2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar mide bulantisindan yattim agliyorum su an. Cok bunaldim cidden. Allah bu durumda olan herkese yardim etsin. Cok zor coookkk. Yasamayan bilemiyo cidden. Biliyorum ki benden cok daha buyuk sikintilar yasiyan anne adaylari var. Ama insana kendi yasadigi en zormus gibi geliyo..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim basınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah ..
Yuz üstü yatmak hamilelikte iyi değil hatta karnımiz büyüdükten sonra sirt üstüne bile yatamicaz sadece yana dönük yatabiliriz.
Bende yüz üstü yatardim ama hamileliğimi ogrendigimden beri yan yatiyorum.
Ya bende nette bakindim da yatmayin yüzüstü yazıyo hep. 2 3 gündür dikkat etmeye çalışıyorum zor uyuyorum oyüzden😐

Evet canim dikkat et beni esim uyarıyor yüz üstü yattimmi gercekten önemli. .

Ahh canım bende çok ağladım bulantilar benide çok yipratti 2 haftaya yakin hastanede yattım bir haftadır evimdeyim ama bulantilar devam ediyor ve bulantidan dolayı aşırı halsizlik var ..
İnşallah gecicek bu gunlerimiz de inşallah. ..

ben çocuk gelişimi mezunuyum ilaç içmek zararlı ağrı kesici olarak parol ve tamol zarar vermiyr doktr demişti ama diğer her kullanılan ilaç zaralı diye biliyrmcanım

Sendemi off benimde gözler şişti aglamaktan..sinirler bozuldu iyice bu günde daha bir kötü hissediyorum.Allah yardımcımız olsun..başka sıkıntı vermesin inşallah

Benim mesaj yanlış gitmiş ssule07ye cevap olarak yazmıştım

Ya bugun hepimizin kalbi ne temizmis ben de gun boyu olimposta kiyiya yakin konforlu butik otel aradim durdum ama mersin uzerinden kendi arabamizla gidicez sanki baya uzak bi de olimposun denizi cakilli tasli otellere uzak diye yorumlar okuyorum hep. Ben daha merkeze yakin bi yerler istiyorum bayrMdan hemen sonraya fikri olan var mi? :44:

Amin canim rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin inşallah 12.ci haftadan sonra kalmaz birşeyimiz

Bel agrisi varmi bende sabahtan beri var su gibi sari akinti cabasi

Canım vallahi bulantıdan sürekli yatıyorum ben ağrı varsada pek anlamıyorum ama dün biraz iyiydim dolaştım vardı böyle adet öncesi bel agrısına benzer

Cnm ucakla gıdersın artık otellerın transfer servıslerı war acenta ile mikatur tatilbudur dan rez yaptrınca otelden transfer ıstıosun hm havaalanından ucaga hmde gönüşde tatilin o dınmden sonra bı sıkıntıdı yokmus kanama vs olmayıncaa bnm dr um ole dedıı o zmn gelsın tekrar konusuruz dedı bklımm...

bende duydum yusuf suresi ve ibrahim suresini.. okumak lazım :) hem de kuran dinleyerek büyür. etkisi olduğuna inanıyorum ben..

kocaman olmuş :)) maşallah ya. benimde salı kontrolum var. iki tarama filan da olacak. bakalım cinsiyeti belli olur mu... hayırlı olsun erkek bebeğiniz de :)

bu arada herhalde aranızda ilk hamile olduğunu öğrenenlerdenim :)
ilk zamanlar da yazmıştım. sonrasında öğretmen olduğum için dönem sonu yogunluguna yakalandım. bakamadım hiç...
ankarada yasıyorum, 24 yasındayım, öğretmenim. 8 aylık evliyim ve süpriz olarak nasip olan bir bebek bekliyoruz :)
bebek hissi olarak eskiden erkek hissediyordum. bugunler de acaba kız mı ki?diyorum :) içimden geçen kız ama sağlıklı olsunda :)
tanıştığıma memnun oldum şimdiden :)

Canim zaten senin yasadiklarini dusundukce kendimden utaniyorum. Hamd olsun dayanilmayacak gibi degil halim ama bazen insan cok bunaliyor. Ben bir de cok istahli, yemek icin yasayan bir insandim resmen. Simdiyse herseyden tiksiniyorum. Surekli bulanti. Artik yasamak icin yemeye calisiyorum. Iyiden iyiye bunaldim. Esim de her seyi yapamiyor. Ben de kalkip bakiyorum yemek yaparken esim. Kokulari alinca daha fena oluyorum. Iki hafta kaldi insaallah. Ailemin yanina gidince daha rahat ederim hayirlisiyla. Sen de bir an once bulantilardan ve halsizlikten kurtulursun ins canim.

Amin canim. Bazen kiziyorum iste kendime sukretmeyip isyan ediyomusum gibi geliyo. Ama iste insaniz. Bi yerden sonra dayanamiyo agliyo sizliyo insan. Annem yanimda olsaydi boyle olmazdi diyorum. Birazcik nazliyim da ben. Esime ettigim naz yetmiyo :)

Canim ablam da hamileyken antalyaya gitmisti ama doktoru cakilli denize girmesini yasaklamisti. Dusme tehlikesi vs oldugu icin. Kum tercih et bence.

Benim de bugun aynen dedigin gibi bel agrim oldu. Adet oncesi gibi. Ama zaten adet zamanindayim tam bak yeni farkettim. Ondan olabilir sanirim.

Bayanlar nette okudum. Hormonlaei guclu olan bayanlarda bulanti daha yogun oluyomus.

Merhaba bende aranıza yeni katıldım . 7 +5 günlük Hamileyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aramiza hosgeldin canım hayırlı olsun bebegin bilgilerini özelden bana yaz lütfen :)

Canim seni yeni görüyorum sende aramiza hosgeldin hayırlı olsun bebegin bilgilerini özelden yaz listemize ekleyeyim senide :)

Benim 2 oğlum var cok istiyorum kizim olsun ama herkes senin yine oğlun olucak diyor ya herkes öyle dedikçe iyice tükendi kız olma ümidim
Hangisi bana hayırlı evlat olucaksa o olsun tabiki ama iste gönül illaki olmayani istiyor...
Olsun napalım sağlıklı olsun yeter :)

2 Hamileligimdede ne kiz istedim nede erkek iki sağlıklı oglum var şükür bunda çok istedim kız olsun ama kendim de dahil herkes buda erkek diyor kiz olursa büyük sürpriz olucak hepimize :))

Son düzenleme:

teşekkür ediyorum canım... bana da herkes kız diyor. cunku epey büyüyüp genişledim
Allah bağışlasın evlatlarını. önemli olan sağlıklı olmaları zaten.. ama kız cocugu da başka bir tatlı oluyor sanki :)

Silam inan herseyden gectim bebekleriz saglikli olsun gulum inan su lekelenmem beni kahrediyor olucem kahrimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…