2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

çok şükür kola seven biri değilim ama bu meyveli soda filan arada içiyordum co2 nin bebeğe çok zararı olabilir mi

Hangi doktora gidiyorsun canım?

MAŞALLAH BEBİŞİNE NEFES EGZERSİZLERİNİ BENDE DÜŞÜNÜYORUM
HATTA BU GÜN NEFES EGZERSİZİYLE KANSERİN NASIL YENDİĞİNİ ANLATIYORDU Bİ PROGRAMDA
BEN REFLÜ İÇİN ARAŞTIRIRKEN TESADÜFEN BULDUM REFLÜYE DE İYİ GELİYORMUS

Ah ah benimde senin gibi bi eltim var allahından bulur inş o ile annesi
Oda hamileydi bende zaten kıskançlıktan çatlıyordu bide üstüne dün ben Dr dan geldim o kötü haberi aldım daha kimseye söylemeymişdim
Annesi tuttu bana dedi ki
Ben her sene çocuk getiriyorudum eltim hiç kıskançlık yapıp getirmiyordu
O an da o yaşlı kadını saçını tutup yolmak istedim
Ayıp dedim ayıp utanmıyormusun
Bana bu lafları ediyorsun Ayyy
Kızlar yemin ederim dün neler çektim neler yaşadım bi Allah bilir
Bu hasta halimle bu hayırlı mübarek Ramazan günlerinde Allah dan diliyorum kimin gözü bebeğimdeydise
Kim bana bakıp kıskançlıktan çatladı ise o da benim gibi olsun benim yaşadıklarımı yaşasın
Allah o elitimede bi dert versin daha beni unutsun benden bahsedecek dermanı kalmasın sizde amim deyin lütfen

Gözünaydın canım darısı başımıza bana iki hfta daha var kontrole ense kalınlığı falan ölçtü mü?? Elevit multivitamin mi yoksa sadece Demir ilacı mı?? Banada folikasiti bıraktırdı decavit başlattı

annesiiiiiiiiiiiiii kocaman olmuş ya bu bebiş Maşallah darısı bizlerin başına inşallah benim de perşembe kontrolüm var hayırlısı işte beklemek zor tabiiiiiiii

Canim aynen ne zaman folic plus icsem kusma tutuyo ama dayan artık folbioldan çok daha faydali

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay canim kutu bitti ben de folbiol aldim bu sefer. Bakalim bunda da bulantim cok olacak mi :/

Valla bayramdan sonra biz de gitmeyi dusunuyoruz ama doktor musade eder mi bilmiyorum henuz. O birazcik kisiye ozel bi durum sanirim. Gebeliginin nasil gectigiyle ilgili. Gecen yil biz kuzenlerle gitmistik. Kuzenin esi 4aylik hamileydi. 8saatlik yol geldi. Denize de havuza da girdi. Hic de bisi olmadi.

Folbiolu günde bir kez, yatmadan önce alıyorum.

Tesekkur ederim canim. Ben de yatmadan once alayim.

Ben de hamile Halimle tükocama dua ediyorum, inş bırakır.. En az 3 paket içiyor günde, her saniye elinde sigara... (

Ayy canim insaallah esin de birakir. Hem madden hem de saglik olarak yuku cok fazla.

Kanama filan yok diye rahatlatıyorum kendimi ama içten içe korkuyorum dua edin de bişey olmasın

Canim korkma Allah'in izniyle bisicik yoktur. Ben evden cikinca bile acayip degisiyorum. Bulantilarim azaliyor enerjim artiyor. Surekli arkadaslarda takiliyorum. Eve girer girmez de bastiriyor bulanti dogru yataga giriyorum. Degisiklik iyi gelmistir insaallah. Uzme kendini.

Bende anneme gidince hepsi bitiyor sanki yer değişikliği iyi geliyor...aynı mekanlarda kendimizi dinleyip duruyoruz

Aynen ben de haftasonu ankdaydim ailemin yaninda. Masaallahim vardi. Sen hic hamile gibi degilsin dediler. Ben de onu bi de bana sorun dedim :)

Canim doktorunun verdigi bilgileri paylastigin icin tesekkurler. Bebisine de masaallah. Cok net gorunuyor herseyi. Ultrason cihazi baya iyiymis anlasilan. Allah saglicakla kucagina almayi da nasib etsin insaallah. Gunes kremi olarak ben de onu kullanmayi dusunuyorum. Hatta yarin obur gun netten siparis vericem bakalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oy oy maşallah kırkbir kere maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin arkadaşım hiç cinsiyet filan tahmin etmedi doktorun??

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gözün aydın canım. Allah daim etsin inşallah.
amin inşallah. Rabbim bizlere de nasip etsin.

amin canim insallah o kadar guzel bi duygu ki anlatamam elleri ayaklari kipir kipirdi anne oldugumu en cok bugun hissettim

dogumda en buyuk sikinti nefesi kontrol edememekten oluyomus doktorum oyle soyledi. suda nefesini tutuyomussun gibi dayanikli olmak lazim ikinirken dedi bende arastircam nefes egzersizini yapicam hergun yarim saat 45 dakika yuru dedi karin kaslarinin kuvvetli olmasi gerekiyomus onun icinde yuruyus dedi

tek tek alıntılayamıyorum destek olan dua eden herkese teşekkür ederim Allah razı olsun
canım geçmiş olsun,eşin elini senin yarnına koyup ya mübdi çeksin tatlım.düşüğe engel oluyormuş diye duymuştum.
Rabbim yavrunu sana bağışlasın.
demir hapı kullanmaya başlayanlar var mı kızlar?
ben kullanıyorum.kanım epey düşük çıktı.demir hapıda mide bulantısı yapınca küçük şişelerde şurup içiyorum.

oyyhh annesi maşallahkoca bebek olmuş

yürüyüşe bende yavaş yavaş başladım akşamları eşimle yürüyorum
ama çok yormadan daha iyi hissetmeye başlayınca artıracak bende
nefes egzersizi için videolar varmış eve gidince bulursam buradan da paylaşırım

Son düzenleme:

elevit multivitamin+mineral kombinasyonu yaziyo canim demir icin de gyno ferro sanol verdi

annesiiiiiiiiiiiiii kocaman olmuş ya bu bebiş Maşallah darısı bizlerin başına inşallah benim de perşembe kontrolüm var hayırlısı işte beklemek zor tabiiiiiiii

bende 4.5 hafta sonra bugun gittim nasil bekledim bi ben biliyorum bi allah ama degdi cok guzeldi darisi basina canim

Oy oy maşallah kırkbir kere maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin arkadaşım hiç cinsiyet filan tahmin etmedi doktorun??

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sordum da daha cok minik belli olmaz dedi haftaya yine gidicem ense kalinligi olcumune o zaman sansimi gene denicem :)

Ben de Memorial Dicle de Yunus Çavuş'a gidiyorum, maşallah bebeğin büyümüş:) 3 boyutlu ultrason mu oluyor bu, siz isteyince mi bu ultrasonla baktı?

yok canim kendi acti once siyah beyaz bakti sonra renkliyi acti net gorelim diye :)

evet gorunce bende sasirdim doktorumda iyi buyutmussun dedi :)

Son düzenleme:
yürüyüşe bende yavaş yavaş başladım akşamları eşimle yürüyorum
ama çok yormadan daha iyi hissetmeye başlayınca artıracak bende

bende hergun olmasa da yuruyorum artiricam artik bebegi gorunce acip bi guc geldi bana bulantimi bile unuttum yoksa bayginlik derecesindeydim gitmeden :)

teşekkür ederim canım ben geçen hafta salı gördüm ama asıl bu hafta perşembeyi merak ediyorum özledimçünkü bebişimi

maşallah canım bebeğine allah sağlıklı şekilde kucağına almak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…