2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

yüksek gerilimde çarpılması lazım o risk. Radyolojıye gonder..
Adamın kafasına terliği fırlat firlat sonra hadı tomografıye gidiyoruz de

Cok hossun canim ya :)) guldurdun beni :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyyy adıyla uzun uzun sağlıklı umutlu yaşasın eren yavru.
hamilelikten önce yani yamile kalmaya çalışırken günlerce isim aradığım olurdu. şimdi hiç bakmadık daha aklıma düşürdün bak şimdi.
bazen eşime duyduğum isimleri diyorum ama bi kulp buluyor ucuna
benim adımı 25 gün koyamamışlar. babam hergün şunu koyalım bunu koyalım derken annem Hilal olsun demiş öyle kalmış . öncesinde deniz demişler güliz demişler ama içlerine sinmemiş sanırım

Sevgili hamisler ben de simdi kontrolden geldim. O kadar heyecanli ve o kadar mutluyum ki anlatamam. Anne olacagimin farkina yeni vardim diyebilirim. Kipir kipirdi kuzum. Hic durmuyodu resmen. Cikolata vs gibi sekerli seyler de yemedim halbuki :) sata gore bi hafta gerideydi bebisim son kontrolde. Simdi yakalamis kuzum benim :))) Rabbim hepimizin bebislerine saglik sihhat versin. Hayirlisiyla saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin.
Bu arada guzel hamisler bugun il disi tayin sonucumuz aciklanacak dualarinizi bekliyorum sizden:)

çok fazla çıkmamış . bence şişkinliğin var ondan karnın çıkmış. bebişler daha kasıklarımızda diye düşünüyorum..
ben de davul gibi olacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum.
acaba 4-4,5 aylıkken karnımız çıkar mı o civarlarda memlekete gidecem ona göre kıyafet almak istiyorum

Allah tayinleri gönlümüze göre versin.
insan çok duygulanıyor öyle görünce. benim gözlerimden yaş süzülmüştü tutamamıştım kendimi. göbüş atıyordu resmen kıpır kıpır ..
Allah uzun uzun ömürler versim hepimizin bebişine

Amin amin canim.. simdiye kadar hic anne olacakmisim gibi heyecanlanmamistim. Kipir kipir gorunce cok degisik oldum :) ayyy heyecanimi atamiyorum resmen. Sevincten havalara ucuyorum :)

benimde dün akşam öyleydi badem yağı sürdüm rahatlattı şimdi daha iyi yağlar rahatlatabilir ne varsa evde bak zeytinyağı da olur dene bence zararı olmaz

Sağ ol canım. Badem yağı almayı düşünüyordum zaten göbiş için. Her fikir kıymetli vallahi şu an çok sağ ol.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı olsun canım.. Allah hakkınızda hayırlı olanı gönlünüzü razı eylesin

canım ben gittim kestirdim..rahatlığımız daha önemli aklına kötü şeyler getirme git kestir bence

Selam hanimlar...
11.haftada cinsiyet ogrenenler var sanirim.bende haftaya gidicem cinsiyeti belli olur mu acaba?

yüksek gerilimde çarpılması lazım o risk. Radyolojıye gonder..
Adamın kafasına terliği fırlat firlat sonra hadı tomografıye gidiyoruz de

aman amannnnnn kıyamam ki ben büyük başımaaaaa olsun artık bu ilk olunca erkek de olsa sonra deneriz diyoruzzz kardeş lazım sonuçta

canım nereyi istiyorsunuz il dışı bize de haber verin merak ettim

ben de 4 kere gördüm herifimi canım bende pcos vardı öncesinde hayıt tohumu kullanıyordum meğer hamileliğe yarıyormuş bilemedik ki

Kızlar dr dan gldım bu dopler cıhazı önermedı hatta asla dedii biz kalp esas alarak dinlioruz o cihazda bebegın her yerıne ısı verceksin buda bebek için tehlikeli dedi. Almayalım kızlar...

inş canım hepimiz bir an önce iyileşelim

canım nereyi istiyorsunuz il dışı bize de haber verin merak ettim

Ankara'yi istedik canim :))) Aciklanir aciklanmaz yazarim burdan insaallah. Ailelerimiz de Ankara'da. Bebisim olunca da bakarlar insaallah.

Kızlar dr dan gldım bu dopler cıhazı önermedı hatta asla dedii biz kalp esas alarak dinlioruz o cihazda bebegın her yerıne ısı verceksin buda bebek için tehlikeli dedi. Almayalım kızlar...

Iyi ki sormussun canim. Ben unutmusum sormayi. O zaman rafa kalkti bu cihaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…