Canim basınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah ..Günaydın kızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah. Gelemedim cenazemiz vardı eşimin anneannesi vefat etti. Ben iyiyim şükür mide bulantim geçti gibi ara ara cıkarıyorum ama cok sukur daha iyiceyim. Kabız oldum günlrdir wc cikamadim öldüm şişkinlikten ferra sanol demir ilacı vermişti dr'um aradım onu bıraktırdı decavite başlattı dün akşamdan beride şiddetli karnım agrıyo isal oldum simdide sanırım bağırsaklarım temizlrniyo ay cok fena bi haldeyim
Bende yüz üstü yatarım hep hala yatıyorum ve korkuyorum acıkcsı inş iyidir kuzum merakla ayın 25 bekliyorum🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya bende nette bakindim da yatmayin yüzüstü yazıyo hep. 2 3 gündür dikkat etmeye çalışıyorum zor uyuyorum oyüzden😐
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar mide bulantisindan yattim agliyorum su an. Cok bunaldim cidden. Allah bu durumda olan herkese yardim etsin. Cok zor coookkk. Yasamayan bilemiyo cidden. Biliyorum ki benden cok daha buyuk sikintilar yasiyan anne adaylari var. Ama insana kendi yasadigi en zormus gibi geliyo..
ben çocuk gelişimi mezunuyum ilaç içmek zararlı ağrı kesici olarak parol ve tamol zarar vermiyr doktr demişti ama diğer her kullanılan ilaç zaralı diye biliyrmcanım
Sendemi off benimde gözler şişti aglamaktan..sinirler bozuldu iyice bu günde daha bir kötü hissediyorum.Allah yardımcımız olsun..başka sıkıntı vermesin inşallah
Amin canim rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin inşallah 12.ci haftadan sonra kalmaz birşeyimiz
Bel agrisi varmi bende sabahtan beri var su gibi sari akinti cabasi
ya kızlar bişe soracam . yazın ağustos ayında yaklaşık 4-4.5 aylık hamiş olacaz
yola falan gidilir mi tatile denize falan . zararı olur mu. şimdilik tatil planından vazgeçtik . ama ben bir türlü geçemiyorum.
bi yandan da birşey olursa diye vicdan azabı çekiyorum. memleketim ankara . deniz kenarı her yere en az 7 saat sürüyor. naapsam karar veremedim
Kızlar bugün kontrolüm vardı, 9+1 olmuşuz😊 allaha şükür herşey yolunda dedi doktor. Kolları ayakları oluşmuş, tam biz izlerken kollarını hareket ettirdi:)) kıpır kıpır oynayıp duruyo eli kolu kuzumun yerim onu ben yaaaa😊😊 öpesim geldi ultrason cihazını. Bakın resmini koyuyorum kuzuşumun. Eki Görüntüle 1156874
ayy maşallah :) Kucağına en güzel şekilde alırsın inş. canım :)
Hanimlar, yavrulariniz icin Yusuf ve Ibrahim surelerini okumanizi tavsiye ederim. Ben iki yavrumda da ara ara okudum. Yusuf suresi guzellik icin, Ibrahim suresi guzel ahlak icin okunuyor. Ben size yavrularimda gordugum etkisini yazmak istiyorum. Bende, esimde esmeriz ama iki yavrumuzda bize cok benzemedi ikiside ak pak, ay parcasi gibi guzel oldular. Hatta kiz kardesim biz abd de oldugumuz icin oranin havasindan mi suyundan midir, bebeklerin size hic benzemedi demisti:) Bende okudugum Yusuf suresinden biliyorum bunu.
saolasın darısı başına :)evet canım ölçümlerini yaptı doktorum. doktorun yanından çıkınca hemen 2li testimi yaptırdım. sonucu perşembe çıkıcakmış. Eki Görüntüle 1157032 Bu da bebişimin resmi :)
Ahh canım bende çok ağladım bulantilar benide çok yipratti 2 haftaya yakin hastanede yattım bir haftadır evimdeyim ama bulantilar devam ediyor ve bulantidan dolayı aşırı halsizlik var ..
İnşallah gecicek bu gunlerimiz de inşallah. ..
Sendemi off benimde gözler şişti aglamaktan..sinirler bozuldu iyice bu günde daha bir kötü hissediyorum.Allah yardımcımız olsun..başka sıkıntı vermesin inşallah
Ya bugun hepimizin kalbi ne temizmis ben de gun boyu olimposta kiyiya yakin konforlu butik otel aradim durdum ama mersin uzerinden kendi arabamizla gidicez sanki baya uzak bi de olimposun denizi cakilli tasli otellere uzak diye yorumlar okuyorum hep. Ben daha merkeze yakin bi yerler istiyorum bayrMdan hemen sonraya fikri olan var mi? :44:
Canım vallahi bulantıdan sürekli yatıyorum ben ağrı varsada pek anlamıyorum ama dün biraz iyiydim dolaştım vardı böyle adet öncesi bel agrısına benzer
Aramiza hosgeldin canım hayırlı olsun bebegin bilgilerini özelden bana yaz lütfen :)Merhaba bende aranıza yeni katıldım . 7 +5 günlük Hamileyim
bu arada herhalde aranızda ilk hamile olduğunu öğrenenlerdenim :)
ilk zamanlar da yazmıştım. sonrasında öğretmen olduğum için dönem sonu yogunluguna yakalandım. bakamadım hiç...
ankarada yasıyorum, 24 yasındayım, öğretmenim. 8 aylık evliyim ve süpriz olarak nasip olan bir bebek bekliyoruz :)
bebek hissi olarak eskiden erkek hissediyordum. bugunler de acaba kız mı ki?diyorum :) içimden geçen kız ama sağlıklı olsunda :)
tanıştığıma memnun oldum şimdiden :)
Merhaba bende aranıza yeni katıldım . 7 +5 günlük Hamileyim
Aramiza hosgeldin canım hayırlı olsun bebegin bilgilerini özelden bana yaz lütfen :)
Canim seni yeni görüyorum sende aramiza hosgeldin hayırlı olsun bebegin bilgilerini özelden yaz listemize ekleyeyim senide :)
Benim 2 oğlum var cok istiyorum kizim olsun ama herkes senin yine oğlun olucak diyor ya herkes öyle dedikçe iyice tükendi kız olma ümidim
Hangisi bana hayırlı evlat olucaksa o olsun tabiki ama iste gönül illaki olmayani istiyor...
Olsun napalım sağlıklı olsun yeter :)
2 Hamileligimdede ne kiz istedim nede erkek iki sağlıklı oglum var şükür bunda çok istedim kız olsun ama kendim de dahil herkes buda erkek diyor kiz olursa büyük sürpriz olucak hepimize :))
Aramiza hosgeldin canım hayırlı olsun bebegin bilgilerini özelden bana yaz lütfen :)
Canim seni yeni görüyorum sendr aramiza hosgeldin hayırlı olsun bebegin bilgilerini özelden yaz listemize ekleyeyim senide :)
Benim 2 oğlum var cok istiyorum kizom olsun ama herkes senin yine oğlun olucak diyor ya herkes öyle dedikçe iyice tükendi kız olma ümidim
Hangisi bana hayırlı evlat olucaksa o olsun tabiki ama iste gönül illaki olmayani istiyor. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?