2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

bende cumartesi doktordaydım. ense kalınlığını ölçeriz belki dedi ama çok hareketli olduğundan bakamadı. haftaya tekrar çağırdı. ikili testini yaptıracağız. %60 kız dedi. kıza benzettim dedi :) yanılma payı bayağ var. kendimi kaptırmakta istemiyorum.:18:

Oralarda sivilce gibi birşey varsa o kanamış olabilir benim gebeliğimi yeni öğrendigim haftalarda öyle olmuştu...

Bulantıli günlerde yatmaya alıştım şimdi de hiç birşey yapasım gelmiyor çok tembellestim nasıl aşacağım acaba bunu:-( varmı aynı durumda olan ev hanımları...

Bulantıli günlerde yatmaya alıştım şimdi de hiç birşey yapasım gelmiyor çok tembellestim nasıl aşacağım acaba bunu:-( varmı aynı durumda olan ev hanımları...

evet ben varım canım.
iş miş bir şey yapasım gelmiyor. sürekli keyif yapmak istiyorum. :)

canım güzel düşünelim güzel olsun.
neden öncekinde kalbi durmuştu? doktor bir şey demişmiydi?
bende de belirtiler bazen azalıyor bazen aynı. bu normal bir şey sanırım.

canım benim için sorun olmaz çok güzel düşünmüşsün bence
ama okuyan arkadaşların ismi varsa sende, tek tek rıza alırsan daha iyi olur kimsenin gönlü kalmasın
tamam canım sağol
hayırlı uğurlu olsun bebeğin maşaallah
Efalim seninde 2. bebşin sanırım ve ssvd düşünüyorsun anladım kadarıyla bende düşünüyorum hemde çok istiyorum ..doktor araştırdınmı, birde hangi şehirdesin
evet canım 3 yaşında benim oğluş, henüz dr a söylemedim doktoruma bile karar vermedim ki:) sivastayım ben ve yapacak dr olduğunu sanmıyorum hep büyük şehirlerde var izmir İstanbul ankara oralarda varmış
arkadaşım bende 2 yasin alıyorum...sonra tekrar alırım inşaallah.
allah kabul etsin.
tamam canım özelden yazarsan kaydetmem daha kolay oluyor karışmasınd iye
haklısın canım normalde çok dikkat ederim böyle şeyler ama çok yazdım bende kusura bakma helal et hakkını
bebek konusu tabi ki hassas da devlete gidince sanki bebeğimi önemsemiyormuşum gibi söylemişsin, ben hep özele gittim oğlumda hatta muayenehanesine gittim, şimdi özel hastane bir tane var ve bayan dr bir tane kötü değil ama sıcak bir dr değil ısınamadım devlette gittiğim dr çok sıcak samimi ve sabırlı ama işte bir sürü hasta içeri giriyor maalesef muhtemelen özele devam edicem ama herkesinde imkanı yok özele birde bu durum var,ayrıca devlet hastanesinde kimse bana kötü muamele yapamaz izin vermem asla! Kim oluyorlar ki bana kötü davranacaklar öyle bir hakları yok benimse hasta olarak hakkım çok hakkımı aramayı bilirim, beni üzeni çok güzel üzerim yasal olarak.
Cnm benden yana sıkıntı yok. Cok güzel düşünmüşsún. Msjim gelmistr heralde sana. Okumaya caliscam yine ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geldi canım tamam sağol:)
maşallah bebişe canım ben yaptırmıycam için ücreti bilmiyorum devlette ve üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyor
kızın olacak o zaman:)
boş şans:))
çoooooooooooookkkkkkkkkkkkk çirkinim cildim çok yağlandı yüzümü geçtim sırtımda bile sivilce çıktı Allahımmmmmmmmmm ergenliğime geri dndüm
seninde kızın olacak:)
canım ben eşime hep aktardan aldırıyorum yemeden önce yıkıyorum güzelce
maşallah bebişe
canım bende hiç olmadı inşallah geçicidir
Kilo almayayim diyenler, yiyin yiyin bana gonderin yavriler kilolalari 6+4 um daha 1 kilo bile almamisim.
ayy maşallah çatlatma beni gerçi bende almadım sayılır:) 700 gr almışım
şimdi kontrolden geldik. bebegimi ilk defa bukadar net gordum çok guzel bi duygu büyük ihtimalle erkek dedi doktorumuz.
maşallah oğluna
oy oy maşallah canım
Cici annelerr göbişleriniz belirginleştimi :))
çoktanannn:) zaten vardı şimdi beş aylık gibi:)
bende okumuştum canım doğru:)
canım hiç dert etme zaten o kadar kullanılıyor ve evet bir sürü kişi var sağlıkla doğuran
Rabbim şifa versin canım
Ya kızlar benim gibi bulantısı devam eden varmı hala yoksa bi benmi kaldım bulanti çeken
ben ben ben ah sılam iyice arttı azalacağı yerde birde canım artık doğru düzgün yemek istemiyor
canım ben oğluma iki aylıkken otobüsle 12 saat yol gittim sonra 4 aylıkken arabamızla 12 saat yol gittim, arabada arkada uzandım hep bolca mola verdik hamdolsun sıkıntım olmadı
sakın canım hamileliğin hiç bir döneminde kaplıca sıcak suysa olmaz yok ılıksa olur, sıcak banyo bile yapmıyoruz ılık olması lazım
başınız sağolsun canım
hakkında hayırlısı olsun
oyyy maşallah senin kuzuna ayy ne acaba cinsiyeti:18:
günaydııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah nasip ederse yarın ailemin yanında olacağım
kurtuluyorum kv den Allahın izniyle
umarım yolculuk sorun olmaz
çok sevindim canım gözün aydın olsun
günaydın canım oldu bişiler ama tatlıya bağlandı çok şükür
bu kadar farklı kürtülden insan bir arada olunca oluyor
tamam canım bende tekrar açmamak için alıntılamadım:)
günaydın güzel anneler nasılsınız?

şimdi kontrolden geldim. 8+5 yola devammm.

kalp atışını tekrar dinletti. migrenim içinde minoset verdi.
maşallah
oh canım eğlenmenize sevindim
hamilelik belirtileriniz ne alemde kızlar?
Biraz azalmaya başladı mı?
benim artmaya başladı
kızlar bir sorum olucak göbekleriniz çıkmaya başladımı benim çıktı göbeğim belli olmaya başladı sanki
çoktannnnn:))
canım yuva mı yapmıştı yuva bozmak iyi değil derler ama kapalı balkonda da olmaz ki
korkma canım belirtiler zaten azalmaya başlıyor, başka doktora git o zamana kadar için rahat etsin

yok canım inşallah önemli değildir içini ferah tut, dr a sor bence

canım aynı sen gibiydim ama bu durum beni daha mutsuz tembel yapıyordu geçen hafta hadi artık yeter kalk başla işine dedim:) başladım şimdi artık kendime geldim:) sende kalk ufaktan bir işe başla şimdi işler biriktiği için gözünde büyür plan yap bugün oturma odası yarın işte banyo gibi

canım güzel düşünelim güzel olsun.
neden öncekinde kalbi durmuştu? doktor bir şey demişmiydi?
bende de belirtiler bazen azalıyor bazen aynı. bu normal bir şey sanırım.

Haklisin guzel dusunmek lazim ama iste ilki oyle oldu ikinci gebeligimde tam 12 haftam bitI sukur atlattik riskli donemi dedik 13 uncu haftada kanamam oldu progestan falan baslamistik cok sukur oglusum saglikli bi sekilde dogdu ama ikisinde de cok stres yasadim. Ilkinde dr kanamaya mudahalr bile etmedi kucuk oldugunu sagliksiz gbelikse her sekilde duser demisti tabi sonra biyopsiye falan gonderildi hic bi sorun cikmadi. Belirtilerimde cok fazla olmadi benim 1 hafta sabah bulantim oldu artik oda gecti. Oglumda herseyden tiksinmistim kasik agrilarim olmustu.simdi unutuyorum bile gebe oldugumu. Ayyy cok kafani sisirdim kusura bakma

bende belirti olarak gece sık idrara çıkma ve uyku problemi var şuan.
arada iğne batması ve gerilme olabiliyor orda.

Bende de bel ve kasık ağrısı var. Mide bulantisi basindan beri hiç olmadı zaten çok şükür. Oncekinden farklı olarak istahim açık benim😕

Dün akşam geldim evimize azcık ortalığı toparlandik esimle midem başladı tabi yine çıkardım sonrasında inanin bu sefer burnundan bile cikti artık sonrasında elim ayagim kesildi tabi attım kendimi yatağa yine
Bulantilari geçenlere cok sevindim darısı bana ve benim gibilerin basina insallah.
Benim gobegim hic yok 6 kilo verdim hamile oldugumu ogrendigimden bu yana bulantilar devam ettikce vericem daha gibi gözüküyor artik tartilmiyorum ...
Tek içimi rahatlatan bebeğimin iyi olması cuma günü kipir kipirdi yavrum inşallah geçsin artik bi zor günler hamileligimizin tadını çıkaralım ..

estağfurullah canım. paylaşıyoruz burda her şeyimizi.
hamilelikte kaygıların yaşanması da normal bence.
ama farkettiğimizde hemen güzel şeyler düşünelim.
herkes te çok fazla belirti olcak diye bir şey yok canım.

Allah şifa versin canım. iyi olacaksın inşallah.
Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

benim de bugün adet zamanım kasıklarımda hafifçe batmalar var mide bulantım benim de başından beri hiç olmadı anlık geldi geçti yalnız ben kokulara karşı hala çok hassasım

Insallah hemen atlatirsin bu donemi. Allah yardimcin olsun canim

Gozunaydin cnm hayırlı olsun tarama testi ile cinsiyet nasıl anlaşılıyor kandanmi bakılıyor kaç tl

benim de bugün adet zamanım kasıklarımda hafifçe batmalar var mide bulantım benim de başından beri hiç olmadı anlık geldi geçti yalnız ben kokulara karşı hala çok hassasım

Dr. Normal dedi ağrılara. Ama dediğin gibi cnm benimde 15i normalde adetime denk gelcekti bu ay belki ondandir ağrılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…