günaydın kızlar cuma gunu tam 11. haftalık olduk. Ama doktor 2 hafta sonu tarama testı ile cinsiyetine bakalım dedi. Ben su anda az cok biliyorum ama söylemem dedi. Yalvardık ama yok..
Bu haftada bebekte olanları anlattı. 11. haftada bebegin bagırsakları dışarda yanı gobek kordonu içinde olurmuş. bu hafta karın boşluguna girecek dedi. Sırt üstü yattığında bebegın oldugu yerde artık bir serttik hissedecek duruma geldin dedi( Kilo ile alakalı) Hissediyorum cidden bende
Hafif emme refleksleri başladı , damak yapısı 13. haftada kapacak dedi. o zaman parmagını da emmeye başlayacak dedi..
kısacası 2 hafta sonra sanırım cınsıyetini öğrenecegım bende. Ama hic ama hiç umurumda degil. Normalde kız bebeklere aşırı bir sempatikliim var ama bebeğim içime düştügünden berri oğlan çocukları beni benden almaya başladı. Ebemin dediğine göre oğlan cocukları sevesin geliyorsa kızın olacaktır diyr..
Amannn zerre umurumda degil. İlk bebiş ilk heyecan nasılsa
günaydııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah nasip ederse yarın ailemin yanında olacağım
kurtuluyorum kv den Allahın izniyle
umarım yolculuk sorun olmaz
Günaydın hanımlar iki gün girmedim sayfalar uçmuş 40 küsür sayfa:) yarısını okudum ama şimdi oğlum acıktı kahvaltı etmemiz lazım , gün içinde tekrar okuyup alıntılıycam:) bazı tatsızlıklar olmuş maalesef üzüldümçarşamba randevum vardı iptal edimiş dr tatile çıktı sanırım aynı gün başka doktora aldım inşaallah hayırlı olur:)
Rüyamda bebeğimin cinsiyetini gördüm kızdı çişini yapıyordu bakarkenhayrolsun
Gunaydiin kizlar benim icin sessiz borgun cunku bebegim benim bugun hic canimi yakmiyor normalde saga sila donerken karnim kasardi bugun hicbisi yok sagdece bel agrim saat 4 de randavum var hayir olsun inss korktum yine
Gunaydiin kizlar benim icin sessiz borgun cunku bebegim benim bugun hic canimi yakmiyor normalde saga sila donerken karnim kasardi bugun hicbisi yok sagdece bel agrim saat 4 de randavum var hayir olsun inss korktum yine
günaydın canım hayırlı olsun inş. yolculuk da iyi geçer
inşallah canım işte 1.5 saatte bir mola verip 5 dkyürümeyi düşünüyorum bu şekilde yapıcam yolculuğu umarım bir sıkıntı olmaz doktorumu arayıp aramama konusunda tedirginim
inş. sorun olmaz canım ben 6 haftamda ankara ya gitmiştim 4 saat sürdü
haziran başında da antalya ya gittim gene aşağı yukarı 4 saat sürmüştü
yolda sadece iki kere mola verdik çok sıkıntı olmadı
sadece yolculuk bittikten sonra yol tutmasından dolayı sersemlik ve bulantı oldu
günaydın kızlar cuma gunu tam 11. haftalık olduk. Ama doktor 2 hafta sonu tarama testı ile cinsiyetine bakalım dedi. Ben su anda az cok biliyorum ama söylemem dedi. Yalvardık ama yok..
Bu haftada bebekte olanları anlattı. 11. haftada bebegin bagırsakları dışarda yanı gobek kordonu içinde olurmuş. bu hafta karın boşluguna girecek dedi. Sırt üstü yattığında bebegın oldugu yerde artık bir serttik hissedecek duruma geldin dedi( Kilo ile alakalı) Hissediyorum cidden bende
Hafif emme refleksleri başladı , damak yapısı 13. haftada kapacak dedi. o zaman parmagını da emmeye başlayacak dedi..
kısacası 2 hafta sonra sanırım cınsıyetini öğrenecegım bende. Ama hic ama hiç umurumda degil. Normalde kız bebeklere aşırı bir sempatikliim var ama bebeğim içime düştügünden berri oğlan çocukları beni benden almaya başladı. Ebemin dediğine göre oğlan cocukları sevesin geliyorsa kızın olacaktır diyr..
canım aradım sana yazdıktan sonra doktorumu bir sıkıntı yok gidebilirsin dedi ben de antalydan ankaraya gidiyorum taşınıyoruz yani 7 saat filan sürüyor 3-4 kere mola versem yeterli sanırım
büyük ihtimalle yeterli olur olmazsa da nasıl olsa özel araç istediğiniz zaman mola verirsiniz
aynen öyleeeee bktım artık 4-5 gündür inanılmaz açım bian önce anneciğimin yanına varmak istiyorum bedenen olan açlığımın yanında ruhum da aç anne sevgisine ihtiacım var
günaydın güzel anneler nasılsınız?
şimdi kontrolden geldim. 8+5 yola devammm.
kalp atışını tekrar dinletti. migrenim içinde minoset verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?