2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ayyyyy tütütütüüüü maşallah nazar değmesin kocaman olmuş. ne güzel önden gidiyo beni geçti bebişin
sağlıklı sıhhatli evlatlar olsun

amin canim cumlemizin insallah :) sen gittin mi yakinda kontrole seninki de kocaman olmustur

Sılam sen nasıl oldun. Eşin çalışmaya başlayınca çocukları idare edebiliyor musun??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu arada doktor onerisi istemişsin canım etlik lokman hekim hastanesinde elif terzi ye giden tanıdıklarım var memnunlar bi arastır istersen

bu arada doktor onerisi istemişsin canım etlik lokman hekim hastanesinde elif terzi ye giden tanıdıklarım var memnunlar bi arastır istersen

Sağ ol cnm evet yakın sayılır orsı bize isminide çok duydum aslında doktorun ama çok yoğun oluyormuş randecu almak bira sıkıntı gibi ama bi gidip görmek istiyorum çünkü agresif olmayan doktorlara ihtiyacım var

evet iyi doktorlarda da randevu sıkıntısı oluyor işte..ben istanbuldayım burda olsan kendi doktorumu tavsiye ederdim ama ailem ank da o yuzden elif terzi adını cok duydum onlardan gidenler memnunmus

Ben de işte kötü oluyordum uykum filan geliyordu midem bulantım oluyordu ara ara şimdi bi şikayetim kalmayınca kötü kötü şeyler geliyor aklıma .. allahım hayırlısını versin

f
telefon seni sevdi:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Geçmiş olsun inşallah... Allah hayırlısını versin üzme kendini moralini yüksek tut..

Canım bende 8 haftalık hamileyim yarın 9 a giricez kısmetse. Tatildeyim şu anda. Denize de girdim. 5 saatlik yol geldik kendi aracımızla belimi yastıkla destekledim. Sık sık mola verdik. Bir sıkıntı yok şimdilik çok şükür...

Ben de ankda doktor arayisindayim. Bunu da atayim hafizaya. Benim ablam da ilk cocugunu etlik lokman hekimde, ikinciyi de sincan lokman hekimdr dogurdu. Cok memnundu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm bende ankaradayım tıp fakültesi batuhan Özmen'e gidiyorum özele gidiyorum ben akşam 4 fen sonra hastanenin içinde kesinlikle tavsiye ederim mutlaka git ben çok memnun kalıyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

lokman hekimin ameliyathanesi de iyi diye duymustum bi arastırın bakalım içinize sinen yeri seçersiniz insallah :)))

Ben de işte kötü oluyordum uykum filan geliyordu midem bulantım oluyordu ara ara şimdi bi şikayetim kalmayınca kötü kötü şeyler geliyor aklıma .. allahım hayırlısını versin

Canim kotu dusunme. Iyi dusunelim iyi olsun. Kotuyu cagirmayalim. Muhakkak hepimiz hassasiz. Kotu haberleri okuyunca da uzuluyoruz haliyle. Ama soyle dusunmek lazim. Sagliksiz problemli bir gebelikse erken donemde sonlanmasini tercih ederim ben sahsen. O da Allah'tan bir lutuftur aslinda. Saglikliysa da zaten Allah'in izniyle bizimle olucak bebislerimiz. Ama tabi ben de boyle konusuyorum ama benim de endiselerim olmuyo degil. Persembe ogleden sonra kontrolum var. Hayirlisi bakalim. Bazen cok sey bilmek gormek iyi olmuyor. Ben buralarda okumasam aklima dahi gelmez yok kalbi atiyo mu durdu mu vs diye ://

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin canim cumlemizin insallah :) sen gittin mi yakinda kontrole seninki de kocaman olmustur

geçen hafta salı gitmiştik canım tam günü gününeydi. 10 haftalıktı. bu cuma gidecez inşallah 11+4 civarı olması lazım . ikili testleri yaptıracaz kısmetse

Sorma bu internet başa bela... Ben bi de işim gereği sürekli internetteyim evde de elimde telefon ıpad ... Dakika dakika takip ediyorum resmen.. Biraz rahat olmak lazım da nerdeee ...

Maşallah Allah nazardan saklasın kocaman olmuş,doktorun baya bilgi vermiş yalnız daha öncede yazdım çok dikkat eden olmadı,ELEVİT te domuz jelatini olduğu açıklandı müslüman bir ülkede hala satışı devam ediyor uyarmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…