Canim zaten senin yasadiklarini dusundukce kendimden utaniyorum. Hamd olsun dayanilmayacak gibi degil halim ama bazen insan cok bunaliyor. Ben bir de cok istahli, yemek icin yasayan bir insandim resmen. Simdiyse herseyden tiksiniyorum. Surekli bulanti. Artik yasamak icin yemeye calisiyorum. Iyiden iyiye bunaldim. Esim de her seyi yapamiyor. Ben de kalkip bakiyorum yemek yaparken esim. Kokulari alinca daha fena oluyorum. Iki hafta kaldi insaallah. Ailemin yanina gidince daha rahat ederim hayirlisiyla. Sen de bir an once bulantilardan ve halsizlikten kurtulursun ins canim.
Amin canim. Bazen kiziyorum iste kendime sukretmeyip isyan ediyomusum gibi geliyo. Ama iste insaniz. Bi yerden sonra dayanamiyo agliyo sizliyo insan. Annem yanimda olsaydi boyle olmazdi diyorum. Birazcik nazliyim da ben.
Bayanlar nette okudum. Hormonlaei guclu olan bayanlarda bulanti daha yogun oluyomus.
Silam inan herseyden gectim bebekleriz saglikli olsun gulum inan su lekelenmem beni kahrediyor olucem kahrimdan
Canim tabiiki herkesin cektigi kendisine cok gelir sonuçta çeken yaşayan biziz bu sıkıntıları inan benim bu üçüncü hamileligim ve üçüncü kez aynı şeyleri yaşıyorum o halde çok zor geliyor bu sefer sanki daha da kötüyüm sanki otekilerde bu kadar kötü degildim insan zaman gecince unutuyor yaşadıklarıni inşallah bizde unutucaz bu günleri ...
Ne güzel sen annenin yanına gideceksin sayılı günün kalmış benim öyle bir sansim da yok almanyada yaşıyorum tüm ailem Türkiyede burda kayinvalidemdl var başka sehirde 2 gündür ondaydik illa gel kötüyüm gördün işte birsey yapıyorum dedim bende hastayım dedi bana gelmedi
9 senelik evliyim 1 kere insanligini göstermedi yani esimden başka kimsem yok yardimci olan ...
Ahh canım bende öyle diyorum artık sağlıklı olsunlar bizler iyi olalim gerisi önemli değil ..Silam inan herseyden gectim bebekleriz saglikli olsun gulum inan su lekelenmem beni kahrediyor olucem kahrimdan
teşekkür ediyorum canım... bana da herkes kız diyor. cunku epey büyüyüp genişledim
Allah bağışlasın evlatlarını. önemli olan sağlıklı olmaları zaten.. ama kız cocugu da başka bir tatlı oluyor sanki :)
Sagolasin canim Allah razi olsun napalım benim de kaderim boyleymis zor günler de çok koyuyor yalnızlık alıştım saniyor insan ama böyle zamanlarda kafami duvarlara vurasim geliyorAy canım Kıyamam icimi acitti soylediklerin ben bugün annemlerin yanındayım allah yardimcin olsun bizleri kiz kardesin farzet dualarim seninle
bir de nereye kayıt için bilgiler canım? hangi bilgileri ? SAT, tahmini doğum gibi mi?
Silam inan herseyden gectim bebekleriz saglikli olsun gulum inan su lekelenmem beni kahrediyor olucem kahrimdan
yeni gördüm ilk sayfayı :)
24 yaş 28 mart 2014 SAT
teşekkürler şimdiden.
msj sayım yeterli olmadığı için buradan yazdım..
Aramiza hosgeldin canım hayırlı olsun bebegin bilgilerini özelden bana yaz lütfen :)
Canim seni yeni görüyorum sende aramiza hosgeldin hayırlı olsun bebegin bilgilerini özelden yaz listemize ekleyeyim senide :)
Benim 2 oğlum var cok istiyorum kizim olsun ama herkes senin yine oğlun olucak diyor ya herkes öyle dedikçe iyice tükendi kız olma ümidim
Hangisi bana hayırlı evlat olucaksa o olsun tabiki ama iste gönül illaki olmayani istiyor...
Olsun napalım sağlıklı olsun yeter :)
2 Hamileligimdede ne kiz istedim nede erkek iki sağlıklı oglum var şükür bunda çok istedim kız olsun ama kendim de dahil herkes buda erkek diyor kiz olursa büyük sürpriz olucak hepimize :))
Canim oğlan çocukları annesine cok düşkün oluyor yavrularimi bi görsen ben hastayım diye yanima gelip birsey istemiyorlar büyük oglum disardayken hel elimden tutuyor anne baba tutun cok yorulma diyi ogluslarimi birşeye degismem o yüzden :)Ya benim ilk hamileligim ama bayılıyoruz biz kız bebeklere. 10tane kizim olsa bi tanede oğlum olsa demem o derece. Ama herkes erkek diyo bana. Cnm genelde arkadaslarimdan gördüğüm hamileligi zor gecenlerin cok bulantisi vs. Olanin kızı oluyo. Benim gbi homini girtlak yarim saatte bir acikanin herseyi yiyenin oğlu. Allah gönlümüzün muradını versin inşallah hayirlisiyla cnm
İyi geceler ocak annişleri, rüyanızda bebişlerinizi görün emiii
kocaman olmuş :)) maşallah ya. benimde salı kontrolum var. iki tarama filan da olacak. bakalım cinsiyeti belli olur mu... hayırlı olsun erkek bebeğiniz de :)
Kızlar, 8. hafta kontrolünden sonra doktorunuz size de 4 hafta sonra için mi randevu verdi? 2 haftada bir gitmeye alışınca bana uzun geldi 4 hafta
Kızlar, 8. hafta kontrolünden sonra doktorunuz size de 4 hafta sonra için mi randevu verdi? 2 haftada bir gitmeye alışınca bana uzun geldi 4 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?