2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
her ne kadar yememeliyiz diye düşünsemde bende 2 kere yedim. Ama içeceğim benim hep ayran olur, gazlı içecek hiçbi zaman tüketmem. en azından ondan kaçınalım

Bi kere de ben yedim. Tvde reklamlarini gordukce cok canim cekiyordu. Bu haftasonu ankya gidince de yedim ama canimin cekmesi gecmis aslinda. Yarisini ancak yiyebildim zorla. Ama kola konusunda sikintiliyim. Sanki bulantima en iyi gelen icecek kola gibi. 3-4 kez ictim sanirim hamileligimde. Halbuki normalde bile kirk yilda bir icerdim. Esim de cok kiziyor ama nefsimi koreltecek kadar yarim bardak falan iciyorum ara sira.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

her ne kadar yememeliyiz diye düşünsemde bende 2 kere yedim. Ama içeceğim benim hep ayran olur, gazlı içecek hiçbi zaman tüketmem. en azından ondan kaçınalım

canım ben de kola filan çok sevmem normalde icetea içerim ama şu an icetea nin koladan daha zararlı olduğunu düşünüyorum gıdamühendisi bi arkadaşımız varsa bizi aydınlatsa şu konuda iyi olur aslında

Kizlar bu arada folic plusin midemi daha cok bulandirdigini dusunuyorum. O yuzden folbiol aldim kutum bitince. Folic plus kullanip benimle ayni sekilde bulantilarini artirdigini dusunen var mi aramizda? Bir de folbiolu nasil kullaniyorsunuz?

canım sana katılıyorum buradaki kötü haberler hepimizi olumsuz etkiliyor ben de dün gece korkudan uyuyamadım bi sorun mu var diye sanırım biraz etkileyecek beni neyse Rabbim korusun bebeklerimizi ona emanet yavrum

gıda mühendisi buyrun benim Cnm açıkçası şaşırdım ben icetea nin daha zararlı olduğunu düşünmene. bikere CO2 (karbondioksit) yok icetea de. o da sınırlı içilmeli bence sonuçta doğal değil ama kolayla falan ben kıyaslayamam. şeker oranı katkı maddeleri hepsi çok farklı birbirinden. %100 meyve suları ve ayran candır

Ben de igne kullaniyorum canim. Hatta hazir bulmusken sana da sorayim dun ilk kez kan fiskirdi gobegimden. Artik cok aciyor. Hele ilacin son kismi it it gitmiyor sanki. Sizde de oyle mi? Koldan yapmaya baslamayi dusunuyorum artik :/

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

canım sana katılıyorum buradaki kötü haberler hepimizi olumsuz etkiliyor ben de dün gece korkudan uyuyamadım bi sorun mu var diye sanırım biraz etkileyecek beni neyse Rabbim korusun bebeklerimizi ona emanet yavrum

Dün düşündüm haber veririm ama ayrıntılı yazmam ya da burada dertleşmem diye sonra korktum aman allahım korusun.. Geçen hamileliğimde de bu zamanda kaybetmiştim şimdi üç buçuk atar oldum Perşembe randevumuz bekliyorum uslu uslu ama rüyalar bile karışıyor.. Hep güzel olumlu olmak lazım :))

Canim aynen ne zaman folic plus icsem kusma tutuyo ama dayan artık folbioldan çok daha faydali

yok o konuda yorumu yok
varda yok %50 kız diyor gıcık.
ama içime kız doğuyor hemde mavış mavış.
bu arada ben esmerim

merhaba kızlar nasılsınız?????
ben en son 7 haftalıkken gıttım doktora bidaki kontrol 11 haftada çok degıl mı????
bide agustos basında 1 haftalık tatıl ayarlamaya calışıyoruz sizce sıkınntı olur mu tatıle gitcek misiniz

bu arada sigara hakkında ben günde 1 yada 2 kere içerdim. ama keyfi yani.wc'den wc'ye..
Allahım dedim bana öyle bir inanç öyle bir kuvvet ver ki bebeğimin yüzü suyu hürmetine vazgeçir beni bu illetten dedim. Şu anda kokusu 1. kusma sebebim.. Hazır bu duruma gelmişkende okkalı bir yemin ettim hamiş halimle.. Bir daha ağzıma sokmayacağım diye o oldu

canım ikiside zarar ben olsam ayran içerim yada ev yapımı limonata ama hangisi daha zararlı dersen kesinlikle kola.
hele ki zero-light olanlar .. içinde tatlandırıcı var ve bebişler için zarar. içindeki maddeleri saymıyorum bile...
icetea onun yanında baya masum kalıyor. Ama asitli birsey içmem lazım serinlemek için dersen kötünün iyisi yenigün yada fanta içebilirsin. onlarda zero uygulaması yapamiyorlar parçalanma oluyor

Folbiolu günde bir kez, yatmadan önce alıyorum.

hangi igneyi kullanıyorsun ben hibor kullanıyorum başlarda morartıyordum ama çok şükür şimdi minnacık morarıyor . ben başladığımdan beri kollar ve bacaklara sıralı yapıyorum yani dört günde aynı yere geliyor. ben göbekten yapmadım nedense bana çok korkutucu geldi, ayrıca nerde et çoksa orası daha çok morarır o yüzden kol ve bacağı tercih ettim. benimkinin püf noktası ben iğneyi çok yavaş batırıyorum ve ilacı da çok yavaş enjekte ediyorum. ilaç bittikten sonra da igneyi çıkarmadan önce beş sanıye falan bekliyorum, bende morluk neredeyse yok, belkide bu sebeplerdendir sende öyle dene istersen.

Eftalim, geçmiş olsun yat dinlen iş falan yapma. Allah'ın izniyle bir şey olmaz bebeğine, pozitif düşün:13:

aynısı bende de var özellikle öğle yemeğinden sonra başlayıp akşama küp gibi oluyorum
öğlen soda rahatlatıyor aksamda yürüyüş
bende aynisiyim sanirsin 5 aylik bir sislik benimde kusma bulantim olmadi vede 4 kilo zayiflamama ragmen karnim top gibi onde

gercekten arkadaslarin yasadiklarini dusununce bende kendimi hasta gibi hissediyorum bide benim ne bulanti ne kusma bibelirti olmayinca uyumak disinda her kontrole gidisimde kalbim nasil hizli atiyo sanki bisey olacak gibi yai korkuyo insan bu carsamba kontrolum var 2 hafta oldu gitmeyeli insallah bebisim saglikla duruyodur orda

tek tek alıntılayamıyorum destek olan dua eden herkese teşekkür ederim Allah razı olsun

Fanta söyledim canım sağol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 haftada bir mi kontrole gidiyorsun? bana 4 hafta sonra gel dedi. daha 2 haftam var çok merak ediyorum bir şey oldu mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…