2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Günaydın...ayy tahminler başladıkça heyecan artıyor...dr anladiysa büyük ihtimal erkek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kizlarr ben kahvaltıya kaçıyorum kaynanam hazırlamış bile: ))

günaydııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah nasip ederse yarın ailemin yanında olacağım
kurtuluyorum kv den Allahın izniyle
umarım yolculuk sorun olmaz

Günaydın hanımlar iki gün girmedim sayfalar uçmuş 40 küsür sayfa:) yarısını okudum ama şimdi oğlum acıktı kahvaltı etmemiz lazım , gün içinde tekrar okuyup alıntılıycam:) bazı tatsızlıklar olmuş maalesef üzüldüm çarşamba randevum vardı iptal edimiş dr tatile çıktı sanırım aynı gün başka doktora aldım inşaallah hayırlı olur:)

Rüyamda bebeğimin cinsiyetini gördüm kızdı çişini yapıyordu bakarken hayrolsun

Gunaydiin kizlar benim icin sessiz borgun cunku bebegim benim bugun hic canimi yakmiyor normalde saga sila donerken karnim kasardi bugun hicbisi yok sagdece bel agrim saat 4 de randavum var hayir olsun inss korktum yine

günaydın canım oldu bişiler ama tatlıya bağlandı çok şükür
bu kadar farklı kürtülden insan bir arada olunca oluyor

Gunaydiin kizlar benim icin sessiz borgun cunku bebegim benim bugun hic canimi yakmiyor normalde saga sila donerken karnim kasardi bugun hicbisi yok sagdece bel agrim saat 4 de randavum var hayir olsun inss korktum yine

Cnm bende hastanede randevu sırasında bekliyorum ve bende acayip korkuyorum nedense bugün,oyleki gözlerim flan doluyo arada. Senin tam tersine benimde agrim cok bugn. Inşallah doktorlarimizdan hayırlı güzel haberler alırız.

canım merak etme sen benimde sabah bulantım olmadı bu gün bitti artık heralde dedim
şimdi kat kat fazla döndü işteyim bide mahvoldum valla

inşallah canım işte 1.5 saatte bir mola verip 5 dkyürümeyi düşünüyorum bu şekilde yapıcam yolculuğu umarım bir sıkıntı olmaz doktorumu arayıp aramama konusunda tedirginim

inş. sorun olmaz canım ben 6 haftamda ankara ya gitmiştim 4 saat sürdü
haziran başında da antalya ya gittim gene aşağı yukarı 4 saat sürmüştü
yolda sadece iki kere mola verdik çok sıkıntı olmadı
sadece yolculuk bittikten sonra yol tutmasından dolayı sersemlik ve bulantı oldu

günaydın güzel anneler nasılsınız?

şimdi kontrolden geldim. 8+5 yola devammm.

kalp atışını tekrar dinletti. migrenim içinde minoset verdi.

Son düzenleme:

canım aradım sana yazdıktan sonra doktorumu bir sıkıntı yok gidebilirsin dedi ben de antalydan ankaraya gidiyorum taşınıyoruz yani 7 saat filan sürüyor 3-4 kere mola versem yeterli sanırım

günaydın :) ya ne güzel bizimde haftalarımızı çabuk çabuk geçsin.
hamile kalmadan önce ben de hep kızım olsun derdim ama şimdi gerçekten umursamıyorum. ister oğlan ister kız ikisinin de yeri ayrı :)
ben de yarın gitcem 10 haftalık olduk. çok merak ediyorum. doktor ikili testler için ne zaman gel derse bide ona gideriz.
doktorun erken söyleyecek o zaman sana cinsiyetini ne şanslısın :) millet 16. haftaya kadar öğrenemiyor

canım aradım sana yazdıktan sonra doktorumu bir sıkıntı yok gidebilirsin dedi ben de antalydan ankaraya gidiyorum taşınıyoruz yani 7 saat filan sürüyor 3-4 kere mola versem yeterli sanırım

büyük ihtimalle yeterli olur olmazsa da nasıl olsa özel araç istediğiniz zaman mola verirsiniz

büyük ihtimalle yeterli olur olmazsa da nasıl olsa özel araç istediğiniz zaman mola verirsiniz

aynen öyleeeee bktım artık 4-5 gündür inanılmaz açım bian önce anneciğimin yanına varmak istiyorum bedenen olan açlığımın yanında ruhum da aç anne sevgisine ihtiacım var

günaydın eğer doktor 11. haftada benim tahminim var diyorsa erkek olabilir erkek erkenden belli olur derler hayırlı sağlıklı olsun inşallah

aynen öyleeeee bktım artık 4-5 gündür inanılmaz açım bian önce anneciğimin yanına varmak istiyorum bedenen olan açlığımın yanında ruhum da aç anne sevgisine ihtiacım var

canım ya inş. bir an önce kavuşursun annene gurbette olmak eminim çok zordur

Günaydın kızlar ben geldim
tatil güzeldi biaz yağmurlu biraz güneşli ama
kızım havuzda baya bi eğlendi babasıyla :))
sizler nasılsınız bebişler nasıl ben acayip acıkıyorum :))
hep açım hep aççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…