yüksek gerilimde çarpılması lazım o risk. Radyolojıye gonder..
Adamın kafasına terliği fırlat firlat sonra hadı tomografıye gidiyoruz de
cinsiyetler belli olsun bu seferde isim koyma telasina dusucez hele ben isim konusunda hep kararsizdim diger cocuklarimdada
hele ikinci oglusumda dogum yaptim hemsire ismini sormus esime ismi ne bebegin diye esim kosa kosa odaya geldi hemsire ismini soruya ne olcak ismi diye ben daha kendime adam akilli gelemedim aklimda 3-4 isim vardi eren olsun dedim eren kaldi yavrumun adini ama cok memnunum isminden ismi gibi ermis bi oglum var buyumuste kuculmus sanki akilli kucuk adamim benim
slm kızlar son iki gündür aşırı bir şişkinliğim var wc ye çıkabilmeme rağmen geçmedi, on ikinci hafta içindeyim ve sanırım benim göbeğim çıkmaya başladı, ama kendimi nasıl şişman hissediyorum anlatamam:S:S:S giydiğim hiçbir şey yakışmıyo sanki of:S şimdi sizle fotom paylaşıcam sizce bu kadar erkenden bu göbek normal mi ve sizce kız mı erkek mi:) yorum bekliyorummmm
Sevgili hamisler ben de simdi kontrolden geldim. O kadar heyecanli ve o kadar mutluyum ki anlatamam. Anne olacagimin farkina yeni vardim diyebilirim. Kipir kipirdi kuzum. Hic durmuyodu resmen. Cikolata vs gibi sekerli seyler de yemedim halbuki :) sata gore bi hafta gerideydi bebisim son kontrolde. Simdi yakalamis kuzum benim :))) Rabbim hepimizin bebislerine saglik sihhat versin. Hayirlisiyla saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin.
Bu arada guzel hamisler bugun il disi tayin sonucumuz aciklanacak dualarinizi bekliyorum sizden:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah tayinleri gönlümüze göre versin.
insan çok duygulanıyor öyle görünce. benim gözlerimden yaş süzülmüştü tutamamıştım kendimi. göbüş atıyordu resmen kıpır kıpır ..
Allah uzun uzun ömürler versim hepimizin bebişine
benimde dün akşam öyleydi badem yağı sürdüm rahatlattı şimdi daha iyi yağlar rahatlatabilir ne varsa evde bak zeytinyağı da olur dene bence zararı olmaz
Sevgili hamisler ben de simdi kontrolden geldim. O kadar heyecanli ve o kadar mutluyum ki anlatamam. Anne olacagimin farkina yeni vardim diyebilirim. Kipir kipirdi kuzum. Hic durmuyodu resmen. Cikolata vs gibi sekerli seyler de yemedim halbuki :) sata gore bi hafta gerideydi bebisim son kontrolde. Simdi yakalamis kuzum benim :))) Rabbim hepimizin bebislerine saglik sihhat versin. Hayirlisiyla saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin.
Bu arada guzel hamisler bugun il disi tayin sonucumuz aciklanacak dualarinizi bekliyorum sizden:)
Bizimki doktor zoruyla erkek o zamanİlişki bize yasak
hadi bakalim insallah dogum izniniz cok olur bebeklerinizle bol bol zaman gecirirsiniz calisanlar icin bebegi birakip gitmek cok zor olur.
saclarimi kestirmek istiyorum ya ben uzadilar ve uclari cok kirilmis cok bakimsiz gozukuyor uclari kisa kut gibi birseyler yaptirayim diyorum ama kararsizim aslinda hamileliklerimde sac kestirmem ama bu sefer cok sikildim bu saclardan azcik degisiklik istiyorum kendimde iyice aynalara kustum
hayırlı olsun canım.. Allah hakkınızda hayırlı olanı gönlünüzü razı eylesin
yüksek gerilimde çarpılması lazım o risk. Radyolojıye gonder..
Adamın kafasına terliği fırlat firlat sonra hadı tomografıye gidiyoruz de
Bende nisanda adami 3 keZ gordum birinde yakalamisim 12 saat calisiyordum adami gorecek halimmi var cok bekledim 2 yil olucak evlilik nasipse kist ameliyati oldum olacak gibi gelmedi bebek incir kuru yaptim ekim ayinda kasim ayinda dusuk yaptim sonra bekledim mart ayinda sogan kuru yaptim once allahin izniyle sonrada sogan kuruyle hamile kaldim tabi rabbim istedi oldu
canım ben gittim kestirdim..rahatlığımız daha önemli aklına kötü şeyler getirme git kestir bence
Selam hanimlar...
11.haftada cinsiyet ogrenenler var sanirim.bende haftaya gidicem cinsiyeti belli olur mu acaba?
canim gozun aydin cok sevindim saglikla dogsun kizimiz insallah
canim goguslerin simdiden sut uretimine basladi o yuzden oluyordur bendede olmustu ama artik gecti seninkide gecer insallah en yakin zamanda zaten birsey olsa doktorun sordugunda soylerdi az idare etcen artik inan bana bulantidan iyidir
ohh masallah bizim hamis iyi olmusta temizligini bile yapmis cok sevindim canim toparlanmana darisi bizlerin basina insallah
haftayada bebis icin guzel haberlerle gel
oyyy canim ya inan mesajini okuyunca icim bi garip oldu bi tahmin bile beni bu kadar mutlu ediyorsa gercek olursa ne yaparim bilmiyorum
cok tesekkur ederim hayirlisiyla ogrenelim cinsiyetleri artik bizlerde insallah :18:
hayirli haberler alirsin insallah sende canim ikili teste genelde cinsiyetlerde belli oluyor hadi bakalim hayirlisi
canım nereyi istiyorsunuz il dışı bize de haber verin merak ettim
Kızlar dr dan gldım bu dopler cıhazı önermedı hatta asla dedii biz kalp esas alarak dinlioruz o cihazda bebegın her yerıne ısı verceksin buda bebek için tehlikeli dedi. Almayalım kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?