Kocam benim boşar herhalde 😀 çok pimpirikliyim rahat ol biraz diyo sürekli
Valla bütün gün takılı gezerim aksam takmazsın😃😃 ama 10 hafta dıo gerçekten 10 haftada duyuluomuu şimdi duyarmıyız bıraDaha beklıım mii
Bilmiyorum ki çok da güven olmuyo ki nette ki bu tarz şeylere. Gerçi sağlık ocağında da buna benzer aletler varmış 20. Haftadan sonra kullanılabilir dedi ebe
kızlar aranızda decavit kullanan var mı
ben önceden kabızdım ama decavitten sonra artık kabız değilim acaba ilaçla alakalı olabilir mi diye merak ettim de
Kizlar az once hirsimdan oturdum agladim ic ceke ceke. Biliyorum sukretmem lazim ama aclik,mide bulantisi, hic bisey yiyememe mahvediyo artik. Esim soruyo ne iyi gelir ne istiyosan yapiyim aliyim vs. Dusunuyorum dusunuyorum yiyebilecegim hic birsey bulamiyorum. Ama bugunume de hamd olsun. Ne deyim ki(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maasallah subhanallahEki Görüntüle 1167683
kizlar gittik doktora bebegim gayet iyi cok sukur. kipir kipir hareketlerini gordum cok guzeldi. 10+4 ultrasonda 11+2 cikti masallah kuzuma onden gidiyo. cok mutluyum darisi kontrole gideceklere insallah
doktorum folik asidi biraktirdi demire ve vitamine basladik bugun onun icin elevit verdi. catlak icin yapisal %100 etkili bi urun yok dedi serbestsin istedigini kullanabilirsin zade vital hindistan yagi da iddiali arastirabilirsin dedi. gunes kremi icin de solanto pregna onerdi 50+ gunese cikmadan yarim saat once sur dedi. protein agirlikli beslen odem olusmaz dedi dogal maden suyu yazan sodalari ic dedi meyveli sodalar katkili oldugundan onermem dedi normal dogum icin yuzme en iyisi dedi ama diyarbakirda cok alternatif olmadigindan yuruyus ve nefes egzersizi oneririm dedi.
Ah ah benimde senin gibi bi eltim var allahından bulur inş o ile annesi
Oda hamileydi bende zaten kıskançlıktan çatlıyordu bide üstüne dün ben Dr dan geldim o kötü haberi aldım daha kimseye söylemeymişdim
Annesi tuttu bana dedi ki
Ben her sene çocuk getiriyorudum eltim hiç kıskançlık yapıp getirmiyordu
O an da o yaşlı kadını saçını tutup yolmak istedim
Ayıp dedim ayıp utanmıyormusun
Bana bu lafları ediyorsun Ayyy
Kızlar yemin ederim dün neler çektim neler yaşadım bi Allah bilir
Bu hasta halimle bu hayırlı mübarek Ramazan günlerinde Allah dan diliyorum kimin gözü bebeğimdeydise
Kim bana bakıp kıskançlıktan çatladı ise o da benim gibi olsun benim yaşadıklarımı yaşasın
Allah o elitimede bi dert versin daha beni unutsun benden bahsedecek dermanı kalmasın sizde amim deyin lütfen
Kizlar az once hirsimdan oturdum agladim ic ceke ceke. Biliyorum sukretmem lazim ama aclik,mide bulantisi, hic bisey yiyememe mahvediyo artik. Esim soruyo ne iyi gelir ne istiyosan yapiyim aliyim vs. Dusunuyorum dusunuyorum yiyebilecegim hic birsey bulamiyorum. Ama bugunume de hamd olsun. Ne deyim ki(
ne zaman başladın demir hapına canım?
Bnm ki cok sabirsiz ona kalsa her hafta dr a gidelim usgde girelim diyoMerak ediyorum eşlerimiz bizim gibi biraraya gelse hakkımızda ne konuşurbi doğursalar mı derler ki
bende geçen gün dayanamıyorum diye ağladım tatlım,,, domates peynir ekmek haşlanmış patates yani kokusu olmayan şeyler ye tatlım,,,,
Canim benim malesef bu haller bazen insanda sinirlilik hali yapabiliyo
O yusden sen sabirli olmaya calis ins
Gercekteb bu zamanlarda gecicek
Etrafinda komsun falan yokmu onlarla vakit gecir eger ewdeysen ewde tek durmamaya calis dinlenme haric tabiki
Ne bilim arkadaslarini cagir beraber bisiler yapin kokusindan rahatsiz olmican ole arkadas ortaminda 3 5 bisiler yersin ...
Bole seylerle kendini hic strese sokma lutfn canim bnm
Ahh kizlar nasil geciyo ...gecmisi okuyabilidigim kafariyka okuyp cvp yazmaya calisiyorum
Hepinizin bebeisini cok merak ediyorun
Sirt agrim hala dewam ediyo
Bide bu aralar acayip aciya sardim
Zaten cok sewiyodum asiri gitmek istdmiyodun biraksaniz bi kavanoz biberi yicem ...
Bnm hic gobegim cikmadi bakiyom bakiyom
3.5ayimizi bitircez bu cuma ama tik yok
Suana kadar tek rahatsizligim ayaga kalkinca gozum karariyo bi 10 saniye
Halsizlik oluyo hele dun aksam6 ya kadar bSimi kaldiramadim bas agrusundan
Ahhh ahhh jizlar suanda uyuyabildiginiz kadar uyuyun cocuk dogduktan sonra geceniz gunduzu gunduz gece olucak :))
Merak ediyorum eşlerimiz bizim gibi biraraya gelse hakkımızda ne konuşurbi doğursalar mı derler ki
Merak ediyorum eşlerimiz bizim gibi biraraya gelse hakkımızda ne konuşurbi doğursalar mı derler ki
Ahh kizlar nasil geciyo ...gecmisi okuyabilidigim kafariyka okuyp cvp yazmaya calisiyorum
Hepinizin bebeisini cok merak ediyorun
Sirt agrim hala dewam ediyo
Bide bu aralar acayip aciya sardim
Zaten cok sewiyodum asiri gitmek istdmiyodun biraksaniz bi kavanoz biberi yicem ...
Bnm hic gobegim cikmadi bakiyom bakiyom
3.5ayimizi bitircez bu cuma ama tik yok
Suana kadar tek rahatsizligim ayaga kalkinca gozum karariyo bi 10 saniye
Halsizlik oluyo hele dun aksam6 ya kadar bSimi kaldiramadim bas agrusundan
Ahhh ahhh jizlar suanda uyuyabildiginiz kadar uyuyun cocuk dogduktan sonra geceniz gunduzu gunduz gece olucak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?