cok yakın.ikisini beğeniyorum ben.bu yıl olursa eger ön Hotel'e gideceğim ağaç evde ister istemez böcek oluyor hamilelikte Allah korusun:)
alanya üzerinden finike istikametine gidiyorsunuz canım sırasıyla kemer ve olymposu geçtikten sonra çavuşköy diye yazıyor sapakta
sivrisinek çok oluyor ama cennet parçası harika o deniz mis gibbbiiiii havuz gibi deniz off canım adrasan çekti şu anda
aynen ya yemyeşil . antik kent falan varmış içinde . geçen yıl gidecektik başka yere kısmet oldu . ama bu yıl çok istiyordum. şuan diyarbakırdayım ve çok sıcak burası. burada yandıkça canım tatil çekiyor. seneye kadar sabredecem mecbur
canım kahverengi akıntın varmıs sanırım gecmiş yazılarını okudum bu nedenle mi düştü? kacıncı haftada oldu?acını hatırlatmak istemiyorum ama..
Merak etme cnm bu söylediklerinin hepsi normal
cnm sendede varmı bendede var sende varsa eğe tarif etsene nasıl çok korkuyorum
canım bende de sürekli var kahverengi akıntı rahim içinde kanama alanı yok neden bulamadılar progestero içiyorum günde 3 tane ama sinirlerim bozuldu çok korkuyorum 10+1 iken doktora gittim 11+0 olmus bebegim gelişimide düzgün keske hersey normale dönse bende normal gebelik yasasam bebeğime birsey olmasından çok korkuyorum2 hafta sonra progesteronu bırakıcağız dedi doktorum göreceğiz neler olacak..
cnm sendede varmı bendede var sende varsa eğe tarif etsene nasıl çok korkuyorum
canım kahverengi akıntın varmıs sanırım gecmiş yazılarını okudum bu nedenle mi düştü? kacıncı haftada oldu?acını hatırlatmak istemiyorum ama..
Benimde aynı senin gibi..bikaçgün geçiyor yine başlıyor.sürekli yatıyorum dün biraz dışarı çıkıp yürüdüm bugün kahverengiler geldi.9+3 oldu,rahimde kanama alanıda yok neden olduğu belli değil.ben ilacı vajinal alıyorum sen içiyorsun heralde,çok sersemlik yapıyor bende içince.dr biraz yatarak geçir 12.haftaya kadar dedi
7 haftalıktı canım. başından beri lekelerim vardı ozaman ama çok koyu renkliydi. birde ozaman çok gezdim ev için çok uğraştım .
evlendiğim ay hamile kaldım ev temizliği ev eşyası derken bide düğünde çok hastalanmıştım antibiyotik falan içmiştim kutu kutu. işte tutunamadı. kalp atışlarını dinlediğimiz gün yoğun kanamayla düştü.
bu gebeliğimde de lekelerim geldi ama çok açık renk. iğne vuruldum progestan kullandım bol bol yattım geçti. bunda daha bilinçliyim öbürü cahilliğime geldi.
Allah göstermesin birdaha
11+0 oldu bebeğim 12. haftaya girmiş sayılıyorum herhalde doktor artık riskin çok azaldığını söyledi ama çok aşırı korkuyorum benn 2 hafta sonra progesteronu bırakalım dedi ilacı bırakınca ne olur onuda düşünüyorum çok korkuyorum hepten sinirlerim bozuldu böyle devam ederse psikoloğa gidecem akıntım nırmale dönseydi çok mutlu olacaktım bebeğim çok iyi ona seviniyorum senin kaçınncı haftada başladı kahverengi akıntın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?