her ne kadar yememeliyiz diye düşünsemde bende 2 kere yedim. Ama içeceğim benim hep ayran olur, gazlı içecek hiçbi zaman tüketmem. en azından ondan kaçınalım
her ne kadar yememeliyiz diye düşünsemde bende 2 kere yedim. Ama içeceğim benim hep ayran olur, gazlı içecek hiçbi zaman tüketmem. en azından ondan kaçınalım
Sılam... Ağır bir hamilelik geçiriyorsun ama normal... Sıkma canını.. Ben annem ablamlar da böyle... 9 ay serum alırız.. Geçen hamileliğimde yutak borum yanmıştı iftira etmekten şimdi Halim'e şükrediyorum :)) hiiiç sıkma canını hamilelik bu bizimki de böyle geçiyor... Bebişlerimiz uslu akıllı olurlar inşallah heheh :)
Ben bir eşy yemiyorum ama 4 kg aldım serumlardan dedi doktorum da.. 2 günde bir alıyorum şimdi..
Insanlara hiç takılma kimisi nedense moral bozmaya bayılıyor.. Hamileliğin çok iyi geçse aman hamilelik mi olur derlerdi :))
Kustuğun zaman hiç korkma bebeğinin yaşadığının belirtileri bunlar... Dün ben de biraz bemcilce düşündüm burada acı haberleri okudukça hamileler de karşılık korkuyor buraya yazmak da çözüm değil ne yapayım ne edeyim diye... Bizi korkutuyorlar :)
Allahım göstermesin... Sağlıkla kolaylıkla hayırlarla kucağımıza almayı bebeklerimizi dört gözle büyütmeyi nasip etsin.. Bol dua bol moral :)) isimleri belirledin mi bakayım kız olursa ne koyacaksınız erkek olursa ne?? :))
canım ben de kola filan çok sevmem normalde icetea içerim ama şu an icetea nin koladan daha zararlı olduğunu düşünüyorum gıdamühendisi bi arkadaşımız varsa bizi aydınlatsa şu konuda iyi olur aslında
kızlarr benim midem bulanırken resmen tiksinmiştim ama dün nasıl canım çekti anlatamam kendimi zor tuttum ama dokuz ay boyunca sabredebileceğimi sanmıyorum valla ben de arada bir fırt çekiyim diyorum ama korkuyom, bir de kan pıhtılaşması var bende iğne kullanıyorum :S:S
canım sana katılıyorum buradaki kötü haberler hepimizi olumsuz etkiliyor ben de dün gece korkudan uyuyamadım bi sorun mu var diye sanırım biraz etkileyecek beni neyse Rabbim korusun bebeklerimizi ona emanet yavrum
Kizlar bu arada folic plusin midemi daha cok bulandirdigini dusunuyorum. O yuzden folbiol aldim kutum bitince. Folic plus kullanip benimle ayni sekilde bulantilarini artirdigini dusunen var mi aramizda? Bir de folbiolu nasil kullaniyorsunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım seninle BDT lerimiz aynı :) ve aynı ağrı bende oluyordu yarın soracaktım doktora, çok sevindim buraya yazmana... Hadi bakalım büyüsün bebişlerimiz sağlıkla :) ebenin cinsiyet tahmini var mı peki. :)
canım ben de kola filan çok sevmem normalde icetea içerim ama şu an icetea nin koladan daha zararlı olduğunu düşünüyorum gıdamühendisi bi arkadaşımız varsa bizi aydınlatsa şu konuda iyi olur aslında
Kizlar bu arada folic plusin midemi daha cok bulandirdigini dusunuyorum. O yuzden folbiol aldim kutum bitince. Folic plus kullanip benimle ayni sekilde bulantilarini artirdigini dusunen var mi aramizda? Bir de folbiolu nasil kullaniyorsunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de igne kullaniyorum canim. Hatta hazir bulmusken sana da sorayim dun ilk kez kan fiskirdi gobegimden. Artik cok aciyor. Hele ilacin son kismi it it gitmiyor sanki. Sizde de oyle mi? Koldan yapmaya baslamayi dusunuyorum artik :/
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Kızlar geçmişi okuyacak cevap verecek halim yok çünkü akşam lekelenmem oldu acile gittik bebeğim aşağı inmiş dr yatış yapalım dedi, rahim ağzına inmiş dün biraz iş yapmıştım her zamankinden azdı ama iki gündür annemlerde hep oturdum evde sürekli uzanıyordum onunda etkisi var, içerde kanama alanı var demedi sadece aşağı inmiş en ufak baskı bile düşürür dedibir doz proluton iğne oldum progestan verdi günde üç kere, iğne yeterli mi sizce, kendi doktorumu arıycam şimdi ona da sorucam, bildiğiniz dua var mı kızlar ne okumalıyım düşmesin bebeğim evde sürekli yatıcam üç gün sonra gel dedi, ne olur bir şey olmasın bebeğime, dualarınıza ihtiyacım var
bende aynisiyim sanirsin 5 aylik bir sislik benimde kusma bulantim olmadi vede 4 kilo zayiflamama ragmen karnim top gibi ondeaynısı bende de var özellikle öğle yemeğinden sonra başlayıp akşama küp gibi oluyorum
öğlen soda rahatlatıyor aksamda yürüyüş
Kafam çok karışık üçüncü hamileligim olmasına rağmen arkadaslarimizin yaşadığı üzücü olaylar beni çok etkiledi. Bulantilar harici hiçbir belirti yok bendede.olmamasi normal daha erken iste gelde içimize anlat bunu
Kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum dun ilk defa esim calistigi icin okula çocukları almaya gittim her gören şok oldu ne oldu sana ne hale gelmissin böyle diye 8 kilo verince haliyle cok çöktum yuzum küçücük kaldi.her gorene laf anlattım bide bu halimle nasıl bir hamilelik bu ilk defa duyuyoruz diyor herkes.
Insanlar moral vericene moral bozmaya ne kadar da meraklı((
Fanta söyledim canım sağolcanım ikiside zarar ben olsam ayran içerim yada ev yapımı limonata ama hangisi daha zararlı dersen kesinlikle kola.
hele ki zero-light olanlar .. içinde tatlandırıcı var ve bebişler için zarar. içindeki maddeleri saymıyorum bile...
icetea onun yanında baya masum kalıyor. Ama asitli birsey içmem lazım serinlemek için dersen kötünün iyisi yenigün yada fanta içebilirsin. onlarda zero uygulaması yapamiyorlar parçalanma oluyor
gercekten arkadaslarin yasadiklarini dusununce bende kendimi hasta gibi hissediyorum bide benim ne bulanti ne kusma bibelirti olmayinca uyumak disinda her kontrole gidisimde kalbim nasil hizli atiyo sanki bisey olacak gibi yai korkuyo insan bu carsamba kontrolum var 2 hafta oldu gitmeyeli insallah bebisim saglikla duruyodur orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?