2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selam annişleeer eşim geldi dün😊 şu an yoldayız fethiyeye kaçıyoruz bebişimizle bikaç günlüğüne😊😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

12. haftadan sonra, canım ben oğlumda dokuz ay yemedim o dediklerini yiyemedim tiksindim sapasağlam oğlum maşallah korkma
canım ense kalınlığını o teşhis içinde kullanıldığını bilmiyorum hemen araştırayım sağol
aynen benimde kısacık kestirirlerdi kuaföre giderdik diğer kızların annesi küt kesilsin katlı kesildin derdi benimki erkek kafası gibi olsun derdi ne utanırdım ilk kesildiğinde
:)) yok erkek tıraşı olmazdı benimki genelde mantar Amerikan tıraşı derlerdi o zaman:) onlardı favorim:)
maşallah suphanallah canım
canım bel oyuntusu olmaz artık normal kalınlaşması, kuyruk sokumu bel ağrısıda çok normal

iyi tatiller canım sağlıkla gidin eğlenin inşaallah

maşallah canımmm allah kucagına almayı nasıp etsın
slm kızlar yarın doktora gidiyorum test isticek benden dimi
umarım herşey yolundadır cinsiyetini söylemez daha heralde
:)
belli olmaz sen yine de bin tepesine
geçen gün konuştuk canım bizde aynı ağrılar oluyor benım yarın 13 hafta olacak.Normal yanı
ahh ulan ahh dıyorum ben Darısı başıma insallah. Kv ameliyat olacak ankarada yaşıyorlar sanırım 2.5 saatlık bir yola doktor birsey demez

maşallah canım sana da minik kuzuya da :) bana neden sölemiyolar ya cinsiyet tahminini. anlaşıldı haftaya çökcem boğazına :)

slm kızlar son iki gündür aşırı bir şişkinliğim var wc ye çıkabilmeme rağmen geçmedi, on ikinci hafta içindeyim ve sanırım benim göbeğim çıkmaya başladı, ama kendimi nasıl şişman hissediyorum anlatamam:S:S:S giydiğim hiçbir şey yakışmıyo sanki of:S şimdi sizle fotom paylaşıcam sizce bu kadar erkenden bu göbek normal mi ve sizce kız mı erkek mi:) yorum bekliyorummmm

Eklentiler

• $DSC_0418.webp
    15 KB · Görüntüleme: 34
merhaba sana da kız anası

:)
sende güzel haberlerle gelmişsin canım,gözün aydııınn:)
ense kalınlığı az çok fikir veriyormuş canım en azından ona baksın sennde için daha rahat olur.
ben dün kan verdim p.tesi alıcam.doktor bir sorun çıkacağını sanmıyorum ölçümleri gayet iyiydi dedi bakalım.

maşaalah canım sen şişmansan ben ne oluyorum fıstık gibisin çıtır anne

sağol canım, sadece ense kalınlığına baktırayım o zaman canım eşim yaptır diyor çünkü

Senin göbek çıkmaya başlamış, hamile göbeği gibi duruyor Ben de hiçbir kıyafetimi yakıştırmıyorum kendime artık, göbek çok çıkmadı bende ama göğüsler büyüdü, zaten dardı kıyafetlerim bence erkek, bakalım tutacak mı tahminim

maşaalah canım sen şişmansan ben ne oluyorum fıstık gibisin çıtır anne

sağol canım, sadece ense kalınlığına baktırayım o zaman canım eşim yaptır diyor çünkü

tabi tatlım sen bebeğini izlerken doktor ölçüverir.bişeycik çıkmaz Allah'ın izniyle.

dün bu kıyafetle gezmeye çıktım pek çok insan göbeğime bakıyodu, çok garip hissettim kendimi, bence de hamile göbeği gibi duruyo ama işin ilginç yanı milletin bu şekilde ancak 5. ayda çıkıyormuş:S minicik bir bebek 12 haftada karnımı nasıl bu kadar şişirdi anlamadım, normalde gazdan hep şişti ama şu an farklı bir şişlik var hissediyorum, resmen şekil değiştiriyo, demekki benim iç karnım darmış:)

maşallah canım sana da minik kuzuya da :) bana neden sölemiyolar ya cinsiyet tahminini. anlaşıldı haftaya çökcem boğazına :)

ben laf arasında erkek kız bizim için fark etmez ilk bebğimiz filan demiştim o da bi 10dk sonra erkeğe benzior dedi ama şakayla karışık söyledi :)

tünaydın kızlarrrr
herkes iyi galiba

bana da erkek gibi geliyor. Gerçi aksi bir yapım var ailede herkes kız dediği için erkek diyor olabilirim. İlla zıtlaşıcam milletle
bana da senin erkekk gibi geliyorr

ben de denize girmek istiyorummm sana iyi tatiller canımm

maşallah canımmm
normalde zayıfsın o yüzden göbeğin daha çok belli olmuş...
ben normalde de iriyim hafif göbeğim de vardı o yüzden o kadar belli olmuyor...
tekrar maaşallah

valla canım sorma ıik göz agrım. ne olacagı umurumda degıl...lokum gibi olsun pamuk gibi olsun yeter

tabi tatlım sen bebeğini izlerken doktor ölçüverir.bişeycik çıkmaz Allah'ın izniyle.
inşallah canım sağlıklı olsun kuzularımız

canım şişsin kocaman göbüşün olsun bebişin büyüsün sonra doğunca gidecek o şişlik canım önden de görmem lazım yayvan mı duruyor sivri mi duruyor önden de?

kızlar,düzenli olarak progestan kullanıp 12. haftada bırakan var mı aramızda acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…