12. haftadan sonra, canım ben oğlumda dokuz ay yemedim o dediklerini yiyemedim tiksindim sapasağlam oğlum maşallah korkmakızlar demir hapına kaçıncı haftada başlanıyor. ben etten tavuk ve balık hepsinden tiksindim ..neredeyse hiç yiyemedim.. tek tesellim yumurta yiyebildim her gün 1 tane .. Kendimi halsiz ve bitkin hissediyorum .. bu arada mutlaka vitamin kullanacağım. bir arkadaşımın doktoru gerek görmemiş . besin çeşitliliği olan bir ülke canının istediğini ye demiş ama öyle olmuyor..iştahsızlık bulantı ... ve her gün her besinden tüketemiyor insan bunaltıcı oluyor..
canım ense kalınlığını o teşhis içinde kullanıldığını bilmiyorum hemen araştırayım sağolçok sevindim eflalcim :) ense kalınlığını sorun olduğundan değil ama bakmak istiyolar bizde yaptırmıcaz ikili test ama doktorum ense kalınlığına mutlaka bakıcam dedi. kalp kas iskelet sistemi vs rahatsızlıklar olursa da kalınlaşıyomuş çünkü haftaya bizde baktırcaz bebekimin ense kalınlığına burun kemiğine. hayırlısıyla hepimiz hayırlı haberler alırız
:)) yok erkek tıraşı olmazdı benimki genelde mantar Amerikan tıraşı derlerdi o zaman:) onlardı favorim:)aynen benimde kısacık kestirirlerdi kuaföre giderdik diğer kızların annesi küt kesilsin katlı kesildin derdi benimki erkek kafası gibi olsun derdi ne utanırdım ilk kesildiğinde
maşallah suphanallah canımkızlar geldiiiiiiikkk bizzzz etimed oskar beyden çokkkk memnun kaldık
bebişimiz de güzel büyümüş sıpaaamaşallah diyin büyümüş 27mm maşallah yavruma yalnız bomba geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
erkeğe benziyor ama 2 hafta sonra tekrar bakalım 2li testte dedi sende zaten erkek annesi tipi var dedi hıh dedimokuyan da maşallah desin yavruumaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım bel oyuntusu olmaz artık normal kalınlaşması, kuyruk sokumu bel ağrısıda çok normalcinsiyetleri öğrenen annelerimize resimlerini paylaşanlara hayırlı uğurlu olsun evlatları maşallah kocaman olmuşlar,
kızlar bişeyi çok merak ediyorum doktora gitmeme daha nerdeyse 10 gün var kuyruk sokumu ve sırt ağrısı bi arada yaşayan var mı bi de normalde sırt kısmımda belimde oyuntu vardı şimdi o kısım şişmeye başladı sanki aynadan bakınca eskisi gibi sırt çukurunu göremiyorum orası şişiyo sanki böyle bişey hiç yaşayanınız oldu mu ya da duydunuz mu kızlar baktıkça tuhaf gelio hem karnım hem sırtım büyüyo
Selam annişleeer eşim geldi dün😊 şu an yoldayız fethiyeye kaçıyoruz bebişimizle bikaç günlüğüne😊😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah canımmm allah kucagına almayı nasıp etsınkızlar geldiiiiiiikkk bizzzz etimed oskar beyden çokkkk memnun kaldık
bebişimiz de güzel büyümüş sıpaaamaşallah diyin büyümüş 27mm maşallah yavruma yalnız bomba geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
erkeğe benziyor ama 2 hafta sonra tekrar bakalım 2li testte dedi sende zaten erkek annesi tipi var dedi hıh dedimokuyan da maşallah desin yavruumaaaaaaaaaaaaaaaaa
belli olmaz sen yine de bin tepesineslm kızlar yarın doktora gidiyorum test isticek benden dimi
umarım herşey yolundadır cinsiyetini söylemez daha heralde
:)
geçen gün konuştuk canım bizde aynı ağrılar oluyor benım yarın 13 hafta olacak.Normal yanıcinsiyetleri öğrenen annelerimize resimlerini paylaşanlara hayırlı uğurlu olsun evlatları maşallah kocaman olmuşlar,
kızlar bişeyi çok merak ediyorum doktora gitmeme daha nerdeyse 10 gün var kuyruk sokumu ve sırt ağrısı bi arada yaşayan var mı bi de normalde sırt kısmımda belimde oyuntu vardı şimdi o kısım şişmeye başladı sanki aynadan bakınca eskisi gibi sırt çukurunu göremiyorum orası şişiyo sanki böyle bişey hiç yaşayanınız oldu mu ya da duydunuz mu kızlar baktıkça tuhaf gelio hem karnım hem sırtım büyüyo
ahh ulan ahh dıyorum benSelam annişleeer eşim geldi dün😊 şu an yoldayız fethiyeye kaçıyoruz bebişimizle bikaç günlüğüne😊😊😊
merhaba annişlerr,güzel birgün olsun inşallahhh:)
kızlar geldiiiiiiikkk bizzzz etimed oskar beyden çokkkk memnun kaldık
merhaba sana da kız anası
maşaalah canım sen şişmansan ben ne oluyorumslm kızlar son iki gündür aşırı bir şişkinliğim var wc ye çıkabilmeme rağmen geçmedi, on ikinci hafta içindeyim ve sanırım benim göbeğim çıkmaya başladı, ama kendimi nasıl şişman hissediyorum anlatamam:S:S:S giydiğim hiçbir şey yakışmıyo sanki of:S şimdi sizle fotom paylaşıcam sizce bu kadar erkenden bu göbek normal mi ve sizce kız mı erkek mi:) yorum bekliyorummmm
:)
sende güzel haberlerle gelmişsin canım,gözün aydııınn:)
ense kalınlığı az çok fikir veriyormuş canım en azından ona baksın sennde için daha rahat olur.
ben dün kan verdim p.tesi alıcam.doktor bir sorun çıkacağını sanmıyorum ölçümleri gayet iyiydi dedi bakalım.
slm kızlar son iki gündür aşırı bir şişkinliğim var wc ye çıkabilmeme rağmen geçmedi, on ikinci hafta içindeyim ve sanırım benim göbeğim çıkmaya başladı, ama kendimi nasıl şişman hissediyorum anlatamam:S:S:S giydiğim hiçbir şey yakışmıyo sanki of:S şimdi sizle fotom paylaşıcam sizce bu kadar erkenden bu göbek normal mi ve sizce kız mı erkek mi:) yorum bekliyorummmm
maşaalah canım sen şişmansan ben ne oluyorumfıstık gibisin çıtır anne
sağol canım, sadece ense kalınlığına baktırayım o zaman canım eşim yaptır diyor çünkü
maşaalah canım sen şişmansan ben ne oluyorumfıstık gibisin çıtır anne
valla benim hayatımda hiç göbeğim yoktu şimdi resmen şiştiğimi hissediyorum. karnımda çok büyük bir şişlik hissediyorum, peki eflalciğim sence şekle göre yorum yapsan kız mı derdin erkek mi? yoksa şu an tahmin için erken mi?
Senin göbek çıkmaya başlamış, hamile göbeği gibi duruyorBen de hiçbir kıyafetimi yakıştırmıyorum kendime artık, göbek çok çıkmadı bende ama göğüsler büyüdü, zaten dardı kıyafetlerim bence erkek, bakalım tutacak mı tahminim
maşallah canım sana da minik kuzuya da :) bana neden sölemiyolar ya cinsiyet tahminini. anlaşıldı haftaya çökcem boğazına :)
bana da senin erkekk gibi geliyorrbana da erkek gibi geliyor. Gerçi aksi bir yapım var ailede herkes kız dediği için erkek diyor olabilirim. İlla zıtlaşıcam milletle
Selam annişleeer eşim geldi dün😊 şu an yoldayız fethiyeye kaçıyoruz bebişimizle bikaç günlüğüne😊😊😊
slm kızlar son iki gündür aşırı bir şişkinliğim var wc ye çıkabilmeme rağmen geçmedi, on ikinci hafta içindeyim ve sanırım benim göbeğim çıkmaya başladı, ama kendimi nasıl şişman hissediyorum anlatamam:S:S:S giydiğim hiçbir şey yakışmıyo sanki of:S şimdi sizle fotom paylaşıcam sizce bu kadar erkenden bu göbek normal mi ve sizce kız mı erkek mi:) yorum bekliyorummmm
tünaydın kızlarrrr
herkes iyi galiba
bana da senin erkekk gibi geliyorr
ben de denize girmek istiyorummm sana iyi tatiller canımm
maşallah canımmm
normalde zayıfsın o yüzden göbeğin daha çok belli olmuş...
ben normalde de iriyim hafif göbeğim de vardı o yüzden o kadar belli olmuyor...
tekrar maaşallah
inşallah canım sağlıklı olsun kuzularımıztabi tatlım sen bebeğini izlerken doktor ölçüverir.bişeycik çıkmaz Allah'ın izniyle.
valla benim hayatımda hiç göbeğim yoktu şimdi resmen şiştiğimi hissediyorum. karnımda çok büyük bir şişlik hissediyorum, peki eflalciğim sence şekle göre yorum yapsan kız mı derdin erkek mi? yoksa şu an tahmin için erken mi?
kızlar,düzenli olarak progestan kullanıp 12. haftada bırakan var mı aramızda acaba?
Ben Vadim canim birakali bir hafta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?