2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar demir hapına kaçıncı haftada başlanıyor. ben etten tavuk ve balık hepsinden tiksindim ..neredeyse hiç yiyemedim.. tek tesellim yumurta yiyebildim her gün 1 tane .. Kendimi halsiz ve bitkin hissediyorum .. bu arada mutlaka vitamin kullanacağım. bir arkadaşımın doktoru gerek görmemiş . besin çeşitliliği olan bir ülke canının istediğini ye demiş ama öyle olmuyor..iştahsızlık bulantı ... ve her gün her besinden tüketemiyor insan bunaltıcı oluyor..

Canım benm kuzenimin plates stüdyosu var ve onun sölemesine göre kesinlikle dvd ile yapılmaz dedi çünkü hareketleri yanlış yapmaktansa hiç yapmamak gerekmiş o yüzden mutlaka hamile platesi olan yerlerde yapın sporunuzu derim :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok sevindim eflalcim :) ense kalınlığını sorun olduğundan değil ama bakmak istiyolar bizde yaptırmıcaz ikili test ama doktorum ense kalınlığına mutlaka bakıcam dedi. kalp kas iskelet sistemi vs rahatsızlıklar olursa da kalınlaşıyomuş çünkü haftaya bizde baktırcaz bebekimin ense kalınlığına burun kemiğine. hayırlısıyla hepimiz hayırlı haberler alırız

canım ben geçen cumartesi gittim doktora 11 haftalıktık 10 gün sonra folik asiti bırakıp
gyno ferro santol diye bi demir hapına başlamamı söyledi ek olarak apikobal (içinde sadece b vitaminleri var) verdi

Canım ben 13 haftamdayım doktorum yeni başlattı demir ve vitamine,ne kadar dengeli beslenmeye çalışsakt genede gerekli oluyor vitamin hapları

canım ben geçen cumartesi gittim doktora 11 haftalıktık 10 gün sonra folik asiti bırakıp
gyno ferro santol diye bi demir hapına başlamamı söyledi ek olarak apikobal (içinde sadece b vitaminleri var) verdi

demek 12 hafta sonunda başlanıyor canım .. çok sağol . B vitamini dışında kompleks bir vitamin vermemiş senin doktorun ... ben isteyeceğim bakalım gideyim de yazarım..

canım bol bol oku dememe gerek yok zaten okuyormuşsun....gebelikte olabiliyor böyle durumlar,bende abuk sabuk rüyalar görüyorumama hergün :)

ay benimde saçlar hep seyrekti kısacık kesilirdi sürekli:)) hiç uzatamadım yine kısa kestirdim:) oğlumdan sonra iyice döküldü

aynen benimde kısacık kestirirlerdi kuaföre giderdik diğer kızların annesi küt kesilsin katlı kesildin derdi benimki erkek kafası gibi olsun derdi ne utanırdım ilk kesildiğinde

Canım ben 13 haftamdayım doktorum yeni başlattı demir ve vitamine,ne kadar dengeli beslenmeye çalışsakt genede gerekli oluyor vitamin hapları

bende aynı şeyi düşünüyorum .. benim 7+1 de gittiğim doktor 16. haftaya kadar folik asit dışında hiç bir şeyin önemi yok dedi ama kafamı kaldıramıyorum .. çok yorgun hissediyorum .. biraz vitamin desteğine ihtiyacım var gibi.. bakalım ne diyecek 5 temmuzda tekrar gidiyorum 11+1 olmuş olacağım ..

canım ben 11 haftalığım tam doktorum bu haftaki kontrolümde verdi iki gündür demir de vitamin de kullanıyorum

canım bol bol oku dememe gerek yok zaten okuyormuşsun....gebelikte olabiliyor böyle durumlar,bende abuk sabuk rüyalar görüyorumama hergün :)

bende eskiden de olurdu annemin yanına kaçardım bi süre sonra kendiliğinden geçiyor ama şu ara arttı

cnm benim folik asitim 12 haftanın sonunda kesti.
bu hafta başında vitamine başlattı.

kızlar geldiiiiiiikkk bizzzz etimed oskar beyden çokkkk memnun kaldık
bebişimiz de güzel büyümüş sıpaaa maşallah diyin büyümüş 27mm maşallah yavruma yalnız bomba geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
erkeğe benziyor ama 2 hafta sonra tekrar bakalım 2li testte dedi sende zaten erkek annesi tipi var dedi hıh dedim okuyan da maşallah desin yavruumaaaaaaaaaaaaaaaaa

maaşallah Allah nazarlardan korusun. boyuna kısa mı demişsin internetten baktım faydalı olur inşallah

ONİKİNCİ HAFTADA HAMİLELİK - BEBEĞİN BOYU, KİLOSU, BÜYÜKLÜĞÜ

12. gebelik haftasında bebeğin boyu yaklaşık 5 cm, ağırlığı 15 gram kadardır.

Bu haftada bebeğin bütün organları şekillenmiştir, oluşmuştur. Oluşmuş bütün bu organlar doğuma kadar büyümeye devam edecektir. El ve ayak parmakları birbirinden ayrılmıştır. (ördek ayağı gibi yapışıktı daha önce). Tırnaklar oluşmaya devam eder, henüz tam olarak oluşmamıştır. Bebeğin erkek veya kız olmasına bağlı olarak dış genital organları şekillenmeye başlar, bir iki hafta içerisinde ultrason ile ayırt edilebilecek hale gelir. Bu haftada düşük gibi nedenlerle çıplak gözle görülebilen bebeklerin cinsiyeti anlaşılabilir ancak ultrason ile henüz anlaşılamaz.

Gebelikte her bir 3 aylık döneme trimester denir, gebelik dönemi 3 trimester'dan oluşur. 12. hafta bittiğinde gebeliğin ilk trimesteri bitmiş olur.

canım zaten eşimin annesigille oturuyoruz söylesem gel yanıma birlikte yatalım der annem ama ne biliyim

şimdi akgökcencim ne desem boş korkanın halinden korkan anlar bende de çok oluyor dün gece gittim yatağa yattım sonrakorktum ve eşime seslendim namazdaydı gelemedi ses vermedi die iyice korktum filan ben tek olduğum zaman tv olan yerde açık bırakıp yatıorm

BAK O MANTIKLI OLMAZSA SABAHA KADAR ACIK KALSIN TV SESİNİ KAPATIRIM
BU ARADA BEBİŞİNEDE MAŞALLAH BÜYÜYOR KUZULARIMIZ

slm kızlar yarın doktora gidiyorum test isticek benden dimi
umarım herşey yolundadır cinsiyetini söylemez daha heralde
:)

cinsiyetleri öğrenen annelerimize resimlerini paylaşanlara hayırlı uğurlu olsun evlatları maşallah kocaman olmuşlar,
kızlar bişeyi çok merak ediyorum doktora gitmeme daha nerdeyse 10 gün var kuyruk sokumu ve sırt ağrısı bi arada yaşayan var mı bi de normalde sırt kısmımda belimde oyuntu vardı şimdi o kısım şişmeye başladı sanki aynadan bakınca eskisi gibi sırt çukurunu göremiyorum orası şişiyo sanki böyle bişey hiç yaşayanınız oldu mu ya da duydunuz mu kızlar baktıkça tuhaf gelio hem karnım hem sırtım büyüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…