aynen benimde kısacık kestirirlerdi kuaföre giderdik diğer kızların annesi küt kesilsin katlı kesildin derdi benimki erkek kafası gibi olsun derdi ne utanırdım ilk kesildiğinde
maaşallah kuzuya canim Allah nazarlardan korusunkızlar geldiiiiiiikkk bizzzz etimed oskar beyden çokkkk memnun kaldık
bebişimiz de güzel büyümüş sıpaaamaşallah diyin büyümüş 27mm maşallah yavruma yalnız bomba geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
erkeğe benziyor ama 2 hafta sonra tekrar bakalım 2li testte dedi sende zaten erkek annesi tipi var dedi hıh dedimokuyan da maşallah desin yavruumaaaaaaaaaaaaaaaaa
Selam annişleeer eşim geldi dün😊 şu an yoldayız fethiyeye kaçıyoruz bebişimizle bikaç günlüğüne😊😊😊
gözün aydın canim.. iyi tatiller:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoşgeldin canim hayirli olsun bebeginAslında sizi sessiz sessiz takip ediyordum artık katılayım aranıza dedim :) 3 ayı bitirdik çok şükür biraz sıkıntılı olsada. İzmirde yaşıyorum, 1,5 yılıık evliyim. kesinlikle katılıyorum sana bütün hamişler tekrar merhaba :80:
maaşallah canim hayirli olsun.. Allah herkesin gönlüne göre versin:)Merhaba kızlar bugün 12+4 günlük oldu bebişimsalı günü kontrolüm vardı ve doktorum % 80 kız bebiş geliyor dedi Bir oğlandan sonra bir de kız Allahıma şükürler olsun
2 tane oglum var dunyalara degismem anne diye gozume bir bakislari var yok boyle birsey gercekten erkek evlatlari anneye cok duskun oluyorlar bi insanin illaki bi tanede olsa oglu olmali sirti yere gelmez
insallah rabbim herkesin gonlundekini versin insallah ama yok ahanda suraya yaziyom oglun olcak senin
yok canim sen missdely ile ayni gun deyince oyle yazdim sonrasinda satini gorunce degistirdim sen ondan 2 gun geriden geliyosun
cinsiyetler belli olsun bu seferde isim koyma telasina dusucez hele ben isim konusunda hep kararsizdim diger cocuklarimdada
hele ikinci oglusumda dogum yaptim hemsire ismini sormus esime ismi ne bebegin diye esim kosa kosa odaya geldi hemsire ismini soruya ne olcak ismi diye ben daha kendime adam akilli gelemedim aklimda 3-4 isim vardi eren olsun dedim eren kaldi yavrumun adini ama cok memnunum isminden ismi gibi ermis bi oglum var buyumuste kuculmus sanki akilli kucuk adamim benim
cinsiyetler belli olsun bu seferde isim koyma telasina dusucez hele ben isim konusunda hep kararsizdim diger cocuklarimdada
hele ikinci oglusumda dogum yaptim hemsire ismini sormus esime ismi ne bebegin diye esim kosa kosa odaya geldi hemsire ismini soruya ne olcak ismi diye ben daha kendime adam akilli gelemedim aklimda 3-4 isim vardi eren olsun dedim eren kaldi yavrumun adini ama cok memnunum isminden ismi gibi ermis bi oglum var buyumuste kuculmus sanki akilli kucuk adamim benim
hadi bakalım canım cumartesi görecegiz pipimi pıtış mı
söylemez benim doktor ama burnunu yolarım onun.
bizim isimler belli...
Kız olurda Duru
erkek olurda Doruk
Benim kızımın adı belli DOLUNAY
ooo masallah siz hizlisiniz
hemen dolunay hanimin ismini listeye ekleyelim ilk bebis ismi oldu bu arada
hosgeldın
yuvarlar şey ne kız.
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. 9+5 im göğüslerim çok fena. Sırtüstü yatıp kalksam on dakika sancıyolar kopuyolar sanki yerinden😢 uçları kırmızı mor renkler arasında gidip geliyor ve alev alevler. Doktora söyledim ama bişey demedi. Aranızda böyle olan yada bunun için herhangi bir önerisi olan var mı? Bulantıdan çekmedim göğüslerimden çektiğim kadar😢😢
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bu arada bir şey öğrendim eğer az ilişkiye girersen erkek çok ilişkiye girersen kız olurmuş biz bu ay az ilişkiye girmiştikkkk
kızlar bu arada bir şey öğrendim eğer az ilişkiye girersen erkek çok ilişkiye girersen kız olurmuş biz bu ay az ilişkiye girmiştikkkk
o doğru canım.Bilimsel olarak kanıtlanmış. Birde radyolojide-yüksek gerilim hattında çalışanların falan kızı olur. istisnasız.Eşim ona güvenerek kızımız olacak diyor(yüksek gerilimde çalısıyordu tam 32000 volt) Ama ben 'Hürrem gibi kadınım yiğacam sana erkekleri görecen' diyorum deli oluyor
bulmuşta buluyor manyak kocam
Bizimki doktor zoruyla erkek o zamanİlişki bize yasak
o zaman benim doktor doğru gördü erkeği yav bu kadar erken nasıl gördü bi de bizim bebiş usg de sırtını döndü bize eşimi bi sonraki bebek için yüksek gerilime göndereyim bariiiiiiiiiiiii bi de hergün ilişki olursa ohhhh kızımızda gelir inşallah
canım benim ya bulantılarım kalmadı şimdide midem ağrıyor. ağrıyor derken kopuyor yani.canim hic uzulme 3 kilo nedirki ben 8 kilo verdim ayni sen gibiyim biliyorsun.zorlama kendini bebegin senden gerekeni aliyor zaten yemesende ben diger 2 hamileligimdede boyleydim o yuzden bu sefer hic aklima bile getirmiyorum bebegi besleyemiyorum diye su bulantilar bitsin fazlasiyla alicaz zaten verdigimiz kilolari insallah en kisa zamandada bitecek artik az daha dayan en fazla 10 gun daha surecek insallah bulantilar sonrasinda gelsin yemekler acisini cikarcaz bu gunlerin
istersen sutyende takmayabilirsin evin icinde havalar sicak zaten birde ben dogum yaptiktan sonra hastanede sutum inince cok agrim olmustu gogoslerimde soguk seyler koydurmuslardi o iyi gelmisti.ben bi el havlusunu soguk suyla islatip goguslerimin ustune kapatiyordum cosss diye bi ses cikiyordu sanki ah simdiki agri ne dogumdan sonra sut inince cok agri oluyor goguslerde sendeki on hazirlik daha
tamam canim ekledim listeye kizinla seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?