2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar geceleri çok korkarak uyanıyorum yatmadan önce okuyup da yatıyorum ama yinede korkuyorum
eşime sokulup biraz sakinleşince tekrar uyuyabiliyorum. şimdi eşiminde ramazan için çalışma saatleri değişiyor artık geceleri evde olmayacak bi tavsiyesi olan var mı

hayırlı güzel haberler al inşallah canım, ne heyecan hem de dün yattım doktoru bekliyorum kalbim dışarı çıkacaktı sanki nasıl hızlı attı, dr ne oldu sana şaftın kaymış niye korkuyorsun diyor pek şakacı doktor

ahhh ahhh ne bilsin şu an ki halimizi benim de kalbim küt küt küt 4 nala koşan at gibi atıyor bütün heyecanım bebişimin iyi haberilerini duymak içinnnnnn

Canım okuyormuşsun da , eşin de okusun sana ben hep eşime okuturum kendim için, kendimde okurum tabi, ashabı kehfin isimleri yazılıyor böyle çember şeklinde netten bak görürsün onu koy yastığının altına

canım annenler yakındaysa eğer annenlerde kal ben de çok korkak olduğum için halini anlıyorum

ahhh ahhh ne bilsin şu an ki halimizi benim de kalbim küt küt küt 4 nala koşan at gibi atıyor bütün heyecanım bebişimin iyi haberilerini duymak içinnnnnn

:)) tatlı heyecanlar bunlar çok güzel duygular sen birde doğururken gör o heyecanı müthiş

kızlar bebişimin cinsiyetini artık hissediyorum:)) kız diyorum bakalım ne çıkacak

kızlar bebişimin cinsiyetini artık hissediyorum:)) kız diyorum bakalım ne çıkacak

bana da erkek gibi geliyor. Gerçi aksi bir yapım var ailede herkes kız dediği için erkek diyor olabilirim. İlla zıtlaşıcam milletle

Evde plates olayı biraz sıkıntılı geliyor bana hamileyken nacizane fikrim bu .. Allah korusun ters hareket falan korkutuyor beni..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bana da erkek gibi geliyor. Gerçi aksi bir yapım var ailede herkes kız dediği için erkek diyor olabilirim. İlla zıtlaşıcam milletle

canım seninki bana hep kız gibi geldi:)) zıtlaşma sakın, maviş maviş bir kız:)

sağol canım bi deneyim bilgisayardan çıktısını alsam olur mu yoksa ellemi yazmam lazım

canım seninki bana hep kız gibi geldi:)) zıtlaşma sakın, maviş maviş bir kız:)

valla aslında tokalara gözüm kayıyor böyle bebeklere sac bantları takıyorlar ya ölüyorum.Hele rahmetli dedesine çekerse aman allahım..Öyle güzel gözleri olur ki.. Küçükken babama hep 'ama sen benden güzelsin' derdim. Cidden adam benden güzeldi

canım ben rüyamda bir kere kız cocuğu gördüm anne dedi
bir kerede pembe kurdelelerle süslü bebek sepeti gördüm
ama içimden oğlum olacak gibi geliyor 2 yasında yeğenim var oda eykek oysun diyor

sağol canım bi deneyim bilgisayardan çıktısını alsam olur mu yoksa ellemi yazmam lazım
canım bile biri varsa elle yazdır daha iyi

:)) kız sen beni hep güldürüyorsun baban daha güzeldi demek:) canım bende esmerim yani esmer derken saçım siyah çocukken kara kuru bir şeydim şimdi tenim çok açıldı:)) çocukken sokaktan eve gelmiyordum çünkü eşim yeşil gözlü sarışın ablası öyle en küçük erkek kardeşi öyle benim ablam yeşil gözlü oğluşda van kedisi gibi:) mavi yeşil gözlü ortası mavi kenarı yeşil:) eşiminde ortası yeşil kenarı mavi oğlumun bir tek yüzünün yuvarlaklığı elmacık kemikleri bana benziyor gerisi babası halası:) seninkide muhtemelen gönlüne göre olur:)

canım ben rüyamda bir kere kız cocuğu gördüm anne dedi
bir kerede pembe kurdelelerle süslü bebek sepeti gördüm
ama içimden oğlum olacak gibi geliyor 2 yasında yeğenim var oda eykek oysun diyor

Canım rüyalar genelde çıkıyor haberin olsun:) ben oğlumu da görmüştüm kucağım da da kızım vardı:) nasip sağlıklı olması tek dileğim, bu zamana kadar emin olamamıştım ama bugün nedense emin oldum:) benim oğlumda erkek istiyor adını bile koydu:) emre olacakmış

ahh canım benım insallah yaOğlun süper bir şey zaten
Valla küçükken son derece çirkindim.Diş yok saç yok. Saçlarımı gürelsin diye ilkokul çagına kadar 0'a vurdular.Sonra çirkin ördek yavrusu gibi güzelleştim.Babam bile itiraf etti şimdi benden güzel oldun diye
o derece yani

ay benimde saçlar hep seyrekti kısacık kesilirdi sürekli:)) hiç uzatamadım yine kısa kestirdim:) oğlumdan sonra iyice döküldü

memorial'e gidiyorum mehmet özgür demirel doktorun adı. sağolsun çok iyi . bu cuma yine gidecem 2li test için.
sen kime gidiyorsun ?

ben de memorial a Aydın bey e gidiyorum,ben de çok memnunum doktorumdan.. Rabbim sağlıklı hamilelik,sağlıklı evlat nasip etsin hepimize inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…