2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Oyy bu kuzucuklar kocaman olmuş anaokuluna gider yakında :)) maşallah Allah bağışlasın canım.. Benim doktorum gibi konuşmuş ve aynı kremleri vs önermiş.. Cinsiyet tahmininde bulundu ku peki.

Oyy bu kuzucuklar kocaman olmuş anaokuluna gider yakında :)) maşallah Allah bağışlasın canım.. Benim doktorum gibi konuşmuş ve aynı kremleri vs önermiş.. Cinsiyet tahmininde bulundu ku peki.

bende ilk gorunce kocaman olmus dedim doktorum da okul cagi geldi diyo :) cinsiyetini sordum da cok minik dedi haftaya bi daha denicem sansimi

Canım maşallah bebeğine ne kadar tatlı😊 renkli ultrason mu bu neden farklı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar menengiç kahvesi hamilelikte zararlı mıdır acaba? Normal kahveyi biliyorum ama bunu içebilir miyim ki seviyorum çok

çook geçmiş olsun sen içinden geldiği gibi gönlünle dua et bizlerde hep beraber aynı şekilde dua edelim
Allah bebeğini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu sıkıntılı günleri biran önce atlatmana yardım etsin
amin.

ne zaman başladın demir hapına canım?

bugn bir fenalık bir karın ağrısı yatsam yatamam kalksam kalkamam ishal olacak gibiyim değilim miğdem bulanıyo gibi bişiy yok snra sırtıma yastık koyup koltukta gözlerimi az kapadım eşimde başımda korkuyor bana dedim 15 dakika msade et.. uyandım gene aynı kaktım lavobaya gittim oyurdum 15 dakika sonra normale döndm bana o an ne oldu öyle anlayamadım ilk kez böyle bişiy yaşadım hayır olsun

Oooyyy çok güzeeelll. Maşallah, maşallah, maşallah!!! Tam bir bebiş olmuş artık her yeri belli. Bizimkiler de böyle demek şimdi.
Cinsiyet için bişey demedi mi doktorun? Kıpraşırken görünmüştür bişiyler belki😊

demir hapı kullanmaya başlayanlar var mı kızlar?

ben 5.haftadan beri gyno ferro sanol kullanıyorum demir+folikasit+vitamin b12 içeriyor. doktor folikasit yazmadan tahlil yapalım demişti tahlilden sonra kan değerin sınırda o yüzden içinde demir olan folik asit yazıyorum mutlaka kullan demişti. birde pekmez ve yeşil biber ye dedi kan için.

maaşallah Allah nazarlardan korusun nasılda net görünüyo tam bebiş olmuşş biilgiler için teşekkürler maden suyunu merak ediyordum bende sağol

Anladım canım teşekkürler. benim de öyle sınırda kan değerim...
kadın doğum doktoruma da danışıyım yakında ben de kullanırım.

amanın da amanın sidikli bebişlerimizdden biri daha poz takınmış.yüZbinkere masallah sana

Canım maşallah bebeğine ne kadar tatlı😊 renkli ultrason mu bu neden farklı?

evet canim renkli ultrason once siyah beyaz bakti sonra net gorun bebegi dedi renkliye cevirdi :)

Haftaya hayırlı haberlerle gel inş :)

insallah canim artik cinsiyet de cinsiyet diye delirtirim doktoru ogrenene kadar :)

evet canim yakin haftalarda boyle biseyler hepsi 5 cm olmus masallah kuzum kiprasirken tek kollarini bacaklarini oynatiyodu sonra durdu o kadar cikolata da yedim ama o kadarcik hareket etti sipa takla falan atsin istiyodum ama o bile yetti

maaşallah Allah nazarlardan korusun nasılda net görünüyo tam bebiş olmuşş biilgiler için teşekkürler maden suyunu merak ediyordum bende sağol

cumlemizinkini nazarlardan korusun canim sizlerin de bekliyoruz fotolarinizi :)

amanın da amanın sidikli bebişlerimizdden biri daha poz takınmış.yüZbinkere masallah sana

sidikli ama cok sekerler gorunce ekrandan cikarip opesim koklayasim geldi sipayi :)

Ben de hamile Halimle tükocama dua ediyorum, inş bırakır.. En az 3 paket içiyor günde, her saniye elinde sigara... (
oooo çok fazlaymış benimki okadar içmiyor. bıraksın istiyorum çocuğuma kötü örnek olmasın. ayrıca sağlığına da zarar kıyamıyorum ama o kendine kıyıyor

ayyyyy tütütütüüüü maşallah nazar değmesin kocaman olmuş. ne güzel önden gidiyo beni geçti bebişin
sağlıklı sıhhatli evlatlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…