2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bu gece annmlerde klcm da cleaxene 0,4 kullanıodum saat 3 de vuruodum yrın akşm vursam sıkıntı olurmu bgn vurdum fakat yrın 3 de degılde 3-4saat sonra vursam nolur

Haklısın canım bende eczanede farkettim aldım ama içmicem yarın doktorumu arayıp değiştirmek istediğimi söylicem eşim araştırdı decavit muadiliymiş. Uyarın için teşekkür ederim ☺️

ay çok özendim yaa,6 ayda tekmeler hissediliyor diye duydum daha çok var o zaman
çok heveslendirdin beni çokkk

inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirim,bebek ölçümlerinden az çok tahmin ediliyor down sendromu olup olmadığı.

kızlar aranızda decavit kullanan var mı
ben önceden kabızdım ama decavitten sonra artık kabız değilim acaba ilaçla alakalı olabilir mi diye merak ettim de

Ben kullanıyorum canım ilkten ferra sanol kullandım öldüm kabızlıktan drum decavit verdi bu sefer isal oldum bi kaç gün kusturdu falan ama simdi normale döndüm cıkabiliyorum tuvalete cok sukur . Tok karna alıyorum artık kusmuyorum cok sukur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bu gece annmlerde klcm da cleaxene 0,4 kullanıodum saat 3 de vuruodum yrın akşm vursam sıkıntı olurmu bgn vurdum fakat yrın 3 de degılde 3-4saat sonra vursam nolur

bende kullanıyorum kan slandırıcı,doktor hergün eynı saatte olması lazım filan dmedi,bazen 2-3 saat oynayabiliyor.sanırım sorun olmaz.

Ayy bi bebiş resmi gördüm ama alıntı yapamadım maşallah 41 kere 😊

Teşekkürler canım 😊

canım bende de yeni çıktı kansızlık. bana bir doktor senin kullandığından verdi. günde bir kere.
diğeri ise ferra nın başka versiyonunu verdi günde iki kez.
en son kararı kadın doğum doktorum vericek artık.
bu arada troid hapına da devam tabi ki.

ic canim kansizlikta cok onemli hamilelikte doktoruna telefonda sorabiliyorsan hemen yarin sor ve almaya basla hapino.
troid hapi bendede devam ilk 150 lik aliyordum simdi 125 e dustu yine kan tahlili yapilcak bakalim bu sefer oturdumu hormonlar yerine.oda cok onemli ozelikle ilk 3 ayda troid degerlerinin duzgun olmasi bebek icin cok onemli onunda kontrolleri duzenli yapilmali..
gunde 3 tane hap iciyorum hepsinin saatleri farkli farkli ve hepside onemli daha vitamine baslamadik bile bilmiyorum doktor vitamin demedi daha sali gunu bi sorayim o zamana 12 haftam dolmus olucak insallah ...

perşembe doktorumu arıcam canım. hem idrar kültürü sonucumda çıkıcak. hepsini bir söyliyim dedim.
onun dışında benim troid doktorum bugün aradı. 2 gün sonra tekrar test yaptır bana sonuçları yolla dedi.
10 gün oldu dedi. bu dönem yükselmeye başlıycak dedi.
ben 50 mg la başladım.
ben şuan folik asit, troid hapı, ve günde iki kere magnezyum alıyorum.

Aslında saatli vurulması önemliymiş ama dr bana bu konuda bi uyarıda bulunmadı,genelde 1,2 saat esniyo saat aralığım.sabahları 11 de vuruyordum bugün unuttum akşam 7 de yaptım.2,3 saatten birşey olacağını sanmam

kızlar ne olur yardımcı olun ıyımı sızce degerlerım. 3 gun once degerım beta hcg 52 cıktı. 3 gun sonra dun bat tarıhımdı 23 hazıran 1 gun gectı ustunden bugunkı beta hcg 275 cıktı yukselmelerı ıyımı. doktor randevum 11 temmuzda

Gayet güzel yükselmiş cnm içini ferah tut herşey yolundadır Allah in izniyle bende acabalarla ilk gunlerimi zehir etmiştim şimdi kızıyorum kendime sevincini yasa bebeğinin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2günde bir 2katına yükselmesi lazım canım . seninkide gayet iyi yükselmiş :)

2günde bir 2katına yükselmesi lazım canım . seninkide gayet iyi yükselmiş :)

ohh bee cok sagol canım yaa kıme soracagımı sasırdım ıyıkı burası var:):) ılk gebelıgım bılgımde yok pek bu yukselmeler konusunda doktorada daha var ıyımı degılmı bılemedım. ıcım rahatladı cok sagolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…