2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar bana ankarada iyi ve çok pahalı olmayan bir özel hastane önerir misiniz aslında kontrollerimi askeri hastanede yaptırmayı düşünüyorum ama aylık kontrole de özele giderim diye düşündüm

Son düzenleme:

evet ama antalyadan oraya gitmeside epey sürüyor. çok güzel ya oralar. portakal ağaçları falan denizi. ben gitmedim eşim gitmiş çok beğenmiş oyüzden beni de heveslendirdi.

alanya üzerinden finike istikametine gidiyorsunuz canım sırasıyla kemer ve olymposu geçtikten sonra çavuşköy diye yazıyor sapakta
sivrisinek çok oluyor ama cennet parçası harika o deniz mis gibbbiiiii havuz gibi deniz off canım adrasan çekti şu anda

aynen ya yemyeşil . antik kent falan varmış içinde . geçen yıl gidecektik başka yere kısmet oldu . ama bu yıl çok istiyordum. şuan diyarbakırdayım ve çok sıcak burası. burada yandıkça canım tatil çekiyor. seneye kadar sabredecem mecbur

Tesekkur ederim tatlim. Denicem insaallah.

Canim denizi sig mi yoksa hemen derinlesiyo mu? Bir de denizin ilk kisimlari cakil mi kum mu? Biz de tatil alternatifleri degerlendiriyoruz da. Ama ben kalp hastasiyim fazla yuzemiyorum. Eee bi de gebelik olunca daha zor olacak tabi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buldum canim cook tesekkur ederim. Ins izin cikar da gideriz.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Aynen ya gitmeden de cekti benim canim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ahh diyarbakir bi de. Sicagi kavruktur ama Allahtan nemsiz. Sıkıcaz disimizi canim napalim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

kızlar benim sarımsı kahve lekelenmem devam ediyor progestana devam ediyorum hafif sızımda var böyle olan varmı 15 gündür devam ediyor kese etrafındada kanlanma var demişti devam ediyormu bilmiyorum ama

cnm sendede varmı bendede var sende varsa eğe tarif etsene nasıl çok korkuyorum

canım bende de sürekli var kahverengi akıntı rahim içinde kanama alanı yok neden bulamadılar progestero içiyorum günde 3 tane ama sinirlerim bozuldu çok korkuyorum 10+1 iken doktora gittim 11+0 olmus bebegim gelişimide düzgün keske hersey normale dönse bende normal gebelik yasasam bebeğime birsey olmasından çok korkuyorum 2 hafta sonra progesteronu bırakıcağız dedi doktorum göreceğiz neler olacak..

Benimde aynı senin gibi..bikaçgün geçiyor yine başlıyor.sürekli yatıyorum dün biraz dışarı çıkıp yürüdüm bugün kahverengiler geldi.9+3 oldu,rahimde kanama alanıda yok neden olduğu belli değil.ben ilacı vajinal alıyorum sen içiyorsun heralde,çok sersemlik yapıyor bende içince.dr biraz yatarak geçir 12.haftaya kadar dedi

canım kahverengi akıntın varmıs sanırım gecmiş yazılarını okudum bu nedenle mi düştü? kacıncı haftada oldu?acını hatırlatmak istemiyorum ama..

7 haftalıktı canım. başından beri lekelerim vardı ozaman ama çok koyu renkliydi. birde ozaman çok gezdim ev için çok uğraştım .
evlendiğim ay hamile kaldım ev temizliği ev eşyası derken bide düğünde çok hastalanmıştım antibiyotik falan içmiştim kutu kutu. işte tutunamadı. kalp atışlarını dinlediğimiz gün yoğun kanamayla düştü.
bu gebeliğimde de lekelerim geldi ama çok açık renk. iğne vuruldum progestan kullandım bol bol yattım geçti. bunda daha bilinçliyim öbürü cahilliğime geldi.
Allah göstermesin birdaha

11+0 oldu bebeğim 12. haftaya girmiş sayılıyorum herhalde doktor artık riskin çok azaldığını söyledi ama çok aşırı korkuyorum benn 2 hafta sonra progesteronu bırakalım dedi ilacı bırakınca ne olur onuda düşünüyorum çok korkuyorum hepten sinirlerim bozuldu böyle devam ederse psikoloğa gidecem akıntım nırmale dönseydi çok mutlu olacaktım bebeğim çok iyi ona seviniyorum senin kaçınncı haftada başladı kahverengi akıntın?

anladım tatlım eski yazılarını gördümde bir danışayım dedim acını anımsattığım için özür dilerim benimde 2. gebeliğim 1. gelişmemişti kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atısı daha olusurken durmuştu yavrumun Allah ım bu sefer kucağına almayı nasip etsin inş hem senin hem benim hemde hamile tüm arkadaşlarımızın..

12.haftadan sonra plasenta devralıyormuş progesteron hormonunu oyüzden hapa gerek kalmıyormuş.benim dr da eğer geçmezse yinede 1 er tane kullanırsın dedi.benim 6.haftamda kırmızı kanama oldu 1 gün sonra kahverengiye döndü ozamandan beri de ara ara devam ediyor,bende çok korkuyorum 2 haftada bir ultrasona giriyorum herşey normal görünüyor ama insanın içi rahat etmiyor haklısın.ben burda 9 ayına kadar lekelenmesi olanları okudum demekki her bünye farklı.sen zor kısmı atlattın aslında ilk 3 ay önemli çünkü.rahat olmaya çalış.senin nezamandır sürüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…