2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kanama filan yok diye rahatlatıyorum kendimi ama içten içe korkuyorum dua edin de bişey olmasın

olmaz allahın izniyle kafan rahatladı stresten işten evden uzak olunca psikolojin düzeldi
hava değişimi falan derken oluyor yani ben mesela 2 gün çok iyiyim enerjim tavan 3 gün sürünüyorum bunlar normal yani

canım bende 7 haftamda tatile gitmiştim yorgunluk dışında bütün belirtilerim kesilmişti
ben kafam rahatladı stres olmayınca azaldı diye düşünmüştüm şimdi 11+3 olduk
Bende anneme gidince hepsi bitiyor sanki yer değişikliği iyi geliyor...aynı mekanlarda kendimizi dinleyip duruyoruz

Meslektaşim cok güzel izah etmiş zati bide cnm Maviş bi kız dedin icimden geçen içimi erittin yaaa.. bende istiyorum Allahim sagligiyla sihhatiyle kız evlat..erkek olursada tabiki bu lütufa cok sevnirm ama kız denilince bişi oluyo içimde yaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bi doktoruna sor benim doktorum da demir ilacı verdi ama 1 hafta 10 gün sonra başla dedi

valla canım babam mavis dedem mavis babaannem maviş. Annem kumral ela gozlu ben kara marsık.
Çok içim gidiyor mavişlere

Eşime söyledim şimdi rahatlıktandır dedi. Stres yok rahatsın ondandır dedi döneyim istanbula da bi doktora gideyim. Bi sorun olsa kanama olur mu acaba hemen

canım sen niye o kadar panik oldun stres en çok zarar veren şey
bak eşinde demiş kafan rahatladı ondandır sıkma kendini

yalnız evde oturdukça duygusallaşıyorum iyice. hamilelikte tüm dengeler değişiyor. hem fizyolojik hem psikolojik.
çok şükür elbette ama doktorlar hap verdikçe ben üzülüyorum.
sürekli tıp merkezindeyim şu aralar. Bebek sağlıklı olsun da yeter tabi.

canım sen niye o kadar panik oldun stres en çok zarar veren şey
bak eşinde demiş kafan rahatladı ondandır sıkma kendini

Ben 17 nisan da bi düşük yaptım 7 haftalıkken. Sonrasında hiç
adet görmeden hamile kaldım. Bebek konusunda biraz hassasım bu yüzden sanırım 😞

Offf eskiler ne sağlammış şimdi herşey pamuk ipliğine bağlı.. Bebek sahibi olmak bu kadar zor olmamalıydı.. 😔

Sevgilimle ilk buluşmaya gidiyormuş gibi oluyorum konturole giderken kalbim yerinden çıkacak gibi olur...test sonuçlarını beklerken de aynı şey olucak eminim

Aynen ya ben de son kontrole giderken aynı şeyi düşündüm. Sevgilimle buluşmaya giderken böyle heyecanlanırdım şimdi aynı duyguları bebek için hissediyorum. Ne tuhaf bi duygu. Şu an beni en çok o heyecanlandırıyor. Tek düşüncem o. Allah bize bağışlasın bu bebeleri.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Offf eskiler ne sağlammış şimdi herşey pamuk ipliğine bağlı.. Bebek sahibi olmak bu kadar zor olmamalıydı.. 😔

Eskiler de bu kadar testler falan yoktu canım.
biz kafamıza taktıkça zorlaşıyor gözümüzde bence.
Belki onların da rahatsızlıkları vardı ama bu kadar bilinmiyordu. Ama Allah ol deyince oluyor işte çok şükür.

düşük sebebin belli mi canım?
ama bak çok şükür hemen hamile kalmışsın.
geçmişi unut, her şey güzel olacak bu sefer diye düşünmeye çalış.
Allah ol derse oluyor zaten her şekilde.

kizlar gittik doktora bebegim gayet iyi cok sukur . kipir kipir hareketlerini gordum cok guzeldi. 10+4 ultrasonda 11+2 cikti masallah kuzuma onden gidiyo. cok mutluyum darisi kontrole gideceklere insallah
doktorum folik asidi biraktirdi demire ve vitamine basladik bugun onun icin elevit verdi. catlak icin yapisal %100 etkili bi urun yok dedi serbestsin istedigini kullanabilirsin zade vital hindistan yagi da iddiali arastirabilirsin dedi. gunes kremi icin de solanto pregna onerdi 50+ gunese cikmadan yarim saat once sur dedi. protein agirlikli beslen odem olusmaz dedi dogal maden suyu yazan sodalari ic dedi meyveli sodalar katkili oldugundan onermem dedi normal dogum icin yuzme en iyisi dedi ama diyarbakirda cok alternatif olmadigindan yuruyus ve nefes egzersizi oneririm dedi.

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun ama geçmiş geçmişte kaldı şimdi önüne bakmak zorundasın
çok şükür doğal yollarla hamile kalabiliyorsun bizde senin için dua ederiz sende bol bol oku rabbim korur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…