2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

burada yazılmıştı sen mi yazmıştın tam hatırlamıyorum ama kafama çok takıldı bu konu. bekarken de kullanmıştım yengem falan da kullanmıştı. kesin bir bilgimi ? şimdi doktoruma da sorayım ama sonra böyle yalan ve asılsızdır diye saçma sapan şeyleri sormakta istemiyorum

lokman hekimin ameliyathanesi de iyi diye duymustum bi arastırın bakalım içinize sinen yeri seçersiniz insallah :)))

Evet ablamin dogumlari cok iyi gecti. Personelin tamami da bayandi. Tek kisilik odada kaldi bir de. Ozel hastane olunca dogum nerde olucak sikintisi da olmuyor en azindan.

Sorma bu internet başa bela... Ben bi de işim gereği sürekli internetteyim evde de elimde telefon ıpad ... Dakika dakika takip ediyorum resmen.. Biraz rahat olmak lazım da nerdeee ...

Benim de bulantilarim cok. O yuzden surekli yatiyorum. Uyumadigim zamanlarda da telefon elimde. Burayi takip ediyorum, kendimce bebekle ve gebelikle ilgili arastirmalar yapiyorum :)

Evet ben gormustum yazdigini canim. Aklima da yazdim. Doktor verirse baska bi firma yazmasini isticem.

Eki Görüntüle 1167805 . Nasıl ama herbirimize bundan lazım ☺️☺️☺️

Guzelmis, biz pimpirikli anneler icin ideal :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tam olarak anlamadım ama ne güzel sevilmek :)

senin mesajı alıntılamıs canım birde f yazmiş benim çapkın telefon:)kusura bakma artık çektim antenini:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
canan karatay atv de hamilelikte şeker yüklemesi hakkında bilgi veriyo
Bende hemfikirim bu konuda. Yaptirmayi düşünmüyorum seker yüklemesi.

Kızlar menengiç kahvesi hamilelikte zararlı mıdır acaba? Normal kahveyi biliyorum ama bunu içebilir miyim ki seviyorum çok

Ben zararlı okucagini düşünmüyorum bende severim menengiç. Ama haftada 1i gecmez ictigim.
Evet cnm bende elevit ici ayni seyi duymuştum,onun yerine decavit veriyolar sanırım.

Allah nazarlardan saklasin kocaman olmuş,renkli ultrason ne güzelmiş ya:) bildiğin minyatür insan. Tekrar tekrar maşallah canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Cnm seni o kadar iyi anlıyorumki boswer bırak allah zaten senın gözyaşının ahını alcakkk bnmkıde ıkı tane doğurdu kocası ewe gırmıo şimdi ee almamazlymun ahını oyuzden ahh etme allhım onların cezasını verır kıskançlıkları ile kudrsu larr bırak... Sen kocanla mutlu ol onlara en buyuk dert o...

Ay bnde düşünüomm alsakmı kızlar ne dıonuzzz???

canım ben Cumartesi gideceğim doktorum son derece inançli biri bana decavit yazacağım demişti neden diye sormadım Cumartesi gittiğimde sorayım isterseniz

Bana da 15 gün sonra gel dedi. Sıkılırsın, endişelenirsin sakın tutma kendini ne zaman istersen gel diye de ekledi. Şu an risk görünmüyor ama dikkatli hareket et, kendini çok yorma dedi. Biz deniz kenarında yaşıyoruz. Hoplama zıplama ama abartmadan yüzmek iyi gelir havuz yok dedi bir de.

Maşallah hem bebişinin duruşu çok hoş, hem de cihaz farkı sanırım. Çok güzel bir foto. Saçı varmış gibi çok sevimli Allah bağışlasın.

Canım üzgünsün, fevri olman normal ama ben böyle duaya amin demem kusura bakma. Kimseye böyle kötü şeyler dileyemem. Allah herkesin gönlüne göre versin der geçerim.

sor bakalım ben de cuma gidecem bakalım bizimki ne verecek

Canım ben bir düşük yaptım o süreçte elevit kullanacaktım araştırma yapıyordum tevafuken haber sitelerinde denk geldi
İnternetten bakarsan ne kadar şaibeli bir ilaç olduğunu göreceksin.hassas bir anne Eleviti baya araştırmış merak edenler için,firma kullandığını kabul ediyor.işin kötü tarafı kullandığımız diğer ilaçlarda da umarım yoktur çünkü prospektüsünde yazmıyor
Lütfen tüm annelerimiz bir göz atsın aşağıdaki linke

http://talhaerhan.............../2013/10/24/ilaclar-saglik-bakanligi-elevit-ve-domuz/

Son düzenleme:

aynısını şimdi okudum hatta paylaştım. gerçekten şok oldum ya ben de içtim bundan zamanında. günahları onların boynuna

Canım ne güzel çıkmış öyle maşallah ben de bugün 9+3 oldum hayırlısı ile. Cumartesi kontrolüm var. Ama öyle sabırsızlanıyorum ki nasıldır? Bi problem var mıdır? Bi de bende hiç bi belirti yok ondan tedirginim. Sende de var mıydı bu sorular??

Oksapar 4000 lik canim. Ah hepsini yaptik. Ilk zamanlar hicbirsey yoktu ki. Kolu ogrendim arka tarafina denk geliyo esim de oraya yapamam diyo. Bacagi hic ogrenmedim bak. Kasiktan mi dizden mi 4 parmak mesafe oluyor. Yerini bilmiyorum tam.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…