2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aynen benimde kısacık kestirirlerdi kuaföre giderdik diğer kızların annesi küt kesilsin katlı kesildin derdi benimki erkek kafası gibi olsun derdi ne utanırdım ilk kesildiğinde

ay benim çocukluğum da hep kısa saçlarla geçti erkek çocuğu gibi:) o yüzden ahdim var kuzum olursa saclarini uzatıp prensesler gibi yapicam onu:)

maaşallah kuzuya canim Allah nazarlardan korusun

hoşgeldin canim hayirli olsun bebegin

Merhaba kızlar bugün 12+4 günlük oldu bebişim salı günü kontrolüm vardı ve doktorum % 80 kız bebiş geliyor dedi Bir oğlandan sonra bir de kız Allahıma şükürler olsun
maaşallah canim hayirli olsun.. Allah herkesin gönlüne göre versin:)

cinsiyetler belli olsun bu seferde isim koyma telasina dusucez hele ben isim konusunda hep kararsizdim diger cocuklarimdada
hele ikinci oglusumda dogum yaptim hemsire ismini sormus esime ismi ne bebegin diye esim kosa kosa odaya geldi hemsire ismini soruya ne olcak ismi diye ben daha kendime adam akilli gelemedim aklimda 3-4 isim vardi eren olsun dedim eren kaldi yavrumun adini ama cok memnunum isminden ismi gibi ermis bi oglum var buyumuste kuculmus sanki akilli kucuk adamim benim

hadi bakalım canım cumartesi görecegiz pipimi pıtış mı
söylemez benim doktor ama burnunu yolarım onun.

Kızlar yatıyordum uyku ile uyanıklık arsındaydim galiba rahmimin olduğu yerde bi aci duydum beş saniye filan sürdü öyle acılar sizde hissediyor musunuz?

bizim isimler belli...
Kız olurda Duru
erkek olurda Doruk

Benim kızımın adı belli DOLUNAY

kızlar bu arada bir şey öğrendim eğer az ilişkiye girersen erkek çok ilişkiye girersen kız olurmuş biz bu ay az ilişkiye girmiştikkkk

benimde dün akşam öyleydi badem yağı sürdüm rahatlattı şimdi daha iyi yağlar rahatlatabilir ne varsa evde bak zeytinyağı da olur dene bence zararı olmaz

kızlar bu arada bir şey öğrendim eğer az ilişkiye girersen erkek çok ilişkiye girersen kız olurmuş biz bu ay az ilişkiye girmiştikkkk

o doğru canım.Bilimsel olarak kanıtlanmış. Birde radyolojide-yüksek gerilim hattında çalışanların falan kızı olur. istisnasız.Eşim ona güvenerek kızımız olacak diyor(yüksek gerilimde çalısıyordu tam 32000 volt) Ama ben 'Hürrem gibi kadınım yiğacam sana erkekleri görecen' diyorum deli oluyor
bulmuşta buluyor manyak kocam

o zaman benim doktor doğru gördü erkeği yav bu kadar erken nasıl gördü bi de bizim bebiş usg de sırtını döndü bize eşimi bi sonraki bebek için yüksek gerilime göndereyim bariiiiiiiiiiiii bi de hergün ilişki olursa ohhhh kızımızda gelir inşallah

yüksek gerilimde çarpılması lazım o risk. Radyolojıye gonder..
Adamın kafasına terliği fırlat firlat sonra hadı tomografıye gidiyoruz de

Bende nisanda adami 3 keZ gordum birinde yakalamisim 12 saat calisiyordum adami gorecek halimmi var cok bekledim 2 yil olucak evlilik nasipse kist ameliyati oldum olacak gibi gelmedi bebek incir kuru yaptim ekim ayinda kasim ayinda dusuk yaptim sonra bekledim mart ayinda sogan kuru yaptim once allahin izniyle sonrada sogan kuruyle hamile kaldim tabi rabbim istedi oldu

canım benim ya bulantılarım kalmadı şimdide midem ağrıyor. ağrıyor derken kopuyor yani.
önceki yazıda 3 kaşık yazacağıma 33 yazmışım ohhh dedim kendime keşke o kadar yiyebilsem.
saat 2.5 gibi uyumuşum az önce kalktım . uyuya uyuya geçecek valla

Sütyeni zorla takıyorum inan sılacım ama sarkar dediler desteklemezsen. Ben normalde gece takamazdım ama hamile kalınca gece gündüz takıyorum. Uçlarının acısına engel oluyor. Soğuk havlu da iyi fikirmiş canım çekti resmen şu an😂 herşey bebişlerimiz için napalım katlanıcaz her şeye.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…