2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Bebişler Allaha emanet bekliyoruz işte benim de perşembe randevum rabbim korusun onları

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim içtiğim akmina sodada da co2var onu da mı içmemeliyimm

ooohhhhhh kendin ve bebişin için en güzel karar :))
birde eşim bıraksa.

ooohhhhhh kendin ve bebişin için en güzel karar :))
birde eşim bıraksa.

eşim 9 yıl once bırakmış . annesine babasına da bıraktırmış bana karışmıyordu zaten az içiyorsun diye. Bebiş hakkından geldi senin dedi

Son düzenleme:
Canım benim içtiğim akmina sodada da co2var onu da mı içmemeliyimm

bütün asitli içeceklerde c02 vardır.Maden suyu önerilen birsey ve onda da co2 vardır.Minerallerin su ile özdeş kalmasını sağlar.(sodyum-potasyum,kalsiyum vsvs) ama kolada sitrit asit vardır ve eser miktarda kokain bulunur. O yüzden kola bağımlılık yapar.

Son düzenleme:
tek tek alıntılayamıyorum destek olan dua eden herkese teşekkür ederim Allah razı olsun
canım çok çok geçmiş olsun...ben sekine duasının çok etkili olduğunu duydum canım..rabbim bebişini korusun inşaallah..

senin de hayırlı uğurlu olsun canım.ikiz gebelik biraz daha zor.rabbim hepimize sağlıcakla doğurmayı nasip etsin.
bu druma ilk kez gittim.nasip olursa onunla devam edicem..her türlü testi yaptırdı ve ayda bir gelmek gibi lüksün yok..10 günde bir görüşelim dedi...sıkı takip şart dedi...

Kızlar bende 0.4 cleaxan kullanıyorum sizdeki problem neydi

Kızlar 12.haftanın içindeyim ve karınım adet ağrısı gibi ağrıyor var mı benzer durumda olan...adetin ilk günleri gibi bi ağrı sanki

merhaba sen hangi iğneyi kullanıyorsun ve kaçlık iğne bende mhtr. heterozigot var

Kızlar 12.haftanın içindeyim ve karınım adet ağrısı gibi ağrıyor var mı benzer durumda olan...adetin ilk günleri gibi bi ağrı sanki

Arkadaşlar şu anda tatildeyim. 8+6 günlük. Dünden beri gebelik belirtileri azaldı hatta kayboldu diyebilirim. Kasık ağrılarım oluyordu onlar yok gibi. Bulantılarım arada bir oluyordu şimdi hiç yok. Kanamam filan yok ama korkuyorum bi şey mi oldu acaba .. Bi yorum yapın ne olur eşime de bişey diyemiyorum tatili zehir ettim kendime bugün 😣😣

kızlar 12.haftanın içindeyim ve karınım adet ağrısı gibi ağrıyor var mı benzer durumda olan...adetin ilk günleri gibi bi ağrı sanki

canım adet sancısı gibi değilde kasığımda ara ara batma gibi sancı oluyor
çok olmadı 2 gündür ara ara yokluyor

Son düzenleme:

belirtilerin azalması ya da artması normal canım.
bence korkulacak bir şey yok.
tatilinin keyfini çıkar.

canım bende 7 haftamda tatile gitmiştim yorgunluk dışında bütün belirtilerim kesilmişti
ben kafam rahatladı stres olmayınca azaldı diye düşünmüştüm şimdi 11+3 olduk

Kızlar bende de kan eksikliği çıktı. dahiliye doktoru demir hapı verdi ve başla dedi. fakat tıp merkezindeki doktor 3. aydan önce demir hapı içilmez dedi. kafam karıştı. en iyisi sanırım kendi asıl kadın doğum doktoruma danışmak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…