2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

aynen canım aynı anne iki çocuğunda bile farklı belirtiler yaşıyor. Allah korusun hepimizin bebişlerini başa kadar devam ettirsin inşallah

Sevgilimle ilk buluşmaya gidiyormuş gibi oluyorum konturole giderken kalbim yerinden çıkacak gibi olur...test sonuçlarını beklerken de aynı şey olucak eminim

Aynen öyle su bulantilar bitse de bebeğimin mutluluğunu yasayim diyodum şimdi korku aldı anne olmak gerçekten paranoya ediyo insani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım doktorlar günde 5e kadar müsade ediyorlar ama güvenipte günde 5 tane içmemek lazım sonuçta dumanı bile zararlı da işte ben içtim artık ama paketi attıracağım birazdan vicdan azabı çekiyorum

canım hissedemememiz normal çünkü daha çok küçükler insan ister istemez aklına kötü şeyler getiriyor
benim arkadasımın 12 haftada bebeğinin kalbi durdu kanama başladı öyle bildiler yani öyle bi durumda kanama mutlaka oluyor diye biliyorum

Mrb arkadaşlar 10 haftalık gebeyim ve kalçalarımda anlamsız bi ağrı var özellikle yatarken daha da şiddetleniyo uyuyamıyorum başına gelen var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen canım yaaa midem bulanmadığı zaman bile sevinemiyorum endişe etmekten.
bi kıpırdasalar minikler..
gerçi benim arkadaşım 6 aylık falan hamile..ona da dedim kıpırdasa rahatlıcam diye
o da diyor ki bu sefer de biraz kıpırdamasa uyusa bebek korkuyor pank yapıyor insan..
her türlü stresteyiz..

çok sağol canım bilgilendirdiğin için..
acı hissetsem panik olabilirdim bişi mi oluyor diye..
yüreğim azğzımda yaşıyorum sanki

Ekim topicine gelmiştin galiba öyle hatirlar gibiyim ama yaklaşmışım bak ben 2010 ekim annesiyimde

Çok güzel canım kızın mı oğlunmu var benim ki erkek ...hayırlısıyla 2015 ocak annesi oluruz inşallah...ben arada canım sıkıldıkca okurum gebelerindurumunu ve dogum hikayelerini hoşuma gidiyor

evet benimde hamile arkadaşım öyle . çikolata yiyormuş ya da sevdiği şeylerden kıpırdasın diye. 9 ay boyunca içimiz içimizi yicek sonra ebedi onların sorumluluğu olacak

Canim burda birçok arkadaşımız dusuk riski atlattı şükür bebekleriyle bir hala aramizdalar:nazar :
Rabbim nasip etsin yeterki o bebegi sana sen zaten çok inanclisin her gelenin Rabbimden oldugunu biliyorsun bunuda atlatacağız inşallah. Dinlen mecbur kalmadikca ayağa kalkma lütfen bu dönem çok önemli dualarimiz seninle canım bizi habersiz birakma rabbime emanetsiniz...

Çok güzel canım kızın mı oğlunmu var benim ki erkek ...hayırlısıyla 2015 ocak annesi oluruz inşallah...ben arada canım sıkıldıkca okurum gebelerindurumunu ve dogum hikayelerini hoşuma gidiyor
Rabbim inşallah birdaha yaşatır o muhteşem duyguyu bizlere 🙏 dünya tatlısı yaramaz mı yaramaz bir oğluşum var teyzesi 😊

Son düzenleme:
Görmemişim oğlum var yazmışsın canım allah bagıslasın

iyice mazoşist olduk ha kendimiz acı çekmeyince korkuyoruz :)

geçen hasta sonu benimde olmuştu bende çok yürüdüm çok yordum heral de kendimi diye düşünmüştüm

Kafam çok karışık üçüncü hamileligim olmasına rağmen arkadaslarimizin yaşadığı üzücü olaylar beni çok etkiledi. Bulantilar harici hiçbir belirti yok bendede.olmamasi normal daha erken iste gelde içimize anlat bunu
Kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum dun ilk defa esim calistigi icin okula çocukları almaya gittim her gören şok oldu ne oldu sana ne hale gelmissin böyle diye 8 kilo verince haliyle cok çöktum yuzum küçücük kaldi.her gorene laf anlattım bide bu halimle nasıl bir hamilelik bu ilk defa duyuyoruz diyor herkes.
Insanlar moral vericene moral bozmaya ne kadar da meraklı ((

Eflalim canım geçmiş olsun. Hiç kalkmadan yat dinlen güzelce.. Bebişin seni bırakmıycaktır dualarımız seninle

Canım seninle BDT lerimiz aynı :) ve aynı ağrı bende oluyordu yarın soracaktım doktora, çok sevindim buraya yazmana... Hadi bakalım büyüsün bebişlerimiz sağlıkla :) ebenin cinsiyet tahmini var mı peki. :)

Sılam... Ağır bir hamilelik geçiriyorsun ama normal... Sıkma canını.. Ben annem ablamlar da böyle... 9 ay serum alırız.. Geçen hamileliğimde yutak borum yanmıştı iftira etmekten şimdi Halim'e şükrediyorum :)) hiiiç sıkma canını hamilelik bu bizimki de böyle geçiyor... Bebişlerimiz uslu akıllı olurlar inşallah heheh :)
Ben bir eşy yemiyorum ama 4 kg aldım serumlardan dedi doktorum da.. 2 günde bir alıyorum şimdi..
Insanlara hiç takılma kimisi nedense moral bozmaya bayılıyor.. Hamileliğin çok iyi geçse aman hamilelik mi olur derlerdi :))

Kustuğun zaman hiç korkma bebeğinin yaşadığının belirtileri bunlar... Dün ben de biraz bemcilce düşündüm burada acı haberleri okudukça hamileler de karşılık korkuyor buraya yazmak da çözüm değil ne yapayım ne edeyim diye... Bizi korkutuyorlar :)

Allahım göstermesin... Sağlıkla kolaylıkla hayırlarla kucağımıza almayı bebeklerimizi dört gözle büyütmeyi nasip etsin.. Bol dua bol moral :)) isimleri belirledin mi bakayım kız olursa ne koyacaksınız erkek olursa ne?? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…