Son adet tarihin kaçtı ? Benim sat 2 nisan..dün yaptırdım kan testi 319 çıktı.. Yarın bidaha gitcem..
sat 11 nisan ama döllenme tarihide önemli benimki 21 nisan çok büyük ihtimalle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son adet tarihin kaçtı ? Benim sat 2 nisan..dün yaptırdım kan testi 319 çıktı.. Yarın bidaha gitcem..
oylemi hemen ogluslarin kagitlarina bakayim bakalim dogrumu
Daha bir kere verdim sılacım ehehe :) o da düşük çıktı.. Yarın 2. Ye gitcem işte.. Bak gördünmü arkadaş 12 benim 2 nisan.. Arada on gün var ama değerler aynı ..
Hobaaa teyy teyycanımm neolur değerine takılma
demiştim ya benim sat 17 marttı ama 1 mayısta 177 çıktı
3 mayısta 410 çıkınca doktor normal dedi..geç döllenme olabiliyormuş...
senin bana göre iyi bile
ben de regaip kandilinde öğrendim hamile olduğumu..
bu gün tam 1 hafta oldu
bebeğim 1 hafta daha büyümüş![]()
Amin dünürümm kızz walla eşimde bugun magazan foto cekmiş zıbnlar falan canım ne zamn bunlardan alcaz dıye yazmıs watsptanbas donmesi bendede iki haftadir ara ara oluyor canim daha onceki hamileliklerimde hic olmamisti bi bicirik cok erken belli etti kendini cok ve cok cabukte kabullendik esimde bendee oyy yaa rabbim saglikla kucagimiza aldirsinnn
Şimdi usg kagıdını aldım karsıdan bakınca mı sag sol olcak7 - 8 haftalık usg kağıtlarında cinsiyet tahmini yapıyorlar kızlar
usg kağıdını eline aldığında
bebek kesenin içinde sol taraftaysa erkek sağ taraftaysa kız oluyormuş :)![]()
insallah herkesin gonlundeki olur bana kiz sana erkek merve dunurum benim![]()
kızlar kan sonucum geldi değerim 213batım yarın buarada
haklısın regaip kandilinde öyle çok dua ettim ki öbür günü hamile olduğumu öğrendim cuma günü .çok şükür ettim.
dualar Allahın kelamı her derdimize derman . çok saol bol bol okumaya devam edecem
canım bide dün vermişsen ve yarın tekrar verceksen aynı hastane aynı saatte ver. doktor 48 saatlik artışı görmek istiyo.. benimki mutlaka 48 saat sonra aynı hastaneye aynı saatte ver dedi
Hobaaa teyy teyy
Amin dünürümm kızz walla eşimde bugun magazan foto cekmiş zıbnlar falan canım ne zamn bunlardan alcaz dıye yazmıs watsptan
Şimdi usg kagıdını aldım karsıdan bakınca mı sag sol olcakkız tam yaparkn annem gördü bana gülüyo
Şimdi elime aldım karsıdan baktım bnm sagım mı usgmın sagımı
Ayy delirdim
Gel dünürr gell
Canım aynı saatte gidicem ama başka hastaneye,bu gittiğimden memnun kalmadım çünkü.. Moralimi bozdular,4000 olması gerekiyomuş değeri,düşük olur vs saçmaladılar.. Geç döllenme falan hiç bahsetmediler.. Gıcık oldum oraya,dahada gitmem :)
ben de regaip kandilinin ertesi günü öğrendim :) ben de çok dua etmiştim hayırlı ve sağlıklı bi evlat için rabbim kabul etmiştir inşallah
inşallah kabul olmuştur dualarımız![]()
7 - 8 haftalık usg kağıtlarında cinsiyet tahmini yapıyorlar kızlar
usg kağıdını eline aldığında
bebek kesenin içinde sol taraftaysa erkek sağ taraftaysa kız oluyormuş :)![]()
hayırlı olsun canım değerin çok güzel çıkmışkızlar kan sonucum geldi değerim 213batım yarın buarada
Kızlar beslenme şekliniz nasıl? Nelere dikkat ediyorsunuz? Mesela çay içiyormusunuz:) çaysız duramam oğlum da da içmiştim açık tabi abartmadan:)
Çiğ ete eldivensiz sakın dokunmayın, et doğradığınız tahtayı iyice yıkayın, sebzeleri yeşillikleri özellikle sirkeli suya mutlaka koyun, kedi köpek gibi hayvanlara dokunmayın bunlar toxsoplazmadan korunmak için.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar sizlerde paylaşın bilmediğimiz bir şey vardır mutlaka:)
birde çiğ yumurta yada az pişmiş yumurta kesinlikle yenmemeli, bunu burada ki doktorlar söylemiyor ama yurtdışında ki bütün siteler yazıyor,,,
birde pastörize olmamış sütten peynir yenmemeli,,,
birde derin deniz balıkları ve kabuklu deniz ürünleri yenmemeli,,,
mayonez de buna dahil içinde çiğ yumurta olabilir....
kafein de sınırlama olması gerekiyor...
ay ben çin takvimini tamamen unutmuşum siz yazınca fark ettim![]()
birde çiğ yumurta yada az pişmiş yumurta kesinlikle yenmemeli, bunu burada ki doktorlar söylemiyor ama yurtdışında ki bütün siteler yazıyor,,,
birde pastörize olmamış sütten peynir yenmemeli,,,
birde derin deniz balıkları ve kabuklu deniz ürünleri yenmemeli,,,
mayonez de buna dahil içinde çiğ yumurta olabilir....
kafein de sınırlama olması gerekiyor...
çin takvimine göre benim erkek çıkıyo bakalım tutcak mı gerçi evlenmeden önceden beri benim hissim de ilk çocuğumun erkek olacağından yana :) tutturabilcek miyim ben de acaba