2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canim tabiiki herkesin cektigi kendisine cok gelir sonuçta çeken yaşayan biziz bu sıkıntıları inan benim bu üçüncü hamileligim ve üçüncü kez aynı şeyleri yaşıyorum o halde çok zor geliyor bu sefer sanki daha da kötüyüm sanki otekilerde bu kadar kötü degildim insan zaman gecince unutuyor yaşadıklarıni inşallah bizde unutucaz bu günleri ...
Ne güzel sen annenin yanına gideceksin sayılı günün kalmış benim öyle bir sansim da yok almanyada yaşıyorum tüm ailem Türkiyede burda kayinvalidemdl var başka sehirde 2 gündür ondaydik illa gel kötüyüm gördün işte birsey yapıyorum dedim bende hastayım dedi bana gelmedi
9 senelik evliyim 1 kere insanligini göstermedi yani esimden başka kimsem yok yardimci olan ...

bir de nereye kayıt için bilgiler canım? hangi bilgileri ? SAT, tahmini doğum gibi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Silam inan herseyden gectim bebekleriz saglikli olsun gulum inan su lekelenmem beni kahrediyor olucem kahrimdan

doktorun ne diyor? belki bir kaç haftaya geçer. üzme kendini. daha çok etkilenirsin sonra. Allaha emanet et sen bebişini.. Ondan başka kim koruyacak ki... Allah sabir sıhhat versin.

Ay canım Kıyamam icimi acitti soylediklerin ben bugün annemlerin yanındayım allah yardimcin olsun bizleri kiz kardesin farzet dualarim seninle

Silam inan herseyden gectim bebekleriz saglikli olsun gulum inan su lekelenmem beni kahrediyor olucem kahrimdan
Ahh canım bende öyle diyorum artık sağlıklı olsunlar bizler iyi olalim gerisi önemli değil ..
Canım ikinci oglumda benim 4 ay bitene kadar kahverengi lekelenmem oldu sizin gibi ilac falan da almamistim o zaman doktor normal demişti.
Icini ferah tut artık riskli donemleri gectik sayilir canım ..

Bak şimdi off dördüncü yu yaptircaklar bana zorla :)))
Şaka saka bunda öyle cektim ki halada çekiyorum bidaha hamile kalmak mi tövbe rabbim isteyenlere versin :))

Ay canım Kıyamam icimi acitti soylediklerin ben bugün annemlerin yanındayım allah yardimcin olsun bizleri kiz kardesin farzet dualarim seninle
Sagolasin canim Allah razi olsun napalım benim de kaderim boyleymis zor günler de çok koyuyor yalnızlık alıştım saniyor insan ama böyle zamanlarda kafami duvarlara vurasim geliyor
bir de nereye kayıt için bilgiler canım? hangi bilgileri ? SAT, tahmini doğum gibi mi?

Canim yasini ve sat tarihini yazacaksınız ilk sayfadaki listemize eklicem :)

yeni gördüm ilk sayfayı :)

24 yaş 28 mart 2014 SAT

teşekkürler şimdiden.

msj sayım yeterli olmadığı için buradan yazdım..

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürler.. ve iyi geceler herkese..
yarın seminerlerin ilk günü. sabah erken kalkmak lazım.
görüşmek üzre..:)

Ya benim ilk hamileligim ama bayılıyoruz biz kız bebeklere. 10tane kizim olsa bi tanede oğlum olsa demem o derece. Ama herkes erkek diyo bana. Cnm genelde arkadaslarimdan gördüğüm hamileligi zor gecenlerin cok bulantisi vs. Olanin kızı oluyo. Benim gbi homini girtlak yarim saatte bir acikanin herseyi yiyenin oğlu. Allah gönlümüzün muradını versin inşallah hayirlisiyla cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim oğlan çocukları annesine cok düşkün oluyor yavrularimi bi görsen ben hastayım diye yanima gelip birsey istemiyorlar büyük oglum disardayken hel elimden tutuyor anne baba tutun cok yorulma diyi ogluslarimi birşeye degismem o yüzden :)
Kızlar babaci olurlar aslinda esimin çok kiz istemesi lazım ama otam tersine yine oglumuz olsun diyor:)
Rabbim herkese gonlundekini versin inşallah :)
İyi geceler ocak annişleri, rüyanızda bebişlerinizi görün emiii

İyi geceler canim insallah :)

Günaydın güzel anneler:) Hafta sonu hamilelik sonrası ilk yolculuğumu yaptım 500 km uzağa, çok şükür sorunsuz döndük ama bundan sonra arabayla yolculuk istemiyorum, olursa uçak olur. Geçmişi okuyamadım çook uzun, inşallah herkes iyidir

Kızlar çok güzel bir hafta olsum.. Sağlıklı, mutlu , huzurluuı 😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar, 8. hafta kontrolünden sonra doktorunuz size de 4 hafta sonra için mi randevu verdi? 2 haftada bir gitmeye alışınca bana uzun geldi 4 hafta

Kızlar, 8. hafta kontrolünden sonra doktorunuz size de 4 hafta sonra için mi randevu verdi? 2 haftada bir gitmeye alışınca bana uzun geldi 4 hafta

evet canım bende 6+3 ken gitmiştim 2 hafta sonra çağırdı cuma günü yani8+2 olmuştuk bana yeni randevumu temmuz 13'e verdi dedim çok uzun bi süre ben nasıl durum 2 haftayı zor geçirdim kalbi atıyomu yaşıormu çok korkuyorum dedim doktrumda sessizliğinden korkma karın ağrın ve kanaman olursa o zaman kork dedi istiosan her hafta alırım usg ama bebek için sakıncalı dedi yani banada 1 ay sonrasına verdi hemde 2'li tarama yapcaklar o ğün çabuk geçsin...

günaydın kızlar cuma gunu tam 11. haftalık olduk. Ama doktor 2 hafta sonu tarama testı ile cinsiyetine bakalım dedi. Ben su anda az cok biliyorum ama söylemem dedi. Yalvardık ama yok ..
Bu haftada bebekte olanları anlattı. 11. haftada bebegin bagırsakları dışarda yanı gobek kordonu içinde olurmuş. bu hafta karın boşluguna girecek dedi. Sırt üstü yattığında bebegın oldugu yerde artık bir serttik hissedecek duruma geldin dedi( Kilo ile alakalı) Hissediyorum cidden bende
Hafif emme refleksleri başladı , damak yapısı 13. haftada kapacak dedi. o zaman parmagını da emmeye başlayacak dedi..
kısacası 2 hafta sonra sanırım cınsıyetini öğrenecegım bende. Ama hic ama hiç umurumda degil. Normalde kız bebeklere aşırı bir sempatikliim var ama bebeğim içime düştügünden berri oğlan çocukları beni benden almaya başladı. Ebemin dediğine göre oğlan cocukları sevesin geliyorsa kızın olacaktır diyr..
Amannn zerre umurumda degil. İlk bebiş ilk heyecan nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…