2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Seni gidi seniiii😄😄 sessiz sessiz takip demek😄 hoş geldin aramıza canım. Sağlıklı hamilelikler dilerim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım destekli sütyen takıyorum zaten gece gündüz ama ılık duşu bilmiyordum deniyim hemen. İnşallah iyi gelir. Sağol

Sularımız kesilmiş yaaa. Kara bahtım kör talihim😄😄😄

bende düşünüyorum küt gibi bişey kuaföre de işten sonra açıl oluyor aslında da popomu kaldırıp da gidemedim
kut sac en iyisi hem acik hemde bagli sekilde kullaniriz zaten hamilelikte saclar cok cabuk uzuyor bizim kut sac dogum yapana kadar yine omuzlarin altina uzar o yuzden hemen basindayken kestirip kafalari rahatlatmak gerek biran once kestireyimde rahatliyayim bari
kızlar 2lı tarama ıcın 13+1 de gıtmıs olacagım cok gec degıl mı??? normal mı yoksa 11-14 hafta arası normal denıyor ama

canim normal hatta tam ortasinda gidiyorsun kesin cinsiyetinide ogrenir gelirsin bebegin
ben onu bunu bilmemde senden bi erkek haberi alcaz gibime geliyor

yok canım yenı haber bulamadım ama aile ve sosyal politikalar Bakanı ayşenur islam yeni açıklama yapmış.üstünde çalısıyorlarmıs bakalım. Haberın yenısını bulamadım ama kapsam aynı olur dıye yazdım yinede.
offff eger bebek doğduktan sonra araba değiştirme gibi bir düşüncemiz var eşimle ama çalışmazsam zor:26:.

İnşallah canım ılık duş önerdi bir arkadaş sağ olsun. Ama sularımız gitmiş😔 Bekliyorum hemen deniycem belki iyi gelir. Kesinlikle göğüs ağrısını tercih ederim bulantı çok fena yaa. Allah sabır versin sana ve tüm bulantı yaşayanlara.

inş. öyle olur canım gene dediğim gibi birisi çomak sokmazsa süper olur
bizde ev borcu ödüyoruz bebiş gelecek 3 taksit sonra da evin borcu bitecek ama o ara biraz sıkışacağız

valla kızlara bayılıyorum ama erkek dedimmi eriyorum ya.Amann ikisi de farklı güzellikleri var. Erkek tam anneci.Kız da erkege gore allah var daha sevimli.
Ama bende hep cocuk kalan bir taraf var.Cocugum benımle hiç sıkılmaz. 30 yaşındayım pepe izliyorum.Saatlerce oynayabılırım onunla

inş. öyle olur canım gene dediğim gibi birisi çomak sokmazsa süper olur
bizde ev borcu ödüyoruz bebiş gelecek 3 taksit sonra da evin borcu bitecek ama o ara biraz sıkışacağız

canım olacak artık. ne guzel bıtıyor borc altı üstü 3 ay.idare edersiniz ne olacak. Allah huzur versin yeter

Seni gidi seniiii😄😄 sessiz sessiz takip demek😄 hoş geldin aramıza canım. Sağlıklı hamilelikler dilerim...

Çok tşkr ederim. Rabbim hepimize keyifli hamilelikler sağlıklı evlatlar nasip etin inşlh

Son düzenleme:
istersen sutyende takmayabilirsin evin icinde havalar sicak zaten birde ben dogum yaptiktan sonra hastanede sutum inince cok agrim olmustu gogoslerimde soguk seyler koydurmuslardi o iyi gelmisti.ben bi el havlusunu soguk suyla islatip goguslerimin ustune kapatiyordum cosss diye bi ses cikiyordu sanki ah simdiki agri ne dogumdan sonra sut inince cok agri oluyor goguslerde sendeki on hazirlik daha
Mesaj sayım yetersiz olduğu için özelden mesaj atamadım Yaşım 33 SAT: 30.03.2014 Cinsiyeti: Kız
Teşekkürler

tamam canim ekledim listeye kizinla seni

hosgeldın
ben 11+4 de gideceğim acaba erken mi oluyor
gerçi yuvarlak şeyle hesapladılar

yuvarlar şey ne kız.

2 tane oglum var dunyalara degismem anne diye gozume bir bakislari var yok boyle birsey gercekten erkek evlatlari anneye cok duskun oluyorlar bi insanin illaki bi tanede olsa oglu olmali sirti yere gelmez
insallah rabbim herkesin gonlundekini versin insallah ama yok ahanda suraya yaziyom oglun olcak senin
Baktım ama galiba yanlışlık olmuş SAT 30,03,2014 Tahmini doğum tarihi 04.01.2015

yok canim sen missdely ile ayni gun deyince oyle yazdim sonrasinda satini gorunce degistirdim sen ondan 2 gun geriden geliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…