Ofiste oturduğum yerde öğürüp duruyorum bugün. Kimseye de çaktırmiycam diye uğraşıyorum. 😩😩😩
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende bendeöğle arası olsa herkes gitse diye bakıyorum lavaboya koşcam direk
Günaydın kızlar ben geldim
tatil güzeldi biaz yağmurlu biraz güneşli ama
kızım havuzda baya bi eğlendi babasıyla :))
sizler nasılsınız bebişler nasıl ben acayip acıkıyorum :))
hep açım hep aççç
Yazık bizeeee😢
Ama çok şanslıyız diğer taraftan ☺️
Gunaydiin kizlar benim icin sessiz borgun cunku bebegim benim bugun hic canimi yakmiyor normalde saga sila donerken karnim kasardi bugun hicbisi yok sagdece bel agrim saat 4 de randavum var hayir olsun inss korktum yine
OH MAŞALLAHBÜYÜMEYE DEVAM
günaydın eğer doktor 11. haftada benim tahminim var diyorsa erkek olabilir erkek erkenden belli olur derler hayırlı sağlıklı olsun inşallah
kızlar bir sorum olucak göbekleriniz çıkmaya başladımı benim çıktı göbeğim belli olmaya başladı sanki
kızlar bir sorum olucak göbekleriniz çıkmaya başladımı benim çıktı göbeğim belli olmaya başladı sanki
Cnm ben güzel haberlerle çıktım doktordan. Kesem yukarı çıkmış hersey yolunda ck şükür çarşamba ise bile basliycam hattaneyse iyi oluruz inşallah. Senden de cok gzel haberler gelicek diye umuyorum☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ofiste oturduğum yerde öğürüp duruyorum bugün. Kimseye de çaktırmiycam diye uğraşıyorum. 😩😩😩
sağol canım. ben 3 kilo aldım şişmişsin dedi hemşire havalardan herhalde normale dönersin dedi. ege çok sıcak canım patlıyorum. Azcık göbiş çıktı. artık kilomu yoksa bebişin gelişimi bilmiyorum.
Aslında pek bişeyde yemiyorum. bol bol su içiyorum ama
Kızlar günaydın bnm balkonum kapalı camla kapatmıstım çiçekler hava alsın die camı acmıştım güvercin girmiş bnde kovaladım sonrada bı arkadasım nıe kovaladın hamılesin dedi sizce kovalamayımmı??
hamilelikle alakası var mı anlamadım da. benim de aynı balkon yuva yaptı yerleşti. şimdi yavrularının doğmasını beklıyorum. tekrar gelir merak etme kafaya koyduysa orayı . bırak takılsın biraz pisletiyor ama bir şey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?