2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

slm sattasim senin imzani gorunce kendi bebegimi gormus gibi oluyorum :)
insallah yarinki ikili testinizde hersey yolunda cikar benim 10 haftamda yapilmisti sukur hersey yolundaydi insallah herkesin bebegi saglikli olur.
benim esimde hic bebek hakkinda konusmaz canim zaten hayatimizin ortasina oturdu bir anda bulantilaröla kusmalarla o yuzden konusmaya gerek yokki her anda bulanti kusma hastaliik hallerimm esim bu halimi gordukce konusasi gelmiyo kesin
seninki de karnin buyusun gozune batsin o zaman konusur insallah konusmazsada gobegi gozune gozune sokarsin esinin

eşler işin ciddiyetine doğduktan sonra varacaklar şimdilik birşey hissetmiyorlar. ben filmdekiler gibi öğrenince havalara uçar falan sandım ama öyle olmuyormuş ama ultrasonda hareket ettiğini görünce bi tuhaf oldu sevindi falan onun o hali beni daha çok mutlu etti. Allahtan hep çocuklarını evini ailesini seven bir koca istemiştim . çok şükür nasip etti.biliyorum çok iyi baba olacak .

ben de annemle konuştum ağladım.iyice dolmuş içim. resmen sesimi bıraktım.

slm canım,biraz daha iyiye gidiyomuşsun çok sevindim.şu 1-2 haftayı da atlatırsak iyice rahatlarsın inşallah.
biraz bahseder misin 2 li tarama nasıl yapılıyor?aç tok gitmenin bi önemi var mı?

zorla karnımı sevdiriyorum adama bişey olur diye korkuyomuşinşallah göbiş iyice büyüdüğünde o da daha heyecanlı olur.cinsiyeti belli olsa daha da inanacakmış baba olacağına,ona göre hayal kuracakmış

Valla bütün gün takılı gezerim aksam takmazsın😃😃 ama 10 hafta dıo gerçekten 10 haftada duyuluomuu şimdi duyarmıyız bıraDaha beklıım mii

Bilmiyorum ki çok da güven olmuyo ki nette ki bu tarz şeylere. Gerçi sağlık ocağında da buna benzer aletler varmış 20. Haftadan sonra kullanılabilir dedi ebe

Kızlar ben oğlumda almıştım...çok süper bişey..ama 14 haftadan sonra anca duyuluyorr

Sıla kuzum nasılsın? Yarın ikili yapılacak çok heyecanlıyım...sonucu kaç günde geliyordu unutmuşum

aynen aynen beklentim çok yüksek olduğu için sanırım biraz hayal kırıklığına uğradım.
erkekler biz kadınlar gibi olamıyor maalesef.demek ki hepsi aynı.çok şükür benim eşimde evine bağlı bir eştir,inşallah iyi de bir baba olacak.
akşam diyorum ki,iyi ki kadınım çok şanslıyım içimde bir canlı büyütüyorum,bön bön yüzüme bakıyorhayret bişey

ben de geçen haftalarda kv yanındayken anneme çok ağladım da dayanamayıp burda eşime iş buldular da geldik çok şükür psikolojik olarak çok etkileniyor insan bu dönemde katlandığına katlanamıyorsun çoğu zaman Allah hepimize kolaylık versin inşallah

o da bana kadınlar fabrika gibi insan üretiyor diyor. ilginç geliyor ona. canım biz hamile kalır kalmaz hormonlar salgılanıyor o yüzden böyleyiz . bende karnımı sevdiriyorum tam olarak nerede falan diye soruyor.. ben zaten duygusaldım iyice sümüklü ağlak oldum ..

Anneme karsi ben de aglicaktim da tuttum kendimi. Dayanamaz simdi diye. Ama kocisime nazim geciyo cok sukur. Iyi oluyo rahatliyorum da aglayinca.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin Allah başımızdan eksik etmesin yokluklarını göstermesin . vefat edenlere de sabır versin.. biz de çok uzaktayız. son 1 ay kaldı izine gidecez inşallah

Anneme karsi ben de aglicaktim da tuttum kendimi. Dayanamaz simdi diye. Ama kocisime nazim geciyo cok sukur. Iyi oluyo rahatliyorum da aglayinca.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sanki limitim var gibi dolunca tutamıyorum kendimi. ağlayınca rahatlıyorum . uzak falan sağ salim olsun herkes.. Allahın zoruna gitmesin.

haklısn herşeyi bu hormonlar yapıyor.
bu aralar doğum kliplerine dadandım salya sümük ağlıyorum ya,çabucacık geçsede bebişlerimize kavuşsak.

kızlar ben 10. haftadayım bebek elime geldi karnımın bi yanı sert tümsek, eşimde ılk dokununca çok mutlu oldun sevip duruyor :))

canim ben ilk hamileligimi ogrendigimde yapilan testlerde cikmisti kansizligim o zamandan beri gunde 1 tane aliyorum ferro sanol hapini.yanliz cok mide bulandiriyor ben artik geceleri yatmadan iciyorum uzerine bol su icip kafayi vurup yatiyorum sukur artik daha rahat hic degilse midemde kaliyor hap sanada oyle icmeni tavsiye ederim ...
haklisin canim cok haklisin cok tesekkur ederim oyle guzel yazmissinki cok iyi geldi gecicek insallah bu benim ucuncu hamileligim uc defadir ayni seyleri yasiyorum ve gecicen biliyorum
hic isim dusunmedim erkek kiz tahmini bile yapamiyorum kiz icin kendimi umitlendirmemek icin bi cinsiyetimiz belli olsun hep birlikte guzel isimler buluruz insallah evlatlarimiza canim
tek tek alıntılayamıyorum destek olan dua eden herkese teşekkür ederim Allah razı olsun
canim simdi nasilsin arada gel bilgi ver bizi merakta vbirakma yanliz degilsin hepimiz yanindayiz seni ve bebegini cok seviyoruz
insallah canim insallah bebislerimiz saglikla dogucaklar bu yasadigimiz tatli telaslarda bize guzel bi ani kalicak
tatilinini kendine zehir etme canim keyfini cikarmaya bak korkma rabbim nasip ettiyse o bebis seni asla birakmaz
oyyy sila teyzesi kurban olsun onu yaradana yarabbim ellere ayaklara bak sanirsin koca bebek ya kirkbir kere masallah ilk defa bu haftalarda bu kadar net bi ultrason fotografi goruyorum masallah ha bi dakka sanki bu resim bana ben kizim diyor ne bilim icimden oyle geldi
Sılam sen nasıl oldun. Eşin çalışmaya başlayınca çocukları idare edebiliyor musun??
canim cok tesekkur ederim Allah razi olsun sabahlari esim goturuyor yine cocuklari ogleden sonra ben yavas yavas dinlene dinlene gidiyorum once buyuk oglumu aliyorum yavrum elimden tuta tuta krese goturuyor ordanda kardesimizi alip evimize geliyoruz allahtan uzak degil okullari yanliz 10 dk lik yolu yarim saatte anca gidiyorum olsunm bunada sukur
Sıla kuzum nasılsın? Yarın ikili yapılacak çok heyecanlıyım...sonucu kaç günde geliyordu unutmuşum
canim insallah iyi cikar sonucunuz ben kan verdim sonra 1 hafta sonra cikmisti kan sonuclari sonrada ultrason yapildi bebegin tum olculerini aliyor doktor olmasi gerektigi gibimi bakiyor iste allah sukur bizim bendeki asiri kansizlik ve kusmadan dolayi kilo verme harici degerlerimde hersey yolundaydi insallah seninde sonuclarin iyi cikar canim
canim once kan veriliyor sonrasinda ayrintili ultrasonda bebegin olcumlari aliniyor ac tok diye birsey dememisti benim doktorum.
hehe o bu gunleri klacirinca pisman olur ben senin yerinde olsam gobegim buyuyuncede sevdirmezdim
ben gobegim buyudugunde esim uyurken oglum tekme attimi gobegimi sirtina dayiyordum oglus bi tekme atiyordu uykudan uyandiriyordu babasini esim sok olurdu ben bu kadar hissediyorum sen nasi duruyorsun bu tekmeler icinde diye
iki oglusumdada hareket etmeye basladimi gobegimiz babamizin sirtina dayali uyurduk hep her tekme atisini hissederdi esim benle birlikte onunda cok hosuna giderdi.bebekler hareketlensin o zaman baslicak asil seruvenn bakl o zaman nasi hevesli oluyor esin
ikinci oglusum tekme atmisti bigun ayagini disari cikardi karnimdan topugu sivrildi cekmedi karnimda topuk izi oylwe duruyor esimle ben gozlerimize inanamadik karnimda bi bebis topugu sivrildi oyle duruyor sonra esim tutmak istedi elledi hemen cekti topugunu sipaaa ayyyy ne guzel duygulardi yaaaa hissedelim artik sipalarimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…