- 13 Mayıs 2014
- 597
- 790
- 138
bende başlamak istiyorum ama doğru zaman nedir onu bilmiyorum. 3 ayı kesin doldurmam lazım tabi(düşük riskim hala mevcut olduğundan) salona mı gitmeliyim evde dvd yada netten videolarla mı yapmalıyım onda da soru işaretlerim var.. yapan bilen aydınlatsınn biziiiii :26:
Günaydın güzellergüzel haberler getirdim dün gittim bebişimi gördüm biraz yukarı çıkmış yatış işe yaramış bir hafta daha yatıcam sonra kontrol, dr ilk geldiğinde çok kötüydü tam rahim ağzındaydı dedi, hep yattım dedim hahhh böyle devam işe yaramış dedi, iğne haftada bir vurunucam proluton depot beş hafta, progestana devam, magnezyum yazdı birde rahim için, ikili teste ısrar ediyor yok dedim yaptırmıycam oğlum da da yaptırmadım, ya sakat olursa dedi bende çaresi var mı dedim yokk dedi o zaman niye strese gireyim dedim, en azından ense kalınlığını ölçeyim burun kemiğine bakayım dedi, bir sıkıntı mı gördü ondan mı ısrar ediyor anlamadım, haftaya inşallah öğrenicem, dua eden herkesten Allah razı olsun destek oldunuz sağolun
kızlar demir hapına kaçıncı haftada başlanıyor. Ben etten tavuk ve balık hepsinden tiksindim ..neredeyse hiç yiyemedim.. Tek tesellim yumurta yiyebildim her gün 1 tane .. Kendimi halsiz ve bitkin hissediyorum .. Bu arada mutlaka vitamin kullanacağım. Bir arkadaşımın doktoru gerek görmemiş . Besin çeşitliliği olan bir ülke canının istediğini ye demiş ama öyle olmuyor..iştahsızlık bulantı ... Ve her gün her besinden tüketemiyor insan bunaltıcı oluyor..
kızlar demir hapına kaçıncı haftada başlanıyor. ben etten tavuk ve balık hepsinden tiksindim ..neredeyse hiç yiyemedim.. tek tesellim yumurta yiyebildim her gün 1 tane .. Kendimi halsiz ve bitkin hissediyorum .. bu arada mutlaka vitamin kullanacağım. bir arkadaşımın doktoru gerek görmemiş . besin çeşitliliği olan bir ülke canının istediğini ye demiş ama öyle olmuyor..iştahsızlık bulantı ... ve her gün her besinden tüketemiyor insan bunaltıcı oluyor..
canım ben geçen cumartesi gittim doktora 11 haftalıktık 10 gün sonra folik asiti bırakıp
gyno ferro santol diye bi demir hapına başlamamı söyledi ek olarak apikobal (içinde sadece b vitaminleri var) verdi
kızlar geceleri çok korkarak uyanıyorum yatmadan önce okuyup da yatıyorum ama yinede korkuyorum
eşime sokulup biraz sakinleşince tekrar uyuyabiliyorum. şimdi eşiminde ramazan için çalışma saatleri değişiyor artık geceleri evde olmayacak bi tavsiyesi olan var mı
ay benimde saçlar hep seyrekti kısacık kesilirdi sürekli:)) hiç uzatamadım yine kısa kestirdim:) oğlumdan sonra iyice döküldü
Canım ben 13 haftamdayım doktorum yeni başlattı demir ve vitamine,ne kadar dengeli beslenmeye çalışsakt genede gerekli oluyor vitamin hapları
kızlar demir hapına kaçıncı haftada başlanıyor. ben etten tavuk ve balık hepsinden tiksindim ..neredeyse hiç yiyemedim.. tek tesellim yumurta yiyebildim her gün 1 tane .. Kendimi halsiz ve bitkin hissediyorum .. bu arada mutlaka vitamin kullanacağım. bir arkadaşımın doktoru gerek görmemiş . besin çeşitliliği olan bir ülke canının istediğini ye demiş ama öyle olmuyor..iştahsızlık bulantı ... ve her gün her besinden tüketemiyor insan bunaltıcı oluyor..
canım bol bol oku dememe gerek yok zaten okuyormuşsun....gebelikte olabiliyor böyle durumlar,bende abuk sabuk rüyalar görüyorumama hergün :)
bende eskiden de olurdu annemin yanına kaçardım bi süre sonra kendiliğinden geçiyor ama şu ara arttı
Eki Görüntüle 1168693 Eki Görüntüle 1168693
kızlar ben çok beceremiyorum ama yükleyebildiysem benim bebeğimde bu
ben çok giremiyorum sadece takip ediyorum..hepinize sağlıklı günler diliyorum dualarım sizinle..
bizde pazartesi doktordaydık bebeğim 5.87 cm bana biraz küçük geldi 12+2 günlük sizce nasıl bu arada doktor tam söylemedi ama erkeğe benziyor dedi
Bebeğini kaybedenler olmuş ALLAH tan sabır diliyorum en yakın zamanda tekrar güzel haberlerini alırız inşallah
canım zaten eşimin annesigille oturuyoruz söylesem gel yanıma birlikte yatalım der annem ama ne biliyim
şimdi akgökcencim ne desem boş korkanın halinden korkan anlar bende de çok oluyor dün gece gittim yatağa yattım sonrakorktum ve eşime seslendim namazdaydı gelemedi ses vermedi die iyice korktum filan ben tek olduğum zaman tv olan yerde açık bırakıp yatıorm
BAK O MANTIKLI OLMAZSA SABAHA KADAR ACIK KALSIN TV SESİNİ KAPATIRIM
BU ARADA BEBİŞİNEDE MAŞALLAHBÜYÜYOR KUZULARIMIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?