günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar birazdan bebişi görmeye gideceğiz inşallah iyidir inşallah bizimledir lüfen dua edin bana
geçenlerde bi arkadaş burda yazmış ama adını unuttum sevgilimle buluşmaya gider gibi heyecanlanıyorum die ben de aynı öyleyim eşim benim ilk aşkım onunla buluşmaya giderken de 2de uyanan ben sabah 6da kendiliğimden kalkardım
hayırlı güzel haberler al inşallah canım, ne heyecan hem de dün yattım doktoru bekliyorum kalbim dışarı çıkacaktı sanki nasıl hızlı attı, dr ne oldu sana şaftın kaymış niye korkuyorsun diyorpek şakacı doktor
kızlar geceleri çok korkarak uyanıyorum yatmadan önce okuyup da yatıyorum ama yinede korkuyorum
eşime sokulup biraz sakinleşince tekrar uyuyabiliyorum. şimdi eşiminde ramazan için çalışma saatleri değişiyor artık geceleri evde olmayacak bi tavsiyesi olan var mı
kızlar geceleri çok korkarak uyanıyorum yatmadan önce okuyup da yatıyorum ama yinede korkuyorum
eşime sokulup biraz sakinleşince tekrar uyuyabiliyorum. şimdi eşiminde ramazan için çalışma saatleri değişiyor artık geceleri evde olmayacak bi tavsiyesi olan var mı
ahhh ahhh ne bilsin şu an ki halimizi benim de kalbim küt küt küt 4 nala koşan at gibi atıyor bütün heyecanım bebişimin iyi haberilerini duymak içinnnnnn
kızlar bebişimin cinsiyetini artık hissediyorum:)) kız diyorum bakalım ne çıkacak
bende başlamak istiyorum ama doğru zaman nedir onu bilmiyorum. 3 ayı kesin doldurmam lazım tabi(düşük riskim hala mevcut olduğundan) salona mı gitmeliyim evde dvd yada netten videolarla mı yapmalıyım onda da soru işaretlerim var.. yapan bilen aydınlatsınn biziiiii :26:
bana da erkek gibi geliyor. Gerçi aksi bir yapım var ailede herkes kız dediği için erkek diyor olabilirim. İlla zıtlaşıcam milletle
Canım okuyormuşsun da , eşin de okusun sana ben hep eşime okuturum kendim için, kendimde okurum tabi, ashabı kehfin isimleri yazılıyor böyle çember şeklinde netten bak görürsün onu koy yastığının altına
canım annenler yakındaysa eğer annenlerde kal ben de çok korkak olduğum için halini anlıyorum
canım seninki bana hep kız gibi geldi:)) zıtlaşma sakın, maviş maviş bir kız:)
kızlar bebişimin cinsiyetini artık hissediyorum:)) kız diyorum bakalım ne çıkacak
canım bile biri varsa elle yazdır daha iyisağol canım bi deneyim bilgisayardan çıktısını alsam olur mu yoksa ellemi yazmam lazım
valla aslında tokalara gözüm kayıyor böyle bebeklere sac bantları takıyorlar ya ölüyorum.Hele rahmetli dedesine çekerse aman allahım..Öyle güzel gözleri olur ki.. Küçükken babama hep 'ama sen benden güzelsin' derdim. Cidden adam benden güzeldi
canım ben rüyamda bir kere kız cocuğu gördüm anne dedi
bir kerede pembe kurdelelerle süslü bebek sepeti gördüm
ama içimden oğlum olacak gibi geliyor 2 yasında yeğenim var oda eykek oysun diyor
canım bile biri varsa elle yazdır daha iyi
:)) kız sen beni hep güldürüyorsun baban daha güzeldi demek:) canım bende esmerim yani esmer derken saçım siyah çocukken kara kuru bir şeydim şimdi tenim çok açıldı:)) çocukken sokaktan eve gelmiyordum çünküeşim yeşil gözlü sarışın ablası öyle en küçük erkek kardeşi öyle benim ablam yeşil gözlü oğluşda van kedisi gibi:) mavi yeşil gözlü ortası mavi kenarı yeşil:) eşiminde ortası yeşil kenarı mavi oğlumun bir tek yüzünün yuvarlaklığı elmacık kemikleri bana benziyor gerisi babası halası:) seninkide muhtemelen gönlüne göre olur:)
ahh canım benım insallah yaOğlun süper bir şey zaten
Valla küçükken son derece çirkindim.Diş yok saç yok. Saçlarımı gürelsin diye ilkokul çagına kadar 0'a vurdular.Sonra çirkin ördek yavrusu gibi güzelleştim.Babam bile itiraf etti şimdi benden güzel oldun diye
o derece yani
memorial'e gidiyorum mehmet özgür demirel doktorun adı. sağolsun çok iyi . bu cuma yine gidecem 2li test için.
sen kime gidiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?