Maşallah Allah nazardan saklasın kocaman olmuş,doktorun baya bilgi vermiş yalnız daha öncede yazdım çok dikkat eden olmadı,ELEVİT te domuz jelatini olduğu açıklandı müslüman bir ülkede hala satışı devam ediyor uyarmak isterim
Eki Görüntüle 1167805 . Nasıl ama herbirimize bundan lazım ☺️☺️☺️
lokman hekimin ameliyathanesi de iyi diye duymustum bi arastırın bakalım içinize sinen yeri seçersiniz insallah :)))
Sorma bu internet başa bela... Ben bi de işim gereği sürekli internetteyim evde de elimde telefon ıpad ... Dakika dakika takip ediyorum resmen.. Biraz rahat olmak lazım da nerdeee ...
Maşallah Allah nazardan saklasın kocaman olmuş,doktorun baya bilgi vermiş yalnız daha öncede yazdım çok dikkat eden olmadı,ELEVİT te domuz jelatini olduğu açıklandı müslüman bir ülkede hala satışı devam ediyor uyarmak isterim
Tam olarak anlamadım ama ne güzel sevilmek :)
Bende hemfikirim bu konuda. Yaptirmayi düşünmüyorum seker yüklemesi.canan karatay atv de hamilelikte şeker yüklemesi hakkında bilgi veriyo
Ben zararlı okucagini düşünmüyorum bende severim menengiç. Ama haftada 1i gecmez ictigim.Kızlar menengiç kahvesi hamilelikte zararlı mıdır acaba? Normal kahveyi biliyorum ama bunu içebilir miyim ki seviyorum çok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet cnm bende elevit ici ayni seyi duymuştum,onun yerine decavit veriyolar sanırım.Maşallah Allah nazardan saklasın kocaman olmuş,doktorun baya bilgi vermiş yalnız daha öncede yazdım çok dikkat eden olmadı,ELEVİT te domuz jelatini olduğu açıklandı müslüman bir ülkede hala satışı devam ediyor uyarmak isterim
Eki Görüntüle 1167683
kizlar gittik doktora bebegim gayet iyi cok sukur. kipir kipir hareketlerini gordum cok guzeldi. 10+4 ultrasonda 11+2 cikti masallah kuzuma onden gidiyo. cok mutluyum darisi kontrole gideceklere insallah
doktorum folik asidi biraktirdi demire ve vitamine basladik bugun onun icin elevit verdi.
Ah ah benimde senin gibi bi eltim var allahından bulur inş o ile annesi
Oda hamileydi bende zaten kıskançlıktan çatlıyordu bide üstüne dün ben Dr dan geldim o kötü haberi aldım daha kimseye söylemeymişdim
Annesi tuttu bana dedi ki
Ben her sene çocuk getiriyorudum eltim hiç kıskançlık yapıp getirmiyordu
O an da o yaşlı kadını saçını tutup yolmak istedim
Ayıp dedim ayıp utanmıyormusun
Bana bu lafları ediyorsun Ayyy
Kızlar yemin ederim dün neler çektim neler yaşadım bi Allah bilir
Bu hasta halimle bu hayırlı mübarek Ramazan günlerinde Allah dan diliyorum kimin gözü bebeğimdeydise
Kim bana bakıp kıskançlıktan çatladı ise o da benim gibi olsun benim yaşadıklarımı yaşasın
Allah o elitimede bi dert versin daha beni unutsun benden bahsedecek dermanı kalmasın sizde amim deyin lütfen
Evet ablamin dogumlari cok iyi gecti. Personelin tamami da bayandi. Tek kisilik odada kaldi bir de. Ozel hastane olunca dogum nerde olucak sikintisi da olmuyor en azindan.
Benim de bulantilarim cok. O yuzden surekli yatiyorum. Uyumadigim zamanlarda da telefon elimde. Burayi takip ediyorum, kendimce bebekle ve gebelikle ilgili arastirmalar yapiyorum :)
Evet ben gormustum yazdigini canim. Aklima da yazdim. Doktor verirse baska bi firma yazmasini isticem.
Guzelmis, biz pimpirikli anneler icin ideal :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
burada yazılmıştı sen mi yazmıştın tam hatırlamıyorum ama kafama çok takıldı bu konu. bekarken de kullanmıştım yengem falan da kullanmıştı. kesin bir bilgimi ? şimdi doktoruma da sorayım ama sonra böyle yalan ve asılsızdır diye saçma sapan şeyleri sormakta istemiyorum
Bn düşünüorum almayı valla cnm
Bana da 15 gün sonra gel dedi. Sıkılırsın, endişelenirsin sakın tutma kendini ne zaman istersen gel diye de ekledi. Şu an risk görünmüyor ama dikkatli hareket et, kendini çok yorma dedi. Biz deniz kenarında yaşıyoruz. Hoplama zıplama ama abartmadan yüzmek iyi gelir havuz yok dedi bir de.senin de hayırlı uğurlu olsun canım.ikiz gebelik biraz daha zor.rabbim hepimize sağlıcakla doğurmayı nasip etsin.
bu druma ilk kez gittim.nasip olursa onunla devam edicem..her türlü testi yaptırdı ve ayda bir gelmek gibi lüksün yok..10 günde bir görüşelim dedi...sıkı takip şart dedi...
Maşallah hem bebişinin duruşu çok hoş, hem de cihaz farkı sanırım. Çok güzel bir foto. Saçı varmış gibi çok sevimli Allah bağışlasın.kizlar gittik doktora bebegim gayet iyi cok sukur. kipir kipir hareketlerini gordum cok guzeldi. 10+4 ultrasonda 11+2 cikti masallah kuzuma onden gidiyo. cok mutluyum darisi kontrole gideceklere insallah
doktorum folik asidi biraktirdi demire ve vitamine basladik bugun onun icin elevit verdi. catlak icin yapisal %100 etkili bi urun yok dedi serbestsin istedigini kullanabilirsin zade vital hindistan yagi da iddiali arastirabilirsin dedi. gunes kremi icin de solanto pregna onerdi 50+ gunese cikmadan yarim saat once sur dedi. protein agirlikli beslen odem olusmaz dedi dogal maden suyu yazan sodalari ic dedi meyveli sodalar katkili oldugundan onermem dedi normal dogum icin yuzme en iyisi dedi ama diyarbakirda cok alternatif olmadigindan yuruyus ve nefes egzersizi oneririm dedi.
Canım üzgünsün, fevri olman normal ama ben böyle duaya amin demem kusura bakma. Kimseye böyle kötü şeyler dileyemem. Allah herkesin gönlüne göre versin der geçerim.Ah ah benimde senin gibi bi eltim var allahından bulur inş o ile annesi
Oda hamileydi bende zaten kıskançlıktan çatlıyordu bide üstüne dün ben Dr dan geldim o kötü haberi aldım daha kimseye söylemeymişdim
Annesi tuttu bana dedi ki
Ben her sene çocuk getiriyorudum eltim hiç kıskançlık yapıp getirmiyordu
O an da o yaşlı kadını saçını tutup yolmak istedim
Ayıp dedim ayıp utanmıyormusun
Bana bu lafları ediyorsun Ayyy
Kızlar yemin ederim dün neler çektim neler yaşadım bi Allah bilir
Bu hasta halimle bu hayırlı mübarek Ramazan günlerinde Allah dan diliyorum kimin gözü bebeğimdeydise
Kim bana bakıp kıskançlıktan çatladı ise o da benim gibi olsun benim yaşadıklarımı yaşasın
Allah o elitimede bi dert versin daha beni unutsun benden bahsedecek dermanı kalmasın sizde amim deyin lütfen
senin mesajı alıntılamıs canım birde f yazmiş benim çapkın telefon:)kusura bakma artık çektim antenini:)
canım ben Cumartesi gideceğim doktorum son derece inançli biri bana decavit yazacağım demişti neden diye sormadım Cumartesi gittiğimde sorayım isterseniz
burada yazılmıştı sen mi yazmıştın tam hatırlamıyorum ama kafama çok takıldı bu konu. bekarken de kullanmıştım yengem falan da kullanmıştı. kesin bir bilgimi ? şimdi doktoruma da sorayım ama sonra böyle yalan ve asılsızdır diye saçma sapan şeyleri sormakta istemiyorum
canım ben Cumartesi gideceğim doktorum son derece inançli biri bana decavit yazacağım demişti neden diye sormadım Cumartesi gittiğimde sorayım isterseniz
Canım ben bir düşük yaptım o süreçte elevit kullanacaktım araştırma yapıyordum tevafuken haber sitelerinde denk geldi
İnternetten bakarsan ne kadar şaibeli bir ilaç olduğunu göreceksin.hassas bir anne Eleviti baya araştırmış merak edenler için,firma kullandığını kabul ediyor.işin kötü tarafı kullandığımız diğer ilaçlarda da umarım yoktur çünkü prospektüsünde yazmıyor
Lütfen tüm annelerimiz bir göz atsın aşağıdaki linke
http://talhaerhan.............../2013/10/24/ilaclar-saglik-bakanligi-elevit-ve-domuz/
aynısını şimdi okudum hatta paylaştım. gerçekten şok oldum ya ben de içtim bundan zamanında. günahları onların boynuna
Eki Görüntüle 1167683
kizlar gittik doktora bebegim gayet iyi cok sukur. kipir kipir hareketlerini gordum cok guzeldi. 10+4 ultrasonda 11+2 cikti masallah kuzuma onden gidiyo. cok mutluyum darisi kontrole gideceklere insallah
doktorum folik asidi biraktirdi demire ve vitamine basladik bugun onun icin elevit verdi. catlak icin yapisal %100 etkili bi urun yok dedi serbestsin istedigini kullanabilirsin zade vital hindistan yagi da iddiali arastirabilirsin dedi. gunes kremi icin de solanto pregna onerdi 50+ gunese cikmadan yarim saat once sur dedi. protein agirlikli beslen odem olusmaz dedi dogal maden suyu yazan sodalari ic dedi meyveli sodalar katkili oldugundan onermem dedi normal dogum icin yuzme en iyisi dedi ama diyarbakirda cok alternatif olmadigindan yuruyus ve nefes egzersizi oneririm dedi.
hangi igneyi kullanıyorsun ben hibor kullanıyorum başlarda morartıyordum ama çok şükür şimdi minnacık morarıyor . ben başladığımdan beri kollar ve bacaklara sıralı yapıyorum yani dört günde aynı yere geliyor. ben göbekten yapmadım nedense bana çok korkutucu geldi, ayrıca nerde et çoksa orası daha çok morarır o yüzden kol ve bacağı tercih ettim. benimkinin püf noktası ben iğneyi çok yavaş batırıyorum ve ilacı da çok yavaş enjekte ediyorum. ilaç bittikten sonra da igneyi çıkarmadan önce beş sanıye falan bekliyorum, bende morluk neredeyse yok, belkide bu sebeplerdendir sende öyle dene istersen.
merhaba sen hangi iğneyi kullanıyorsun ve kaçlık iğne bende mhtr. heterozigot var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?