Canım şöyle yorumları okuyup baktığımda, aşağı yukarı hep aynı şekilde hissediyoruz. belirtilerimiz azalmış durumda. benimde gögüslerim normalede döndü çok acıyordu ve büyümüştü şimdi acısıda geçti büyümeside ... insan korkuyor evet ama hepimizde aynı şekilde ise demekki böyle bu şekilde olması gerekende budur belkide :) İnşallah sağlıkla kucağımıza alacağız canım Rabbim korusun onları . Allahımıza emanet
Sevgilimle ilk buluşmaya gidiyormuş gibi oluyorum konturole giderken kalbim yerinden çıkacak gibi olur...test sonuçlarını beklerken de aynı şey olucak eminim
kızlarr benim midem bulanırken resmen tiksinmiştim ama dün nasıl canım çekti anlatamam kendimi zor tuttum ama dokuz ay boyunca sabredebileceğimi sanmıyorum valla ben de arada bir fırt çekiyim diyorum ama korkuyom, bir de kan pıhtılaşması var bende iğne kullanıyorum :S:S
slm kızlar öncelikle eflalim e geçmiş olsun allah şifa versin. benim merak ettiğim bir şey var, ben de gebeliğin başından beri hiç kanama kasıkta ağrı vs olmadı, doktora gittiğimde her şeyin normal olduğunu hiçbir şeyin yasak olmadığını söyledi , yalnız iki haftadır bebeğimi hiç hissedemiyorum. şu an 12 haftalık, merak ettiğim, bebeğin kalbi dursa bende bir belirti olur muydu? ya da kanama akıntı falan olmadan bebek düşebilir mi? benim mide yanması dışında hiçbir şikayetim yok, ama bebeği karnımda hissetmedikçe korkuyorum, ilk haftalarda hep sağ kasığımın üstünde hissediyordum ama artık sanki içimde değil gibi:S yani sağlıklı mıdır sizce, inanın burda çok yalnızım doktorum da çok ilgisiz , tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum
hayırlı haberler alırsın inşallah. Benim doktorum geçen hafta bebeğin burun kemiği var korkulacak birşey yok demişti ama yine de bu cuma test yaptıracağız.
bir an önce kıpırdadıklarını hissedelim artık ya içeride ne oluyor bilmiyoruz
kızlar şimdi ebemle konuştum kendisi mektepli ebelerden..Göbek deliğimve etrafı acıyor dedim. Normalmış bebek kendini 12. haftadan sonra yukarı cekermıs olacak o kadar dedi sizinde agrıyabilir özellikle dokununca no panic
Ekim topicine gelmiştin galiba öyle hatirlar gibiyim ama yaklaşmışım bakben 2010 ekim annesiyimde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen canım yaaa midem bulanmadığı zaman bile sevinemiyorum endişe etmekten.
bi kıpırdasalar minikler..
gerçi benim arkadaşım 6 aylık falan hamile..ona da dedim kıpırdasa rahatlıcam diye
o da diyor ki bu sefer de biraz kıpırdamasa uyusa bebek korkuyor pank yapıyor insan..
her türlü stresteyiz..
çok sağol canım bilgilendirdiğin için..
acı hissetsem panik olabilirdim bişi mi oluyor diye..
yüreğim azğzımda yaşıyorum sanki
Rabbim inşallah birdaha yaşatır o muhteşem duyguyu bizlere 🙏 dünya tatlısı yaramaz mı yaramaz bir oğluşum var teyzesi 😊Çok güzel canım kızın mı oğlunmu var benim ki erkek ...hayırlısıyla 2015 ocak annesi oluruz inşallah...ben arada canım sıkıldıkca okurum gebelerindurumunu ve dogum hikayelerini hoşuma gidiyor
Kızlar bende bugün 9. haftayı bitirdim ıki haftadir deli gibi kusan ben dünden beri gayet herşeyi yiyebiliyorum kimi yerde bi anda kesilmesi iyi degil diyo bulantimin kesilmesine sevinsem mi uzulsem mi bilemedim bilgisi olan varmı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar şimdi ebemle konuştum kendisi mektepli ebelerden..Göbek deliğimve etrafı acıyor dedim. Normalmış bebek kendini 12. haftadan sonra yukarı cekermıs olacak o kadar dedi sizinde agrıyabilir özellikle dokununca no panic
Ben de senin gibi düşünüyorum ne gelirse Allah'tan... Ama eşim çok pimpirilli ve bu testi yaptırmamı istiyor randevusuna bile aldı(
Kafam çok karışık üçüncü hamileligim olmasına rağmen arkadaslarimizin yaşadığı üzücü olaylar beni çok etkiledi. Bulantilar harici hiçbir belirti yok bendede.olmamasi normal daha erken iste gelde içimize anlat bunu
Kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum dun ilk defa esim calistigi icin okula çocukları almaya gittim her gören şok oldu ne oldu sana ne hale gelmissin böyle diye 8 kilo verince haliyle cok çöktum yuzum küçücük kaldi.her gorene laf anlattım bide bu halimle nasıl bir hamilelik bu ilk defa duyuyoruz diyor herkes.
Insanlar moral vericene moral bozmaya ne kadar da meraklı((
Ne testi canım bu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ohh ohh süper valla içim rahatladı sayenizde çok teşekkür ederim
ohhh teşekkür ederim valla içim rahatladı artık sıkıntı etmeden yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?