ılık duş ve destekli südyen ben spor südyeni kullanıyorum,,
Bende 12+2 de yaptırdım 11-14 arasında normal deniyor bence sorun olmaz bu arada bebişlerimiz aynı gün geliyor hayırlısıyla
Aslında sizi sessiz sessiz takip ediyordum artık katılayım aranıza dedim :) 3 ayı bitirdik çok şükür biraz sıkıntılı olsada. İzmirde yaşıyorum, 1,5 yılıık evliyim. kesinlikle katılıyorum sana bütün hamişler tekrar merhaba :80:
Doğum izni artabilirmiş. Bebeğimin en büyük sansı bu olacak çünkü
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/24915527.asp
Sağol canım destekli sütyen takıyorum zaten gece gündüz ama ılık duşu bilmiyordum deniyim hemen. İnşallah iyi gelir. Sağol
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kut sac en iyisi hem acik hemde bagli sekilde kullaniriz zaten hamilelikte saclar cok cabuk uzuyor bizim kut sac dogum yapana kadar yine omuzlarin altina uzar o yuzden hemen basindayken kestirip kafalari rahatlatmak gerek biran once kestireyimde rahatliyayim baribende düşünüyorum küt gibi bişey kuaföre de işten sonra açıl oluyor aslında da popomu kaldırıp da gidemedim
kızlar 2lı tarama ıcın 13+1 de gıtmıs olacagım cok gec degıl mı??? normal mı yoksa 11-14 hafta arası normal denıyor ama
canim senin isminde yok listede lutfen yasini ve sat tarihini yaz ekleyelim lsiteye sizide kizinla
canım ya canınızı sıkmak gibi olmasında bu haber 2013 ün bunu düşünürlerken üç beş beyinsiz çıkıpta bizi iş den uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz bayan istihdamını bitirmeye çalışıyorsunuz diye ayaklandı onlarda iptal ettiler.
canim gozun aydin cok sevindim saglikla dogsun kizimiz insallah
canim goguslerin simdiden sut uretimine basladi o yuzden oluyordur bendede olmustu ama artik gecti seninkide gecer insallah en yakin zamanda zaten birsey olsa doktorun sordugunda soylerdi az idare etcen artik inan bana bulantidan iyidir
ohh masallah bizim hamis iyi olmusta temizligini bile yapmis cok sevindim canim toparlanmana darisi bizlerin basina insallah
haftayada bebis icin guzel haberlerle gel
oyyy canim ya inan mesajini okuyunca icim bi garip oldu bi tahmin bile beni bu kadar mutlu ediyorsa gercek olursa ne yaparim bilmiyorum
cok tesekkur ederim hayirlisiyla ogrenelim cinsiyetleri artik bizlerde insallah :18:
hayirli haberler alirsin insallah sende canim ikili teste genelde cinsiyetlerde belli oluyor hadi bakalim hayirlisi
Hadi gözün aydın bakalım bende etimede gidiyorum ama ikilim haftaya hayırlısı: ))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim senin isminde yok listede lutfen yasini ve sat tarihini yaz ekleyelim lsiteye sizide kizinla
Tşkr ederim hoşbulduk :)hoşgeldin aramıza :)
yok canım yenı haber bulamadım ama aile ve sosyal politikalar Bakanı ayşenur islam yeni açıklama yapmış.üstünde çalısıyorlarmıs bakalım. Haberın yenısını bulamadım ama kapsam aynı olur dıye yazdım yinede.
offff eger bebek doğduktan sonra araba değiştirme gibi bir düşüncemiz var eşimle ama çalışmazsam zor:26:.
kut sac en iyisi hem acik hemde bagli sekilde kullaniriz zaten hamilelikte saclar cok cabuk uzuyor bizim kut sac dogum yapana kadar yine omuzlarin altina uzar o yuzden hemen basindayken kestirip kafalari rahatlatmak gerek biran once kestireyimde rahatliyayim bari
canim normal hatta tam ortasinda gidiyorsun kesin cinsiyetinide ogrenir gelirsin bebegin
ben onu bunu bilmemde senden bi erkek haberi alcaz gibime geliyor
inş. öyle olur canım gene dediğim gibi birisi çomak sokmazsa süper olur
bizde ev borcu ödüyoruz bebiş gelecek 3 taksit sonra da evin borcu bitecek ama o ara biraz sıkışacağız
kızlar 2lı tarama ıcın 13+1 de gıtmıs olacagım cok gec degıl mı??? normal mı yoksa 11-14 hafta arası normal denıyor ama
istersen sutyende takmayabilirsin evin icinde havalar sicak zaten birde ben dogum yaptiktan sonra hastanede sutum inince cok agrim olmustu gogoslerimde soguk seyler koydurmuslardi o iyi gelmisti.ben bi el havlusunu soguk suyla islatip goguslerimin ustune kapatiyordum cosss diye bi ses cikiyordu sanki ah simdiki agri ne dogumdan sonra sut inince cok agri oluyor goguslerde sendeki on hazirlik dahaİnşallah canım ılık duş önerdi bir arkadaş sağ olsun. Ama sularımız gitmiş😔 Bekliyorum hemen deniycem belki iyi gelir. Kesinlikle göğüs ağrısını tercih ederim bulantı çok fena yaa. Allah sabır versin sana ve tüm bulantı yaşayanlara.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mesaj sayım yetersiz olduğu için özelden mesaj atamadımYaşım 33 SAT: 30.03.2014 Cinsiyeti: Kız
Teşekkürler
hosgeldınSeni gidi seniiii😄😄 sessiz sessiz takip demek😄 hoş geldin aramıza canım. Sağlıklı hamilelikler dilerim...
Çok tşkr ederim. Rabbim hepimize keyifli hamilelikler sağlıklı evlatlar nasip etin inşlh
ben 11+4 de gideceğim acaba erken mi oluyor
gerçi yuvarlak şeyle hesapladılar
2 tane oglum var dunyalara degismem anne diye gozume bir bakislari var yok boyle birsey gercekten erkek evlatlari anneye cok duskun oluyorlar bi insanin illaki bi tanede olsa oglu olmali sirti yere gelmezvalla kızlara bayılıyorum ama erkek dedimmi eriyorum ya.Amann ikisi de farklı güzellikleri var. Erkek tam anneci.Kız da erkege gore allah var daha sevimli.
Ama bende hep cocuk kalan bir taraf var.Cocugum benımle hiç sıkılmaz. 30 yaşındayım pepe izliyorum.Saatlerce oynayabılırım onunla
Baktım ama galiba yanlışlık olmuşSAT 30,03,2014 Tahmini doğum tarihi 04.01.2015
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?