2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ofiste oturduğum yerde öğürüp duruyorum bugün. Kimseye de çaktırmiycam diye uğraşıyorum. 😩😩😩

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ofiste oturduğum yerde öğürüp duruyorum bugün. Kimseye de çaktırmiycam diye uğraşıyorum. 😩😩😩

bende bende öğle arası olsa herkes gitse diye bakıyorum lavaboya koşcam direk

iyiyiz canım teşekkürler.
bebişler de içeride iyidirler inşallah.
anneleri onları bekliyor.

Yazık bizeeee😢
Ama çok şanslıyız diğer taraftan ☺️

:) kolonyalarla duruyorum keş oldum iyice. hiç şikayetçi değilim bebeğimden o iyi olsun herşeye katlanırım ben ama işe gelmek zor geliyo evde olsak ne güzel olurdu uzanırdık. kendimi uyutunca geçiyo benim bulantım ama iş yerinde zor

Gunaydiin kizlar benim icin sessiz borgun cunku bebegim benim bugun hic canimi yakmiyor normalde saga sila donerken karnim kasardi bugun hicbisi yok sagdece bel agrim saat 4 de randavum var hayir olsun inss korktum yine

Cnm ben güzel haberlerle çıktım doktordan. Kesem yukarı çıkmış hersey yolunda ck şükür çarşamba ise bile basliycam hatta neyse iyi oluruz inşallah. Senden de cok gzel haberler gelicek diye umuyorum☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bir sorum olucak göbekleriniz çıkmaya başladımı benim çıktı göbeğim belli olmaya başladı sanki

OH MAŞALLAH BÜYÜMEYE DEVAM

sağol canım. ben 3 kilo aldım şişmişsin dedi hemşire havalardan herhalde normale dönersin dedi. ege çok sıcak canım patlıyorum. Azcık göbiş çıktı. artık kilomu yoksa bebişin gelişimi bilmiyorum.

Aslında pek bişeyde yemiyorum. bol bol su içiyorum ama

günaydın eğer doktor 11. haftada benim tahminim var diyorsa erkek olabilir erkek erkenden belli olur derler hayırlı sağlıklı olsun inşallah

doktora sordum erkenden dıyorsanız oğlum olacak dedim. Ben burda pipi gördüm demedim ama sadece bir tahminim var. 2 hafta sonunda bakacagım. pelvik duruma bakıyorum demişti. Amannnn neyse ne sağlıklı ya o yeter..
Rabbım en guzel hediyesi saglıklı bir evlat

kızlar bir sorum olucak göbekleriniz çıkmaya başladımı benim çıktı göbeğim belli olmaya başladı sanki

Sevgili wen, ben zaten göbişli hamile kaldım bırazŞimdi dokuzuncu haftamız bitiyorda ona gireceğiz ama simdiden dört beş aylık hamiş gibiyiz teyzesi ay napıcam böyle, ilerde ne olurum kim bilir?

Ay cnm cook sevindimm ins bende iyi haberler alirim saat 4 dede cok vaar

imkanınız varsa lipton zencefilli limonlu alın sallayın bir tane zencefil çayı iyi geliyor...

Kızlar günaydın bnm balkonum kapalı camla kapatmıstım çiçekler hava alsın die camı acmıştım güvercin girmiş bnde kovaladım sonrada bı arkadasım nıe kovaladın hamılesin dedi sizce kovalamayımmı??

Slm hamisler benimde bugun 9 hafta oluyo 7 haftayken gitmistim dr ye kalp sesini dinlemistik. Ilk gebeligimde 8. Haftada kalbi durmustu bebegimin o uuzden 1 hafta sonra gel demisti kontrol icin sonra izne cikmis ayin 30 una randevu verdiler offf cok uzun geliyo bide hivbi belirti kalmadi bende korkuyorum

valla canım ben hiç kilo almadım ama benimde göbüş çıktı pantolonlarımın düğmelerini iliklemiyorum çok sıkıyor

hamilelikle alakası var mı anlamadım da. benim de aynı balkon yuva yaptı yerleşti. şimdi yavrularının doğmasını beklıyorum. tekrar gelir merak etme kafaya koyduysa orayı . bırak takılsın biraz pisletiyor ama bir şey olmaz.

Kızlar günaydın, bi şey sormak istiyorum size, sabaha karşı tuvalete girdim küçük tuvaletimi yaptım silinirken çok ufak kan peçeteye bulaştı, siz hiç böyle bi durumla karşılaştınız mı ?
Kanama çok ufaktı bu saatte kadar devamı da gelmedi ? Sizce nedir

Yuvayı bozmak iyi değil derler ya o anlamda tereddüt ettim cnm bn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…