2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
tşkr ederim :) 23 yaşındayım sat 31,03,2014
tamam canim ekledim listeye bebisinle seni:))
masallah sen ucuncu ayi bile yarilamissin nerdeyse cinsiyetiniz belli degilmi nerde yasiyorsun bahset biraz kendinden gec katildin aramiza ama hemen kaynasirsin insallah burdaki hamisler cok seker

tamam canim ekledim listeye bebisinle seni:))
masallah sen ucuncu ayi bile yarilamissin nerdeyse cinsiyetiniz belli degilmi nerde yasiyorsun bahset biraz kendinden gec katildin aramiza ama hemen kaynasirsin insallah burdaki hamisler cok seker
Aslında sizi sessiz sessiz takip ediyordum artık katılayım aranıza dedim :) 3 ayı bitirdik çok şükür biraz sıkıntılı olsada. İzmirde yaşıyorum, 1,5 yılıık evliyim. kesinlikle katılıyorum sana bütün hamişler tekrar merhaba :80:

hadi bakalim insallah dogum izniniz cok olur bebeklerinizle bol bol zaman gecirirsiniz calisanlar icin bebegi birakip gitmek cok zor olur.

saclarimi kestirmek istiyorum ya ben uzadilar ve uclari cok kirilmis cok bakimsiz gozukuyor uclari kisa kut gibi birseyler yaptirayim diyorum ama kararsizim aslinda hamileliklerimde sac kestirmem ama bu sefer cok sikildim bu saclardan azcik degisiklik istiyorum kendimde iyice aynalara kustum

Hadi gözün aydın bakalım bende etimede gidiyorum ama ikilim haftaya hayırlısı: ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neden bilmiyorum ama seninki bana kız gibi geliyo

merhaba anneler eşim tatilde ikili testi yaptıralım dedik ama

normalde ikili test için doktor 12. haftada gel dedi ama eşim evdeyken bir soralım dedik 11. haftada iyi sonuçlar alınmayabilir dedi doktorum o yüzden haftaya gel dedi bebişi de göremedik

çarşamba kv geldi yardıma baya temizlendi ev sular kesildi o gün mutfak kaldı onu da bugün hallettim eşim çekti ben sildim dolabı makinenin altını falan şimdi bi halılar kaldı seriledik onlar da gelsin tekrar yerleri siler kaparım kapımı tertemiz olduk yaz temizliği için

bu arada çok şükür artık iyiyim çok bulantım yok arada kussamda eski halime dönmeye başladım yavaş yavaş demekki artık iyileşeceğiz 3. aydan sonra inşallah
halsizlik vardı ölü gibi yatıyordum hep oda iyi şimdi ama hemen yoruluyorum

ne güzel cinsiyetleri öğrenenler olmuş eşim çok merak ediyor cinsiyetini önemli değil ne olduğu diyor ama yine de merak ediyor

ben bu konuda çoook rahatım nedense eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun yeter

hoşgeldin aramıza :)

Bana da yapılmıştı o haftalarda kan testi ama sonuçlar normaldi bi dahaki kontrole sorayım bari doktora.. Bu arada kızlar evi taşıdım epey yoruldum 3 gündür sadece belim ağrıyo biraz bebişe bişey olmamıştır inşallah

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. 9+5 im göğüslerim çok fena. Sırtüstü yatıp kalksam on dakika sancıyolar kopuyolar sanki yerinden😢 uçları kırmızı mor renkler arasında gidip geliyor ve alev alevler. Doktora söyledim ama bişey demedi. Aranızda böyle olan yada bunun için herhangi bir önerisi olan var mı? Bulantıdan çekmedim göğüslerimden çektiğim kadar😢😢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

olmamıştır canım içini ferah tut. rahat mutlu anne rahat mutlu bebek yorgunluktan ağrımıştır malum ev taşımak çok zor

Merhaba kızlar bugün 12+4 günlük oldu bebişim salı günü kontrolüm vardı ve doktorum % 80 kız bebiş geliyor dedi Bir oğlandan sonra bir de kız Allahıma şükürler olsun

kızlar 2lı tarama ıcın 13+1 de gıtmıs olacagım cok gec degıl mı??? normal mı yoksa 11-14 hafta arası normal denıyor ama

ılık duş ve destekli südyen ben spor südyeni kullanıyorum,,

ılık duş ve destekli südyen ben spor südyeni kullanıyorum,,

bende düşünüyorum küt gibi bişey kuaföre de işten sonra açıl oluyor aslında da popomu kaldırıp da gidemedim

Merhaba kızlar bugün 12+4 günlük oldu bebişim salı günü kontrolüm vardı ve doktorum % 80 kız bebiş geliyor dedi Bir oğlandan sonra bir de kız Allahıma şükürler olsun
canim gozun aydin cok sevindim saglikla dogsun kizimiz insallah
canim goguslerin simdiden sut uretimine basladi o yuzden oluyordur bendede olmustu ama artik gecti seninkide gecer insallah en yakin zamanda zaten birsey olsa doktorun sordugunda soylerdi az idare etcen artik inan bana bulantidan iyidir
ohh masallah bizim hamis iyi olmusta temizligini bile yapmis cok sevindim canim toparlanmana darisi bizlerin basina insallah
haftayada bebis icin guzel haberlerle gel
neden bilmiyorum ama seninki bana kız gibi geliyo
oyyy canim ya inan mesajini okuyunca icim bi garip oldu bi tahmin bile beni bu kadar mutlu ediyorsa gercek olursa ne yaparim bilmiyorum
cok tesekkur ederim hayirlisiyla ogrenelim cinsiyetleri artik bizlerde insallah :18:
Hadi gözün aydın bakalım bende etimede gidiyorum ama ikilim haftaya hayırlısı: ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayirli haberler alirsin insallah sende canim ikili teste genelde cinsiyetlerde belli oluyor hadi bakalim hayirlisi

Bende 12+2 de yaptırdım 11-14 arasında normal deniyor bence sorun olmaz bu arada bebişlerimiz aynı gün geliyor hayırlısıyla
canim senin isminde yok listede lutfen yasini ve sat tarihini yaz ekleyelim lsiteye sizide kizinla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…