- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
alakası yok cnm bende senin zamanlarında kabızdım decavitte kullanıyordum hem o yutması nekadar zor bişiy hala abızdım yani değişen bişi olmadı
bugün farkettim de benim göbeğim ufacıkta olsa çıkmış,nasıl mutlu oldum anlatamam.bu kadar erken çıkacağını düşünmemiştimhamile olduğumu anladım artık:)
yarın 2 li taramamız var bize dua edin teyzeleri,inşallah herşey yolunda gider.Rabbime emanet bütün anne rahmindeki bebişler.
bir de merak ediyorum.eşleriniz bebeğinizle ilgili uzun uzun sohbet ediyor mu sizinle?benim eşim sohbeti farklı yönlere çekiyor bende darılıveriyorum hemen.
sürekli bebeğimle ilgili konuşmak istiyorum,sıkılıyo mu acaba:26::26:halbu ki ilk bebeğimiz ve tüp bebekle hamile kaldım,daha farklı olacağını hayal etmiştim.
eşler işin ciddiyetine doğduktan sonra varacaklar şimdilik birşey hissetmiyorlar. ben filmdekiler gibi öğrenince havalara uçar falan sandım ama öyle olmuyormuşbugün farkettim de benim göbeğim ufacıkta olsa çıkmış,nasıl mutlu oldum anlatamam.bu kadar erken çıkacağını düşünmemiştimhamile olduğumu anladım artık:)
yarın 2 li taramamız var bize dua edin teyzeleri,inşallah herşey yolunda gider.Rabbime emanet bütün anne rahmindeki bebişler.
bir de merak ediyorum.eşleriniz bebeğinizle ilgili uzun uzun sohbet ediyor mu sizinle?benim eşim sohbeti farklı yönlere çekiyor bende darılıveriyorum hemen.
sürekli bebeğimle ilgili konuşmak istiyorum,sıkılıyo mu acaba:26::26:halbu ki ilk bebeğimiz ve tüp bebekle hamile kaldım,daha farklı olacağını hayal etmiştim.
Kizlar az once hirsimdan oturdum agladim ic ceke ceke. Biliyorum sukretmem lazim ama aclik,mide bulantisi, hic bisey yiyememe mahvediyo artik. Esim soruyo ne iyi gelir ne istiyosan yapiyim aliyim vs. Dusunuyorum dusunuyorum yiyebilecegim hic birsey bulamiyorum. Ama bugunume de hamd olsun. Ne deyim ki(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm sattasim senin imzani gorunce kendi bebegimi gormus gibi oluyorum :)
insallah yarinki ikili testinizde hersey yolunda cikar benim 10 haftamda yapilmisti sukur hersey yolundaydi insallah herkesin bebegi saglikli olur.
benim esimde hic bebek hakkinda konusmaz canim zaten hayatimizin ortasina oturdu bir anda bulantilaröla kusmalarla o yuzden konusmaya gerek yokki her anda bulanti kusma hastaliik hallerimm esim bu halimi gordukce konusasi gelmiyo kesin
seninki de karnin buyusun gozune batsin o zaman konusur insallah konusmazsada gobegi gozune gozune sokarsin esinin
Valla bütün gün takılı gezerim aksam takmazsın😃😃 ama 10 hafta dıo gerçekten 10 haftada duyuluomuu şimdi duyarmıyız bıraDaha beklıım mii
Bilmiyorum ki çok da güven olmuyo ki nette ki bu tarz şeylere. Gerçi sağlık ocağında da buna benzer aletler varmış 20. Haftadan sonra kullanılabilir dedi ebe
slm sattasim senin imzani gorunce kendi bebegimi gormus gibi oluyorum :)
insallah yarinki ikili testinizde hersey yolunda cikar benim 10 haftamda yapilmisti sukur hersey yolundaydi insallah herkesin bebegi saglikli olur.
benim esimde hic bebek hakkinda konusmaz canim zaten hayatimizin ortasina oturdu bir anda bulantilaröla kusmalarla o yuzden konusmaya gerek yokki her anda bulanti kusma hastaliik hallerimm esim bu halimi gordukce konusasi gelmiyo kesin
seninki de karnin buyusun gozune batsin o zaman konusur insallah konusmazsada gobegi gozune gozune sokarsin esinin
eşler işin ciddiyetine doğduktan sonra varacaklar şimdilik birşey hissetmiyorlar. ben filmdekiler gibi öğrenince havalara uçar falan sandım ama öyle olmuyormuşama ultrasonda hareket ettiğini görünce bi tuhaf oldu sevindi falan onun o hali beni daha çok mutlu etti. Allahtan hep çocuklarını evini ailesini seven bir koca istemiştim . çok şükür nasip etti.biliyorum çok iyi baba olacak .
ben de annemle konuştum ağladım.iyice dolmuş içim. resmen sesimi bıraktım.
Kızlar ben oğlumda almıştım...çok süper bişey..ama 14 haftadan sonra anca duyuluyorr
aynen aynen beklentim çok yüksek olduğu için sanırım biraz hayal kırıklığına uğradım.
erkekler biz kadınlar gibi olamıyor maalesef.demek ki hepsi aynı.çok şükür benim eşimde evine bağlı bir eştir,inşallah iyi de bir baba olacak.
akşam diyorum ki,iyi ki kadınım çok şanslıyım içimde bir canlı büyütüyorum,bön bön yüzüme bakıyorhayret bişey
ben de annemle konuştum ağladım.iyice dolmuş içim. resmen sesimi bıraktım.
ben de geçen haftalarda kv yanındayken anneme çok ağladım da dayanamayıp burda eşime iş buldular da geldik çok şükür psikolojik olarak çok etkileniyor insan bu dönemde katlandığına katlanamıyorsun çoğu zaman Allah hepimize kolaylık versin inşallah
Markası neydi cnmm
Anneme karsi ben de aglicaktim da tuttum kendimi. Dayanamaz simdi diye. Ama kocisime nazim geciyo cok sukur. Iyi oluyo rahatliyorum da aglayinca.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o da bana kadınlar fabrika gibi insan üretiyor diyor. ilginç geliyor ona.canım biz hamile kalır kalmaz hormonlar salgılanıyor o yüzden böyleyiz . bende karnımı sevdiriyorum tam olarak nerede falan diye soruyor.. ben zaten duygusaldım iyice sümüklü ağlak oldum ..
canim ben ilk hamileligimi ogrendigimde yapilan testlerde cikmisti kansizligim o zamandan beri gunde 1 tane aliyorum ferro sanol hapini.yanliz cok mide bulandiriyor ben artik geceleri yatmadan iciyorum uzerine bol su icip kafayi vurup yatiyorum sukur artik daha rahat hic degilse midemde kaliyor hap sanada oyle icmeni tavsiye ederim ...Kızlar bende de kan eksikliği çıktı. dahiliye doktoru demir hapı verdi ve başla dedi. fakat tıp merkezindeki doktor 3. aydan önce demir hapı içilmez dedi. kafam karıştı. en iyisi sanırım kendi asıl kadın doğum doktoruma danışmak.
haklisin canim cok haklisin cok tesekkur ederim oyle guzel yazmissinki cok iyi geldi gecicek insallah bu benim ucuncu hamileligim uc defadir ayni seyleri yasiyorum ve gecicen biliyorumSılam... Ağır bir hamilelik geçiriyorsun ama normal... Sıkma canını.. Ben annem ablamlar da böyle... 9 ay serum alırız.. Geçen hamileliğimde yutak borum yanmıştı iftira etmekten şimdi Halim'e şükrediyorum :)) hiiiç sıkma canını hamilelik bu bizimki de böyle geçiyor... Bebişlerimiz uslu akıllı olurlar inşallah heheh :)
Ben bir eşy yemiyorum ama 4 kg aldım serumlardan dedi doktorum da.. 2 günde bir alıyorum şimdi..
Insanlara hiç takılma kimisi nedense moral bozmaya bayılıyor.. Hamileliğin çok iyi geçse aman hamilelik mi olur derlerdi :))
Kustuğun zaman hiç korkma bebeğinin yaşadığının belirtileri bunlar... Dün ben de biraz bemcilce düşündüm burada acı haberleri okudukça hamileler de karşılık korkuyor buraya yazmak da çözüm değil ne yapayım ne edeyim diye... Bizi korkutuyorlar :)
Allahım göstermesin... Sağlıkla kolaylıkla hayırlarla kucağımıza almayı bebeklerimizi dört gözle büyütmeyi nasip etsin.. Bol dua bol moral :)) isimleri belirledin mi bakayım kız olursa ne koyacaksınız erkek olursa ne?? :))
canim simdi nasilsin arada gel bilgi ver bizi merakta vbirakma yanliz degilsin hepimiz yanindayiz seni ve bebegini cok seviyoruztek tek alıntılayamıyorum destek olan dua eden herkese teşekkür ederim Allah razı olsun
insallah canim insallah bebislerimiz saglikla dogucaklar bu yasadigimiz tatli telaslarda bize guzel bi ani kalicakgercekten arkadaslarin yasadiklarini dusununce bende kendimi hasta gibi hissediyorum bide benim ne bulanti ne kusma bibelirti olmayinca uyumak disinda her kontrole gidisimde kalbim nasil hizli atiyo sanki bisey olacak gibi yai korkuyo insan bu carsamba kontrolum var 2 hafta oldu gitmeyeli insallah bebisim saglikla duruyodur orda
tatilinini kendine zehir etme canim keyfini cikarmaya bak korkma rabbim nasip ettiyse o bebis seni asla birakmazArkadaşlar şu anda tatildeyim. 8+6 günlük. Dünden beri gebelik belirtileri azaldı hatta kayboldu diyebilirim. Kasık ağrılarım oluyordu onlar yok gibi. Bulantılarım arada bir oluyordu şimdi hiç yok. Kanamam filan yok ama korkuyorum bi şey mi oldu acaba .. Bi yorum yapın ne olur eşime de bişey diyemiyorum tatili zehir ettim kendime bugün 😣😣
oyyy sila teyzesi kurban olsun onu yaradana yarabbim ellere ayaklara bak sanirsin koca bebek ya kirkbir kere masallah ilk defa bu haftalarda bu kadar net bi ultrason fotografi goruyorum masallahEki Görüntüle 1167683
kizlar gittik doktora bebegim gayet iyi cok sukur. kipir kipir hareketlerini gordum cok guzeldi. 10+4 ultrasonda 11+2 cikti masallah kuzuma onden gidiyo. cok mutluyum darisi kontrole gideceklere insallah
doktorum folik asidi biraktirdi demire ve vitamine basladik bugun onun icin elevit verdi. catlak icin yapisal %100 etkili bi urun yok dedi serbestsin istedigini kullanabilirsin zade vital hindistan yagi da iddiali arastirabilirsin dedi. gunes kremi icin de solanto pregna onerdi 50+ gunese cikmadan yarim saat once sur dedi. protein agirlikli beslen odem olusmaz dedi dogal maden suyu yazan sodalari ic dedi meyveli sodalar katkili oldugundan onermem dedi normal dogum icin yuzme en iyisi dedi ama diyarbakirda cok alternatif olmadigindan yuruyus ve nefes egzersizi oneririm dedi.
canim cok tesekkur ederim Allah razi olsun sabahlari esim goturuyor yine cocuklari ogleden sonra ben yavas yavas dinlene dinlene gidiyorum once buyuk oglumu aliyorum yavrum elimden tuta tuta krese goturuyor ordanda kardesimizi alip evimize geliyoruz allahtan uzak degil okullari yanliz 10 dk lik yolu yarim saatte anca gidiyorum olsunm bunada sukurSılam sen nasıl oldun. Eşin çalışmaya başlayınca çocukları idare edebiliyor musun??
canim insallah iyi cikar sonucunuz ben kan verdim sonra 1 hafta sonra cikmisti kan sonuclari sonrada ultrason yapildi bebegin tum olculerini aliyor doktor olmasi gerektigi gibimi bakiyor iste allah sukur bizim bendeki asiri kansizlik ve kusmadan dolayi kilo verme harici degerlerimde hersey yolundaydi insallah seninde sonuclarin iyi cikar canimSıla kuzum nasılsın? Yarın ikili yapılacak çok heyecanlıyım...sonucu kaç günde geliyordu unutmuşum
canim once kan veriliyor sonrasinda ayrintili ultrasonda bebegin olcumlari aliniyor ac tok diye birsey dememisti benim doktorum.slm canım,biraz daha iyiye gidiyomuşsun çok sevindim.şu 1-2 haftayı da atlatırsak iyice rahatlarsın inşallah.
biraz bahseder misin 2 li tarama nasıl yapılıyor?aç tok gitmenin bi önemi var mı?
zorla karnımı sevdiriyorum adama bişey olur diye korkuyomuşinşallah göbiş iyice büyüdüğünde o da daha heyecanlı olur.cinsiyeti belli olsa daha da inanacakmış baba olacağına,ona göre hayal kuracakmış
2 haftada bir mi kontrole gidiyorsun? bana 4 hafta sonra gel dedi. daha 2 haftam var çok merak ediyorum bir şey oldu mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?