kızlar geldiiiiiiikkk bizzzz etimed oskar beyden çokkkk memnun kaldık
bebişimiz de güzel büyümüş sıpaaamaşallah diyin büyümüş 27mm maşallah yavruma yalnız bomba geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
erkeğe benziyor ama 2 hafta sonra tekrar bakalım 2li testte dedi sende zaten erkek annesi tipi var dedi hıh dedimokuyan da maşallah desin yavruumaaaaaaaaaaaaaaaaa
slm kızlar yarın doktora gidiyorum test isticek benden dimi
umarım herşey yolundadır cinsiyetini söylemez daha heralde
:)
Selam annişleeer eşim geldi dün😊 şu an yoldayız fethiyeye kaçıyoruz bebişimizle bikaç günlüğüne😊😊😊
Canım tatilin tatıdı çıkarbiz kavruluyoruz sıcaklarda burada
slm kızlar son iki gündür aşırı bir şişkinliğim var wc ye çıkabilmeme rağmen geçmedi, on ikinci hafta içindeyim ve sanırım benim göbeğim çıkmaya başladı, ama kendimi nasıl şişman hissediyorum anlatamam:S:S:S giydiğim hiçbir şey yakışmıyo sanki of:S şimdi sizle fotom paylaşıcam sizce bu kadar erkenden bu göbek normal mi ve sizce kız mı erkek mi:) yorum bekliyorummmm
ÇOK şekersin maşallah, canım o göbek mi benimkini görsen ,altı aylık gibi.... ikinci gebeliklerde daha çabuk çıkıyormuş,herkes bir laf söylüyor kilo alacaksın dagılacaksın vs vs...hiçde umrumda degil sağlıklı olsun da yeter.... cinsiyet tahmini için biraz daha göbüşün büyümesi gerekli bence
inşallah canım sağlıklı olsun kuzularımız
canım şişsin kocaman göbüşün olsun bebişin büyüsün sonra doğunca gidecek o şişlikcanım önden de görmem lazım yayvan mı duruyor sivri mi duruyor önden de?
cnm daha önden şekli anlaşılmıyor o kadar çıkmadı:) neyse temmuz iki de randevum var belki belli olur cinsiyeti o zaman söylerim size,
kızlar,düzenli olarak progestan kullanıp 12. haftada bırakan var mı aramızda acaba?
ben canım her aksam bi tane 200 lük aldım bir hafta sonra kutuyla birlikte bitiyor
bırakınca lekelenme ağrın filan oldu mu tatlım?
Yok yok bende korkuyorum bir kaç kişi lekelenme olur demişti hiçbirşey olmadi
cinsiyetleri öğrenen annelerimize resimlerini paylaşanlara hayırlı uğurlu olsun evlatları maşallah kocaman olmuşlar,
kızlar bişeyi çok merak ediyorum doktora gitmeme daha nerdeyse 10 gün var kuyruk sokumu ve sırt ağrısı bi arada yaşayan var mı bi de normalde sırt kısmımda belimde oyuntu vardı şimdi o kısım şişmeye başladı sanki aynadan bakınca eskisi gibi sırt çukurunu göremiyorum orası şişiyo sanki böyle bişey hiç yaşayanınız oldu mu ya da duydunuz mu kızlar baktıkça tuhaf gelio hem karnım hem sırtım büyüyo
ağrın kanaman olmadı dimi*
ay ben 3 ay boyunca iğnesini kullandım(tüp bebekle hamile kaldım)dün bırakmak istediğimi söyledim doktora.oda haftada 1 e düşürelim dedi.eğer kanaman ve ağrın olursa iğneni o an yaptır dedi.ay ödüm kopuyor bişey olcak diyee
korkma canım doktorun önlem olsun diye devam ediyordur mesela çok şükür benim hiç kanamam falan olmadı ama bana yinede günde bir kullandırdı haftay da tamamen bıraka bilirsin dedi
ağrın kanaman olmadı dimi*
ay ben 3 ay boyunca iğnesini kullandım(tüp bebekle hamile kaldım)dün bırakmak istediğimi söyledim doktora.oda haftada 1 e düşürelim dedi.eğer kanaman ve ağrın olursa iğneni o an yaptır dedi.ay ödüm kopuyor bişey olcak diyee
tamam cnm korkmayayım o zaman.sağolasın:))
canim hic uzulme 3 kilo nedirki ben 8 kilo verdim ayni sen gibiyim biliyorsun.zorlama kendini bebegin senden gerekeni aliyor zaten yemesende ben diger 2 hamileligimdede boyleydim o yuzden bu sefer hic aklima bile getirmiyorum bebegi besleyemiyorum diye su bulantilar bitsin fazlasiyla alicaz zaten verdigimiz kilolari insallah en kisa zamandada bitecek artik az daha dayan en fazla 10 gun daha surecek insallah bulantilar sonrasinda gelsin yemekler acisini cikarcaz bu gunlerindoktora gidip iyi haberler alan arkadaşlara maşallahben de yarın gidecem inşallah yolundadır herşey.
az evvel tartıldım net 3 kilo vermişim. canım sıkıldı hiç birşey yemek istemiyorum. yemeyince halsiz kalıyorum yesem mideme ağrılar giriyor 33 kaşıktan sonra almıyor midem
karnım çıkacağına iyice içine göçtü :18:
canim ay ne sevimli bi gobek o oyle inceciksin haliyle gobek pit diye cikmisslm kızlar son iki gündür aşırı bir şişkinliğim var wc ye çıkabilmeme rağmen geçmedi, on ikinci hafta içindeyim ve sanırım benim göbeğim çıkmaya başladı, ama kendimi nasıl şişman hissediyorum anlatamam:S:S:S giydiğim hiçbir şey yakışmıyo sanki of:S şimdi sizle fotom paylaşıcam sizce bu kadar erkenden bu göbek normal mi ve sizce kız mı erkek mi:) yorum bekliyorummmm
iyi yolculuklar canim biozim icinde gez bebisinleSelam annişleeer eşim geldi dün😊 şu an yoldayız fethiyeye kaçıyoruz bebişimizle bikaç günlüğüne😊😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim ayni sey bendede opldu belimin ortasi hep cukurdur benim ama kilo vermis olmamam ragmen o cukur gitmis dumduz olmus belim bende senin gibi cok sasirmistim ama hatirlatimki oteki hamileliklerimdede boyleydi normal yanicinsiyetleri öğrenen annelerimize resimlerini paylaşanlara hayırlı uğurlu olsun evlatları maşallah kocaman olmuşlar,
kızlar bişeyi çok merak ediyorum doktora gitmeme daha nerdeyse 10 gün var kuyruk sokumu ve sırt ağrısı bi arada yaşayan var mı bi de normalde sırt kısmımda belimde oyuntu vardı şimdi o kısım şişmeye başladı sanki aynadan bakınca eskisi gibi sırt çukurunu göremiyorum orası şişiyo sanki böyle bişey hiç yaşayanınız oldu mu ya da duydunuz mu kızlar baktıkça tuhaf gelio hem karnım hem sırtım büyüyo
canim insallah hersey yolundadir guzel haberlerini bekliyoruzslm kızlar yarın doktora gidiyorum test isticek benden dimi
umarım herşey yolundadır cinsiyetini söylemez daha heralde
:)
kızlar geldiiiiiiikkk bizzzz etimed oskar beyden çokkkk memnun kaldık
bebişimiz de güzel büyümüş sıpaaamaşallah diyin büyümüş 27mm maşallah yavruma yalnız bomba geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
erkeğe benziyor ama 2 hafta sonra tekrar bakalım 2li testte dedi sende zaten erkek annesi tipi var dedi hıh dedimokuyan da maşallah desin yavruumaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar siz de fark ettiniz mi kendinizde... yatakta sağa dönersem göbeğim o tarafa devriliyor sol da birşey kalmıyor sanki sola dönersem solda oluyor çoğunluk içinde bi top var sanki döndugum yere gidiyor eşim gebelikten önce böyle olmuyordu diyor yani normal de az göbek vardı bende ama böyle olmuyordu aynı durum var mı sizlerde...
Canım hayırla kucağına almayı nasip etsin inş Allah. Ben de tüp bebekler hamile kaldım en son 6+5 de gitmiştim kalp atışlarını görmüştük. Bugün 9+5 olduk Cumartesi gideceğim kontrole. Ara uzun mu? Bebeğimi de çok merak ediyorum. Bir şey olmuş mudur? Iti midir? Vs bir düştü soru var aklımda. Sen de de olmuş muydu bunlar? Benim ilk hamileliğim de..
Aynen ben. Yan yatınca çuval gibi devriliyor. Ben de çok zayıfım.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hic merak etme canim saglikla bebegin seni bekliyor olucak gittiginde kocamn olmus olur anne ben burdayim der sana
arasi cok degil artik ayda bir olucak kontrollerimiz benimde sali gunu 12 haftalik olmus olucam ama hic umudum yok cinsiyetini soyliceginden bakalim sabirla beklicez artik yeterki saglikli olsunlar
Merhaba kadınlar klübünde yeniyim, ocak anneleri listesine eklenmek istiyorum fakat yeni oldugum için msj gönderemiyorum yardımcı olurmusunuz :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?