2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar az once hirsimdan oturdum agladim ic ceke ceke. Biliyorum sukretmem lazim ama aclik,mide bulantisi, hic bisey yiyememe mahvediyo artik. Esim soruyo ne iyi gelir ne istiyosan yapiyim aliyim vs. Dusunuyorum dusunuyorum yiyebilecegim hic birsey bulamiyorum. Ama bugunume de hamd olsun. Ne deyim ki (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar aranızda decavit kullanan var mı
ben önceden kabızdım ama decavitten sonra artık kabız değilim acaba ilaçla alakalı olabilir mi diye merak ettim de

Valla bütün gün takılı gezerim aksam takmazsın😃😃 ama 10 hafta dıo gerçekten 10 haftada duyuluomuu şimdi duyarmıyız bıraDaha beklıım mii

Bilmiyorum ki çok da güven olmuyo ki nette ki bu tarz şeylere. Gerçi sağlık ocağında da buna benzer aletler varmış 20. Haftadan sonra kullanılabilir dedi ebe

kızlar aranızda decavit kullanan var mı
ben önceden kabızdım ama decavitten sonra artık kabız değilim acaba ilaçla alakalı olabilir mi diye merak ettim de

alakası yok cnm bende senin zamanlarında kabızdım decavitte kullanıyordum hem o yutması nekadar zor bişiy hala abızdım yani değişen bişi olmadı

ya ben elevit kullanıyorum bu ilaç böyle bir ürn olsa satılırmı arkadaşlar yapmayın sağlık bakanlığı buna izin verirmi bence aradaki rekabet yüzünden ortaya atılmış bir iftira bence

bende geçen gün dayanamıyorum diye ağladım tatlım,,, domates peynir ekmek haşlanmış patates yani kokusu olmayan şeyler ye tatlım,,,,

Maasallah subhanallah
Rabbim naxarlardan korusun ins
Allahim hayirli uzun omurler versln rabbim size bagislasin ...koccaman bi bebek gibi duruyo muhtemelen 5 6 cm dir daha..rabbimin hikmeti

Canim benim su an cok sinirlisin ...
Haklisin belkide biz icini bileneyiz ama dengesiz insanlarin icinde ilduun belli
Sen hayirlusinni iste rabbimden
Birde bu haldeyken beddua etme.bol bol dua et Allaha sigin..
Zaten rabbim kimsenin ahini kimsede birakmaz emin ol

Canim benim malesef bu haller bazen insanda sinirlilik hali yapabiliyo
O yusden sen sabirli olmaya calis ins
Gercekteb bu zamanlarda gecicek
Etrafinda komsun falan yokmu onlarla vakit gecir eger ewdeysen ewde tek durmamaya calis dinlenme haric tabiki
Ne bilim arkadaslarini cagir beraber bisiler yapin kokusindan rahatsiz olmican ole arkadas ortaminda 3 5 bisiler yersin ...
Bole seylerle kendini hic strese sokma lutfn canim bnm

Merak ediyorum eşlerimiz bizim gibi biraraya gelse hakkımızda ne konuşur bi doğursalar mı derler ki

Ahh kizlar nasil geciyo ...gecmisi okuyabilidigim kafariyka okuyp cvp yazmaya calisiyorum
Hepinizin bebeisini cok merak ediyorun
Sirt agrim hala dewam ediyo
Bide bu aralar acayip aciya sardim
Zaten cok sewiyodum asiri gitmek istdmiyodun biraksaniz bi kavanoz biberi yicem ...
Bnm hic gobegim cikmadi bakiyom bakiyom
3.5ayimizi bitircez bu cuma ama tik yok
Suana kadar tek rahatsizligim ayaga kalkinca gozum karariyo bi 10 saniye
Halsizlik oluyo hele dun aksam6 ya kadar bSimi kaldiramadim bas agrusundan
Ahhh ahhh jizlar suanda uyuyabildiginiz kadar uyuyun cocuk dogduktan sonra geceniz gunduzu gunduz gece olucak :))

Merak ediyorum eşlerimiz bizim gibi biraraya gelse hakkımızda ne konuşur bi doğursalar mı derler ki
Bnm ki cok sabirsiz ona kalsa her hafta dr a gidelim usgde girelim diyo
Kesin derki bi an once dogsada sewsem bayiliyo
Bugunde market brosurune bakiyo dioki eger mamaya baslarsak sundan alalim
Bu u humeyra sewmisti :))
Gulmkten karnima agrilargirdi dedim bi dogsun hele...

canim gecicek az daha sabir benim neler atlattigimi biliyorsunuz sukurler olsun rabbime iki gundur daha az bulantilarim hic degilse azda olsa biseyler yemeye basladim.suan 11+2 deyim sanirim 12 inci haftadan sonra iyice kurtulcaz bulantilardan insallah yanliz ne olursa olsa yemeye calis mide bos durdukca bulanti daha cok oluyor kuru ekmek olsa yemeye calis ve suyunu sakin ihmal etme ben 8 kilo verdim simdiye kadar kilo sorun degil fazlasiyla aliriz yeterki iyi olalim bebeklerimizde bizde...
hadi yenilmek yok direnicez bebeklerimiz icin biz guclu anneleriz bunuda atlatricaz insallah

bugün farkettim de benim göbeğim ufacıkta olsa çıkmış,nasıl mutlu oldum anlatamam.bu kadar erken çıkacağını düşünmemiştimhamile olduğumu anladım artık:)

yarın 2 li taramamız var bize dua edin teyzeleri,inşallah herşey yolunda gider.Rabbime emanet bütün anne rahmindeki bebişler.

bir de merak ediyorum.eşleriniz bebeğinizle ilgili uzun uzun sohbet ediyor mu sizinle?benim eşim sohbeti farklı yönlere çekiyor bende darılıveriyorum hemen.
sürekli bebeğimle ilgili konuşmak istiyorum,sıkılıyo mu acaba:26::26:halbu ki ilk bebeğimiz ve tüp bebekle hamile kaldım,daha farklı olacağını hayal etmiştim.

bende geçen gün dayanamıyorum diye ağladım tatlım,,, domates peynir ekmek haşlanmış patates yani kokusu olmayan şeyler ye tatlım,,,,

Canim onlari dahi yiyemiyorum. Gerisini sen dusun artik..

Canim gecen hafta arkadaslar vardi gidiyodum onlara iyi oluyodu dedigin gibi ama bu hafta yoklar. Sikinti oluyor.

Ayyy aci mahvetmiyo mu canim mideni?

Benim ki kilo aldi son zamanlarda. Diyo ki hamilesin sen bebegimiz olcak. Normal kilo almam benim de, babayim sonucta :) sonra folic asit iciyorum diye diyo ki acaba ben de mi icsem bundan, sonucta sen anneysen ben de babayim diyo :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba canim masaallah aramizda en rahatlardan biri sen varsin hamilelik geciren arada ufak bi dusme riski yasadin ama sukur onuda sorunsuz atlattin.aci iyi degil derler ama hamilelere nasi miden aliyor offf :))
bende azcik bi gobek oluyor oda sabah kalkinca yine dumduz sislikten sanirim zaten benim gobegim 5 aydan sonra cikar hamileliklerimde ama bu ucuncu erkende cikabilir bekleyip goricez artik :)
uyku halim ve builantilarim hala devam ediyor bi tek dunden beri kusmadim kuru kuru ogurdum ama cikmadi buna bile sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…