ayyyyy tütütütüüüü maşallah nazar değmesin kocaman olmuş. ne güzel önden gidiyo beni geçti bebişin
sağlıklı sıhhatli evlatlar olsun
Canim burda birçok arkadaşımız dusuk riski atlattı şükür bebekleriyle bir hala aramizdalar:nazar :
Rabbim nasip etsin yeterki o bebegi sana sen zaten çok inanclisin her gelenin Rabbimden oldugunu biliyorsun bunuda atlatacağız inşallah. Dinlen mecbur kalmadikca ayağa kalkma lütfen bu dönem çok önemli dualarimiz seninle canım bizi habersiz birakma rabbime emanetsiniz...
Ben keçiörendeyim ama çok uzak olmadığı sürece başka semtler olur daha 8 haftalığım üç doktor değiştirdim ilkinin tayini çıkmış ikincisi tatile çıkmış üçüncüde çıok sinirliydim ben hoşlanmadım
bu arada doktor onerisi istemişsin canım etlik lokman hekim hastanesinde elif terzi ye giden tanıdıklarım var memnunlar bi arastır istersen
Sağ ol cnm evet yakın sayılır orsı bize isminide çok duydum aslında doktorun ama çok yoğun oluyormuş randecu almak bira sıkıntı gibi ama bi gidip görmek istiyorum çünkü agresif olmayan doktorlara ihtiyacım var
Ay canim kutu bitti ben de folbiol aldim bu sefer. Bakalim bunda da bulantim cok olacak mi :/
Valla bayramdan sonra biz de gitmeyi dusunuyoruz ama doktor musade eder mi bilmiyorum henuz. O birazcik kisiye ozel bi durum sanirim. Gebeliginin nasil gectigiyle ilgili. Gecen yil biz kuzenlerle gitmistik. Kuzenin esi 4aylik hamileydi. 8saatlik yol geldi. Denize de havuza da girdi. Hic de bisi olmadi.
Tesekkur ederim canim. Ben de yatmadan once alayim.
Ayy canim insaallah esin de birakir. Hem madden hem de saglik olarak yuku cok fazla.
Canim korkma Allah'in izniyle bisicik yoktur. Ben evden cikinca bile acayip degisiyorum. Bulantilarim azaliyor enerjim artiyor. Surekli arkadaslarda takiliyorum. Eve girer girmez de bastiriyor bulanti dogru yataga giriyorum. Degisiklik iyi gelmistir insaallah. Uzme kendini.
Aynen ben de haftasonu ankdaydim ailemin yaninda. Masaallahim vardi. Sen hic hamile gibi degilsin dediler. Ben de onu bi de bana sorun dedim :)
Canim doktorunun verdigi bilgileri paylastigin icin tesekkurler. Bebisine de masaallah. Cok net gorunuyor herseyi. Ultrason cihazi baya iyiymis anlasilan. Allah saglicakla kucagina almayi da nasib etsin insaallah. Gunes kremi olarak ben de onu kullanmayi dusunuyorum. Hatta yarin obur gun netten siparis vericem bakalim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağ ol cnm evet yakın sayılır orsı bize isminide çok duydum aslında doktorun ama çok yoğun oluyormuş randecu almak bira sıkıntı gibi ama bi gidip görmek istiyorum çünkü agresif olmayan doktorlara ihtiyacım var
çook geçmiş olsun sen içinden geldiği gibi gönlünle dua et bizlerde hep beraber aynı şekilde dua edelim
Allah bebeğini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu sıkıntılı günleri biran önce atlatmana yardım etsin
amin.
f
telefon seni sevdi:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba kızlar nasılsınız?????
ben en son 7 haftalıkken gıttım doktora bidaki kontrol 11 haftada çok degıl mı????
bide agustos basında 1 haftalık tatıl ayarlamaya calışıyoruz sizce sıkınntı olur mu tatıle gitcek misiniz
iyi akşamlar kızlar
bu arada doktor onerisi istemişsin canım etlik lokman hekim hastanesinde elif terzi ye giden tanıdıklarım var memnunlar bi arastır istersen
Ben de ankda doktor arayisindayim. Bunu da atayim hafizaya. Benim ablam da ilk cocugunu etlik lokman hekimde, ikinciyi de sincan lokman hekimdr dogurdu. Cok memnundu.
Ben de işte kötü oluyordum uykum filan geliyordu midem bulantım oluyordu ara ara şimdi bi şikayetim kalmayınca kötü kötü şeyler geliyor aklıma ..allahım hayırlısını versin
amin canim cumlemizin insallah :) sen gittin mi yakinda kontrole seninki de kocaman olmustur
Canim kotu dusunme. Iyi dusunelim iyi olsun. Kotuyu cagirmayalim. Muhakkak hepimiz hassasiz. Kotu haberleri okuyunca da uzuluyoruz haliyle. Ama soyle dusunmek lazim. Sagliksiz problemli bir gebelikse erken donemde sonlanmasini tercih ederim ben sahsen. O da Allah'tan bir lutuftur aslinda. Saglikliysa da zaten Allah'in izniyle bizimle olucak bebislerimiz. Ama tabi ben de boyle konusuyorum ama benim de endiselerim olmuyo degil. Persembe ogleden sonra kontrolum var. Hayirlisi bakalim. Bazen cok sey bilmek gormek iyi olmuyor. Ben buralarda okumasam aklima dahi gelmez yok kalbi atiyo mu durdu mu vs diye ://
Eki Görüntüle 1167683
kizlar gittik doktora bebegim gayet iyi cok sukur. kipir kipir hareketlerini gordum cok guzeldi. 10+4 ultrasonda 11+2 cikti masallah kuzuma onden gidiyo. cok mutluyum darisi kontrole gideceklere insallah
doktorum folik asidi biraktirdi demire ve vitamine basladik bugun onun icin elevit verdi. catlak icin yapisal %100 etkili bi urun yok dedi serbestsin istedigini kullanabilirsin zade vital hindistan yagi da iddiali arastirabilirsin dedi. gunes kremi icin de solanto pregna onerdi 50+ gunese cikmadan yarim saat once sur dedi. protein agirlikli beslen odem olusmaz dedi dogal maden suyu yazan sodalari ic dedi meyveli sodalar katkili oldugundan onermem dedi normal dogum icin yuzme en iyisi dedi ama diyarbakirda cok alternatif olmadigindan yuruyus ve nefes egzersizi oneririm dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?