- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Ankara'yi istedik canim :))) Aciklanir aciklanmaz yazarim burdan insaallah. Ailelerimiz de Ankara'da. Bebisim olunca da bakarlar insaallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba canim hosgeldin aramiza buraya yaz yasini ve son adet tarihini ekliyeyim seni simdi
Benimde aşırı dökülüyordu bu hamileliğimde kıydım saçlarıma kısacık kestirdim rahatladım
aaa neden canımmmm nası yaptınız siz bu bebişi
hamileyken kestirilmesi iyi değil diyenler oldu banada ama onlar batıl inanc bence..sıhatler olsun çok iyi yapmışsın arkadaşım..
hadibakalım canımm inşallah biz de yeni geldik ankaraya ama daha evi taşıyamadıkkk
Merhaba ben de yeni sayılırım özel mesaj atamıyorum, beni de ekler misin listeye? yaş:32, sat: 23.05, bebeğin tahmini doğum tarihi; 27 ocak 2015
Kızlar sabahları çoook kasık ağrılarım oluyor. Sizde böyle misiniz?
Canlar merhabaa. Dr dan geldim size de bilgileri yazayim. Tehlikem vardi igne kullaniyordum. Sorular ve cevaplardan bahsedeyim. Yolculuk yavas ve dinlenerek neden olmasin dedi. Deniz ve havuzu temizken tavsiye etti. Gunes kremi ve catlama kremi sebamed verdi. Dr uma cok guvendigim icin aldim. Fotoyu da ekleyecegim. Linea nigra gecer onemli degil dedi. Gecmeyen batmam vardi. Kanama leke yok kalbi normal suyun normal endise etmiyoruz dedi. 2 hafta sonra ikili testim var. Folik asiti ve igneyi o gun birakiyorum. Vitamin ve demir hapina basliyorum. Bebgim 10+1 ken 10+5 cikti. Bunu da parmagini acip bukerek acikladi. Bazen kendini toplar bazen geriniz ve o an olculen uzunluklar da bazen oldugundan fazla gorunebilir dedi. Onemli olan ideal olcu araliginda olusu ve basi govdesi dengeli mi Diye acikladi. Ense kalinligi icin erken taramada gorecegiz ama simdiden sinyalleri verdi normal olacak insallah dedi. 4 boyutlu baktik henuz net degil dedi normalden fotomuzu aldk. Gonderiyorum. Benden bu kadar kizlar. Korkarak gittim harika hissederek dondum.kipir kipir durmayan bir bebisti. Eeen cok bu kez heyecanlandim. Eller kollar fikir fikirdi. Rabbime binlerce kez sukur ve hamd olsun... :sly:
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Tatlim gozun aydin. Ben de bugun bebisimi gordum kipir kipirdi cok tatliydi. Ben de boyle gorunce anne oldugumu hissettim resmen.
Biliyorum canim ankya geldigini. Takip etmistim. Esin de agustosta gelicekti hatta. Hayirli olsun kuzum sana da. Insaallah huzursuzlugunuz biter ankda tamamen.
Heee anladım, bu ay az ilişkiye girmiştik demişsin ondan öyle anladım
Canlar merhabaa. Dr dan geldim size de bilgileri yazayim. Tehlikem vardi igne kullaniyordum. Sorular ve cevaplardan bahsedeyim. Yolculuk yavas ve dinlenerek neden olmasin dedi. Deniz ve havuzu temizken tavsiye etti. Gunes kremi ve catlama kremi sebamed verdi. Dr uma cok guvendigim icin aldim. Fotoyu da ekleyecegim. Linea nigra gecer onemli degil dedi. Gecmeyen batmam vardi. Kanama leke yok kalbi normal suyun normal endise etmiyoruz dedi. 2 hafta sonra ikili testim var. Folik asiti ve igneyi o gun birakiyorum. Vitamin ve demir hapina basliyorum. Bebgim 10+1 ken 10+5 cikti. Bunu da parmagini acip bukerek acikladi. Bazen kendini toplar bazen geriniz ve o an olculen uzunluklar da bazen oldugundan fazla gorunebilir dedi. Onemli olan ideal olcu araliginda olusu ve basi govdesi dengeli mi Diye acikladi. Ense kalinligi icin erken taramada gorecegiz ama simdiden sinyalleri verdi normal olacak insallah dedi. 4 boyutlu baktik henuz net degil dedi normalden fotomuzu aldk. Gonderiyorum. Benden bu kadar kizlar. Korkarak gittim harika hissederek dondum.kipir kipir durmayan bir bebisti. Eeen cok bu kez heyecanlandim. Eller kollar fikir fikirdi. Rabbime binlerce kez sukur ve hamd olsun... :sly:
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Bende aynı durumdayım sağ kasığım çok ağrıyo doktoru aradım normal dedi rahim büyümesindenmiş :) aman dedim iyi olsun da ben ağrrı çekeyim :)zaten kasık ağrım olmasa hamile olduğumu anlamıcam :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?